Επιστροφή στο Forum : Επισκεψη στην Αθηνα
Tsakirakos
22-09-10, 16:12
Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα την βοηθεια των εν Αττικη συνφορουμητων...
Την Παρασκευη ερχομαι Αθηνα και θελω να μεινω οσο πιο κοντα γινεται στην πλατεια Συνταγματος.
Γνωριζει κανεις ξενοδοχειο που να εχει και μερος για το 46αρι μου?
Και καμια γενικη πληροφορια για το πως φτανω ως εκει...
Χωριατης γαρ...:whistle:
Σας ευχαριστω!:thnx:
Μεχρι τι ποσο θελεις να διαθεσεις ?
Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα την βοηθεια των εν Αττικη συνφορουμητων...
Την Παρασκευη ερχομαι Αθηνα και θελω να μεινω οσο πιο κοντα γινεται στην πλατεια Συνταγματος.
Γνωριζει κανεις ξενοδοχειο που να εχει και μερος για το 46αρι μου?
Και καμια γενικη πληροφορια για το πως φτανω ως εκει...
Χωριατης γαρ...:whistle:
Σας ευχαριστω!:thnx:
Νομίζω είναι καλύτερα να μείνεις σε ξενοδοχείο εκτός κέντρου (με παρκινγκ) και να πας στις δουλειές σου με το μετρο. Το κέντρο της Αθήνας, ανα πάσα στιγμή, κλείνει από πορείες - διαδηλώσεις κλπ και εγκλωβίζεσαι χωρίς να καταλάβεις το πως ... Το μετρό είναι εξαιρετικό. :original:
Μείνε στο PARK στο Πεδίο του Άρεως, όπου έχει υπόγειο πάρκιγν 3 επιπέδων. Θα τους ζητήσεις να το παρκάρεις εσύ τέρμα μέσα σε κάποιο μέρος που δεν θα ενοχλεί, ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις και τα κλειδιά σου. Εκείνοι πάνε και τα στριμώχνουν το ένα δίπλα στ άλλο, με αποτέλεσμα εγγυημένα βαθουλωματάκια στις πόρτες σου.
Το ξενοδοχείο είναι 5* και πρόσφατα ανακαινίζεται πάλι. Τιμές λογικές απ όσο θυμάμαι.
Παίρνεις τον ηλεκτρικό από τη πλατεία Βικτωρίας (2' με τα πόδια από το ξενοδοχείο) και σε 5' είσαι Ομόνοια. Αλλάζεις σε Μετρό και σε άλλα 2' είσαι Σύνταγμα. Εναλλακτικά μπορείς να περπατήσεις αν έχεις όρεξη για βόλτα, υπολόγισε περίπου 20'-25' ανάλογα το ρυθμό σου.
https://www.athensparkhotel.gr/EL/index.php
katsaraios
22-09-10, 17:40
Μείνε στο PARK στο Πεδίο του Άρεως, όπου έχει υπόγειο πάρκιγν 3 επιπέδων. Θα τους ζητήσεις να το παρκάρεις εσύ τέρμα μέσα σε κάποιο μέρος που δεν θα ενοχλεί, ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις και τα κλειδιά σου. Εκείνοι πάνε και τα στριμώχνουν το ένα δίπλα στ άλλο, με αποτέλεσμα εγγυημένα βαθουλωματάκια στις πόρτες σου.
Το ξενοδοχείο είναι 5* και πρόσφατα ανακαινίζεται πάλι. Τιμές λογικές απ όσο θυμάμαι.
Παίρνεις τον ηλεκτρικό από τη πλατεία Βικτωρίας (2' με τα πόδια από το ξενοδοχείο) και σε 5' είσαι Ομόνοια. Αλλάζεις σε Μετρό και σε άλλα 2' είσαι Σύνταγμα. Εναλλακτικά μπορείς να περπατήσεις αν έχεις όρεξη για βόλτα, υπολόγισε περίπου 20'-25' ανάλογα το ρυθμό σου.
προσοχη ο ηλεκτρικος δεν λειτουργει στο κομματι Ατιικη-Μοναστηρακι αρα Βικτωρια,Ομονοια γιοκ!!!
Κατα τα αλλα καλη επιλογη το Παρκ αν και λιγο μακρια απο Συνταγμα.
Tsakirakos
22-09-10, 17:41
σας ευχαριστω!
δεν ειμαστε να σκορπαμε τα λεφτα μας σε ξενοδοχεια Πανο...για δουλεια ερχομαι.
tamtamcafe
22-09-10, 17:42
στεφανακηηηηη αθηνα πτσαραμ?
θα σε δουμε παλληκαριμ?
https://www.divanis.com/caravel/default-gr.htm
σας ευχαριστω!
Θα κάνεις το Ξάνθη - Αθήνα - Ξάνθη αυθημερόν βρε θηρίο ????
Εγώ είπα μην μπεις με το αυτοκίνητο στο κέντρο, νίπτω τας χείρας μου ! thumb
σας ευχαριστω!
Ωχ δεν το ειχα δει...σορυ νομιζα ερχεσαι για διασκεδαση...γραψε ακυρο στο ποστ μου
Tsakirakos
22-09-10, 17:51
Θα κάνεις το Ξάνθη - Αθήνα - Ξάνθη αυθημερόν βρε θηρίο ????
Εγώ είπα μην μπεις με το αυτοκίνητο στο κέντρο, νίπτω τας χείρας μου ! thumb
οχι! απλα εννοω πως δεν θελω να μεινω σε κανενα πανακριβο ξενοδοχειο.
λεω να μεινω 2-3 βραδυα μα δω και το Athens by night! αν και θα'μαι με την κοπελα μου, ελπιζω να μ'αρεσει....
katsaraios
22-09-10, 17:53
λεω να μεινω 2-3 βραδυα μα δω και το Athens by night! αν και θα'μαι με την κοπελα μου, ελπιζω να μ'αρεσει....
παρε μια τιμη απο το President ,κανει προσφορες για Σ/Κ.
εγω ειμαι μακρια απο κεντρο αλλιως θα σε εφτιαχνα,Κηφισια.
Tsakirakos
22-09-10, 17:53
στεφανακηηηηη αθηνα πτσαραμ?
θα σε δουμε παλληκαριμ?
το κανονιζουμε αυτο Μητσο!
απλα δε ξερω τιποτα απο Αθηνα... μη με βαλετε πουθενα περιεργα και χαθω!:hystericalbs1:
ΝΑΙ και γω συμφωνω με το Γιωργο......παρε εκει
Αν έρθεις με το amore άαε το Athens by night και πιάσε καλό ξενοδοχείο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Tsakirakos
22-09-10, 17:55
President? να το googlαρω αν ειναι να δω... σε ευχαριστω by the way!
Ποιο President ρε παιδιά ? Ακόμα πιο μακριά θα τον στείλετε ??
Ψηλά Συγγρού τι άλλο έχει που είναι και κοντά στο Σϋνταγμα ?
katsaraios
22-09-10, 18:05
Ποιο President ρε παιδιά ? Ακόμα πιο μακριά θα τον στείλετε ??
για τιμες επειδη ειπε ο ιδιος
στην Αμαλιας ,και στην Καλλιροης το Ολυμπικ(τσουζει)
Ψηλά Συγγρού έχει κάτι ημι-διανυκτέρευσης ... θα'ρθει με την κοπέλα του ο άνθρωπος Κώστα ! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Tsakirakos
22-09-10, 18:10
Ψηλά Συγγρού έχει κάτι ημι-διανυκτέρευσης ... θα'ρθει με την κοπέλα του ο άνθρωπος Κώστα ! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
χαχαχαχαχα!!!!!
Monsta...θα κυκολοφορησω λιγο και με Μετρο που το εχω αποθημενο...μονο στο Παρισι εχω ανεβει σε μετρο και θελω να κανω τις συγκρισεις!
θα κοιταξω αυτα που μου ειπατε παιδες, Σας ευχαριστω πολυ ολους!
ουτως ή αλλως,για εμενα ολες οι περιοχες σαν κεντρο θα μου φαινονται...:shok:
χαχαχαχαχα!!!!!
Monsta...θα κυκολοφορησω λιγο και με Μετρο που το εχω αποθημενο...μονο στο Παρισι εχω ανεβει σε μετρο και θελω να κανω τις συγκρισεις!
θα κοιταξω αυτα που μου ειπατε παιδες, Σας ευχαριστω πολυ ολους!
ουτως ή αλλως,για εμενα ολες οι περιοχες σαν κεντρο θα μου φαινονται...:shok:
εχεις βαλει πολυ ψηλα τον πηχυ....σε εμφανιση ειμαστε μπροστα αλλα σε καλυψη ειμαστε η μερα με την νυχτα
Δεν ειναι κακη επιλογη το park...(αν και εγω θα πηγαινα πιο μακρια..) οσο για το ποδαροδρομο και τη χρηση του μετρο στην ομονοια αυτα μεχρι να νυχτωσει... μετα οχι.
Tsakirakos
22-09-10, 18:47
οσο για το ποδαροδρομο και τη χρηση του μετρο στην ομονοια αυτα μεχρι να νυχτωσει... μετα οχι.
για βραδυ λεω περπατημα Πλακα,Θυσιο και μαγαζακια στο Γκαζι και στου Ψυρρη που εχω ακουσει οτι ειναι καλα...τωρα ισως αυτα που λεω να απεχουν και πολυ μεταξυ τους,αλλα αυτα εχω ακουσει οτι ειναι καλες επιλογες.
για ξενοδοχειο μαλλον στο Park που μου ειπατε.
αληθευει δηλαδη οτι το βραδυ ειναι λιγο επικινδυνα στην Αθηνα?
Στις περιοχες που αναφερεις ειναι μια χαρα!! την περιοχη της ομονοιας ομως καλο ειναι να την αποφυγεις το βραδυ (αν εισαι πεζος).
για βραδυ λεω περπατημα Πλακα,Θυσιο και μαγαζακια στο Γκαζι και στου Ψυρρη που εχω ακουσει οτι ειναι καλα...τωρα ισως αυτα που λεω να απεχουν και πολυ μεταξυ τους,αλλα αυτα εχω ακουσει οτι ειναι καλες επιλογες.
Εξαρταται το σημειο. Γυρω απο το παρκ παντως δεν ειναι για βραδυ.
Το president ειναι στη Κηφισιας, στους αμπελοκηπους. Καλη επιλογη και ευκολη πρόσβαση. Εθνικη --> Αττικη Οδος -->εξοδος Λεωφ. Κηφισίας προς Αθηνα. Μετα προχωρας αρκετα προς κεντρο (εξαρταται την ωρα αν θαχει κινηση) στο δεξι σου χερι.
https://www.president.gr/
Χαρτης (https://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82 +%CE%9A%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82+ 43,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%C E%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&sll=38.0451,23.773355&sspn=0.009548,0.01929&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%C F%82+%CE%9A%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF %82+43,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+11523,+%CE% 91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE% AC%CE%B4%CE%B1&z=16)
Κοντα στο Μετρο, κοντα στα ταβερνακια - μπαρακια της Πανορμου, σχετικα κοντα σε eleven, ivy (ποτακι το βραδυ).
Αν παλι θες μπαρακια κεντρο κολωνακι, θα σου προτεινα να πατε με μετρο και να να γυρισετε με ταξι. Το παρκινκ ειναι κολαση.
Α ξεχασα και με Μετρο για Γκαζι το βραδυ (σταση κεραμεικος) μια χαρα - τιγκα στα μπαρακια αλλα και για φαγητο. Παλι γυρνας με ταξι...
Moufas E46
22-09-10, 19:37
φιλε μου μην ακους τιποτα. εγω εμενα 2 χρονια στην περιοχη που ειναι το παρκ και δεν με πειραξε ποτε κανεις. οπως και ομονοια που δουλευα παλιοτερα και ημουνα καθε μερα εκει. μενω στο κεντρο δουλευω στο κεντρο διασχιζω το κεντρο οτι ωρα μπορεις να φανταστεις ακομα και πεζος και ευτυχως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. απολαυσε την συντομη παραμονη σου στην αθηνα και δεν θα χεις κανενα προβλημα. thumb
Τσακιρακο ασε τις μαλακιες και βαλε τα κωλοGPS σου και θα πας οπου θες....το προβλημα ειναι οτι δεν ειπες σε ποιο μερος εχεις τις δουλειες σου......:)..... καιρο εχουμε να τα πουμε ρε γμτ
οχι ρε γμτ και σε ειχα και για εξυπνο....χαχαχαχα καλα θα περασεις και ας εισαι με τη κοπελα σου!
Tsakirakos
22-09-10, 20:59
Τσακιρακο ασε τις μαλακιες και βαλε τα κωλοGPS σου και θα πας οπου θες....το προβλημα ειναι οτι δεν ειπες σε ποιο μερος εχεις τις δουλειες σου......:)..... καιρο εχουμε να τα πουμε ρε γμτ
Κοραη 4 στο υπουργειο κοντα στη πλατεια Συνταγματος....GPS δεν εχω καρντια μου! φτωχεια καταραμενη λεμε...
να κανονισουμε ερωτευμενο αγορι να τα πουμε καποια στιγμη...thumb
βασικα προλαβαινεις να πας και στην εκθεση...στο ελληνικο! επισης αν προλαβεις πινουμε και καφεδακι..αν οχι ξερεις οταν ανεβω ξανθη!
Tsakirakos
22-09-10, 21:07
δε νομιζω να ψηνεται η δικια μου για εκθεση...
αν βολεψει το κανονιζουμε ρε Τεο!
ναι ναι χαθηκε ολος ο κοσμος στην αθηνα πηγαινετε να συναντηθητε τραχαναδες και οι 2!!!!και οι 3 εχετε μπει μπλακ λιστ το νου σας!!!!
Tsakirakos
22-09-10, 21:23
ναι ναι χαθηκε ολος ο κοσμος στην αθηνα πηγαινετε να συναντηθητε τραχαναδες και οι 2!!!!και οι 3 εχετε μπει μπλακ λιστ το νου σας!!!!
με πληγωνεις με τα σκληρα σου λογια...:shok:
φιλαρακι μην μας τη λες ετσι...εδω στο σπιτι μου εχω να παω απο 1 Μαιου!
αλλα ετοιμαζομαι για δυναμικο come back και μαλιστα στο τομεα της αυτοκινησης.... και οταν ανεβω να σαι σιγουρος οτι θα πιουμε καφε σε κουβα οχι σε ποτηρι! :thumbsup:
να σου πω δεν ψηνεσαι μια που θα περασει ο τσακιρακος να σε παρει και εσενα μεχρι την αθηνα? εχει και motorshow..... χαχαχα
Konstantinos E60
23-09-10, 07:31
Συνενοήσου με τον Γιώργο (Katsaraios).Εξυπηρετικότατοι όλοι τους συν του οτι ο Γιώργος θα σε κατατοπήσει για το πώς να πάς εκει που θέλεις.Ωραία είναι η Κηφησιά και για βόλτα και για καφεδάκι-ποτάκι.Θα ευχαριστηθείς !!! Μην πάρεις αμάξι στο κέντρο,τζαμπα ταλαιπωρία !!
Tsakirakos
23-09-10, 09:00
Η επισκεψη αναβαλεται για 30 Οκτωβρη. Να βαλω κατω αυτα που μου ειπατε και να ερθω οργανωμενος!
φιλαρακι μην μας τη λες ετσι...εδω στο σπιτι μου εχω να παω απο 1 Μαιου!
αλλα ετοιμαζομαι για δυναμικο come back και μαλιστα στο τομεα της αυτοκινησης.... και οταν ανεβω να σαι σιγουρος οτι θα πιουμε καφε σε κουβα οχι σε ποτηρι! :thumbsup:
να σου πω δεν ψηνεσαι μια που θα περασει ο τσακιρακος να σε παρει και εσενα μεχρι την αθηνα? εχει και motorshow..... χαχαχα
ρε λεσ???????:think::think::think:
Tsakirakos
23-09-10, 09:18
30 Σεπτεμβρη εννοω....
ενταξει ρε Στεφανε προκειμενου να μην ερθω μαζι σου θα αλλαξεις αλλες 100 ημερομηνιες!!!! χαχαχαχαχα πλακα κανω!!!! να πω την αληθεια ψηνομαι και γω για μια βολτα στην αθηνα που εχω να παω απο τοτε που ημουν φανταρος και να δω και μερικους φιλους εκει!!καποια στιγμη ελπιζω επιτελους να τα καταφερω!!!!
λοιπον τσακιρακο μην ακους κανενα.Εμενα θα ακουε που ειμαι χωριατης απο τη θεσσαλονικη.
President ειναι οτι πρεπει ειναι κοντα στη πανορμου-λουιζι ριανκουρ 17ν......θα τη περασεις φινα θα βρεις και παρκινγκ.
τσακωνεις και το μετρο απο εκει.
ψυρρη μη πας ουτε για αστειο.
κι αν εισαι bon viveur προτινω king george που δεν ειναι και πολυ ακριβο.Σε αυτη τη περιπτωση μη παρεις σουιτα νομιζω ειναι υπερβολη.
Χμ, μια δοκιμασμένη κ εξαιρετική λύση είναι αυτή https://www.phidias.gr/EL/index.php
Τηλεφωνικά, πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτερες τιμές. Δε θα αρέσει στο αμάξι σου καθόλου αλλά θα αρέσει στην κοπέλα κ σε εσένα όμως, μιας κ θα έχετε θέα τον πεζόδρομο, το πάρκο κ την Ακρόπολη. Μια ανάσα από τον ηλεκτρικό, μισό βήμα από το Μοναστηράκι, κ μέσα στο Θησείο. Από το Σύνταγμα; 20' - 25' με τα πόδια.
Το αμάξι θα το παρκάρεις κάπου, θα το κουκουλώσεις κ δε θα το μετακινήσεις.
:thanks:
Tsakirakos
23-09-10, 09:38
χαχαχα!!! τι να σε πω ρε Πανο! εγω το καλοκαιρι δε πηγα διακοπες,ουτε καν σε παραλια...οποτε θελω να φυγω λιγο απο Ξανθη.
Tsakirakos
23-09-10, 09:40
Χμ, μια δοκιμασμένη κ εξαιρετική λύση είναι αυτή https://www.phidias.gr/EL/index.php
Τηλεφωνικά, πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτερες τιμές. Δε θα αρέσει στο αμάξι σου καθόλου αλλά θα αρέσει στην κοπέλα κ σε εσένα όμως, μιας κ θα έχετε θέα τον πεζόδρομο, το πάρκο κ την Ακρόπολη. Μια ανάσα από τον ηλεκτρικό, μισό βήμα από το Μοναστηράκι, κ μέσα στο Θησείο. Από το Σύνταγμα; 20' - 25' με τα πόδια.
Το αμάξι θα το παρκάρεις κάπου, θα το κουκουλώσεις κ δε θα το μετακινήσεις.
:thanks:
το βασικο για εμενα ειναι να εχει παρκιν το ξενοδοχειο...
Tsakirakos
23-09-10, 09:42
λοιπον τσακιρακο μην ακους κανενα.Εμενα θα ακουε που ειμαι χωριατης απο τη θεσσαλονικη.
President ειναι οτι πρεπει ειναι κοντα στη πανορμου-λουιζι ριανκουρ 17ν......θα τη περασεις φινα θα βρεις και παρκινγκ.
τσακωνεις και το μετρο απο εκει.
ψυρρη μη πας ουτε για αστειο.
κι αν εισαι bon viveur προτινω king george που δεν ειναι και πολυ ακριβο.Σε αυτη τη περιπτωση μη παρεις σουιτα νομιζω ειναι υπερβολη.
ε οχι και bon viveur! τσελιγγας ειμαι με χωραφια και προβατα! ααα...και υποψηφιος διδακτορας πολιτικος μηχανικος(ολο μου διαφευγει αυτο:hystericalbs1:)
το Park που μου ειπατε το ειδα στο site του και μου αρεσε.
ε οχι και bon viveur! τσελιγγας ειμαι με χωραφια και προβατα! ααα...και υποψηφιος διδακτορας πολιτικος μηχανικος(ολο μου διαφευγει αυτο:hystericalbs1:)
το Park που μου ειπατε το ειδα στο site του και μου αρεσε.
περα απο τη πλακα εχω μεινει σε διαφορα ξενοδοχεια στην αθηνα.απο το president εμεινα πολυ ευχαριστημενος.απο τη στιγμη που το δοκιμασα μια φορα εγινε μονιμη επιλογη
Tsakirakos
28-09-10, 16:53
σημερα παρηγγειλα και GPS οποτε θα ειμαι αρχοντας!
MLS 3855. ας δουμε τι λεει....