PDA

Επιστροφή στο Forum : [E92] Άνοιγμα φτερών - FENDER ROLLING

Z4 DCT
10-09-10, 12:10
Οπως εχω αναφερει στο αμαξι μου φοραω τις ζαντες απο το Μ3 Ε92 τις 18αρες, οι οποιες πισω εχουν φαρδος 9,5ιντσες
Σκεφτομενος λοιπον να χαμηλωσω το αμαξι πολυ λιγο (ΕΙΜΠΑΧ PRO KIT) φανταζομαι οτι πισω μπορει (πολυ πιθανο) με το παραμικρο φορτωμα να βρισκει στους θολους (το Μ εχει πολυ φαρδυτερους). Και επειδη θα ηθελα να το χαμηλωσω αλλα δεν θελω να βγαλω τις ζαντες που μου αρεσουν παρα πολυ θα ηθελα να ρωτησω την γμωμη σας για το fender rolling (ανοιγμα των φτερων με ρολο...αν το λεω σωστα) και αν καποιος απο σας ξερει καποιον καλο μαστορα ωστε να απευθυνθω

bimmer-corfu
10-09-10, 14:28
Οπως εχω αναφερει στο αμαξι μου φοραω τις ζαντες απο το Μ3 Ε92 τις 18αρες, οι οποιες πισω εχουν φαρδος 9,5ιντσες
Σκεφτομενος λοιπον να χαμηλωσω το αμαξι πολυ λιγο (ΕΙΜΠΑΧ PRO KIT) φανταζομαι οτι πισω μπορει (πολυ πιθανο) με το παραμικρο φορτωμα να βρισκει στους θολους (το Μ εχει πολυ φαρδυτερους). Και επειδη θα ηθελα να το χαμηλωσω αλλα δεν θελω να βγαλω τις ζαντες που μου αρεσουν παρα πολυ θα ηθελα να ρωτησω την γμωμη σας για το fender rolling (ανοιγμα των φτερων με ρολο...αν το λεω σωστα) και αν καποιος απο σας ξερει καποιον καλο μαστορα ωστε να απευθυνθω

ρε Γιάννη εγώ δεν ξέρω αλλά απο ότι έχω καταλάβει δεν κάνεις πίσω ποτέ. όταν σου μπει κάτι στο μυαλό το κάνεις ότι και να γίνει:thumbsup:

Z4 DCT
10-09-10, 15:56
Ωρε παλικαρια ουτε ενας δεν εχει κανει τετοια κουζουλαδα????:original:

ΔημήτρηςΜ3
10-09-10, 16:03
Γιαννη σιγα σιγα μας το φερνεις...
αφου στο πισω μερος του μυαλου σου τη εχεις σχεδον ετοιμη την αλαγη !!!!
ορμααααααα!!!! Μ3 e92 look χεχεχεχε

yodas
10-09-10, 16:05
Ρε συ και εγώ είμουνα χαμηλωμένος τάπα με τις ίδες ζάντες και δεν έβρισκα...γιατί να έχεις πρόβλημα δεν ξέρω...

Z4 DCT
10-09-10, 16:14
Ρε συ και εγώ είμουνα χαμηλωμένος τάπα με τις ίδες ζάντες και δεν έβρισκα...γιατί να έχεις πρόβλημα δεν ξέρω...

Ρε συ ειχες 9,5 ζαντα πισω και χαμηλωμα και δεν εβρισκες???:shok:

Z4 DCT
10-09-10, 16:14
Γιαννη σιγα σιγα μας το φερνεις...
αφου στο πισω μερος του μυαλου σου τη εχεις σχεδον ετοιμη την αλαγη !!!!
ορμααααααα!!!! Μ3 e92 look χεχεχεχε

Αμα φτασω εκει μονο μια λυση υπαρχει στο μυαλο μου και ειναι η υπογραφη μου!!!!!!:whistle:

Ptboul
10-09-10, 16:18
Γιάννη αν δε κάτσει η εξίσωση: Ζάντα + χαμήλωμα = δε βρίσκει , γνώμη μου είναι ότι αν το κάνεις θα απαξιώσεις το αμάξι χωρίς λόγο.

Πες ότι θες να τις βγάλεις ή 1002 άλλες αιτίες, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ή θα πρέπει να αλλάζεις φτερά και βαψίματα μετά;

Z4 DCT
10-09-10, 16:21
Γιάννη αν δε κάτσει η εξίσωση: Ζάντα + χαμήλωμα = δε βρίσκει , γνώμη μου είναι ότι αν το κάνεις θα απαξιώσεις το αμάξι χωρίς λόγο.

Πες ότι θες να τις βγάλεις ή 1002 άλλες αιτίες, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ή θα πρέπει να αλλάζεις φτερά και βαψίματα μετά;

Σχεδον ουτε καν φεαινεται αυτο το πραγμα Πανο

https://www.youtube.com/watch?v=GtErCAaXmsQ

paganis
10-09-10, 16:57
βαζοντας το θερμοπιστολο..πανω στην βαφη, δεν προκαλειτε ζημια?? ετσι παντως...δεν νομιζω να φαρδαινει το φτερο...απλα λυγιζει το εσωτερικο νευρο του φτερου.

scania124
10-09-10, 17:05
βαζοντας το θερμοπιστολο..πανω στην βαφη, δεν προκαλειτε ζημια?? ετσι παντως...δεν νομιζω να φαρδαινει το φτερο...απλα λυγιζει το εσωτερικο νευρο του φτερου.

συμπεθερε μηπως το φτερο που σου βρισκει ειναι αλλαγμενο πριν αγορασεις το αυτοκινητο??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thanks: :fountwtis: :fountwtis: :fountwtis:

Z4 DCT
10-09-10, 17:19
συμπεθερε μηπως το φτερο που σου βρισκει ειναι αλλαγμενο πριν αγορασεις το αυτοκινητο??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thanks: :fountwtis: :fountwtis: :fountwtis:

Δε μου εχει βρει ακομα.....για να μην βρει θελω να το κανω....(τι παπαρας αυτο το παιδι θεε μου:shok:)

NickE60
10-09-10, 17:26
Δε μου εχει βρει ακομα.....για να μην βρει θελω να το κανω....(τι παπαρας αυτο το παιδι θεε μου:shok:)

Γιάννη μήπως είσαι προληπτικός?? :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Αν δεν βρίσκει, δεν χρειάζεται ρολλάρισμα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:

m-power_01
10-09-10, 17:27
Γιάννη έχω πάρει καινούρια βαριοπουλα !

Z4 DCT
10-09-10, 17:30
Γιάννη μήπως είσαι προληπτικός?? :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Αν δεν βρίσκει, δεν χρειάζεται ρολλάρισμα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:

Θα τα δοκιμασω ρε Νικο....αλλα επειδη με ξερω, αμα βαλω τα ελατηρια και μου αρεσουν!!!, που θα μου αρεσουν!!!! και βρισκει θα πρεπει να εχω ετοιμη εναλακτικη τον μαστορα γιατι μετα θα σαλταρω!!!!!!!thumb

Αν και τωρα που το λεμε.....εχω την εντυπωση με τον Νικο (M3EST) οταν περασαμε τις ζαντες κατι ειχαμε πει για τα φτερα οτι θα τα ρολαραμε.....λες να το εκανε..............γι αυτο λες να μην βρισκει???.....:whistle::whistle: ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ!!

ΝΙΚΟΟΟ

Z4 DCT
10-09-10, 17:35

Παρτη και κοπανα την κεφαλα σου:sm-angry05::sm-angry05:

GiannisRob
10-09-10, 17:53

Σπυρακο αργησες. Σε προλαβε ο Σταματης:

Πήρα και ένα νέο σφυρί που θέλω να δοκιμάσω, οπότε αν κάποιος έχει σιλικόνη στο σασί, εγώ και η σφυράκλα μου, είμαστε στις διαταγές σας....

:D

ghost-rider
10-09-10, 19:29
Καπου εδω μεσα εχουμε ενα φιλο που ανοιξε τα πισω φτερα με βαριπουλα για τον ιδιο ακριβως λογο.. Κτηνη ζαντες και χαμηλωμα. Κατεληξε να σηκωσει το αμαξι και να προσπαθει να επαναφερει τα φτερα...:th_Laie_67-1:
Περα απο την πλακα ομως.
Νομιζω οτι θα φαινεται πολυ πιο ωραια μια τετοια δουλεια αν γινει σε εργοστασιακα προτυπα(φουσκωματα Μ) και ακολουθηθει σιγα σιγα απο φουλ Μ λουκ!!!!!!!!!!!

m-power_01
10-09-10, 19:34
Καπου εδω μεσα εχουμε ενα φιλο που ανοιξε τα πισω φτερα με βαριπουλα για τον ιδιο ακριβως λογο.. Κτηνη ζαντες και χαμηλωμα. Κατεληξε να σηκωσει το αμαξι και να προσπαθει να επαναφερει τα φτερα...:th_Laie_67-1:
Περα απο την πλακα ομως.
Νομιζω οτι θα φαινεται πολυ πιο ωραια μια τετοια δουλεια αν γινει σε εργοστασιακα προτυπα(φουσκωματα Μ) και ακολουθηθει σιγα σιγα απο φουλ Μ λουκ!!!!!!!!!!!

Βρε χωριό δεν λέμε να φουσκώσει τα φτερά ! Να τσακισει το νεύρο από μέσα για να ανοίξει χώρο λέμε !
΄΄εχω ανοίξει τε φτερά μου να πετάξω σ΄αλλη αγκαλιά ,να χαθούν από μπροστά μου όλα τα παλιά ...
Αντώνης Ρεμος (έχε χάρη που δεν μπορώ να στο ποσταρω από το ιφον)

GiannisRob
10-09-10, 19:37
Βρε χωριό δεν λέμε να φουσκώσει τα φτερά ! Να τσακισει το νεύρο από μέσα για να ανοίξει χώρο λέμε !
΄΄εχω ανοίξει τε φτερά μου να πετάξω σ΄αλλη αγκαλιά ,να χαθούν από μπροστά μου όλα τα παλιά ...

https://www.youtube.com/watch?v=9LkB4ER_aLw"]https://www.youtube.com/watch?v=9LkB4ER_aLw

Παρακαλω :D

Z4 DCT
10-09-10, 20:14
Αστε τα ασματα και πιαστε δουλεια:whistle::whistle:

aristent
10-09-10, 20:40
Γιαννη δεν αφηνεις το ρολλαρισμα φτερων και να παρεις ετοιμη μια που εχει ρολλαρει ηδη τα φτερα της?:whistle:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/864057/

Z4 DCT
10-09-10, 20:58
Γιαννη δεν αφηνεις το ρολλαρισμα φτερων και να παρεις ετοιμη μια που εχει ρολλαρει ηδη τα φτερα της?:whistle:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/864057/

Nαι την εχω δει και αυτη την ρουφιανα απο κοντα......φετος δεν δικαιολογω αλλα εξοδα.....ειμαι φουλ........τα βλεπω και......:tt1::tt1:

ghost-rider
10-09-10, 22:02

Αααααααα καλα... Πασο.
Με δουλευεις ρε? Ρε για ελα απο δω να τα πουμε ρε Σπυρακο... Για come to δωθε...
"Έλα και
έλα και και σε περιμένω
στη γωνιά
στη γωνιά του δρόμου να φανείς".

ziaba
14-09-10, 01:12
Πάρε καμία ιδέα από δω
https://www.youtube.com/watch?v=m4u37qDxbY4

Z4 DCT
14-09-10, 15:28
Θα τα δοκιμασω ρε Νικο....αλλα επειδη με ξερω, αμα βαλω τα ελατηρια και μου αρεσουν!!!, που θα μου αρεσουν!!!! και βρισκει θα πρεπει να εχω ετοιμη εναλακτικη τον μαστορα γιατι μετα θα σαλταρω!!!!!!!thumb

Αν και τωρα που το λεμε.....εχω την εντυπωση με τον Νικο (M3EST) οταν περασαμε τις ζαντες κατι ειχαμε πει για τα φτερα οτι θα τα ρολαραμε.....λες να το εκανε..............γι αυτο λες να μην βρισκει???.....:whistle::whistle: ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ!!

ΝΙΚΟΟΟ

Τελικα εχει γινει αυτο και εγω ουτε καν το θυμομουν...οποτε ειμαι οκ....:thanks:

m-power_01
14-09-10, 17:45
[/B]

Τελικα εχει γινει αυτο και εγω ουτε καν το θυμομουν...οποτε ειμαι οκ....:thanks:

ισα ισα να μας ζαλιζεις...
και δεν θα χρησιμοιποιησω και την βαριοπουλα μου!

Δηλαδη πεταμε πανω 4 eibach να κατσει?

Z4 DCT
14-09-10, 17:47
ισα ισα να μας ζαλιζεις...
και δεν θα χρησιμοιποιησω και την βαριοπουλα μου!

Δηλαδη πεταμε πανω 4 eibach να κατσει?

oooo ναιιιιιι
Θα σε παρω τηλ με το που θα γυρισω

m-power_01
14-09-10, 17:49
oooo ναιιιιιι
Θα σε παρω τηλ με το που θα γυρισω:mpaks: