Επιστροφή στο Forum : Tι project θεε μου!!!!!
black_beauty
06-09-10, 22:43
https://www.m5board.com/vbulletin/e90-m3-sedan-e92-m3-coupe-e93-m3-convertible-e46-m3-e36-m3-z4-m-z4-m-coupe/158066-burn-clock-ind-full-atlantis-blue-e92-m3-build.html
:shok::shok::shok::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
ΠΩΩΩΩΩ ΛΕΦΦΤΤΑΑΑΑΑ!!!!!!:th_Laie_67-1:
black_beauty
06-09-10, 23:01
Απο δω και περα οταν ειμαι στις ''μαυρες'' μου θα χαζευω κανα τεταρτακι αυτο το project και ολα μελι γαλα....:thumbsup:
ρε συ black beauty....τι σου ρθε βραδυατικο?
ειμαι και κουρασμενος και ελεγα οτι θα πεσω ξερος για υπνο...μ αυτα που ειδα θα κανει να με παρει καμια ωρα παλι...φτου...
εγω και οπως ηταν στη αρχη το ηθελα...
μια που κανουμε ονειρα ρε συ Γιαννο...ας το ξεχειλωσουμε το θεμα!χαχαχαχαχαα:thumbsup:
καπου εχει ξανανεβει αυτο το τερατακι!!!
μια που κανουμε ονειρα ρε συ Γιαννο...ας το ξεχειλωσουμε το θεμα!χαχαχαχαχαα:thumbsup:
:thumbsup:δεν εχεις αδικο!!! χαχαχααχ
Χμμμμ..Καληνυχτα παιδια!!
https://www.youtube.com/watch?v=B6Z_OrPxutQ
Μαζί σου κι εγώ!:original:
περιμέντε να δείτε το δικό μου project Που θα ξεκινήσω στο Ζ3 έχω πάρει το λεβιέ....
χαχαχαχαχαχα
περιμέντε να δείτε το δικό μου project Που θα ξεκινήσω στο Ζ3 έχω πάρει το λεβιέ....
χαχαχαχαχαχα
Εγω παλυεω 1 χρονο να μαζεψω λεφτα για να το βαψω και να βαλω xenon...Ουτε στα μισα δεν ειμαι ακομα
Gregory_///M
07-09-10, 09:10
Φοβερό και πανάκριβο project (αν και κάπου το έχουμε ξαναδεί?)!!! Εγώ πάλι το προτιμώ έτσι όπως το "κατάντησαν" !!
Κανα βιντεο στο δρομο απο αυτο το τερας εχει δει κανεις????:shok:
ωχχχχχχ το ειδε ο γιαννης τωρα και του μπαινουν ιδεες!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρος!!!!!
παντως και εμενα μου αρεσε ετσι οπως το καταντησαν!!!!!!!:hystericalbs1:
Μήπως εκανε ολο αυτο το Project, για να το κάνει δυθέσιο ;;;:th_Laie_67-1:
Ας επερνε απ'την αρχη ενα Ζ.!!!:th_Laie_67-1:
Σοβαρά τώρα, ανεξάρτητα της μετατροπής, μου άρεσε καλύτερα Ασπρο.