Επιστροφή στο Forum : Παυση εργασιων???
Μια εταιρεια με την οποια συνεργαζομαστε ανακοινωσε παυση εργασιων???Τι σημαινει αυτο???τα λεφτα που μου χρωσταει τα χανω???οποιος μπορει ας μου απαντησει αμεσα!!!
:thanks:
Τι εταιρεία είναι; Ατομική, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΑΕ ;;; Κύριξε πτώχευση ;;
μιλα με τον δικηγορο σου αμεσα.απο οσο ξερω παυση εργασιων αναλογα με το τι εταιρεια ειναι (επε οε αε κλπ) μπορει να σημαινει και δυσαρεστα πραγματα για σενα
Αν το σηκωνε και ο μα...κας ο δικηγορος μας καλα θα ηταν..
ασε....και οι δικηγοροι καλυτεροι ειναι νομιζεις??
Δεν ειναι κατ'αναγκη πτωχευση αλλα σιγουρα ειναι παυση..τελος κλεισιμο,επικοινωνησε αμεσα οπως πολυ σωστα ειπαν με τον δικηγορο σου αλλα και με τον λογιστη σου για σχεδιασμο κινησεων...(το πιθανοτερο vs του διευθυνοντα συμβουλου!!!)
Ανάλογα με το ποσό που σου χρωστάνε και σε συνεννόηση με το δικηγόρο σου αποφασίζεις πως θα κινηθείς. Το πιο πιθανό πάντως είναι να καταλήξετε σε κάποιο συμβιβασμό.
Το μονο που μου μενει να ελπιζω ειναι ο συμβιβασμος...ειναι εξαψηφιο το γα...μενο το χρεος...
Παυση εργασιων = πτωχευση????
οχι απαραιτητα πτωχευση,αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι καλο..
εξαψηφιο νουμερο το χρεος??
δικηγορος επειγον για να δεις τι θα κανεις
Μίλα με το λογιστή σου αν δεν βρίσκεις το δικηγόρο. Οι λογιστές τα ξέρουν αυτά ίσως και καλύτερα από τους δικηγόρους.
Μιλησα με το λογιστη μας και μου ειπε να παω αυριο πρωι πρωι να σφραγισουμε οσες επιταγες εχουμε...θα δειξει....ελπιζω στο καλυτερο...