Επιστροφή στο Forum : Ε46Ci - Άναψαν λαμπάκια
Παίδες μου άναψαν κόκκινο το λαμπάκι της μπαταρίας αλλά και του λαδιού ταυτόχρονα. Ωστόσο ακόμα και αναμμένα, το αυτοκίνητο πηγαίνει κανονικά χωρίς να "κολλάει". Πριν περίπου 1 μήνα μου άναβαν τα λαμπάκια των "αλάρμ" αλλά και των "φλας" κανονικά στο όχημα αλλά στο ταμπλώ του αυτοκινήτου δεν υπήρχε η ένδειξη (δηλ ναι μεν λειτουργούσαν κανονικά, αλλά χωρίς να φαίνεται στο ταμπλώ) ώσπου έγινε το reset και όλα καλά. Αναρωτιέμαι μήπως το αυτοκίνητο δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά θέλει επαναπρογραμματισμό;;; Μπορεί και να λέω μ@#@ς για αυτό ρωτάω μήπως έχει κάποιο παιδί λύση ή του έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :thanks::warriorsmiley:
Tsakirakos
19-07-10, 21:58
μηπως μπερδευει τα ρευματα λογω δυναμο? και εμενα μου αναβε πολλα και διαφορα λαμπακια πριν αλλαξω δυναμο...
μηπως μπερδευει τα ρευματα λογω δυναμο? και εμενα μου αναβε πολλα και διαφορα λαμπακια πριν αλλαξω δυναμο...
χμμ λες να φταίει το δυναμό; Επειδή μπαταρία άλλαξα πέρυσι ούτε καν πέρυσι πριν 8 μήνες... ελπίζω να φταίει το δυναμό αδερφέ αμάν αυτα τα βλαβοτρόνικ να κάνω την μετατροπή να τελειώνω :p
Μόλις επέστρεψα απο το συνεργειο. Μου είπαν πως δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο και μάλλον είναι το δυναμό που είπε ο φίλος Tsakirakos ωστόσο για να φανεί αν όντως είναι αυτό 100% πρέπει να μου ανάψει πάλι τα λαμπάκια, να μην σβήσω τη μηχανή και να το πάω κατευθείαν να το δουν... Το κανα μερικές βόλτες... αλλά τίποτα :s Αν όντως είναι δυναμό πόσο λέτε να κοστίσει παιδιά; Ευχαριστώ
m-power_01
21-07-10, 10:28
Μόλις επέστρεψα απο το συνεργειο. Μου είπαν πως δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο και μάλλον είναι το δυναμό που είπε ο φίλος Tsakirakos ωστόσο για να φανεί αν όντως είναι αυτό 100% πρέπει να μου ανάψει πάλι τα λαμπάκια, να μην σβήσω τη μηχανή και να το πάω κατευθείαν να το δουν... Το κανα μερικές βόλτες... αλλά τίποτα :s Αν όντως είναι δυναμό πόσο λέτε να κοστίσει παιδιά; Ευχαριστώ
Λογικα το επομενο βημα ειναι να σου αναψει τα λαμπακια του esp-abs στα καλα καθουμενα... να σε κανει ''αλητη'' απο μονο του! χαχαχαχα
Περα απο την πλακα μολις αρχισει να τα παιζει, θα αναψουν τα λαμπακια που σου ειπα λογικα (9/10 το κανει) .Τιμουλα δεν εχω υποψιν μου, αλλα πριν πας παρε με τηλ, ειμαι Αθηνα θα μπορω να βοηθησω
Λογικα το επομενο βημα ειναι να σου αναψει τα λαμπακια του esp-abs στα καλα καθουμενα... να σε κανει ''αλητη'' απο μονο του! χαχαχαχα
Περα απο την πλακα μολις αρχισει να τα παιζει, θα αναψουν τα λαμπακια που σου ειπα λογικα (9/10 το κανει) .Τιμουλα δεν εχω υποψιν μου, αλλα πριν πας παρε με τηλ, ειμαι Αθηνα θα μπορω να βοηθησω
ΟΚ αγόρι.. κοίταζα τιμές και έβλεπα κάτι τρελλά 400 με 700 ευρώ, την έκατσα... αν είναι -που θα είναι λογικά- το δυναμό χαχα Θα σου τηλ Σπυράκο :original:
δεν ειναι αναγκη να αλλαχτει το δυναμο ολοκληρο το πιθανοτερο ειναι το αυτοματακι του που το αλλαζεις αν θυμαμαι καλα 150ε και τελος εχεις δυναμο για αλλα 15χρονια!!!!εκτος αν εχουν αρπαξει ρουλεμαν κλπ που βγαινει ολος εκτος αλλα με κανενα 250αρι το πολυ παιρνεις μεταχειρισμενο!!!!αλλα πολυ χλωμο ναν ειναι το 2ο γιατι θα εβγαινε οφ αμεσως δεν θα εκανε νουμερα
δεν ειναι αναγκη να αλλαχτει το δυναμο ολοκληρο το πιθανοτερο ειναι το αυτοματακι του που το αλλαζεις αν θυμαμαι καλα 150ε και τελος εχεις δυναμο για αλλα 15χρονια!!!!εκτος αν εχουν αρπαξει ρουλεμαν κλπ που βγαινει ολος εκτος αλλα με κανενα 250αρι το πολυ παιρνεις μεταχειρισμενο!!!!αλλα πολυ χλωμο ναν ειναι το 2ο γιατι θα εβγαινε οφ αμεσως δεν θα εκανε νουμερα
Μου είπαν να περιμένω να ανάψουν πάλι τα λαμπάκια για να ελέγξουν αν υπάρχει όντως πρόβλημα δυναμό η είναι κάτι άλλπ. Δεν έχει ανάψει ακόμα. Βρήκα ένα δυναμό μτχ με 250-300 ευρώ περίπου.
Δυναμό κάνουν αυτά λαμπάκια όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω...:( Κατα 99.9%...
Tην μπαταρία σου πότε την άλλαξες τελευταία φορά???-άσχετο-
Δυναμό κάνουν αυτά λαμπάκια όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω...:( Κατα 99.9%...
Tην μπαταρία σου πότε την άλλαξες τελευταία φορά???-άσχετο-
Δεν πρέπει να είναι θέμα μπαταρίας αδερφέ επειδή την άλλαξα πριν περίπου κανα 10μηνο... καινούργια.. Διάβασα πως καινούργιο το δυναμό κοστίζει πολύ ε; Από 500-700 ευρώ άκουσα :o
Ναι καινούργιο κοστίζει τρελά!:(
Οπότε δυο λύσεις...
1) Πας σε μεταχειρισμένο και όσο αντέξει(ίσως γι'αυτό να μην το προτιμήσεις και κατα τη γνώμη μου)...Kόστος περί τα 200-300βαριά...
2) Επισκευάζεις το παλιό, αν επισκευάζεται (καρβουνάκια ή το αυτοματάκι που είπαν και παραπάνω) και το κόστος πάει στο 200άρικο max...;)
Y.Γ Aυτό με την μπαταρία σε ρώτησα,γιατί όταν είναι στα τελευταία της το κάνει αυτό...Αλλά αμα μου λες για 10μηνο...Δεν παίζει ούτε απο αγνάντιο...
Ναι καινούργιο κοστίζει τρελά!:(
Οπότε δυο λύσεις...
1) Πας σε μεταχειρισμένο και όσο αντέξει(ίσως γι'αυτό να μην το προτιμήσεις και κατα τη γνώμη μου)...Kόστος περί τα 200-300βαριά...
2) Επισκευάζεις το παλιό, αν επισκευάζεται (καρβουνάκια ή το αυτοματάκι που είπαν και παραπάνω) και το κόστος πάει στο 200άρικο max...;)
Y.Γ Aυτό με την μπαταρία σε ρώτησα,γιατί όταν είναι στα τελευταία της το κάνει αυτό...Αλλά αμα μου λες για 10μηνο...Δεν παίζει ούτε απο αγνάντιο...
Έτσι είναι.. αλλά απορώ ρε γαμώτο, δηλαδή μιλάμε για BMW, σε 85.000χλμ που έχει το αμάξι μου παρουσίασε δυναμό; Και έχω τον Μερσεντάκια πατέρα μου να μου κοκορεύεται.. :p :ranting2:
Έτσι είναι.. αλλά απορώ ρε γαμώτο, δηλαδή μιλάμε για BMW, σε 85.000χλμ που έχει το αμάξι μου παρουσίασε δυναμό; Και έχω τον Μερσεντάκια πατέρα μου να μου κοκορεύεται.. :p :ranting2:
Άστο...Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που έπιασες...:ranting2:
Έχω δωσει στο 46άρι ένα σκασμό λεφτά για ανταλλακτικά και προβλήματα του πουθενά! (με σχετικά λίγα χιλιόμετρα και εγώ...)
Αμα θες το αμάξι σου στην πένα και είσαι ψείρας δυστηχώς σε βρίσκουν τα πάντα!Ότι μπορείς να σκεφτείς...Εγώ αυτό εχω καταλάβει...:ranting2:
Άλλοι που είναι κανίβαλοι τους πίνουν το αίμα και δεν ζητάνε μια...:thumbsdown:
Όταν το φτιάξεις το θέμα πες μας κόστος και τι έγινε...:original::thnx:
Άστο...Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που έπιασες...:ranting2:
Έχω δωσει στο 46άρι ένα σκασμό λεφτά για ανταλλακτικά και προβλήματα του πουθενά! (με σχετικά λίγα χιλιόμετρα και εγώ...)
Αμα θες το αμάξι σου στην πένα και είσαι ψείρας δυστηχώς σε βρίσκουν τα πάντα!Ότι μπορείς να σκεφτείς...Εγώ αυτό εχω καταλάβει...:ranting2:
Άλλοι που είναι κανίβαλοι τους πίνουν το αίμα και δεν ζητάνε μια...:thumbsdown:
Όταν το φτιάξεις το θέμα πες μας κόστος και τι έγινε...:original::thnx:
Αστα να πανε.. Εννοείται θα ενημερώσω και εβελπιστώ σύντομα να προχωρήσω σε φουλ μετατροπή σε 330.. αλλά αν΄είναι να μου βγάλει το λάδι εις διπλούν τότε θα το ξανασκεφτώ :S
m-power_01
01-08-10, 17:00
Ηλία θα σου πω αύριο πρωί προσφορά.
το προβλημα σου ισως ειναι αισθητηρας στροφαλου πριν κανεις κατι ψαξε και αυτη την πιθανοτητα
Tsakirakos
10-08-10, 01:47
350 ευρω καινουριο του κουτιου VALEO οπως το μανισιο, σε ηλεκτρολογο εδω στην Ξανθη.
αν θελεις δες αν φορας και εσυ το ιδιο.
Τελικά στρόφαλο ήταν! :o απαράδεκτος; :S :p