Επιστροφή στο Forum : BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor
ghost-rider
06-12-10, 19:39
Στο πισω μερος ειναι αδυνατον να το βαλεις σε λαθος εισοδο εχει μονο μια για καρφι
Χμ... Το λες? Δε θυμαμαι..
Εγω καπως το χα καταφερει παντως.
Τεσπα αναβαθμιση γνωριζει κανεις αν εχει βγαλει?
Τεσπα αναβαθμιση γνωριζει κανεις αν εχει βγαλει?
Αυτο που ειδα εχω Διονυση ειναι το καινουριο μοντελο της dynavin το menu να ειναι διαφορετικο, πρεπει να θυμασε το ειχα αναφερει δεν ξερω αν γινετε να το κανουμε και εμεις αναβαθμιση βαση του καινουριου καλα ειναι να παρουμε ενα τηλ να μαθουμε τι μπορουμε να κανουμε
εχει βγει update αλλα δεν κανει κατι διαφορετικο.κανει τα ιδια πραγματα απλα αλλαζει το μενου.αν αντιμετωπιζεται προβληματα καντε στο μηχανημα ενα reset οχι απο μεσα απο το μενου αλλα απο το εξωτερικο κουμπακι να επανερθουν η εργοστασιακες ρυθμισεις.
εχει βγει update αλλα δεν κανει κατι διαφορετικο.κανει τα ιδια πραγματα απλα αλλαζει το μενου.αν αντιμετωπιζεται προβληματα καντε στο μηχανημα ενα reset οχι απο μεσα απο το μενου αλλα απο το εξωτερικο κουμπακι να επανερθουν η εργοστασιακες ρυθμισεις.
κουμπακι??
κουμπακι??
ενα μικρο κουμπακι το οποιο βρισκεται μπροστα στην οψη κατω απο το μεγαλο δεξιο κουμπι.το πατας με ενα μικρο μυτερο αντικειμενο το οποιο κανει reset και επαναφερει το μηχανημα στην εργοστασιακες αρχικες ρυθμισεις.
Παιδιά θελω να βάλω και εγο το μηχάνιμα από πού να το αγοράσω ?
Παιδιά θελω να βάλω και εγο το μηχάνιμα από πού να το αγοράσω ?
Από εδώ :
https://www.car.gr/parts/view/921699/
Αλλά η τιμή του μηχανήματος είναι σαν το χρηματιστήριο................
Πριν λίγο καιρό το είχα δει στα 700 και κάτι!
και ποιός θα μου το περάσει παιδιά; ....το περνάνε αυτοί στη θεσσαλονίκη,,ΛΑΡΙΣΑ έχουμε κανέναν?
και ποιός θα μου το περάσει παιδιά; ....το περνάνε αυτοί στη θεσσαλονίκη,,ΛΑΡΙΣΑ έχουμε κανέναν?
Στην Θεσσαλονίκη θα στο περάσουν από εκεί που θα το πάρεις αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να το περάσει οποιοσδήποτε ασχολείται με το αντικείμενο.
Μπορουμε στα μηχανακια να περασουμε το software του νεου μοντελου?
απο οτι διαβασα εχει αρκετες διαφορες και σιγουρα θα λυσει και καποια απο τα προβληματα που εχουμε.
katsaraios
26-01-11, 17:24
παιδες αυτοι που το εχετε εγκαταστησει
ποιο λειτουργικο windows εχει το μηχανημα σας??
:thanks:
Γιωργο αν θυμαμαι καλα εχει το ce5
Γιωργο αν θυμαμαι καλα εχει το ce5
Σωστά τα λες...
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180595412209&ssPageName=ADME:X:BOCOR:US:1123
Καλησπέρα συμφοριτες , αυτο θα συνεργαζεται με το μηχανημα?
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180595412209&ssPageName=ADME:X:BOCOR:US:1123
Καλησπέρα συμφοριτες , αυτο θα συνεργαζεται με το μηχανημα?
Υπάρχουν θέματα με το firmware.
Πιο καλά να μη ρισκάρεις.
Σπύρος ακουει?Σπύρο?:whistle:
Υπάρχουν θέματα με το firmware.
Πιο καλά να μη ρισκάρεις.
Δεν θα συνεργαστει δλδ.
το χεις δοκιμασει φίλος?
δειτε λιγο στον ζερβουδακη κατι πηρε το ματι μου οτι εχει ψηφιακο δεκτη που δουλευει πληρως με την οθονη αφης
Moufas E46
27-01-11, 20:46
δειτε λιγο στον ζερβουδακη κατι πηρε το ματι μου οτι εχει ψηφιακο δεκτη που δουλευει πληρως με την οθονη αφης
οντως λεει πως συνεργαζεται με την συσκευη.
https://www.e-techshop.com/dynavin-dvb-t-box-mpeg-4-dual-channel-tv-receiver.html
Leonidas_E39
27-01-11, 21:00
Να κανω μια κουλη ερωτηση βρε παιδια? Γιατι το μηχανημα απο το Ε46 δεν μπαινει στο Ε39?
οχι ειναι αλλο του ε39 ειναι παρομοιο αλλα οχι ιδιο ακριβως
Από τα λίγα Αγγλικά που ξέρω δεν γράφει πουθενά ότι συνεργάζεται με κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα. Είναι για όλα και επιπλέον μιλάει ότι παίζει και όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είνα 160 + χλμ/ωρα...thumb
Από τα λίγα Αγγλικά που ξέρω δεν γράφει πουθενά ότι συνεργάζεται με κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα. Είναι για όλα και επιπλέον μιλάει ότι παίζει και όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είνα 160 + χλμ/ωρα...thumb
και το μεγαλο ατου 1/2 τιμη απο ζερβββββββ
και το μεγαλο ατου 1/2 τιμη απο ζερβββββββ
Τι λές θα πάρουμε κανά τέτοιο; Ολοι μαζί; thumb thumb thumb
απλα θα λειτουργει με ξεχωριστο τηλεχειριστηριο και οχι απ την οθονη
απλα θα λειτουργει με ξεχωριστο τηλεχειριστηριο και οχι απ την οθονη
Mικρο το κακό εγω ειμαι μεσα για να παραγγειλουμε αν μαζευτουμε.
ετσι ή αλλιως θα το χτυπησω
Μέσα κι εγώ για group buy
Mικρο το κακό εγω ειμαι μεσα για να παραγγειλουμε αν μαζευτουμε.
ετσι ή αλλιως θα το χτυπησω
για ποιο λετε Διονυση? του ζερβββββ???????? αυτο του ζερβ δεν λεει οτι η αλλαγη στα καναλια γινετε απο την οθονη?
για αυτο λεμε Δημητρη το οποιο μάλλον δεν αλλαζει απο την οθονη αλλα απο το δικο του χειριστηριο
Σπύροοοοοοο
Αντε βρε ανοιξε μας τα ματια...:shok:
m-power_01
29-01-11, 23:39
Σπύροοοοοοο
Αντε βρε ανοιξε μας τα ματια...:shok:
:th_Laie_67-1: Βλεπω δεν κρατιεσαι για μπαξιμο!!
Το προφανες μειονεκτημα ειναι οτι με αυτον που λες εσυ, η αλλαγη στα καναλια θα γινεται απο εξωτερικο χειριστηριο...
ενω απο τον dynavin , οπως αναφερει , αλλαζει απο την οθονη αφης!
Μπορουμε καπου να βρουμε τεχνικα χαρακτηριστικα για τον dynavin, για να συγκρινουμε?
Μηπως να ψαξουμε σε ebay για τον dynavin σε καλυτερη τιμη?
Εδω πλεον δεν χρειαζεται καποιο σεταρισμα για να απευθυνθουμε στον ελληνα αντιπροσωπο.
Βεβαια δεν χανουμε τιποτα να τον ρωτησουμε και αυτον, τι καλυτερο μπορει να κανει...
Εγω πάντως που του εστειλα ενα mail για αλλο λόγο ουτε φωνη ουτε ακροαση
m-power_01
30-01-11, 00:15
Εγω πάντως που του εστειλα ενα mail για αλλο λόγο ουτε φωνη ουτε ακροαση
Στον Ζερβ?
Στον Ζερβ?
Ναι στον ζερββββββ:ranting2:
Εγώ τον έχω τηλεφωνήσει για το update του νέου λογισμικού, μου είπε πως δεν γίνεται, ενώ πριν λίγο καιρό που το έψαξα στο φόρουμ του dynavin, μπορεί να γίνει.
Τέσπα...ο τύπος είναι κάπως....
Αν είναι στα πάρει στο χέρι, εξυπηρετεί, αλλοιώς σε γράφει.
Θα συμφωνησω μαζί σου,
τεσπα..
Moufas E46
30-01-11, 21:06
εγω προτεινω να γινει group buy σε αυτο της dynavin αν το πετυχουμε σε καλυτερη τιμη η εστω να περιμενουμε λιγο μηπως πεσει η τιμη. δεν ειναι καθολου πρακτικο να οδηγας και να ψαχνεις το τηλεχειρηστηριο για να αλλαξεις καναλι. εκτος τουτου που να τα βαζεις ολα αυτα? κινητα τσιγαρα τηλεχειρηστηρια. υπαρχει και προβλημα αποθηκευτικου χωρου στην τελικη
m-power_01
30-01-11, 21:31
Εγώ τον έχω τηλεφωνήσει για το update του νέου λογισμικού, μου είπε πως δεν γίνεται, ενώ πριν λίγο καιρό που το έψαξα στο φόρουμ του dynavin, μπορεί να γίνει.
Τέσπα...ο τύπος είναι κάπως....
Αν είναι στα πάρει στο χέρι, εξυπηρετεί, αλλοιώς σε γράφει.
Θα συμφωνησω μαζί σου,
τεσπα..
Το εδειξε η πραξη ,οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν μαγαζι...
εγω προτεινω να γινει group buy σε αυτο της dynavin αν το πετυχουμε σε καλυτερη τιμη η εστω να περιμενουμε λιγο μηπως πεσει η τιμη. δεν ειναι καθολου πρακτικο να οδηγας και να ψαχνεις το τηλεχειρηστηριο για να αλλαξεις καναλι. εκτος τουτου που να τα βαζεις ολα αυτα? κινητα τσιγαρα τηλεχειρηστηρια. υπαρχει και προβλημα αποθηκευτικου χωρου στην τελικη
Αφου προσανατολιζεστε σε dynavin ,ας κανουμε μια αναζητηση σε internet αλλα και στα υπολοιπα μαγαζια που κοιτουσαμε τοτε. Στον δεκτη δεν υπαρχει λογος να στραφουμε στο ζερβ...
Δεν εχουμε αναγκη τηνλεγομενη υποστηριξη του...
Ουτε σεταρισματα θελει ουτε τιποτα.
Βαζεις παιζει...
Αρα η καλυτερη τιμη κερδιζει
Πιστευω εγω
Αφου προσανατολιζεστε σε dynavin ,ας κανουμε μια αναζητηση σε internet αλλα και στα υπολοιπα μαγαζια που κοιτουσαμε τοτε. Στον δεκτη δεν υπαρχει λογος να στραφουμε στο ζερβ...
Βαζεις παιζει...
Πιστευω εγω
+1000:warriorsmiley:
Κι εγώ συμφωνώ με το dynavin, επειδή έχουμε πήξει στα χειριστήρια ρε παιδιά.
Παιδιά και εγω μαζί σας. Επειδή λείπω εκτος Αθηνών θα ξαναμπώ την Τρίτη το βράδυ.thumb
ειμαι και εγω εδω λεβεντες................αρκει να βρεθει κατι καλο χωρις τηλεκοντρολ :mpaks:
καθως ψαχνετε για κατι τετοιο δεν κοιτατε ρε παλικαρια μηπως και βρεθει σε καλη τιμη η οθονη απο πουθενα αλλου?
m-power_01
31-01-11, 18:36
καθως ψαχνετε για κατι τετοιο δεν κοιτατε ρε παλικαρια μηπως και βρεθει σε καλη τιμη η οθονη απο πουθενα αλλου?
Ή αλλιώς ... Καθώς ψάχνεις για οθόνη , δεν κοιτάς μήπως βρεις και δέκτη σε καλή τιμή !!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
αχαχαχαχ ναι παιζει και αυτο Σπυρο
Αυτό κάνει;https://cgi.ebay.co.uk/Dynavin-E46-CD-DVD-Navigation-Bluetooth-BMW-E46-/150555605993?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_G PSSystems&hash=item230dd03be9
χαχαχαχα καλα τι σκοπο εχετε να παρουμε αλλες οθονες? :shok: μου φαινετε πως εσας δεν σας επιασε ακομα η κριση :whistle:
G_kaliteros
31-01-11, 23:42
παιδια εγω δεν ειχα παρει.. τωρα που λεω μπας και παρω απο που να το παρω?
εχει αλαξει κατι? να παρω απο e bay?
ευχαριστω!
m-power_01
01-02-11, 00:05
μια ωραια και ''ανεξοδη'' αναβαθμιση θα ηταν τα δυο μεγαλα μπουτον.
Στο επομενο μοντελο ειναι πιο OEM style
Αυτό κάνει;https://cgi.ebay.co.uk/Dynavin-E46-CD-DVD-Navigation-Bluetooth-BMW-E46-/150555605993?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_G PSSystems&hash=item230dd03be9
ειναι λιγο πιο φθηνο απο δω Πανο αυτο, ενα 50ρικο πιο φθηνο που λογικα στο κοβει ο Ζερβ αν πας να το αγορασεις απο κει!!
ποσο στοιχιζει αυτο το προιον σημερα παιδια|?ενδιαφερεται να το βαλει ενας φιλος αλλα μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες!
Η τιμή του παίζει τελευταία φορά που ρώτησα ήταν στα 750 Ευρώ αλλά, αν δεν έχει στοκ απ' ότι μου χε πει, πάει ανάλογα με την τιμή του δολαρίου.
Βαζεις παιζει...
Πιστευω εγω
Κανά νέο για τον δέκτη έχεται; Που βρίσκετε η υπόθεση;
Παίδες ο δέκτης υπάρχει. Κόστος 169ε.
Στην καινούργια έκδοση του dynavin, επειδή δεν υπάρχει ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης, αυτός που είναι συμβατός με την κεντρική μονάδα, δέχεται χειρισμό και απ την οθόνη, είτε είναι αναλογικός είτε ψηφιακός.
Στις μονάδες που χουμε εμείς, επειδή υπάρχει ενσωματωμένος ο αναλογικός, ο χειρισμός του ψηφιακού, γίνεται απαραίτητα και μόνο απ το τηλεκοντρόλ.
stef_E46m3cabrio
15-02-11, 12:05
Στην καινούργια έκδοση του dynavin, επειδή δεν υπάρχει ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης, αυτός που είναι συμβατός με την κεντρική μονάδα, δέχεται χειρισμό και απ την οθόνη, είτε είναι αναλογικός είτε ψηφιακός.
Στις μονάδες που χουμε εμείς, επειδή υπάρχει ενσωματωμένος ο αναλογικός, ο χειρισμός του ψηφιακού, γίνεται απαραίτητα και μόνο απ το τηλεκοντρόλ.
Απευθύνομαι σε αυτούς που κάναμε το group-buy. Έχει βάλει κανείς τον ψηφιακό δέκτη; Εγώ τον έβαλα και είμαι γενικά ευχαριστημένος, το τηλεκοντρόλ μπορεί να είναι λίγο άβολο αλλά πλεόν το συνήθισα, και επειδή πιάνει πολύ καλά (χωρίς να "σημαδεύεις"), δεν είναι τόσο πρόβλημα.
Σχετικά με την ποιότητα της εικόνας έχω κάποιες αντιρρήσεις. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι έχει πολύ καλό σήμα και η εικόνα είναι κατά τα άλλα τέλεια, μου κάνει κάτι οριζόντιες γραμμές (σαν flickering) οι οποίες πολύ σπάνια εξαφανίζονται εντελώς. Σαν παρεμβολή μοιάζει.
Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Μήπως έχει σχέση με την εγκατάσταση; Λόγω του ότι δεν υπήρχει χώρος δεξιά, ο αποκωδικοποιητής μπήκε κάτω από το τιμόνι αριστερά, αλλά χρησιμοποιήθηκε πολύ έξτρα καλωδίωση, και σκέφτομαι μήπως γιαυτό τις κάνει τις γραμμές (παρεμβολές).
Aν ειναι α δωσουμε 169ε και να υπάρχει τηλεκοντρολ ας δουμε λιγο αυτο με 80 που βρηκα
Aν ειναι α δωσουμε 169ε και να υπάρχει τηλεκοντρολ ας δουμε λιγο αυτο με 80 που βρηκα
1.Ποιό?
2.Θα έχει ελληνικό μενού? Θα υποστηρίζει ελληνικό teletxt?
Αυτά όλα πρέπει να ερωτηθούν.
υποστηριζει ελληνικα για το teletext δεν μπορω να βρω λόγο να υπαρχει στο αυτοκινητο:thumbsdown:
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180597735001&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Moufas E46
15-02-11, 20:46
αυτο που λες ειναι standar? μια γεννια πισω ειναι το μηχανημα μας δεν ειναι δεκαετιας. δεν μπορει κατι θα γινετε να το βαλουμε. αν ισχυει αυτο που λες θα ξενερωσω ασχημα. με καποια πατεντα δεν γινεται?
αυτο που λες ειναι standar? μια γεννια πισω ειναι το μηχανημα μας δεν ειναι δεκαετιας. δεν μπορει κατι θα γινετε να το βαλουμε. αν ισχυει αυτο που λες θα ξενερωσω ασχημα. με καποια πατεντα δεν γινεται?
Λες να το έγραφα έτσι επιπόλαια? Δύο άτομα που τα εμπορεύονται ρώτησα προσωπικά ο ίδιος. Για το δικό μας δεν υπάρχει ψηδιακός δέκτης με χειρισμό μέσω της οθόνης, μόνο από τηλεχειριστήριο.
Moufas E46
15-02-11, 22:18
Λες να το έγραφα έτσι επιπόλαια? Δύο άτομα που τα εμπορεύονται ρώτησα προσωπικά ο ίδιος. Για το δικό μας δεν υπάρχει ψηδιακός δέκτης με χειρισμό μέσω της οθόνης, μόνο από τηλεχειριστήριο.
ουτε με καποια πατεντα? δεν μπορει ιδια μηχανηματα ειναι. αδιανοητο μου φαινετε
ουτε με καποια πατεντα? δεν μπορει ιδια μηχανηματα ειναι. αδιανοητο μου φαινετε
Οχι και ίδια.
1. Το νεότερο έχει διαφορετικό λογισμικό.
2. Δεν έχει ενσωματvμένο δέκτη TV.
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180597735001&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
αυτο που αναφερει ο Διονυσης τι λεει φιλοι μου? δεν μας κανει?????????? υστερει καπου? και κατι αλλο για να μην γραφω αλλο ποστ με την καμερα πισω εκανε κανεις κατι? καλη φαση να βαζουμε την οπισθεν και να βλεπουμε τι μας γινετε
αυτο που αναφερει ο Διονυσης τι λεει φιλοι μου? δεν μας κανει?????????? υστερει καπου? και κατι αλλο για να μην γραφω αλλο ποστ με την καμερα πισω εκανε κανεις κατι? καλη φαση να βαζουμε την οπισθεν και να βλεπουμε τι μας γινετε
Eιδικα αν περναει κανα καλο μωρο απο πίσω :thumbsup:
Παντως σημειώστε καπου οτι εχει και δωρεαν μεταφορικα...
Παντως σημειώστε καπου οτι εχει και δωρεαν μεταφορικα...
Νομίζω πως το αντίθετο γράφει.
) Import duties, taxes and charges are not included in the item price
or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility.
b) Please check with your country’s customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.
Το σπουδαίο είναι ελληνικό μενού έχει?
OSD Language : English , French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Polish
Audio Language & Subtitle Language : English , French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Polish , Greek, Russian
Υποστηρίζει και ελληνικά.
Δημήτρη έβαλα εγώ camera και την έχω συνδέσει να δείχνει όταν βάζω όπισθεν άλλα και με δική μου επιλογή από το αρχικό μενού. έμενα μου αρέσει πολύ αρκετά χρήσιμη μπορώ να πω.
Νομίζω πως το αντίθετο γράφει.
) Import duties, taxes and charges are not included in the item price
or shipping charges. These charges are the buyerΆs responsibility.
b) Please check with your countryΆs customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.
Το σπουδαίο είναι ελληνικό μενού έχει?
Γιωργο για τα μεταφορικα δωρεαν ειναι, δοκιμασα να δω αν μπορω να το χτυπησω και με αφηνει κανονικα με αυτην την τιμη
Δημήτρη έβαλα εγώ camera και την έχω συνδέσει να δείχνει όταν βάζω όπισθεν άλλα και με δική μου επιλογή από το αρχικό μενού. έμενα μου αρέσει πολύ αρκετά χρήσιμη μπορώ να πω.
δε μου λες Κωστα στο πλαισιο της πινακιδας η στο φωτακι της οπισθεν που λεγαμε μπηκε η καμερα? για πες μου και τιμη φιλε μαζι με τα εργατικα
Δημήτρη στο φωτάκι της όπισθεν την έβαλα άλλα επί δη για cabrio δεν μπόρεσα να βρω πουθενά (και το έψαξα πολύ) την αγόρασα από e bay 29 ευρω μου βγήκε και την τοποθέτηση την έκανε ο Παναγιώτης (gyιama) κάναμε μια μικρή πατέντα άλλα έκατσε super. Η τιμή που μου έδωσαν εδώ στη Θεσσαλονίκη για κουπέ ήταν 120 -150 ευρω τοποθετημένη.
Δημήτρη στο φωτάκι της όπισθεν την έβαλα άλλα επί δη για cabrio δεν μπόρεσα να βρω πουθενά (και το έψαξα πολύ) την αγόρασα από e bay 29 ευρω μου βγήκε και την τοποθέτηση την έκανε ο Παναγιώτης (gyιama) κάναμε μια μικρή πατέντα άλλα έκατσε super. Η τιμή που μου έδωσαν εδώ στη Θεσσαλονίκη για κουπέ ήταν 120 -150 ευρω τοποθετημένη.
Κωστα αν σου ειναι ευκολο και οταν φυσικα εχεις χρονο δωσε μου και εμενα link να την παραγγειλω απο το ebay, στο δικο μου που ειναι sedan μπαινει κανονικα? ειχα δει καμερες οι οποιες στην οθονη σου βγαζει και κατι σαν εκατοστα (σχεδιαγραμμα) - αποσταση απο το πισω οχημα ισχυει κατι τετοιο?
ειχα δει καμερες οι οποιες στην οθονη σου βγαζει και κατι σαν εκατοστα (σχεδιαγραμμα) - αποσταση απο το πισω οχημα ισχυει κατι τετοιο?
ναι έτσι είναι έχει ένα σταθερό σχεδιάγραμμα που σου δίνει την απόσταση που έχεις από τον πίσω. Δημήτρη μόλις τα βρω θα τα ποστάρω thumb
Δημήτρη βρήκα μερικά link αλλά έχει πάρα πολλά αν θέλεις αυτά έχουν τύπο cameras που έχω εγώ είναι μικρότερο ως προς το βάθος το πίσω μέρος.
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rear-View-Reverse-Backup-CAMERA-For-BMW-E46-X3-X5-/260709035894/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-CAMERA-Rckfahrkamera-For-BMW-E46-E81-E87-X3-X5-X6/250743719096/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rear-View-Reverse-CAMERA-DE-RECUL-For-BMW-E46--X5-/260668413060/item
Δημήτρη βρήκα μερικά link αλλά έχει πάρα πολλά αν θέλεις αυτά έχουν τύπο cameras που έχω εγώ είναι μικρότερο ως προς το βάθος το πίσω μέρος.
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rear-View-Reverse-Backup-CAMERA-For-BMW-E46-X3-X5-/260709035894/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-CAMERA-Rckfahrkamera-For-BMW-E46-E81-E87-X3-X5-X6/250743719096/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rear-View-Reverse-CAMERA-DE-RECUL-For-BMW-E46--X5-/260668413060/item
Σ ευχαριστω Κωστα και κατι τελευταιο οι συγκεκριμενες μπαινουν κανονικα στο δικο μου οχημα η θελω πατεντα? :thanks:
Moufas E46
16-02-11, 01:02
εγω παρηγγηλα μια τετοια και δεν εμπαινε με τιποτα. αναγκαστηκα να φαω τπ πλαστικο του αυτοκινητου για να χωρεσει. μαλακια μου μου γιατι αν μπασει νερα την εκατσα. το βαθος για να κουμπωδει διαφερει απο sedan se coupe η ειναι το ιδιο?
το βάθος διαφέρει το sedan έχει περισσότερο χώρο από το coupe και τον λιγότερο σχεδόν καθόλου έχουν τα cabrio γιαυτό και εγώ δεν βρήκα πουθενά camera που να έχει τόσο μικρό βάθος. Παίζουν διάφορα μεγέθη ως προς το βάθος αυτά που έχω ανεβάσει είναι με το λιγότερο λογικά δεν χρειάζονται πατέντα. αλλά και να χρειαστεί κάποια πατέντα καν την πάνω στην κάμερα έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον.
Moufas E46
16-02-11, 01:17
το βάθος διαφέρει το sedan έχει περισσότερο χώρο από το coupe και τον λιγότερο σχεδόν καθόλου έχουν τα cabrio γιαυτό και εγώ δεν βρήκα πουθενά camera που να έχει τόσο μικρό βάθος. Παίζουν διάφορα μεγέθη ως προς το βάθος αυτά που έχω ανεβάσει είναι με το λιγότερο λογικά δεν χρειάζονται πατέντα. αλλά και να χρειαστεί κάποια πατέντα καν την πάνω στην κάμερα έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον.
εσυ τι παντετα εκανες? δεν χωραγε η καμερα και την εφαγες? εγω εφαγα και την καμερα και το πλαστικο και παλι δεν μπηκε σωστα εχει μια μικρη κλιση.
εμένα το αμάξι μου είναι cabrio και όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχει σχεδόν καθόλου χώρο ΄πίσω έτσι με ντριμελ έφαγα λοξά το πίσω μέρος από την κάμερα και το έκλεισα με σιλικόνη και την "πάκτωσα" με πολύ ψιλά μαύρα βιδάκια.. Για τα coupe τουλάχιστον όταν έψαχνα από επαγγελματίες του είδους μου λέγανε ότι κουμπώνει κανονικά.
Λοιπόν εστειλα mail στον τυπο με το ψηφιακο δεκτη και μου απαντησε πως για
4 κομμάτια-------> USD420 ---> 310 ευρω 77,5 ευρω/κομματι
ειναι κανεις μεσα?
ειναι κανεις μεσα?
Διονύση από που είναι το μηχάνημα??
Να υπολογίσεις και το τελωνείο αν τα στείλει και τα 4 μαζί!!!
Σας συμφέρει ένας ένας.
Kαπως ετσι θα γινει Βασιλη
Moufas E46
17-02-11, 21:52
ειναι κανεις μεσα?
βαλε link φιλε μου να το δουμε αν μπορεις
Αυτο ειναι
το ποσοστο του σαν πωλητης χαμηλο το βλεπω
το ποσοστο του σαν πωλητης χαμηλο το βλεπω
Μητσο
Για ενα κομματι ζηταει 99ευρω
φανταζομαι πως για 4 κομματια ψιλοκαλα ειναι
νομιζω οτι ο ακατανομαστος GR δεν τα αγοραζει πανω απο 100 .
Μητσο
Για ενα κομματι ζηταει 99ευρω
φανταζομαι πως για 4 κομματια ψιλοκαλα ειναι
νομιζω οτι ο ακατανομαστος GR δεν τα αγοραζει πανω απο 100 .
δε λεω καλα ειναι, αν νομιζετε οτι αξιζει το συγκεκριμενο και ειναι οκ (απο τεχνικα χαρακτηρηστικα) και δεν προκειτε να βρουμε συσκευη να παιζει χωρις τηλεκοντρολ βαση τα λεγομενα του Γιωργου (gant) ειμαι μεσα για buy αγορα thumb
και κατι αλλο συμαντικο (για μενα) που ξεχασα να αναφερω, τι κεραια χρειαζετε αυτος ο δεκτης? αν ειναι σαν αυτην που εχει η αναλογικη tv θα με προβληματισει αρκετα μπορω να πω, οτι να ναι ειναι :thumbsdown: , δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα σχεδια αλλα αυτην που ειδα απο κοντα στην σαλονικα δεν λεει με τιποτα, υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινετε καθολου???? λεω μηπως..............
και κατι αλλο συμαντικο (για μενα) που ξεχασα να αναφερω, τι κεραια χρειαζετε αυτος ο δεκτης? αν ειναι σαν αυτην που εχει η αναλογικη tv θα με προβληματισει αρκετα μπορω να πω, οτι να ναι ειναι :thumbsdown: , δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα σχεδια αλλα αυτην που ειδα απο κοντα στην σαλονικα δεν λεει με τιποτα, υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινετε καθολου???? λεω μηπως..............
Δημήτρη αν εννοείς αυτές που είχαμε δει μαζί ήταν από ψηφιακό δέκτη και ναι ήταν πολύ χάλια άλλα πλέον οι κεραίες δεν έχουν καμία σχέση πάλι είναι δυο αλλά πολύ διακριτικές και το βασικότερο σε μαύρο χρώμα.
παλικαρια να λαβετε υποψην σας 2 λεπτομεριες αν προχωρησετε σε αυτη την αγορα!!
1 90% θα περασουν τελωνειο
2 μην περιμενετε να παραλαβετε πριν παο 1.5 μηνα!!!!
καθυστερουν παρα πολυ να παραδωσουν απο χωρες εκτος ευρωπης και πλεον σταματανε ολα τελωνειο!!!δειτε μηπως βρητε κατι απο αγγλια γερμανια
Γειά σου Δημήτρη.
Ο Γνωστός προμηθευτής στην Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται πάντως ότι η καταλληλότερη κεραία για τον ψηφιακό δέκτη που εμπορεύεται ο ίδιος, η απαίσια εμφανισιακά κεραία της συσκευασίας, είναι μοόδρομος για απροβλημάτιστη λήψη.
παλικαρια να λαβετε υποψην σας 2 λεπτομεριες αν προχωρησετε σε αυτη την αγορα!!
1 90% θα περασουν τελωνειο
2 μην περιμενετε να παραλαβετε πριν παο 1.5 μηνα!!!!
καθυστερουν παρα πολυ να παραδωσουν απο χωρες εκτος ευρωπης και πλεον σταματανε ολα τελωνειο!!!δειτε μηπως βρητε κατι απο αγγλια γερμανια
ναι μαλλον
Γειά σου Δημήτρη.
Ο Γνωστός προμηθευτής στην Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται πάντως ότι η καταλληλότερη κεραία για τον ψηφιακό δέκτη που εμπορεύεται ο ίδιος, η απαίσια εμφανισιακά κεραία της συσκευασίας, είναι μοόδρομος για απροβλημάτιστη λήψη.
γεια σου φιλε μου Γιωργο, η αληθεια ειναι οτι δεν προκειτε να βαλω τετοια καγκουρια (κεραια) στο οχημα, προτιμω να εχω λιγη απωλεια ληψης παρα τετοιο πραμα, ο Κωστας (tsagio) εχει αναφερει πιο πανω για κεραιες οι οποιες ειναι οκ σαν μεγεθος πιστευω και στην ληψη αλλα και στο χρωμα, το κακο για μενα ειναι (σημερα το εμαθα) οτι τα ψηφιακα εδω Κοζανη θα μπουνε μετα το 2013 :ranting2: ετσι λενε, αστα να πανε δηλ, μεχρι τοτε θα εχουν βγει καλυτεροι δεκτες, θα δω τι θα κανω μαλλον θα παρω μια κεραια σαν του Κωστα για αναλογικη tv και την καμερα πισω που μου προτεινε παλι ο Κωστας (δοκιμασμενα πραγματα δηλ) να τα περασω μαζι να μην εχω συνεχεια ραβε ξηλωνε thumb
edit μια απορια, υπαρχει περιπτωση οι κεραιες απο την tv να μπουνε στο πισω τζαμι???
edit μια απορια, υπαρχει περιπτωση οι κεραιες απο την tv να μπουνε στο πισω τζαμι???
Δημήτρη μπαίνει στο πίσω τζάμι αλλά θα χρειαστείς μια μεγάλη προέκταση και δε ξέρω αν αυτό επηρεάζει στο σήμα. τοποθέτησε την μπροστά και στο κάτω μέρος του μπαμπριζ όσο ποιο χαμηλά γίνετε εκεί την έχω εγώ και είναι πάρα πολύ διακριτική.thumb
Δημήτρη μπαίνει στο πίσω τζάμι αλλά θα χρειαστείς μια μεγάλη προέκταση και δε ξέρω αν αυτό επηρεάζει στο σήμα. τοποθέτησε την μπροστά και στο κάτω μέρος του μπαμπριζ όσο ποιο χαμηλά γίνετε εκεί την έχω εγώ και είναι πάρα πολύ διακριτική.thumb
Κωστα Καλημερα
Εχεις βαλει ψηφιακη?
αν ναι σε ενδεχομενο ταξιδι σου εκτος θεσ/νικης χρειαζονται επαναπρογραμματισμο οι σταθμοι της τηλεορασης?
γιατι στο αναλογικο νομιζω οτι απο Πολη σε Πόλη θελει προγραμματισμο.
Κωστα Καλημερα
Εχεις βαλει ψηφιακη?
αν ναι σε ενδεχομενο ταξιδι σου εκτος θεσ/νικης χρειαζονται επαναπρογραμματισμο οι σταθμοι της τηλεορασης?
γιατι στο αναλογικο νομιζω οτι απο Πολη σε Πόλη θελει προγραμματισμο.
Καλημέρα Διονύση αναλογική έχω και είναι έτσι όπως τα λες δεν αποθηκεύει τους σταθμούς και κάθε φορά σκαναρει για να τους βρει. Ο Δημήτρης ρωτάει για την αναλογική κεραία.
Με την ψηφιακη γνωριζει κανενας αν ισχυει το ιδιο?
Με την ψηφιακη γνωριζει κανενας αν ισχυει το ιδιο?
Το ίδιο ισχύει εφ όσον από περιοχή σε περιοχή το κανάλι της ψηφιακής εκπομπής αλλάζει.
φιλοι μου αυτη η κεραια https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-Analog-Amplified-TV-Antenna-Adapter-/220730019671?pt=UK_ConElec_TVAerials_RL&hash=item336488cf57 κανει για το δικο μας? η μηπως εκπεμπουν σε αλλες συχνοτητες οι δικες μας εδω, η συγκεκριμενη συγχρονιζει VHF-H 170-230MHz and UHF 470-860MHz, βλεπω εχει και μεγαλο καλωδιο και ισως φτανει στο πισω τζαμι
edit σε τι συχνοτητα συγχρονιζουν οι δικες μας εδω για να ψαξω?
Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν camera οπισθπορείας ανεβάζω 2 φώτο για να δείτε πως είναι η δική μου στην 1η φωτογραφία φαίνεται πως δείχνει η camera στην οθόνη και στη 2η που είναι τοποθετημένη και πως φαίνεται.thumb
Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν camera οπισθπορείας ανεβάζω 2 φώτο για να δείτε πως είναι η δική μου στην 1η φωτογραφία φαίνεται πως δείχνει η camera στην οθόνη και στη 2η που είναι τοποθετημένη και πως φαίνεται.thumb
μπραβο Κωστα τελεια δουλεια μπορω να πω thumb, δε μου λες κανουν δουλεια αυτα τα μετρα που εχει στην καμερα? πχ αν ειναι ενα αυτοκινητο στους 30 ποντους μπορεις να το υπολογισεις?
στο περίπου ναι δηλαδή αν μου δείχνει στο 40 είναι στην πραγματικότητα 50 cm αλλά το τσέκαρα μια όταν το τοποθέτησα και έτσι ξέρω τα όρια του thumb εεεεε με βοηθάει και το εργοστασιακό παρκτρονικ:whistle:
φιλοι μου αυτη η κεραια https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-Analog-Amplified-TV-Antenna-Adapter-/220730019671?pt=UK_ConElec_TVAerials_RL&hash=item336488cf57 κανει για το δικο μας? η μηπως εκπεμπουν σε αλλες συχνοτητες οι δικες μας εδω, η συγκεκριμενη συγχρονιζει VHF-H 170-230MHz and UHF 470-860MHz, βλεπω εχει και μεγαλο καλωδιο και ισως φτανει στο πισω τζαμι
edit σε τι συχνοτητα συγχρονιζουν οι δικες μας εδω για να ψαξω?
γνωριζει κανεις κατι να μου πει?
γνωριζει κανεις κατι να μου πει?
Δημητρη καλησπέρα ο mpower τα ξερει καλα αυτα, προτεινω να κανεις μια ερωτηση στον πωλητη για πιο σιγουρα.
Οκ Διονυση με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρηκα οτι ειναι ιδιες συχνοτητες thumb , μπραβο φιλε πως δεν το ειχα σκεφτει? :original:
edit στο λινκ που εχω δωσει αναφερει μετρα καλωδιου 4.2, μια χαρα φτανει για το πισω τζαμι
τελικα καταφερα σαν εκ θαυματος να συνδεσω το μινι χ10 με το dynavin μεσο bluetooth, στην κληση - ακροαση δεν εχω παρεμβολες και παρασιτα, απλα ακουγομαι λιγο βαθια δεν ακουγομαι δυνατα, μηπως πρεπει να βαλουμε τελικα το extra mic που εχει για να ακουγομαστε κανονικα? το εχει δοκιμασει κανεις?
Ποιο εννοεις Δημητρη το μικροφωνο που μοιαζει σαν αυτο που τραγουδούσε η Στανιση?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εγω πάντως αυτο έχω και που κ που ριχνω και κανα ρεφρένακι :hystericalbs1:
παντως την δουλειατου την κανει.Μην περιμενεις να σε ακουσουν απο το ενσωματομενο.
Ποιο εννοεις Δημητρη το μικροφωνο που μοιαζει σαν αυτο που τραγουδούσε η Στανιση?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εγω πάντως αυτο έχω και που κ που ριχνω και κανα ρεφρένακι :hystericalbs1:
παντως την δουλειατου την κανει.Μην περιμενεις να σε ακουσουν απο το ενσωματομενο.
:hystericalbs1: καλα δεν παιζεσε Διονυση, λοιπον αυτο που ειχε μαμα (mic) ειδη το εχω δωσει σε μια :whistle: (αντε να μην πω) , και σκεφτομαι ν αγορασω ενα διακριτικο απο ebay , αυτο που μ ενδιαφερει ειναι αν κανει δουλεια δηλ αν ακουγετε δυνατα χωρις να φωναζεις thumb
m-power_01
28-02-11, 20:13
Με το εξτρα μικροφωνο ακουγεσαι.
Δεν ειναι αναγκη να παρεις αλλο.Απλα βγαλε τον μπομπ τον σφουγγαρακι απο πανω.Τραβα το σφουγγαρι να φυγει και γινεται κανονικο μικροφωνο, σαν αυτο που εχουν ολα τα καρκιτ
Με το εξτρα μικροφωνο ακουγεσαι.
Δεν ειναι αναγκη να παρεις αλλο.Απλα βγαλε τον μπομπ τον σφουγγαρακι απο πανω.Τραβα το σφουγγαρι να φυγει και γινεται κανονικο μικροφωνο, σαν αυτο που εχουν ολα τα καρκιτ
που να το ξερω φιλε μου πλεον δεν το εχω, καλα δεν ειναι ακριβο θα παρω ενα αλλο, σε ποιο σημειο το τοποθετησατε?????? (οποιος το τοποθετησε δηλ)
m-power_01
28-02-11, 20:25
που να το ξερω φιλε μου πλεον δεν το εχω, καλα δεν ειναι ακριβο θα παρω ενα αλλο, σε ποιο σημειο το τοποθετησατε?????? (οποιος το τοποθετησε δηλ)
Καλα πανφθηνα ειναι, παρε ενα αλλο. Η πιο ευκολη λυση ειναι στο αριστερο κολονακι
και εγω μητσο αριστερο κολονακι το εβαλα..
τελικα καταφερα σαν εκ θαυματος να συνδεσω το μινι χ10 με το dynavin μεσο bluetooth, στην κληση - ακροαση δεν εχω παρεμβολες και παρασιτα, απλα ακουγομαι λιγο βαθια δεν ακουγομαι δυνατα, μηπως πρεπει να βαλουμε τελικα το extra mic που εχει για να ακουγομαστε κανονικα? το εχει δοκιμασει κανεις?
Πως τα καταφερες ρε θηρίο?
Πως τα καταφερες ρε θηρίο?
xaxa περασα την 2.2.1 froyo :thumbsup:, ολα τα λεφτα αυτην η ρομ thumb
To μικρόφωνο εγώ δεν το έχω βάλει, και οι άλλοι απ΄ότι μου λένε με ακούνε καλά, με πολύ λίγο βάθος.
Έχει βάλει κανείς τα αντιπαρασιτικά που πουλάει ο Θεσσαλονικιός ?
Moufas E46
01-03-11, 20:41
για το δεκτη υπαρχει κανα νεο?
Στασιμα πραγματα.Το νεοτερο ειναι οτι ριχνει την τιμη για groupbuy και οτι ειναι συμβατα. ΑΑΑ...Βρηκε και ο dimtz μια ωραια κεραια.
Moufas E46
01-03-11, 21:01
Στασιμα πραγματα.Το νεοτερο ειναι οτι ριχνει την τιμη για groupbuy και οτι ειναι συμβατα. ΑΑΑ...Βρηκε και ο dimtz μια ωραια κεραια.
οταν λες συμβατα φιλε μου τι εννοεις?
Για δώστε πληροφορίες πιο αναλυτικά και για τα δύο και τι θα κάνουμε; :shok: thumb
Για δώστε πληροφορίες πιο αναλυτικά και για τα δύο και τι θα κάνουμε; :shok: thumb
Για την κεραια θα μας πει o dimtz οσο αφορα τον αποκωδικοποιητη εχει ελληνικο μενου και κανει για ευρωπη(pal-ntsc) χειριστηριο ομως εχει ξεχωριστο που σημαινει οτι θα αλλαζει καναλια απο το κοντρολ.για τεσσερα κομματια που τον ρωτησα δεν νομιζω να μαζευτουμε περισσοτεροι μας βγαινει 70ευρω/κομματι.
οπως εγραψε ο bill αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να παραγγειλουμε ο καθενας για τον εαυτο του για να μην πληρωσουμε τελωνειο.οσο αφορα τον τυπο στο ebay θα του πω ποιοι θα συμμετεχουν
Moufas E46
02-03-11, 17:07
Για την κεραια θα μας πει o dimtz οσο αφορα τον αποκωδικοποιητη εχει ελληνικο μενου και κανει για ευρωπη(pal-ntsc) χειριστηριο ομως εχει ξεχωριστο που σημαινει οτι θα αλλαζει καναλια απο το κοντρολ.για τεσσερα κομματια που τον ρωτησα δεν νομιζω να μαζευτουμε περισσοτεροι μας βγαινει 70ευρω/κομματι.
οπως εγραψε ο bill αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να παραγγειλουμε ο καθενας για τον εαυτο του για να μην πληρωσουμε τελωνειο.οσο αφορα τον τυπο στο ebay θα του πω ποιοι θα συμμετεχουν
κατι συμβατο με τα εργοστασιακα χειριστηρια υπαρχει περιπτωση να βρουμε η να το ξεχασουμε τελειως?
stef_E46m3cabrio
02-03-11, 18:18
To μικρόφωνο εγώ δεν το έχω βάλει, και οι άλλοι απ΄ότι μου λένε με ακούνε καλά, με πολύ λίγο βάθος.
Έχει βάλει κανείς τα αντιπαρασιτικά που πουλάει ο Θεσσαλονικιός ?
Κι εγώ μιλάω στο κινητό μια χαρά χωρίς το μικρόφωνο. Εκτός από λίγο "βάθος", με ακούνε μια χαρά.
Έχω βάλει τα αντιπαρασιτικά γιατί είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα όταν ήταν χαμηλά ο ήχος (έντονο ζζζζζ). Το πρόβλημα λύθηκε. Υποτίθεται ότι έχω κάποια μείωση στις υψηλές εντάσεις αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω.
κατι συμβατο με τα εργοστασιακα χειριστηρια υπαρχει περιπτωση να βρουμε η να το ξεχασουμε τελειως?
Μονο εταιριας απο τον γνωστο :whistle:
Moufas E46
02-03-11, 22:57
Μονο εταιριας απο τον γνωστο :whistle:
ναι αλλα απο οτι γραψανε πιο πανω αυτο απο τον γνωστο δεν ειναι συμβατο με τα δικα μας μηχανηματα αλλα με το νεοτερο, τελικα τι ισχυει?
Πρέπει να το χωνέψεις τι να κάνουμε? Δεν γίνεται :original:
Δημητρη η κεραια παραγγελθει.
Δημητρη η κεραια παραγγελθει.
Για ποιά κεραία λές; Πες μας. Και να κανονήσουμε και για τον δέκτη...thumb
https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-An...item33656c7019
Αυτην ειναι που βρηκε ο dimtz.
https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-An...item33656c7019
Αυτην ειναι που βρηκε ο dimtz.
Δεν δείχνει τίποτα αυτό. Εσυ αυτή πήρες;
Δεν δείχνει τίποτα αυτό. Εσυ αυτή πήρες;
https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220744937497&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
αυτη πηρα.
https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220744937497&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
αυτη πηρα.
Κάνει για τον ψηφιακό δέκτη αυτή για να πάρω και εγώ; Και για ψηφιακό δέκτη τι θα κάνουμε; Τι θα πάρουμε; Πες μου γιατί δεν ξέρω αγγλικά. Αυτή γράφη για αναλογική ή κάνω λάθος; thumb
Ψάχνωντας βρήκα αυτή , https://www.alibaba.com/product-gs/418993286/car_dvb_t_digital_tv_antenna.html. Το αμάξι μου έχει τέτοια, λές να κάνει για τον ψηφιακό δέκτη; Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί γιατί δεν ξέρω αγγλικά.
m-power_01
06-03-11, 02:38
Ψάχνωντας βρήκα αυτή , https://www.alibaba.com/product-gs/418993286/car_dvb_t_digital_tv_antenna.html. Το αμάξι μου έχει τέτοια, λές να κάνει για τον ψηφιακό δέκτη; Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί γιατί δεν ξέρω αγγλικά.
Παναγιωτη, αυτη που μολις ποσταρες κανει για τον ψηφιακο δεκτη.Αλλα αυτη που ηδη εχεις στο αμαξι σου, δεν κανει τιποτα είναι μονο διακοσμητικη.
αυτη πηρα.
Σπύρο αυτη πρεπει να κανει για ψηφιακο δεκτη τι λες?
Παναγιωτη, αυτη που μολις ποσταρες κανει για τον ψηφιακο δεκτη.Αλλα αυτη που ηδη εχεις στο αμαξι σου, δεν κανει τιποτα είναι μονο διακοσμητικη.
Σπύρο βγαίνει εύκολα η δική μου και να μπεί αυτή εάν ξέρεις...thumb
Διονύση τι θα κάνουμε και με τον δέκτη; thumb
m-power_01
06-03-11, 13:26
Μια χαρα κανει Διονυση. Καλοριζικη!
Σπύρο βγαίνει εύκολα η δική μου και να μπεί αυτή εάν ξέρεις...thumb
Παναγιωτη η δικια σου βγαινει ευκολα, καθως ειναι κολητη, οποτε με λιγο ζεσταμα θα βγει... αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη που εχεις τωρα ειναι διακοσμητικη, απλα ενα αυτοκολητο.Αυτη που θες να βαλεις ειναι κεραια κανονικη...θα πρεπει να ανοιξεις τρυπα να περασεις τα καλωδια
Παναγιωτη η δικια σου βγαινει ευκολα, καθως ειναι κολητη, οποτε με λιγο ζεσταμα θα βγει... αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη που εχεις τωρα ειναι διακοσμητικη, απλα ενα αυτοκολητο.Αυτη που θες να βαλεις ειναι κεραια κανονικη...θα πρεπει να ανοιξεις τρυπα να περασεις τα καλωδια
Η γνώμη σου πια είναι συμφέρει να την κάνω ή να πάρω σαν του Διονύση; thumb
Αλλο και τουτο ρε παιδια...
Καθε φορα που αναβω το αυτοκινητο το μηχανημα dynavin min to spaso :ranting2::ranting2: κανει ρεσετ και ακουω το ηλιθιο το μπιπ και η ωρα μηδενιζεται.:ranting2:
Επειδη το ειχα ρυθμισει να αναβει με το γυρισμα της μιζας διαβασα εδω μεσα οτι το ρεσετ γινεται για να μην καει το μηχανημα (αυτοματα) ετσι αρχισα να το σβηνω πριν τραβηξω το κλειδι και να το αναβω χειροκινητα, για καποιο καιρο ειχε φτιαξει τωρα πάλι τα ιδια .Καμια ιδεα κανεις?
Αλλο και τουτο ρε παιδια...
Καθε φορα που αναβω το αυτοκινητο το μηχανημα dynavin min to spaso :ranting2::ranting2: κανει ρεσετ και ακουω το ηλιθιο το μπιπ και η ωρα μηδενιζεται.:ranting2:
Επειδη το ειχα ρυθμισει να αναβει με το γυρισμα της μιζας διαβασα εδω μεσα οτι το ρεσετ γινεται για να μην καει το μηχανημα (αυτοματα) ετσι αρχισα να το σβηνω πριν τραβηξω το κλειδι και να το αναβω χειροκινητα, για καποιο καιρο ειχε φτιαξει τωρα πάλι τα ιδια .Καμια ιδεα κανεις?
Ξεχασα να πω πως η μπαταρια ειναι στα τελειώματα παιζει να ειναι αυτο?
m-power_01
07-03-11, 20:48
Η γνώμη σου πια είναι συμφέρει να την κάνω ή να πάρω σαν του Διονύση; thumb
Οχι ρε συ Παναγιωτη...Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να ανοιξεις τρυπα στον ουρανο, και να περνας καλωδια σε ταπετσαρια ουρανου και κολωνακια μεχρι να φτασεις στο ταμπλο. Αλλα βασικα ειναι η τρυπα...δεν μου αρεσουν τα ανεπανορθωτα.
m-power_01
07-03-11, 20:49
Παιδια ασχετο...αλλα εχω ενα τηλεχειριστηριο απ'το dynavin. Οποιος το χρειαστει...μου λεει
:worthy::worthy: m-(ega)power01
καμια λύση στο προβλημα μου?
m-power_01
07-03-11, 21:30
:worthy::worthy: m-(ega)power01
καμια λύση στο προβλημα μου?
Δυονυση αν η μπαταρια σου ειναι στα τελευταια της, ειναι δυνατον να συμβαινει διοτι μπορει στιγμιαια την ωρα που τραβαει ρευμα η μιζα να πεφτει η ταση της τοσο που δεν μπορει να ''συντηρησει'' το dynavin.
Αν εχεις και αλλο αμαξι ,γεφυρωσε τις μπαταριες σαν να εχεις μεινει, εχε το αλλο αναμμενο και επιχειρησε να βαλεις μπρος το bmw. Ετσι μπορεις να δεις αν φταει η μπαταρια η οχι, χωρις να την αλλαξεις
Οχι ρε συ Παναγιωτη...Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να ανοιξεις τρυπα στον ουρανο, και να περνας καλωδια σε ταπετσαρια ουρανου και κολωνακια μεχρι να φτασεις στο ταμπλο. Αλλα βασικα ειναι η τρυπα...δεν μου αρεσουν τα ανεπανορθωτα.
Εντάξει Σπύρο, έχεις δίκιο και εμένα δεν μου αρέσουν οι τρύπες. Θα πάρω και εγω μία σαν του Διονύση αφού λες ότι κάνει για τον ψηφιακό. :thanks::thanks:
Τι έγινε Διονύση τηυν έβαλες την κεραία; Δείχνει καλά...
Με την γεννηση του μικρου δεν ειχα χρονο να παω να πληρωσω και δυστυχως ακυρωθηκε θα το αφησω για αργοτερα λιγο.
Ο dimtz πρεπει να την τοποθετησε
Συμφορουμιτες υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καποιος το περιεχομενο της SD καρτας του DYNAVIN E46;Εκανα μ@@@@@α το παραδεχομαι!!!
giorgost1 στείλε μου την δνση σου και από δευτέρα σου στέλνω ένα αντίγραφο.
Λεβεντες οσο αφορα για την κεραια που αναφεραμε πιο πανω την εχω δοκιμασει πριν λιγο οχι στο dynavin αλλα σε μια εξωτερικη tv αυτοκινητου ενος φιλου μου, μια χαρα εκπεμπει και οταν κινειτε το οχημα προβλημα λιγης ασταθειας ειδα σε καναλια τοπικα που δεν εχουν δυνατο σημα,στην περιοχη που ειμαι (Κοζανη) δεν ειναι δυσκολη οσο αφορα στην ληψη καναλιων και δεν βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα στην περιοχη μου, η συγκεκριμενη κεραια ειναι στα 35 db, εχει και με λιγοτερα db αλλα και με περισσοτερα(ο φιλος μου εχει μια παρομοια σε σχεδιο με 20 db και δεν εχει προβλημα ειναι ευχαριστημενος, την ειχε αγορασει και 35 euro)), σε δυσκολα σημεια δεν ειχα την ευκαιρια να την δοκιμασω και δεν μπορω να εχω αποψη, τωρα σε περιοχες οπως η Αθηνα η Θεσ/νικη δεν ξερω τι αποτελεσματα μπορει να εχει, πιστευω πως δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα, προσωπικη μου αποψη απο θεμα τιμης και μεγεθους μια χαρα την κανει την δουλεια της thumb
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ & ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ m-power 01 ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ BLOUETOOTH , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ HARDWER (ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ),η SOFTWER ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΓΤΙΑΞΕΙ
ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ??
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ & ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ m-power 01 ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ BLOUETOOTH , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ HARDWER (ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ),η SOFTWER ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΓΤΙΑΞΕΙ
Το Δικο μου Γρηγορη ηθελε να το κανω on απο τα settings δοκιμασες?
ΓΙΑ DATHANASO .. ΣΤΑ SETINGS , ΜΑΟΥ ΒΓΑΖΕΙ :INVALIDE ID
ΓΙΑ DATHANASO EKANA ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝ MENU MOY ΒΓΑΖΕΙ¨INVALI ID , ΣΤΑ SETINGS ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ TA BLOUETOOTH ??
πανω δεξια εχεις τα δυο γραναζια οταν τα πατησεις σου βγαζει μια αλλη οοθονη με ρυθμισεις οπου εχει και το bluetooth.Το επιλεγεις και βαζεις on.δοκιμασε το και πες μας
m-power_01
31-03-11, 16:32
Τα είπε όλα ο διονύσης !
Αντε μπηκε και η καμερα οπισθοπορειας χθες και συνδεθηκε με το dynavin.Τουλαχιστον να φανει χρησιμο στο παρκαρισμα το κινεζακι
ΓΙΑ DATHANASO EKANA ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝ MENU MOY ΒΓΑΖΕΙ¨INVALI ID , ΣΤΑ SETINGS ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ TA BLOUETOOTH ??
Δεν μας ειπες τι εκανες?
m-power_01
21-04-11, 19:27
https://www.car.gr/parts/view/1350657/
Το ειδε κανεις αυτο?
Το ειδε κανεις αυτο?
το ειδα μολις πριν λιγες μερες.κανει τελεια δουλεια χωρις εξτρα χειριστηρια και κανει τα παντα απο την οθονη και τα κουμπια στο τιμονι.νομιζω οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη και ειναι συμβατο με το μηχανημα μιας και ειναι ιδια εταιρεια.
Το ειδε κανεις αυτο?
Το θεμα ειναι οτι αυτος, ειναι ο αντιπροσωπος που μας ελεγε οτι θα ερθει το μηχανημα (dynavin)και ολο ερχοταν... μεχρι που αποφασισαμε να μην το παρουμε απο αυτον.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Είναι και MPEG4; Σπύρο και Διονύση που τα ξέρετε καλύτερα πεστε και σε εμάς. Εαν έιναι καλό να ρωτήσουμε και στον Ζερβουδάκη και απο όπου θέλουμε το πέρνουμε. Εαν δουλεύη και απο την οθόνη όπως λεει και ο bmwologos ακόμα καλήτερα. Περιμένω νέα σας. Καλή Ανάσταση σε όλους και στις οικογενειές σας...thumb
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Είναι και MPEG4; Σπύρο και Διονύση που τα ξέρετε καλύτερα πεστε και σε εμάς. Εαν έιναι καλό να ρωτήσουμε και στον Ζερβουδάκη και απο όπου θέλουμε το πέρνουμε. Εαν δουλεύη και απο την οθόνη όπως λεει και ο bmwologos ακόμα καλήτερα. Περιμένω νέα σας. Καλή Ανάσταση σε όλους και στις οικογενειές σας...thumb
ναι ειναι mpeg4 και το εχει και ο ζερβουδακης στα 180 ευρω.συμβατο με ολες τις οθονες dynavin και πληρης χειρισμος απο οθονη η χειριστηρια τιμονιου.
ναι ειναι mpeg4 και το εχει και ο ζερβουδακης στα 180 ευρω.συμβατο με ολες τις οθονες dynavin και πληρης χειρισμος απο οθονη η χειριστηρια τιμονιου.
Πες μας και την γνώμη σου μια και το είδες να δουλεύη εαν θέλεις γιατί υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι...:thumbsup::thumbsup ::thumbsup:
zgouriazmenos
23-04-11, 00:24
Το έχω εγώ εγκατεστημένο. Πλήρης χειρισμός απο την οθόνη αφής ή απο το τηλεχειριστήριο και εικόνα χαρτί μέχρι 160χ/ω περίπου που το δοκίμασα στην Εγνατία προς Κομοτηνή. Ο δέκτης αυτός όμως(mpeg4) είναι για μονάδες V5. Για τις προηγούμενες (V4 κτλ) δεν ξερω τι παίζει και αν τον υποστηρίζουν.
Πες μας και την γνώμη σου μια και το είδες να δουλεύη εαν θέλεις γιατί υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι...:thumbsup::thumbsup ::thumbsup:
για μενα οπως το ειδα αξιζει.ειναι μικρο σε διαστασεις μπαινει παντου και το κυριοτερο με ενα μονο καλωδιο κανει ολη την δουλεια.απο την στιγμη που δεν μπλεκεις με εξτρα χειριστηρια και κανεις τα παντα απο την οθονη και τα πληκτρα στο τιμονι πιστευω ειναι καλη επιλογη.επισης να αναφερω πως αυτο που ειδα εγω δεν ηταν με την απλη κεραια του dynavin αλλα ειχε διπλη και τελεια εικονα.
Το έχω εγώ εγκατεστημένο. Πλήρης χειρισμός απο την οθόνη αφής ή απο το τηλεχειριστήριο και εικόνα χαρτί μέχρι 160χ/ω περίπου που το δοκίμασα στην Εγνατία προς Κομοτηνή. Ο δέκτης αυτός όμως(mpeg4) είναι για μονάδες V5. Για τις προηγούμενες (V4 κτλ) δεν ξερω τι παίζει και αν τον υποστηρίζουν.
ναι συμφωνω και ειναι κατι που ξεχασα και εγω να αναφερω.οντως ετσι ειναι για παλαιοτερες εκδοσεις νομιζω υπηρχε καποιο θεμα συμβατοτητας.
στις παλαιοτερες εκδοσεις δεν δουλευει απ την οθονη αφης αλλα μονο απ το τηλεκοντρολ
στις παλαιοτερες εκδοσεις δεν δουλευει απ την οθονη αφης αλλα μονο απ το τηλεκοντρολ
Καλημερα, δεν θα δουλεψει ουτε με κανα update? Δεν ρωταμε τον Ζερβββ?
Παιδιά μη το ψάχνετε, και μη δίνετε και πολύ βάση το τι γράφουν στο car.
λοιποοον παιδια εχω 2 τιμες για ψηφιακο δεκτη της dynavin οποτε οποιος θενδειαφερεται ας μου στειλει πμ να του πω τι και ποιος. οι δεκτες ειναι 2 και ειναι ο ενας ο απλος για τις παλιες μοναδες στις οποιες δουλεβει μεσω του av in με δικο του τηλεκοντρολ και ο αλλος ειναι για τις καινουριες οπου εκει δουλευει απ την οθονη αφης και απ τα χειριστηρια στο τιμονι.
GEORGE BMW 316ci
29-05-11, 23:06
re paides tha ithela na rotiso san poiotita pioa einai kaliteri i DYNAVIN i i VISION gia e46
ειναι ακριβως μα ακριβως η ιδια ποιοτητα και ακριβως μα ακριβως η ιδια συσκευη.και μαλλον φτιαχνονται απ το ιδιο εργοστασιο/βιοτεχνια
GEORGE BMW 316ci
29-05-11, 23:37
kai kati allo i egkatastasi tis othonis einai eykoli?
αν πιανουν τα χερια σου σχετικα ευκολο ειναι ................εδω μεσα υπαρχουν παληκαρια που θα σου λυσουν την οποιαδηποτε απορια σου οσο αφορα την εγκατασταση και την λειτουργια της συσκευης thumb
https://cgi.ebay.de/RADIO-OEM-2-DIN-BMW-E46-SERIE-3-M3-GPS-TDT-DVD-USB-MP3-/150604849670?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item2310bfa206#ht_2496wt_1139
Αυτό τι λέει?????
Έπεσαν οι τιμές.........
https://cgi.ebay.de/RADIO-OEM-2-DIN-BMW-E46-SERIE-3-M3-GPS-TDT-DVD-USB-MP3-/150604849670?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item2310bfa206#ht_2496wt_1139
Αυτό τι λέει?????
Έπεσαν οι τιμές.........
Σωπα ρε τοσο χαμηλα?:shok::shok:
Παιδια ξερει κανεις αν μπαινει το android στα μηχανηματα μας ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα απο εδω https://www.dynavin.gr/android.php
zgouriazmenos
29-07-11, 22:30
Παιδια ξερει κανεις αν μπαινει το android στα μηχανηματα μας ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα απο εδω https://www.dynavin.gr/android.php
Δε νομίζω να μπαίνει στα δικά μας.. Το "κομμάτι" του Navi στα δικά μας μηχανήματα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικό απο αυτά με Android (άλλος επεξεργαστής, άλλη διαθέσιμη RAM και ROM κτλ). Αλλά και να μπαίνει δε νομίζω να είναι εύκολο το φλασάρισμα και το σετάρισμα της ROM του μηχανήματός μας... Εγώ πάντως μια χαρά το δουλεύω με Windows :)
οχι το android δεν μπαινει στα παλιοτερα μηχανηματα ειναι εντελος αλλα μηχανηματα.
Καλησπερα λεβεντες ψαχνω ενα προγραμμα που να μετατρεπει τα βιντεακια σε μορφη τετοια που να παιζει στην οθονη (800χ480 ειναι η αλλη διασταση)??????? εχω μερικα σε avi τα οποια ειναι 320χ240 και παιζουν κανονικα, εχω μερικα βιντεακια σε μορφη avi τα οποια ειναι 372χ288 και δε τα παιζει,πως θα τα μετατρεψω με ποιο προγραμμα και που θα το βρω ?????????????????? επισης σε ποια μορφη ειναι καλυτερα να εχω τα βιντεο????????????? φευγω για διακοπες και καιγομαι να τα περασω (νωρις θυμηθηκα :whistle:)
edit ισως να εχει απαντηθει ξανα αλλα τοσες σελιδες που ειναι που να ψαχνω.......
Leonidas_E39
13-08-11, 16:08
Xilisoft Video converter με search στο google το κατεβαζεις με torrent.
Κανει μετατροπη τα παντα.
Xilisoft Video converter με search στο google το κατεβαζεις με torrent.
Κανει μετατροπη τα παντα.
Λεον σε τι μορφη θα τα μετατρεψω και σε τι διαστασεις?????????
Leon πολυ καλο προγραμμα ευχαριστω (οσο για τις διαστασεις θα κανω κανα 2 πειραματα) :original:
θα μας τρελανει αυτην η οθονη, οσα βιντεο εχω κατεβασμενα απο youtube με το vdownloader (avi 320x240) παιζουν κανονικα, αυτα που κανω μετατροπη με διαφορα προγραμματα απο dvd σε avi ας πουμε η απο avi 680x400 σε avi 320χ240 δε τα παιζει :ranting2:
Leonidas_E39
13-08-11, 18:34
Αν θυμαμαι καλα δεξια στο πινακα μπορεις να κανεις custom ρυθμισεις εκτος απο τις προκαθοριμενες που εχει.
Καντα Mp4 να τελειωνεις αν σου τα παιζει .
Αν θυμαμαι καλα δεξια στο πινακα μπορεις να κανεις custom ρυθμισεις εκτος απο τις προκαθοριμενες που εχει.
Καντα Mp4 να τελειωνεις αν σου τα παιζει .
δε παιζει φιλε Mp4..........το δοκιμασα, λειπουν και τα παιδια που εχουμε ιδια οθονη για διακοπες αυτοι πως να τα εχουν αραγε???????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????
zgouriazmenos
13-08-11, 20:26
Ψάξε και βρες την επιλογή "output codec" και βάλε Xvid.
Ψάξε και βρες την επιλογή "output codec" και βάλε Xvid.
καλα τα λες αλλα που?????? στην οθονη στις ρυθμισεις η στο προγραμμα??
zgouriazmenos
13-08-11, 20:36
Στο πρόγραμμα που θα κάνεις την μετατροπή στα βιντεάκια ;)
Στο πρόγραμμα που θα κάνεις την μετατροπή στα βιντεάκια ;)
δε βρησκω κατι τετοιο............τελος παντον το συγκεκριμενο προγραμμα σου λεει σε τι θελεις να το μετατρεψεις και το κανει απλα δε το παιζει στην dynavin
zgouriazmenos
13-08-11, 20:52
Θα σου στειλω link για να κατεβάσεις το Super video converter. Κάνει αρκετές μετατροπές με πολλές παραμέτρους.
Θα σου στειλω link για να κατεβάσεις το Super video converter. Κάνει αρκετές μετατροπές με πολλές παραμέτρους.
για να δουμε.............ας το δοκιμασουμε και αυτο......κανε κουμαντο και για κλειδια ε????????? :original:
zgouriazmenos
13-08-11, 21:00
Δε χρειάζονται. Είναι free. Υπομονή να ανέβει για να ποστάρω το link...
Άσχετο: έχεις το V4 ή το V5?
Δε χρειάζονται. Είναι free. Υπομονή να ανέβει για να ποστάρω το link...
Άσχετο: έχεις το V4 ή το V5?
v4 h v5???? τι εννοεις?
zgouriazmenos
13-08-11, 21:07
Το V5 είναι το τελευταίο με τον ξεχωριστό δέκτη τηλεόρασης (τον ψηφιακό). Το V4 είναι το προηγούμενο με ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη τηλεόρασης.
zgouriazmenos
13-08-11, 21:19
Εδώ είσαι:
https://www.megaupload.com/?d=EF27USVE
το v4 εχω............λοιπον ευχαριστω το δοκιμαζω αυριο bye
zgouriazmenos
13-08-11, 21:33
Περιμένω νέα αύριο ;)
Εδώ είσαι:
https://www.megaupload.com/?d=EF27USVE
καλημερα................κατα τη εγκατασταση βγαζει προβλημα:think:
zgouriazmenos
14-08-11, 17:33
Περίεργο.. Σε εμένα παίζει μια χαρά. Για δοκίμασε και αυτό (είναι και στα ελληνικά):
λοιπον λεβεντες αποφασισα και εγω να τοποθετησω την camera - κεραια tv - mic - και ενα extra pactronic αφου τελικα εχουν ερθει ολα λεω απο δευτερα να κανω το μπαξιμο και επειδη θα το κανω σχετικα μονος θελω μια βοηθεια οσο αφορα την camera, στην φωτο που βλεπουμε η camera εχει ενα μαυρο και κοκκινο καλωδιο το οποιο συνδεουμε ρευμα και γειωση???????? επισης εχει ενα extra βυσμα μεσα στο κουτι (βλεπε φωτο) που εχει και αυτο ενα κοκκινο και μαυρο καλωδιο.............πως γινετε η συνδεση?????? επισης πισω απο την tv σε ποια θεση βαζω το μαυρο καλωδιο με τα κιτρινα βυσματα?????? οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου πει 2 πραγματακια....:original:
edit το καλωδιο απο την camera μεχρι μπροστα στην οθονη απο ποιο σημειο ειναι καλυτερα να περαστει????????
m-power_01
20-08-11, 16:49
λοιπον λεβεντες αποφασισα και εγω να τοποθετησω την camera - κεραια tv - mic - και ενα extra pactronic αφου τελικα εχουν ερθει ολα λεω απο δευτερα να κανω το μπαξιμο και επειδη θα το κανω σχετικα μονος θελω μια βοηθεια οσο αφορα την camera, στην φωτο που βλεπουμε η camera εχει ενα μαυρο και κοκκινο καλωδιο το οποιο συνδεουμε ρευμα και γειωση???????? επισης εχει ενα extra βυσμα μεσα στο κουτι (βλεπε φωτο) που εχει και αυτο ενα κοκκινο και μαυρο καλωδιο.............πως γινετε η συνδεση?????? επισης πισω απο την tv σε ποια θεση βαζω το μαυρο καλωδιο με τα κιτρινα βυσματα?????? οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου πει 2 πραγματακια....:original:
edit το καλωδιο απο την camera μεχρι μπροστα στην οθονη απο ποιο σημειο ειναι καλυτερα να περαστει????????
Δημήτρη το μαυρο κόκκινο όπως είπες είναι ρευμα - γείωση. Το άλλο καλώδιο με το βύσμα το αφήνεις στην άκρη δεν θα σου χρειαστεί. Είναι προφανώς για να παίρνει η κάμερα ρεύμα από κάποια άλλη πηγή ,ίσως από κάποια οθόνη.
Το κίτρινο καλώδιο θα το βάλεις πίσω στο dynavin εκεί που λέει camera ή rear view θα το καταλάβεις. Αμα θες πάρε με ενα τηλ επιτόπου όταν το βγάλεις και διάβασε μου τα ταμπελάκια να σου πω.
m-power_01
20-08-11, 16:52
Ανανέωση...
γράφει rear camera in
κοίτα στο πρώτο pdf στην τελευταία σελίδα εδώ (https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2682)
Ok φιλε μου αν δε βγαλω ακρη θα σε παρω τηλεφωνο σ ευχαριστω...
αυτή την εχει δει κανεις? αξιζει
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-E46-Car-GPS-Navi-System-DVBT-TV-DVD-Player/270735680572/item
αυτή την εχει δει κανεις? αξιζει
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-E46-Car-GPS-Navi-System-DVBT-TV-DVD-Player/270735680572/item
Αυτη η οθονη ειναι της hualingan και εχει ιδιες δυνατοτητες με την dynavin απλα πιο οικονομικη.Το θεμα ειναι να μαθεις πιο VERSION ειναι γιατι τα πρωτα μηχανηματα της dynavin V1.00 - V2.00 ειναι υποδεεστερα των αντιστοιχων 4.00 κ 5.00 με καποια προβληματα στον ηχο κτλ,επισης με επισημο σερβις τι γινεται?
Αν ειναι με λιγα λογια φρεσκο απο το εργοστασιο θελει να χρονισει λιγακι.
Το dynavin που φοραω εγω και ειναι αυτο που πηραμε ολοι οσοι συμμετειχαμε μου εβγαλε προβλημα στο navi δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης με τις επιλογες μου βγαζει μπλε οθονη.Σημερα το εστειλα Θεσσ/νικη.
Πιθανολογω πως θελει να ξαναπεραστει το navigation software, κ μαλλον ευθυνεται το γεγονος πως ειχα τσιγγουνευτει τα 30ευρω για καρτα μνημης κ ειχα χρησιμοποιησει δικια μου με το miomap.
Ειμαι 2 μηνες εκτος εγγυησης για να δουμε ....
λεβεντες βρηκα και εγω την ευκαιρια και περασα την καμερα και την κεραια tv αλλα και στα 2 εχω προβλημα ισως καποιες ρυθμισεις απο την οθονη, στην καμερα τι ρυθμιση να κανω για να λειτουργει????? οταν βαζω οπισθεν αναβει το λαμπακι πισω αλλα στην οθονη μπροστα δε κανει τιποτα δε δειχνει κατι...οσο αφορα την κεραια τηλεορασης εχω εικονα αλλα δεν εχω ηχο...τι να ρυθμισω εκει????????
edit το βυσμα της καμερας το εχω βαλει εκει που λεει καμερα in
με το θεμα της τηλεορασης ολα Ok (thanks dathanaso-mpower 01) για την καμερα κατι κανεις?????????????
Αυτη η οθονη ειναι της hualingan και εχει ιδιες δυνατοτητες με την dynavin απλα πιο οικονομικη.Το θεμα ειναι να μαθεις πιο VERSION ειναι γιατι τα πρωτα μηχανηματα της dynavin V1.00 - V2.00 ειναι υποδεεστερα των αντιστοιχων 4.00 κ 5.00 με καποια προβληματα στον ηχο κτλ,επισης με επισημο σερβις τι γινεται?
Το dynavin που φοραω εγω και ειναι αυτο που πηραμε ολοι οσοι συμμετειχαμε μου εβγαλε προβλημα στο navi δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης με τις επιλογες μου βγαζει μπλε οθονη.Σημερα το εστειλα Θεσσ/νικη.
Πιθανολογω πως θελει να ξαναπεραστει το navigation software, κ μαλλον ευθυνεται το γεγονος πως ειχα τσιγγουνευτει τα 30ευρω για καρτα μνημης κ ειχα χρησιμοποιησει δικια μου με το miomap.
καταρχην πριν το στειλεις καποιο reset το εκανες?δεν ειναι θεμα καρτα μνημης αλλα θεμα συμβατοτητας και το miopap ειναι ασχετο εννοειται πως θα σου εβγαζε μπλε οθονη .με μπλε οθονη ποτε δεν ξεκινα το navi επρεπε να μπεις στο κρυφο μενου της καρτας και να επαναφερεις την σωστη εκδοση.
Τελικα καμμενη Modula gps αλλαχθηκε στην εγγυηση
Moufas E46
03-09-11, 10:31
οταν λες δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης τι εννοεις? εγω μολις επιλεγω το navi μου βγαζει μπλε οθονη με καποια εικονιδια και ψαχνω μεσα στους φακελους να βρω το προγραμμα πλοηγησης. αυτο εκανε και σενα?
Aν εννοεις απλα μια μπλε οθονη χωρις εικονιδια σαν επιφανεια εργασιας ναι..αυτο μου εκανε οσο για το ψαξιμο στους φακελους το εκανα μια φορα που επρεπε παση θυσια να χρησιμοποιησω το navi.Μαλλον κ συ μια απο τα ιδια, πας για modul .
Παντως θελω να αναφερω το αψογο σερβις του εμπορου που πηραμε το μηχανημα εντυπωσιαστηκα αν κ δεν το περιμενα.
εγω με την καμερα τελικα πατατα :ranting2: δε λειτουργει την δοκιμασα και σε μια αλλη tv σπιτιου, αντε παμε για παραγγελια παλι :cool:
m-power_01
03-09-11, 22:24
εγω με την καμερα τελικα πατατα :ranting2: δε λειτουργει την δοκιμασα και σε μια αλλη tv σπιτιου, αντε παμε για παραγγελια παλι :cool:
ηταν χαλασμένη τελικά Δημήτρη?
Πέρα από το καλώδιο για το σήμα, πόσα καλώδια είχε? ρεύμα , γείωση , είχε και άλλο?
μαλλον Σπυρο λες να κανω κατι λαθος??? ρευμα και γειωση εχει 2 καλωδια κοιτα φωτο σελ 121 , δινω ρευμα και γειωση και αναβει μονο το λαμπακι για να βλεπεις πισω τωρα τι να πω δε ξερω...
m-power_01
03-09-11, 22:41
μαλλον Σπυρο λες να κανω κατι λαθος??? ρευμα και γειωση εχει 2 καλωδια κοιτα φωτο σελ 121 , δινω ρευμα και γειωση και αναβει μονο το λαμπακι για να βλεπεις πισω τωρα τι να πω δε ξερω...
Ε τότε χαλασμένη θα είναι... αφού την δοκίμασες και σε άλλη οθόνη. Απλά σκεφτόμουν μήπως είχε και άλλο καλώδιο ,σαν remote , να παίρνει σήμα και να ανοίγει και να κλείνει όπως οι ενισχυτές. Αλλά δεν είναι έτσι...
Την έχεις καιρό? Εχει κάποιου είδους εγγύηση?
την εχω καπου 3 εβδομαδες πριν λιγο εστειλα email στον πωλητη μπας και μπορουμε να κανουμε κατι....να δουμε τι απαντηση θα παρω αλλα οτι και να γινει δε βαριεσαι Σπυρο πες πως ηπια 2 ουισκια παραπανω....καπου στα 16 euro μου βγηκε με τα μεταφορικα
m-power_01
03-09-11, 22:49
ε εντάξει τότε... μικρό το κακό
zgouriazmenos
04-09-11, 11:35
Για τη σύνδεση της κάμερας έχουμε και λέμε:
- Το No1 πάει στην οθόνη εκεί που λέει Rear camera
- To No3 συνδέεται με το λαμπάκι της πινακίδας για να ανάβουν τα λεντάκια της κάμερας για το φως της πινακίδας **προσοχή σε + - **
- Το Νο2 το κουμπώνεις στο φισάκι Νο4
- Το Νο4 το συνδέεις στη λάμπα της όπισθεν ***προσοχή σε + - ***
Τώρα αφού κάνεις όλα αυτά, παίρνεις το + απο το Νο4 (ουσιαστικά το + απο τη λάμπα της όπισθεν) και το συνδέεις με το καλώδιο πίσω απο την οθόνη (νομίζω το καφέ) που γράφει Back έτσι ώστε κάθε φορά που βάζεις όπισθεν η οθόνη να γυρίζει αυτόματα στην κάμερα.
το νουμερο 4 δε το εχω χρησιμοποιηση καθολου λες αυτο να ειναι το προβλημα???????????????????????? αφου θα συνδεσω το νουμερο 4 στα φωτα (+) με γεφυρα θα στειλω ρευμα και μπροστα στο καφε που αναφερεις????????? το μαυρο απο το νουμερο 4 δινω γειωση παλι ε?
zgouriazmenos
05-09-11, 20:58
το νουμερο 4 δε το εχω χρησιμοποιηση καθολου λες αυτο να ειναι το προβλημα???????????????????????? αφου θα συνδεσω το νουμερο 4 στα φωτα (+) με γεφυρα θα στειλω ρευμα και μπροστα στο καφε που αναφερεις????????? το μαυρο απο το νουμερο 4 δινω γειωση παλι ε?
Έτσι ακριβώς!
Έτσι ακριβώς!
ok σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αυριο :original:
λοιπον λεβεντες τοποθετηθηκε τελικα η καμερα με επιτυχια χαρη βεβαιος στην βοηθεια σας..... thanks zgouriasmenos-tsagio-dathanaso-m-power 01(ισως να ξεχασα και καποιον αλλο)...... για τον χρονο και την επικοινωνια τους τηλεφωνικος, για οσους εχουν σκοπο να τοποθετησουν εστω και μελλοντικα την καμερα κρατηστε τις οδηγιες που αναφερει πιο πανω ο zgouriasmenos με την μονο διαφορα το καλωδιο που συνδεουμε για να βλεπουμε κουμπωνοντας την οπισθεν ειναι ενα πρασσινο το οποιο γραφει RESERVE.........αν δεν κανουμε αυτην την συνδεση βλεπουμε παλι μεσα στην οθονη πισω αλλα με εντολη δικια μας, καλα ειναι να γινουν και τα 2..........εντυπωσεις πολυ καλες ειναι ακριβως ιδια καμερα με του tsagio σε βγαζει και ενα σχεδιαγραμμα με τα μετρα (υπαρχουν και αλλες καμερες που δεν εχουν σχεδιαγραμμα καλα ειναι να εχει ομως), για την τιμη που εχει η καμερα με μεταφορικα (16 euro) πιστευω οτι αξιζει το μπαξιμο thumb
λοιπον λεβεντες τοποθετηθηκε τελικα η καμερα με επιτυχια χαρη βεβαιος στην βοηθεια σας..... thanks zgouriasmenos-tsagio-dathanaso-m-power 01(ισως να ξεχασα και καποιον αλλο)...... για τον χρονο και την επικοινωνια τους τηλεφωνικος, για οσους εχουν σκοπο να τοποθετησουν εστω και μελλοντικα την καμερα κρατηστε τις οδηγιες που αναφερει πιο πανω ο zgouriasmenos με την μονο διαφορα το καλωδιο που συνδεουμε για να βλεπουμε κουμπωνοντας την οπισθεν ειναι ενα πρασσινο το οποιο γραφει RESERVE.........αν δεν κανουμε αυτην την συνδεση βλεπουμε παλι μεσα στην οθονη πισω αλλα με εντολη δικια μας, καλα ειναι να γινουν και τα 2..........εντυπωσεις πολυ καλες ειναι ακριβως ιδια καμερα με του tsagio σε βγαζει και ενα σχεδιαγραμμα με τα μετρα (υπαρχουν και αλλες καμερες που δεν εχουν σχεδιαγραμμα καλα ειναι να εχει ομως), για την τιμη που εχει η καμερα με μεταφορικα (16 euro) πιστευω οτι αξιζει το μπαξιμο thumb
Ελα ρε μητσο που παραλιγο να αρρωστενες με την καμερα.
Αντε καλο ματι:shok:
Ελα ρε μητσο που παραλιγο να αρρωστενες με την καμερα.
Αντε καλο ματι:shok:
χαχαχαχαχα ναι φιλε μου....... καλη ειναι χρειαζετε :original:, ξεχασα κατι να προσθεσω οσο αφορα την τοποθετηση της καμερας στο σποτακι, για το sedan οπου ειναι και το δικο μου δε χρειαζετε και πολυ πατεντα, λυμαρεις λιγο την φωλια το πλαστικο απο την μια μερια και καθετε μια χαρα thumb
zgouriazmenos
06-09-11, 23:30
Μπράβο ρε Μητσάρα!!!
SOS.
Σημερα εβαλα το HVAC Relocation Kit. Αυτο που ειχα πριν ηταν με τα individual κουμπια, το καθενα ξεχωριστα. Πηρα αυτο.
51 16 8 230 902
Το θεμα ειναι πως το a/c module δεν μπαινει οπως θα επρεπε νομιζω.. ηθελε πολυ ξυλο και κοπανημα για να μπει, και σαν να κανει κουρμπα απο πανω (δεν φαινεται) και απο κατω αφηνει κενο. Θελει clima module για να κουμπωσει σωστα ή πηρα λαθος kit?
https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20316ti%20and%20Mods/Dynavin/th_DSC_0926.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20316ti%20and%20Mods/Dynavin/?action=view¤t=DSC_0926.jpg)
m-power_01
27-09-11, 03:00
κάτι δεν κάθεται καλά... ρε λες να θέλει κλίμα?
κάτι δεν κάθεται καλά... ρε λες να θέλει κλίμα?
Και εγω ετσι νομιζω, αλλα το κοστος μαλλον ξεφευγει.. ξερεις τι χρειαζομαι? Αναλυτικα τα θελω μη τεμπελιασεις.
m-power_01
27-09-11, 03:28
Και εγω ετσι νομιζω, αλλα το κοστος μαλλον ξεφευγει.. ξερεις τι χρειαζομαι? Αναλυτικα τα θελω μη τεμπελιασεις.
Πολύ ευχαρίστως να σε παραπέμψω στον αντιπρόσωπο μου στην θεσσαλονίκη, και υπεύθυνο για τα κοψοκώλικα. Πατήστε το 2 και το γρηγορότερο δυνατόν θα μιλήσετε με τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας. :thanks:
giannis_compact
27-09-11, 03:33
Εδώ ο αντιπρόσωπος του Σπύρου από Θεσσαλονίκη,ειδικευόμενος σε κάθετι γύρω από κοψοκώλικα!
Λοιπόν εγώ έβαλα κλίμα!
Θέλει οθόνη,εβαπορέτα (ή έξτρα τα μοτεράκια πάνω τη δικιά σου εβαπορέτα) αισθητήρα ήλιου,αισθητήρα AUC,δήλωμα στον εγκέφαλο ότι έχει μπεί αυτόματο κλίμα καθώς και κάνα δύο μέρες δουλειά διότι πρέπει να βγεί ταμπλώ και όλα τα σχετικά (και οι σιδερένιες μπάρες εντός του ταμπλώ)
Δεν είναι κάτι το δύσκολο!
Το κόστος ξεφεύγει αναλόγως από το πού θα πάρεις τα ανταλλακτικά!
Για περαστικά υπολόγισε 200-250 ευρώ!
Ααααχ ωραίες επόχες τότε...Φεβρουάριος 2010,λίγο πρίν το ΔΝΤ!
Εδώ ο αντιπρόσωπος του Σπύρου από Θεσσαλονίκη,ειδικευόμενος σε κάθετι γύρω από κοψοκώλικα!
Λοιπόν εγώ έβαλα κλίμα!
Θέλει οθόνη,εβαπορέτα (ή έξτρα τα μοτεράκια πάνω τη δικιά σου εβαπορέτα) αισθητήρα ήλιου,αισθητήρα AUC,δήλωμα στον εγκέφαλο ότι έχει μπεί αυτόματο κλίμα καθώς και κάνα δύο μέρες δουλειά διότι πρέπει να βγεί ταμπλώ και όλα τα σχετικά (και οι σιδερένιες μπάρες εντός του ταμπλώ)
Δεν είναι κάτι το δύσκολο!
Το κόστος ξεφεύγει αναλόγως από το πού θα πάρεις τα ανταλλακτικά!
Για περαστικά υπολόγισε 200-250 ευρώ!
Ααααχ ωραίες επόχες τότε...Φεβρουάριος 2010,λίγο πρίν το ΔΝΤ!
:shok:
250+ κανα 300αρι τα ανταλλακτικα? Χεστο, αστο να εξεχει..
Μηπως πηρα λαθος kit γμτ? Γιαννη τι λες?
Γιαννη που θα τα βρω ολα αυτα, υπαρχουν στον Μπεη? Εχεις (σιγα μη δεν εχεις!) κανα ετοιμο αρχειακι με ολα τα P/N?
m-power_01
27-09-11, 03:56
:shok:
250+ κανα 300αρι τα ανταλλακτικα? Χεστο, αστο να εξεχει..
Μηπως πηρα λαθος kit γμτ? Γιαννη τι λες?
Γιαννη που θα τα βρω ολα αυτα, υπαρχουν στον Μπεη? Εχεις (σιγα μη δεν εχεις!) κανα ετοιμο αρχειακι με ολα τα P/N?
εγώ κανονίζω... αλλού τα θενκς ε? καλά...
Φανη δεν ειναι λαθος... δύο βάσεις υπαρχουν για φετα και για μεμονωμένους διακόπτες. Δεν έχει άλλη
giannis_compact
27-09-11, 03:58
Έχω ολα τα P/N Φάνη!
Την εγκατάσταση μπορώ να στην κάνω εγώ άν κεράσεις καφέ!
Πρέπει να βρείς διαγνωστικό για να δηλώσουμε ότι έχει κλίμα το αμάξι μόνο!
Δεν έχει κόψε-ράψε σε καλωδιώση!
Τα ανταλλακτικά γύρω στα 120-140 σε μετ/να!
m-power_01
27-09-11, 04:02
Έχω ολα τα P/N Φάνη!
Την εγκατάσταση μπορώ να στην κάνω εγώ άν κεράσεις καφέ!
Πρέπει να βρείς διαγνωστικό για να δηλώσουμε ότι έχει κλίμα το αμάξι μόνο!
Δεν έχει κόψε-ράψε σε καλωδιώση!
Τα ανταλλακτικά γύρω στα 120-140 σε μετ/να!
Για να δελεάσω τον Γιάννη να κατέβει, (να φέρει κάτι πραγματάκια) το διαγνωστικό το βάζω εγώ λοιπόν. Ε και όπως ξέρει ο Φάνης όλο και κάνα κατσαβίδι θα πιάσω για να μην φύγουμε μεθαύριο
Πολυ ωραια, με πεισατε. (!!)
Γιαννη στειλε μου σε παρακαλω τα P/N, καθως και ποιες ημερομηνιες θα εισαι Αθηνα. Μου φαινεται χοντρο DIY για να το κανω μονος μου, θα σε χρειαστω και αν γλυτωσω και 300¤ τοποθετηση θα σου χρωσταω μεγαλη χαρη :thumbsup:
Ασε το Σπυρο να λεει, σπιτι εχω 20 χρωματα loctite, ειχε παθει σοκ τοτε με το Στρατο :hystericalbs1:
Πωωωωω γαμω τις αυπνιες μου, αν γινει με 120-140¤ παω να τα ψωνισω αυριο:thumbsup:
Αν δουλεψει, θα παρουμε και τον Hades7 να παμε Alcatraz :hystericalbs1:
giannis_compact
27-09-11, 04:28
Alcatraz?
Στη Συγγρού δεν είναι αυτό?
Φάνη αύριο θα σου έχω όλα τα πάρτ πάμπερς!!!
Τα έχω όλα στο δικό μου pc,τώρα είμαι στης αδερφής μου!
m-power_01
27-09-11, 04:28
αντί για τεμπερες του έπαιρνε loctite η μαμά του...
και κοίτα τραγική ειρωνεία... από loctite την έπαθε!
Ξερω γίνομαι κόπανος...
giannis_compact
27-09-11, 04:36
Alcatraz δεν ειναι αυτό που έχει ένα παλιό αμάξι στην είσοδο??
Μαγαζάρα.... :)
Λεωφόρος Συγγρού 137,Νέα Σμύρνη
Alcatraz?
Στη Συγγρού δεν είναι αυτό?
Φάνη αύριο θα σου έχω όλα τα πάρτ πάμπερς!!!
Τα έχω όλα στο δικό μου pc,τώρα είμαι στης αδερφής μου!
Ναι αυτο το κοινωφελες ιδρυμα ειναι :hystericalbs1:
Εγινε Γιαννη ευχαριστω!
αντί για τεμπερες του έπαιρνε loctite η μαμά του...
και κοίτα τραγική ειρωνεία... από loctite την έπαθε!
Ξερω γίνομαι κόπανος...
Χαχαχαχα θα με πνιξεις ρε, κατσε να σκουπισω τα νερα απο την οθονη και θα σου απαντησω.. κοπανε :tease:
παιδες για να τραβηξω ηχο κ εικονα στα πισω καθισματα απο την οθονη dvn σε ποια rca πρεπει να συνδεθω?
σε αυτα που λεει video out
steliosm46
26-11-12, 20:24
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις-απορίες που έχω σχετικά με μια μονάδα που αγόρασα για το Μ3 μου..
Το αμάξι φοράει την εργοστασιακή οθόνη την μεγάλη που λέμε, και είναι με το ηχοσύστημα Harman Kardon και την 6δισκη σιντέρια..
Λοιπόν αγόρασα καινούργια οθόνη η οποία είναι αυτή:https://www.ebay.co.uk/itm/7-HD-Car-DVD-Player-DVB-T-6CDC-for-BMW-3-Series-M3-E46-/120769512948?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item1c1e6c85f4
Μετά απο επικοινωνία που είχα με τον πωλητή μου είπε να του στείλω κάποιες φωτογραφίες απ το ταμπλό του αυτοκινήτου, του έστειλα να δει μάλλον ποιο μοντέλο είναι κλπ δεν ξέρω..και μου απάντησε το εξής.
Thank you for the picture and confirmation.
As your car has a BMW fitted LCD screen which means your pin connector is in the boot instead of being behind the dash as standard businss radio, you will need a 6m long cable for installation. The market price of this cable is £65.00 plus postage (as in the link --https://www.car-vision.co.uk/x5-e70-2006/10246-e46-and-e53-5m-convertion-extension-kit-from-oem-to-aftermarket-units.html) , but we do it for £35.00 for our existing customer only if it is oreded with the unit package. You can buy it from us or your local shop if it is available there. Please advise.
Additionally, as our unit has amplifier built in, the Harman Kardon system in your car will not be used for our unit. You will need to do a bit of wiring when connecting the speakers.
Έπειτα εφόσον μου εξήγησε το λόγο που χρειάζεται το συγκεκριμένο καλώδιο του είπα αν είναι να του πληρώσω και το καλώδιο που χρειάζεται για 35 λίρες και να μου τα στείλει όλα μαζί..
Ερωτήσεις που έχω..
1.Έκανα καλά που του είπα αν είναι να το αγοράσω και αυτό?
2.Όντως χρειάζεται?
3.Μου είπε θα καταργηθεί ο ενισχυτής του αυτοκινήτου που έτσι και αλλιώς γιατί το μηχάνημα έχει δικό του ενισχυτή..
4.Πώς θα κάνω τις απαραίτητες συνδέσεις για τα ηχεία?
5.Το καλώδιο αυτό είναι 6 μέτρα, απο πού να το περάσω μέχρι πίσω?
Δεν έχω γνώση επι του θέματος για το Ε46 με την οθόνη κλπ μιας και δεν έχω ασχοληθεί άλλη φορά με τον ήχο του Ε46..
Και για αυτό τον λόγο ζητάω την βοήθεια σας..thumb
Επίσης όταν έρθει η οθόνη, την τοποθετήσω και βγάλω την εργοστασιακή θα την πουλήσω οπότε όποιος ενδιαφέρεται να ξέρει..Δεν ξέρω κιόλας αν πωλείται σκέτη η αν βγαίνει με την 6δισκη σιντέρια που είναι πίσω μιας και δεν θα με πολυενδιαφέρει διότι η οθόνη παίζει απ όλα..
Αυτή είναι η εργοστασιακή
https://img844.imageshack.us/img844/9400/imag0474st.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/844/imag0474st.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)