Επιστροφή στο Forum : [Αναζήτηση] Φανοποιείου στην Θεσσαλονίκη
[Αναζήτηση] Φανοποιείου στην Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση ενός καλού φανοποιείου στην Θεσσαλονίκη,όποιος γνωρίζει κάποιον η γνωστό του να μου πεί και κυρίως για τι τιμές μιλάμε το ποιο σημαντικό thumb
αν θελεις εχω εγω με πολυ καλες τιμες και παρα μα παρα πολυ καλη δουλεια!!!
για μια BMW 520i Model. 1990 ,για να περάσουμε απο πάνω ένα φρέσκο χρώμα , έτσι για να το ξανα δώσουμε ζωντάνια πόσο θα βγεί ?
λογικα κανενα 1500αρι το χρειαζεσαι ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν εχεις σαπιλες λακουβες σκουριες κλπ κλπ αλλιως το ποσο ανεβαινει δραματικα!!!!!! δεν ειναι και κανενα smart το Ε34 θελει μπολικο χρωμα και δουλεια!!!!!!!
Christos 330
25-06-10, 20:14
Καμια 1200 ευρω θα σου βγει στον Σωτηρη 328 πολυ καλη και υπευθηνη δουλεια . . .
Την προηγουμενη βδομαδα εβαψε ενα Ε39 φιλου μου και το εκανε οπως πρεπει . . .
Τελικάτο κόστοςήταν πολύ παραπάνωαπο όσο υπολόγιζα,τι να κάνω?!σιγά σιγά μαθαίνω.Τελικά δεν θα του κάνω τέτοιο δώρο...
(Για να μην ανοίγω νέο θέμα,Θεσσαλονίκη μαγαζί για μουσικη CD-Player,με δωρεάν εγκατάσταση που θα βρούμε σε πολύ καλή τιμή ???? Μικρό κόστος)
τι εννοεις να αγορασεις cd player και να στο περασουν κιολας??αν πας σε μαγαζι φανταζομαι καταλαβαινεις οτι οι τιμες που ειχα αναφερει σε ενα αλλο σου thread δεν ισχυουν!!!!!! αν θελεις μπορω να σου προτεινω 1-2!!!!
αν μπορείς ...
Πήγα στο katsidis-sound Κάπως έτσι ήταν το μαγαζί κοντά στην Τούμπα και με είπε 110 ευρώ με USB,οτι πρέπει για εμένα..
Καλά μιλάμε το Sony X-Plod που έχουμε μέσα στο αυτοκίνητο όσο πάει χαλάει παραπάνω.
Σίγουρα χρειάζεται βάψιμο το αμαξάκι? Με ένα κέρωμα - γυάλισμα δεν διορθώνεται η κατάσταση?
Όσο για το ράδιο/cd προσπάθησε όσο γίνεται να είναι απλό σε εμφάνιση - όχι πολύ μπιρμπιλοτό - για να δένει με τον classic χαρακτήρα του αυτοκινήτου. ♥
καλά το classic,δεν φεύγει μακριά μου.
Μπα,έχει γίνει ήδη κέρωμα γυάλισμα,άσε βράστα χαράλαμπε! χαχα
όσο για το άλλο απλά να δουλεύει μας ενδιαφέρει και να είναι και USB ;)
αυτά για όποιον γνωρίζει φυσικάα!