Επιστροφή στο Forum : Ενα μεγαλο ευχαριστω.......
Θα ηθελα λοιπον να ευχαριστησω τον Bill007 που ηρθε και μου τοποθετησε τα angel eyes.......μπορει βροχη να φαγαμε,μπορει να υπηρξαν προβληματα καθ'ολη τη διαρκεια της τοποθετησης αλλα στο τελος μπηκαν.........Σε ευχαριστω και παλι και συγνωμη για την ταλαιπωρια που εφαγες.......
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::t hanks:
Tsakirakos
25-06-10, 09:11
μπραβο στο παλικαρι! και εσυ καλοφορετα μεγαλε...
Gregory_///M
25-06-10, 09:13
Δεν έρχεται κανένας κ απο δω (Λάρισα μεριά) να με βοηθήσει και στα δικά μου?? χαχα
τοποθετησε τα angel eyes.......μπορει βροχη να φαγαμε,μπορει να υπηρξαν προβληματα καθ'ολη τη διαρκεια της τοποθετησης
'Billys13', είσαι σίγουρος πως έγινε σωστή η εγκατάσταση και είσαστε και οι δύο καλά στην υγεία σας ??? :electrician2:
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Tsakirakos
25-06-10, 09:41
είσαστε και οι δύο καλά στην υγεία σας ??? :electrician2:
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Καλοριζικα φίλε μου...
Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο ο μπιλ...να ναι καλά!
Δεν έρχεται κανένας κ απο δω (Λάρισα μεριά) να με βοηθήσει και στα δικά μου?? χαχα
Έλα Τρίκαλα και θα τα βάλουμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!
Θα το πληρώσεις με το να σε πάω βόλτα με το m3 σου
Μπράβο στον Bill :thanks: :thanks: :thanks:
Gregory_///M
25-06-10, 10:57
Έλα Τρίκαλα και θα τα βάλουμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!
Θα το πληρώσεις με το να σε πάω βόλτα με το m3 σου
χαχαχα:th_Laie_67-1: Θα προσπαθήσω να τα βάλω σήμερα, αν δεν μπορέσω ετοιμάσου να με κάνεις βόλτα με το Μ μου...
'Billys13', είσαι σίγουρος πως έγινε σωστή η εγκατάσταση και είσαστε και οι δύο καλά στην υγεία σας ??? :electrician2:
Δοξα το Θεο ακομα μια χαρα ειμαστε.........
..........:thanks:ολους για τα καλα σας λογια..........
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια συνονόματε...:original: :original:
Το σύστημα ομπρέλα δεν πήραμε φωτό...hehehehe!!!:D:D:D
AΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Καλοφόρετα φίλε και ας κουραστήκαμε απίστευτα.Ελπίζω το αποτέλεσμα να σε αποζημιώσει...;):D