Επιστροφή στο Forum : γνωριζουμε τιποτα γι αυτο;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/602745/
για οποιον γνωριζει ας στειλει pm.Ενδιαφερεται συγγενης μου.
Δεν γνωριζω κατι για το αυτοκινητο φαινεται καλο παντως απο τις φωτο.
Γιατι ομως να παρει καποιος το coupe???
Το roadster ειναι ολα τα λεφτα...γιατι να παρεις ενα διθεσιο coupe?:)
Δεν γνωριζω κατι για το αυτοκινητο φαινεται καλο παντως απο τις φωτο.
Γιατι ομως να παρει καποιος το coupe???
Το roadster ειναι ολα τα λεφτα...γιατι να παρεις ενα διθεσιο coupe?:)
γιατι αυτος που το θελει ψαχνει και για περισσοτερη ακαμψια.
Christos 330
11-06-10, 19:55
Πολυ χαλια οι τιμουλα του και αυτα επεσαν κατα δια ολου . . .
Το αμαξι φαινεται καλο παντως . . .
γιατι αυτος που το θελει ψαχνει και για περισσοτερη ακαμψια.
κοιτα το zed δεν ειναι και s2k σε ακαμψια αλλα ποσο θα τον ενοχλησει αυτη η υποτιθεμενη ελειψη ακαμψιας???
δεν ειναι πια και λαστιχο!!!!
γιατι να μην παρει roadster να απολαυσει αυτοκινητο στην πιο αγνη μορφη του???
ξερω γω? κουβεντα κανουμε...περι ορεξεως ομως....:)
Λιγο υποπτο το οτι δεν αναφερουν χιλιομετρα, συνηθως οσοι δεν βαζουν ή θελουν να τα κρυψουν γιατι φαινονται πολλα, ή αλλα θα σου πουνε στο τηλ. και αλλα απο κοντα. Το ζησα με την αγορα του δικου μου! Ειδα ολα τα roadster Z4 της Αττικης..
Η τιμη δεν ειναι ασχημη αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο δεδομενου πως εχει τα απλα χειροκινητα καθισματα, δεν εχει navi( η τιμη για να τα βαλεις retrofit.. δεν ειναι καθολου αδιαφορη). Εψαχνα μονο για roadster και δεν ειδα κανενα coupe, αλλα υπηρχαν αρκετα τριλιτρα φορτωμενα στα ιδια χρηματα ή λιγοτερα με το συγκεκριμενο coupe.
Μιλω για αρχικες τιμες παντα, γιατι 1-2 χιλιαρικα μετρητα τα σωζεις πλεον..
Τα coupe κρατανε τιμη σε σχεση με τα roadster, θα προτεινα να ξανασκεφτει το θεμα ακαμψιας γιατι αγοραζει περισσοτερο..αμαξι(εξτρα).
Η πινακιδα φαινεται. Παρε τον αριθμο, δωσε τον σε ενα φιλο σου ασφαλιστη και θα σου πει αν ειχε παθει τπτ χοντρο.
Η πινακιδα φαινεται. Παρε τον αριθμο, δωσε τον σε ενα φιλο σου ασφαλιστη και θα σου πει αν ειχε παθει τπτ χοντρο.
Παρα πολυ σωστα ,ακριβως αυτο ειχα κανει και εγω .