PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα στο πισω πιεστικο πλυσιματος

dreamer
13-12-22, 09:27
πριν ενα χρονο ειδα να βγαζει σκουρια γυρω απο το πισω πιεστικο πλυσης του τζαμιου και δακρυσε και λιγο εξω. το καθαρισα με μια καρφιτσα ,εριξα μπολικο ξυδι και ηταν μια χαρα.τωρα ξαφινκα ενω ακουω να δουλευει ο μηχανισμος και να γυριζει ο καθαριστηρας,δεν βγαζει καθολου νερο αν και ειναι γεματο το παγουρι. καμμια ιδεα? πρεπει να το λυσω η' υπαρχει καποιο αλλο κολπακι πιο προχειρο?

Stamatis
13-12-22, 10:30
Καθαριστικο καρμπυρατερ σε αεροζολ, βαζεις στο σωληνακι το τσουτσουνι που βγαινει απο το παγουρι και βαρα του.

dreamer
13-12-22, 23:31
wd40 κανει την δουλεια οπως το καθαριστικο καρμπυρατερ?

Stamatis
14-12-22, 00:10
Δεν ξερω. Αν ειναι αλατα χρειαζεσαι κατι οξινο η μια αλκοολη για να τα διασπασεις. Δοκιμασε. Ζημια δεν θα κανει.

S8N
14-12-22, 09:50
Viakal

dreamer
14-12-22, 10:07
Viakal

αν παμε εκει τοτε εχω την λυση,χρησιμοποιουμε πλεον προιοντα μεσα στο σπιτι με οσο γινεται λιγοτερα χημικα.

45960

θα δοκιμασω με αυτο ειναι πολυ καλο για τα αλατα και αν δεν ...παμε για καρμπυρατερισιο

Stamatis
14-12-22, 12:15
καλό είναι να χρησιμοποιήσεις σπρέι για να δημιουργήσει και πίεση στο κύκλωμα για αυτό σου είπα καθαριστικό. Μπορείς να ρίξεις και τέτοιο φυσικά και να το ζορίσεις με ένα σπρέι αέρα απο το πλαίσιο, αυτό που καθαρίζουμε τα πληκτρολόγια πχ.

GiannisRob
14-12-22, 15:44
Πέρισυ έκανα το ίδιο στο Clio. Για αρχή έβγαλα το πιστιλιστήρι για να δω αν ήταν μπουκωμένο αυτό ή δεν έφτανε απλά πίεση εκεί. Τελικά είχε ξεκουμπώσει ένας σωλήνας από ένα ταυ στον καθρεύτη, και κατούραγε εκεί. Πάντως το πιτσιλιστήρι έκατσε ένα βράδυ στο ξύδι και τώρα πιτσιλάει όπως κατουράει 20χρονος μετά από 5 λίτρα μπύρας.

Stamatis
14-12-22, 16:32
Μολις τωρα θυμηθηκα πως εχω μηχανημα με υπερηχους.
Στειλτε μου πιτσιλιστηργια, μπεκ, προατατες, οτι θετε.
Και γενικα να μου θυμιζετε πως εχω διαφορες μαλκιες που δεν ξερω γιατι τις πηρα.

GiannisRob
14-12-22, 17:09
Μολις τωρα θυμηθηκα πως εχω μηχανημα με υπερηχους.
Στειλτε μου πιτσιλιστηργια, μπεκ, προατατες, οτι θετε.
Και γενικα να μου θυμιζετε πως εχω διαφορες μαλκιες που δεν ξερω γιατι τις πηρα.

Σε αυτή τη συσκευή χωράει να βάλουμε ολόκληρο το Clio?

Stamatis
14-12-22, 17:15
Οχι αλλα μπορουμε να το δωσουμε του Αρη να το κανει κομματια. Λιγο λιγο θα χωρεσει.

GiannisRob
14-12-22, 17:47
Έχω ήδη ένα Clio σε κομμάτια στην αποθήκη. Ας υπάρχει και ένα συναρμολογημένο...

S8N
14-12-22, 21:06
Να σου στείλω ένα νεφρό να κάνεις λιθοτριψία;

dreamer
14-12-22, 21:24
αν και αυτος εχει διαφορετικο πιτσιλιστηρι,ειναι το προηγουμενο μοντελλο,ετσι να το κανω και να ριξω το σπρευ ,ξυδια,σαπουνια ,καθαριστικα?

https://www.youtube.com/watch?v=3yrw_RmEAeI

Stamatis
14-12-22, 21:34
Πισω εχει το σωληνακι που στελνει νερο.
Σε εκεινη την τρυπα βγαλε το και ψεκασε πρωτα εκει.
Μετα κανε εγχειρηση ανοιχτης καρδιας που κανει αυτος.

Stamatis
14-12-22, 21:41
Χμ. Βλεπω στο TIS πρεπει να ξηλωσεις τη μιση πορτα.
Γαμα το.
Κανε οτι κανει αυτος.

dreamer
14-12-22, 22:17
ναι το ειδα και εγω ψαχνοντας στο ιντερνετ..οκ,σταματη θα κανω οτι αυτος και βλεπουμε..νομιζω οτι πρεπει να ειναι εκει που κανει και αυτος το προβλημα γιατι σε καποιους ψεκασμους ασφαιρους ειδα να κατουραει κοντα εκει που βγαινει το πιτσιλητιρι..

dreamer
18-12-23, 18:57
αλλαξα το πιπακι με νεο,εβγαλε 2-3 φορες και μετα σταματησε παλι.μου ειπε τεχνικος οτι μαλλον εχει πιασει αλατα στην αντλια καπου και ενω δουλευει το μοτερ(ακουγεται) και εχει νεο πιπακι σπρευ ,δεν βγαινει νερο λογω αλατων. αυτος ειπε να ριξω βιακαλ μεσα στο παγουρι.ενας αγγλος μου ειπε να μην ριξω τετοιο αλλα ασπρο ξυδι ,να το αφησω 2 μερες μεσα και μετα να το ξεπλυνω με νερο ξανα και να βαλω το σαπουνι του.αν διορθωθει.το καλυτερο θα ηταν βγει η αντλια με το μοτερακι .ειναι ακριβως πισω απο τον καθαριστηρα πανω στο τζαμι απο την μεσα πλευρα,αυτο το μαυρο πλαστικο το κραταει.

dreamer
18-12-23, 19:08
https://www.youtube.com/watch?v=uBYcjFvf_aU

χαλια μεσα ειναι.θα δοκιμασω στο παγουρι γιατι αυτο δεν εχω την υπομονη να το κανω εγω.