Επιστροφή στο Forum : Φίλτρο βενζίνης!
Εσείς ξέρατε ότι η E36 έχει φίλτρο βενζίνης απο κάτω? Εάν το δικό μου έχει να αλλαχτεί 20 χρόνια όπως
νομίζω, την Δευτέρα τρέχω!!!
https://www.youtube.com/watch?v=uhhFaloEk4I
Δεν ξερω, αλλα θα ηταν παραξενο να μην εχει.
Εσείς ξέρατε ότι η E36 έχει φίλτρο βενζίνης απο κάτω? Εάν το δικό μου έχει να αλλαχτεί 20 χρόνια όπως
νομίζω, την Δευτέρα τρέχω!!!
Φυσικά και το ξέραμε. Και το Ε30 εκεί το έχει. Το παράξενο θα ήταν να μην είχε.
Δεν νομίζω οτι έχει αλλαχθεί ποτέ! θα δούμε! Ευχαριστώ πάντως, υποθέτω αλλάζει κάθε κάποια χιλιόμετρα!
60.000 χιλιομετρα η 3 χρονια λενε «οι γραφες».
Μόλις το αλλάξω, θα μας πει ο μηχανικός, πόσα περίπου χρόνια έχει να αλλαχτεί! Αλλά 4 το έχω εγώ, και 2 ήταν ακίνητο,
οπότε μόνον αυτά μπορώ να είμαι σίγουρος, όμως πιστεύω οτι ΔΕΝ έχει αλλαχτεί ποτέ!
Μην παραξενευτεις αν ειναι το γνησιο που φοραγε απο το εργοστασιο.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Και το Ε46 έχει :) Αλλαξε το :)
Εάν δεν έχει αλλαχτεί ποτέ τι ''συμπτώματα'' μπορεί να έχει ο κινητήρας?
Χαμηλη αποδοση, ρεταρισματα, πνιξιμο στις ψηλες και καταναλωση.
Επισης μπορει να οδηγησει και σε βουλωμενα μπεκ αν ξερασει κανα σκουπιδι.
Μετα την αλλαγη φιλτρου βαλε και ενα καθαριστικο μπεκ στο ντεποζιτο. Βοηθαει.
leaderremovals
26-04-22, 11:30
Τελικά τι έγινε;
Το φίλτρο αλλάχτηκε, δεν ήταν βουλωμένο, και δεν έβγαλε μαυρίλα καθώς το αδειάσαμε! Δηλαδή είχε πριν πολλά χρόνια αλλαχτεί, με ένα συμβατό αλλά πολύ φθηνό των 11€ (το βρήκα στο ίντερνετ), αυτό που έβαλα είναι MAHLER, με 22€, λίγο καλύτερο, αλλά όχι το ORIGINAL το οποίο είχε 55€, επίσης άλλαξα το MAF δοκιμαστικά (είχα ανεβοκατεβάσματα στο ρελαντί μέχρι σβησίματος (απο 1500στρ μέχρι 200!), θα το κρατήσω 3-4 μέρες να σιγουρευτώ, και μετά θα το πληρώσω, Έχασα το μπλοκέ S345 (που μόλις έδωσε), του είπα δεν ντρέπεσαι λιγάκι, και μου είπε ότι θα μου δώσει την πίσω ζαμφόρ, για αποζημίωση! Χα! Χα! αυτά είναι τα τελευταία νέα μου, α! πήρα και το STP για τα μπέκ, που μου είπε ο φίλος παραπάνω, θα το βάλω το απόγευμα!
Πού δίνουνε MAF για δοκιμή να πάρω κι εγώ ένα;
Ο γιος του μηχανικού μου, έχει ένα E36 1.8iS, το οποίο το έχει κάνει, σαν τα @$%*&^ του, το ανακατασκευάζει απο την αρχή, με μοτέρ NISSAN κιβώτιο BMW 6τάχυτο, μπλοκέ μεγάλο, (ότι μου λέει σας λέω,) 600HP, τα εξαρτήματα που έχει τα παίρνω εγώ, πήρα το MAF, πήρα την πίσω ζαμφόρ, έχασα το S345 μπλοκέ (δεν το πρόλαβα!), και μάλλον θα του πάρω και την iS, εάν την έχει ακόμα όταν μαζέψω λεφτά, δεν έχει ανάγκη απο χρήματα άμεσα, και μου τα κρατάει!
nikos valvetronic
29-04-22, 18:47
Αυτό που δεν είχαν πίσω ζανφόρ τα 36άρια δεν μπορώ να το χωνέψω.
Ούτε εγώ! Έβαζαν μόνον στα iS !!! Ίσως τα πολύ λίγα άλογα? Αλλά όσο σκέφτομαι την LANCIA DELTA 1500, που είχα το 95-97? και είχε μπρος πίσω, με τρελαίνει!
το καθαριστικό θέλει πριν αλλάξεις το φίλτρο, διότι θα βουλώσει το καινούργιο