PDA

Επιστροφή στο Forum : Καινούριο μέλος στην οικογένεια

TOMIS
24-11-19, 10:47
Καλημέρα σε όλους.

Τελικά μετά από πολύ σκέψη, πριν 6 μήνες αποφάσισα να πάρω ένα απο τα αυτοκίνητα των ονείρων μου.

Μπορώ με βεβαιότητα να πω πως δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, παρά τα διάφορα προβληματάκια που μου έχει βγάλει.

Τα κατάφερα λοιπόν και απέκτησα και γω ενα Ζ4 Ε85 3.0ι του 2003, ελαφρώς πειραγμένο.

Όπως προανέφερα, μου χει βγάλει κάποια προβλήματακια κυρίως λόγω φθοράς αλλά σιγα σιγά τα μαζεύω , τίποτα πολύ σημαντικό(εκτός από την μπουκάλα της κουκούλας που ακόμα να φτιάξω).

Να σημειώσω πως έπειτα απο δυναμομέτρηση στο ΜΑΗΑ απογοητεύτηκα λίγο γιατί στο δρόμο έχω κάνει αρκετά πατήματα κυρίως φιλικά και η δυναμομέτρηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά ως γνωστόν στο δρόμο γίνονται οι μετρήσεις και όχι στα δυναμόμετρα!

Ελπίζω σε κάποια κοντινή συνάντηση να καταφέρω να παρευρεθώ να τα πούμε και απο κοντά όπως παλιά!

A8hnaios
24-11-19, 11:47
Μεγειά τη Ζέτα!!
Καλά και ασφαλή χλμ να έχεις..

:viannen_01: :viannen_01:

Georgebm
24-11-19, 13:10
Καλως ήρθες!!!να το χαίρεσαι το εργαλείο!!!καλά χιλιόμετρα να έχεις!!!

alexm
24-11-19, 14:31
Καλορίζικο, ξεχωριστά όμορφο Bmw!

S8N
24-11-19, 15:09
Καλοτάξιδο να 'ναι. Αν επιτρέπεται, τι σου έβγαλε στο δυναμομετρο;

Θυμάμαι πως ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στοκ τριλιτρα στο φόρουμ, με Supersprint εξάτμιση, είχε βγάλει 211 ίππους στον στρόφαλο. Θα πάω κι εγώ σε λίγο καιρό να το δω.

isou
24-11-19, 19:59
:viannen_01:Μεγεια.Καλοτάξιδο.

TOMIS
24-11-19, 20:55
Σας ευχαριστώ όλους!!

Ανεβάζω φώτο τη δυναμομετρηση για τους γνωστες οι οποιοι δεν κοιτανε μονο τα νουμερα(σαν εμενα)..Ειμαι ανοιχτος να ακουσω αποψεις και αναλυση του γραφηματος που δεν εχω ιδεα.

Δυναμη τροχου μου παν να μην κοιταω γιατι το συγκεκριμενο δυναμομετρο μου ειπε ο ιδιος οτι δε μετραει τροχο.

Εχω ακουσει πως τα ΜΑΗΑ ειναι πολυ αυστηρα αλλα δεν εχω ιδεα.Με παραξενεψε η ροπη που δειχνει λιγοτερη του εργοστασιακου παντως.

44553
44554

deepBLUE
24-11-19, 21:18
Καλοτάξιδη η ζέτα σου !!!
Τι βελτιώσεις έχει το αμάξι και τι περίμενες να δείς ?

TOMIS
24-11-19, 21:48
Ευχαριστω!

Έχει προγραμμα, φιλτρο, εξάτμιση χειροποιητη ολοκληρη, χταποδια χειροποιητα και 200ρηδες αγωνιστικους καταλυτες τους οποιους εχει μεταφερει και λιγο νομιζω προς τα πισω .Επισης 2 τους εχει καταργησει αν θυμαμαι καλα.

Βασισμενος σε πατηματα που χω κανει με αμαξια που γνωριζω φιλων και τα αλογα τους αλλα και με διαφορα που βρισκω στο δρομο, περιμενα μεταξυ 250-260 αλογα.Οκ τα 260 μπορει δυσκολα να τα φτανε (ξερω οτι τα φτανουν με εκκεντροφορους) αλλα τα 250 τα περιμενα.

Με ικανοποιει ομως απολυτα στο δρομο οποτε ενα νουμερο δε μου λεει και πολλα.Θεωρεις οτι βγαζει αρκετα γι αυτα που εχει πανω?

pilot
24-11-19, 22:33
Στο χαρτί γράφει θερμοκρασία 35 βαθμοί! Όχι και οι ιδανικές συνθήκες για μέτρηση, χάθηκαν μερικά αλογάκια εκεί! Εγώ θεωρώ πως μια χαρά είναι τα νούμερα σε ένα τέτοιο "σφιχτό" δυναμομετρο και εξάλλου αφού στο δρόμο πάει καλά δεν υπάρχει θέμα.

BILL007
25-11-19, 10:28
καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!! :thumbsup: :rockz:

ORPHEUS
25-11-19, 10:33
καλορίζικη η μπέμπα σου

BILLYS
25-11-19, 11:07
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Όσον αφορά τις βελτιώσεις που έχεις κάνει...
Πολύ καλός φίλος εξατμισας και ο μηχανικός μου είναι της άποψης ότι τα χταπόδια στα 6κιλυνδρα δεν τα πειράζουμε γιατί είναι πολύ καλά στην απόδοση,Εκτός αν βάλεις κάτι επώνυμο και ακριβότερο Όπως αντιλαμβάνεσαι,το οποίο έχει δοκιμασθεί για την απόδοση του.
Πιστεύω με όλα αυτά που έχει το αμάξι ,με σωστό πρόγραμμα στην καλύτερη να έχει +25-30 άλογα παραπάνω.
Το maha κατά γενική ομολογία είναι σφιχτό δυναμομετρο.
Το ιδανικότερο είναι να ανοίξεις με ένα ίδιο αμάξι μαμά.
Εκεί θα δεις πραγματικά που βρίσκεσαι.

wheelman
25-11-19, 11:46
Καλορίζικο και καλοτάξιδο :-)

Send from Redmi Note 7 using Tapatalk

nik200
25-11-19, 12:39
τα αλογα ειναι πολυ σωστα για m54 πρωτο σταδιο..κανονικα ειναι γυρω στα 245 maha...για τη ροπη μη το ψαχνεις παντα ειναι πολυ κατω σε αυτα τα dyno-σε ολα τα αμαξια...επισης η θερμοκρασια περιβαλλοντος οπως σ ειπαν και τα παιδια φταιει για τα πιο κατω αλογα...

ας μη ξεχναμε οτι ολα αυτα τα μοτερ εχουν εκκεντροφορο που κοιμαται στην κυριολεξια...δηλαδη λιγα μ φαινονται τα 255-260 με εκκεντρα..αν ψαξεις youtube σιγουρα εχουν βγαλει παραπανω...

το θεμα εξατμιση ειναι πονεμενη ιστορια στα ατμοσφαιρικα αμαξια...το εχω χταποδια καταλυτες και ελευθερη δεν λεει κατι πραγματικα...ισα ισα πολλα αμαξια χανουν απο αυτα..

αν πραγματι πηγαινει καλα ομως οπως λες..τοτε μη κοιτας τα αλογα..πραγματι υπαρχουν αμαξια που σκοτωνουν και αλλα που δεν πανε...

TOMIS
25-11-19, 13:07
Σας ευχαριατω πολυ για τα σχολια και τις επεξηγησεις σας.

Εχω ανοιξει με μαμα φιλου και η διαφορα μας ηταν αρκετα μεγαλη θα ελεγα.

Επισης εχω ανοιξει με 3.0si και πηγαιναμε το ιδιο και κοντα στους κοφτες 3ης και επειτα αρχισα να του ανοιγω ελαφρα.τα εχω σε βιντεο αυτα τα πατηματα απλα πρεπει να τα βρω.
Και με 330 Ε46 εχω ανοιξει και παλι ημουν μπροστα.

Οπως και να χει ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολα, απλα αν εχω αποτυχει 2 φορες με μεραχειρισμενη μπουκαλα για την κουκουλα, οποτε αν κανεις σας ξερει καποιον καλο κουκουλα και μπορει να μου προτεινει μια λυση καλυτερη απο το Σπανο(1200 ευρω ζηταει) ειμαι ολος αυτια!

Υ.Γ:Σε καποια μελλοντικη συναντηση ειμαι ανοιχτος για κανενα φιλικο ανοιγμα με κατι αντιστοιχο απλα για μετρησω το αμαξι μου

Vassilis ///M
25-11-19, 13:29
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:

gnx
26-11-19, 10:50
Ωραια η ζάντα η 108. Μου αρέσουν επίσης οι μπάρες για τη η σχάρα αποσκευών, να το χαρεις.

LEONIDASKAL
26-11-19, 11:08
:viannen_01::thumbsup::thumbsup::viannen_01:

nik200
26-11-19, 11:15
TOM ολα καλα και ωραια..εβαλες εξατμισεις ιστοριες κτλ κτλ στο ομορφο z σου....

κανα μπλοκε, αναρτηση, silent block, λαστιχο εβαλες στο αμαξι σ????αυτα ειναι τα σοβαρα...

υγ...δεν ειναι οτι ειμαι κατα της κοντρας...αλλα πιστεψε με στο σημερα το αμαξι σ μονο γρηγορο δεν θεωρειται...οταν ενα χαλαρο vagaki σε περναει για πλακα..οποτε ας ασχοληθουμε με τα core values των bmw...αλλιως να γραφουμε στο cupramania (μονο απο το ονομα δεν μπαινεις εκει....)

TOMIS
26-11-19, 13:06
Nik200 εχεις δικιο για τα vag ,προσωπικα κοντραρω μεχρι 260-270 αλογα (golf,scirroco,leon etc)

Όσο για το μπλοκε ειναι το επομενο που θα μπει..Ηταν να μπει πρωτο μηνες πριν αλλα μου εκατσε η ζημια στην μπουκαλα της κουκουλας και μαζευω να επισκευασω αυτο πρωτα..Γνωριζει κανεις καποιον αξιοπιστο κουκουλα να κανω τη δουλεια μου χωρις να χρειαστει να δωσω 1300 ευρω στο Σπανο?

Απο οτι ειδα φθηνοτερη λυση απο τουλαχιστον 1000 ευρω για μπλοκε δεν υπαρχει σωστα?

Και δω θελω να κανω μια ερωτηση..Ενας επισημος αντιπροσωπος της bmw οταν το ρωτησα αν αξιζει να βαλω πιο κοντο διαφορικο μου απαντησε προς εκπληξη μου οτι το αμαξι θα γινει πιο αργο και να μην ακουω απο δω και απο κει..

Γνωριζει κανεις απο δω?Γιατι με την αλλαγη σε μπλοκε σκεφτομουν να αλλαχτει και το βημα σε πιο κοντο..

Αναρτηση φοραει εργοστασιακη νομιζω(sachs) , λαστιχα τα αλλαξα σε michelin pilot 4 sport .

Φιλος μου με αλλαγμενες λιγο πιο σκληρες αναρτησεις με το ιδιο αμαξι εχει αγανακτησει σε καθημερινη χρηση με το ποσο βαραει το αμαξι και μετανιωσε που τις αλλαξε..Τωρα δεν εχω αποφασισει εγω ακομα πως θα προχωρησω.

deepBLUE
26-11-19, 17:23
Ευχαριστω!

Έχει προγραμμα, φιλτρο, εξάτμιση χειροποιητη ολοκληρη, χταποδια χειροποιητα και 200ρηδες αγωνιστικους καταλυτες τους οποιους εχει μεταφερει και λιγο νομιζω προς τα πισω .Επισης 2 τους εχει καταργησει αν θυμαμαι καλα.

Βασισμενος σε πατηματα που χω κανει με αμαξια που γνωριζω φιλων και τα αλογα τους αλλα και με διαφορα που βρισκω στο δρομο, περιμενα μεταξυ 250-260 αλογα.Οκ τα 260 μπορει δυσκολα να τα φτανε (ξερω οτι τα φτανουν με εκκεντροφορους) αλλα τα 250 τα περιμενα.

Με ικανοποιει ομως απολυτα στο δρομο οποτε ενα νουμερο δε μου λεει και πολλα.Θεωρεις οτι βγαζει αρκετα γι αυτα που εχει πανω?

Χωρίς εκκεντροφόρους δε φτάνεις 255 άλογα πόσο μάλλον 260

deepBLUE
26-11-19, 17:30
Μέχρι εκεί που είσαι τώρα και λίγο πιο κοντό διαφορικό σε παίρνει να βάλεις,όμως αν βελτιώσεις κι άλλο τότε πράγματι θα γίνει πιο αργό γιατί δε θα απλώνει την δύναμη του στο δρόμο .
Προσωπικά για μένα η λύση για μπλοκέ είναι μια ....
Άξονας από Ζ4Μ

TOMIS
26-11-19, 18:34
Καταρχας σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου deepblue και ολους σας.

Μιας και πιασαμε το θεμα θελω να σας ρωτησω κατι που μου χει καρφωθει στο μυαλο.

Δεν εχω καμια ιδεα επι του θεματος οποτε μην με παρεξηγησετε αν διαβασετε κατι που σας πεσουν τα μαλλια.

Εχω ενα Ε36 1992 325 και πανω του χω φορεσει χρονια τωρα μπλοκε διαφορικο απο Μ3 Ε36.

Υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω τραμπα το διαφορικο;Εχω διαβασει διαφορα κυριως σε ξενα φορουμ οτι αλλαζουν τα σωθικα, η τα γραναζια κτλ κτλ και οτι απο Ε 36 μπαινει πιο ευκολα λογω βηματος κτλ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται αυτη η τραμπα η αν το χει κανει κανεις.

TOMIS
27-11-19, 12:17
Γνωριζει κανεις να βοηθησει ?Οχι τιποτε αλλο αλλα τρωγομαι ασχημα να φαω το δωρο Χριστουγεννων :drive:

nik200
27-11-19, 12:19
Γνωριζει κανεις να βοηθησει ?Οχι τιποτε αλλο αλλα τρωγομαι ασχημα να φαω το δωρο Χριστουγεννων :drive:

Kw 2, αξονας μ3 ε46(z4 m)...σε καλυψα???

TOMIS
27-11-19, 12:28
Με καλυψες 99%.Μενει το 1% που περιεχει το αν απο Μ3 Ε36 μπορω να παρω το μπλοκε και visa versa.(επειδη το εχω ετοιμο)

Eπισης απο οσο γνωριζω το αμαξι μου εχει βημα 3.07.Σε περιπτωση εγκαταστασης 3.46 η 3.64 χωρις μπλοκε φοβαμαι οτι δε θα τα βαλει ποτε κατω...

Oι μισοι μου λενε ειναι πολυ κοντο δε θα μπορεις να κανεις ταξιδι και οι αλλοι μισοι μου λενε οτι ειναι οκ και οι διαφορες σε στροφες δε θα ναι ακραιες:facepalm:

nik200
27-11-19, 12:33
Με καλυψες 99%.Μενει το 1% που περιεχει το αν απο Μ3 Ε36 μπορω να παρω το μπλοκε και visa versa.(επειδη το εχω ετοιμο)

Eπισης απο οσο γνωριζω το αμαξι μου εχει βημα 3.07.Σε περιπτωση εγκαταστασης 3.46 η 3.64 χωρις μπλοκε φοβαμαι οτι δε θα τα βαλει ποτε κατω...

Oι μισοι μου λενε ειναι πολυ κοντο δε θα μπορεις να κανεις ταξιδι και οι αλλοι μισοι μου λενε οτι ειναι οκ και οι διαφορες σε στροφες δε θα ναι ακραιες:facepalm:

ειναι χαζομαρα να βαλεις (και ας το χεις ετοιμο) ενα μπλοκε 25%, με ενα που παει μεχρι 100% και ειναι προφανως 10 κλασεις ανωτερο...ξεχνα αυτη τη λυση...

τωρα οσαναφορα το m3 e46 βημα..θα πρεπει να ρωτησεις τους κατοχους ζ4..δεν ξερω να σε βοηθησω!

TOMIS
27-11-19, 12:35
ειναι χαζομαρα να βαλεις (και ας το χεις ετοιμο) ενα μπλοκε 25%, με ενα που παει μεχρι 100% και ειναι προφανως 10 κλασεις ανωτερο...ξεχνα αυτη τη λυση...

τωρα οσαναφορα το m3 e46 βημα..θα πρεπει να ρωτησεις τους κατοχους ζ4..δεν ξερω να σε βοηθησω!

Σε Ευχαριστω πολυ!!!Θα αρχισω το ψαξιμο να δω που θα το βρω μεταχειρισμενο και σε καλη κατασταση.Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις αν γνωριζετε καποιον !!

S8N
27-11-19, 14:10
Το μπλοκέ από 36άρι δεν μπαίνει εύκολα σε 46άρι καβούκι. Θέλει πατέντες. Μην μπλέξεις.

Αν βρεις άξονα από Ζ4Μ θα ανοίξεις άλλες δουλειές με φρένα, σιαγόνες χειρόφρενου, κεντρικό άξονα μετάδοσης, κλπ. Θα χάσεις το αυτοκίνητό σου για ΜΗΝΕΣ και θα τρέχεις σαν τον Βέγγο δεξιά αριστερά.

Αν θες τη γνώμη μου, βρες ένα καλό aftermarket μπλοκέ και βάλ'το πάνω.

Εν τω μεταξύ, στο μεσαίο καβούκι που φοράει το δικό σου, οι επιλογές σε κορωνοπήνια για διάφορα βήματα είναι πολλές. Σε 210 καβούκι έχεις μόνο 3.15, 3.46, 3.62 και 4.10.

Πιστεύω πως στη δική σου περίπτωση το ιδανικό είναι 3.23, άντε 3.38 βία.

TOMIS
27-11-19, 14:24
Το μπλοκέ από 36άρι δεν μπαίνει εύκολα σε 46άρι καβούκι. Θέλει πατέντες. Μην μπλέξεις.

Αν βρεις άξονα από Ζ4Μ θα ανοίξεις άλλες δουλειές με φρένα, σιαγόνες χειρόφρενου, κεντρικό άξονα μετάδοσης, κλπ. Θα χάσεις το αυτοκίνητό σου για ΜΗΝΕΣ και θα τρέχεις σαν τον Βέγγο δεξιά αριστερά.

Αν θες τη γνώμη μου, βρες ένα καλό aftermarket μπλοκέ και βάλ'το πάνω.

Εν τω μεταξύ, στο μεσαίο καβούκι που φοράει το δικό σου, οι επιλογές σε κορωνοπήνια για διάφορα βήματα είναι πολλές. Σε 210 καβούκι έχεις μόνο 3.15, 3.46, 3.62 και 4.10.

Πιστεύω πως στη δική σου περίπτωση το ιδανικό είναι 3.23, άντε 3.38 βία.

Eχω βρει αυτο με μια γρηγορη αναζητηση.

https://www.car.gr/parts/view/23163719-sasman-kai-metadosh-doruforos-diaforiko

Κατι τετοιο κουμπωνει ευκολα σε μενα η θελει παλι πατεντες κτλ κτλ?

Συμφωνα με τον νικ2000 αυτο δεν εννοουσε?

S8N
27-11-19, 14:29
Όχι, το γκρουπάκι του Μ3 δεν κουμπώνει στο καβούκι το δικό σου. Το Μ3 φοράει μεγαλύτερο καβούκι με 210mm άκρα ενώ εσύ έχεις το μεσαίο με 188mm.

Ακόμα και καβούκι να βρεις, θες ημιαξόνια - άκρα - φρένα - γέφυρα - άξονα μετάδοσης.

Τα έκανα στην 5άρα μου και κατέληξα αλκοολικός και καραφλός, ενώ γνώρισα όλον τον καλό κόσμο που πουλάει ανταλλακτικά.

Το αυτοκινητάκι σου φαίνεται πένα, βάλε ένα μπλοκέ aftermarket να το ευχαριστηθείς! Το δικό μου είναι ratrod, τι είχα τι έχασα...

TOMIS
27-11-19, 14:32
Όχι, το γκρουπάκι του Μ3 δεν κουμπώνει στο καβούκι το δικό σου. Το Μ3 φοράει μεγαλύτερο καβούκι με 210mm άκρα ενώ εσύ έχεις το μεσαίο με 188mm.

Ακόμα και καβούκι να βρεις, θες ημιαξόνια - άκρα - φρένα - γέφυρα - άξονα μετάδοσης.

Τα έκανα στην 5άρα μου και κατέληξα αλκοολικός και καραφλός, ενώ γνώρισα όλον τον καλό κόσμο που πουλάει ανταλλακτικά.

Το αυτοκινητάκι σου φαίνεται πένα, βάλε ένα μπλοκέ aftermarket να το ευχαριστηθείς! Το δικό μου είναι ratrod, τι είχα τι έχασα...

S8N σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και εσενα.Εχεις να μου προτεινεις καπου συγκεκριμενα να ψαξω να μην πεσω πανω σε απατεωνες?

Οσον αφορα το βημα, θεωρεις 3.46 η 3.64 θα μου δημιουργησουν περισσοτερα προβληματα?Το αμαξι δεν κανει πολλα ταξιδια γενικοτερα , αλλα αν κανει η διαφορα θα ειναι τεραστια με 6η 120-140 ας πουμε?

S8N
27-11-19, 17:07
Για aftermarket διαφορικό πάρε γνώμες. Άλλοι βάζουν ΑΤΒ (torque bias) ήτοι τύπου Quaife, άλλοι δισκάτα.

Προσωπικά θα έβαζα Wavetrac. Υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ.

Για βήμα ειλικρινά θα επέλεγα είτε 3.23 είτε 3.38...

deepBLUE
29-11-19, 22:39
Εγώ πάλι το 315 το βρίσκω πολύ καλό βήμα .
Όμως η λύση άξονας z4m (αν υπάρχει ,αν βρεθεί ) είναι η καλύτερη και δε συμφωνώ πως θα τραβηχτείς για καιρό στα συνεργεία αν ο μάστορας γνωρίζει .
Πέρα του ότι θα έχεις και καλύτερα φρένα

TOMIS
30-11-19, 13:10
Ψαχνω και για αξονες αλλα δε βρισκω ευκολα.Ενα που βρηκα πηγα το ειδα με το μηχανικο μου και ηταν κουρελι.

Θεωρειτε το 3.46 η το 3.64 πολυ κοντο;
Και αν μπει ενα απο τα 2 πανω θα υπαρχει αισθητβ διαφορα η τσαμπα κοπος;
Κινουμαι κυριως μεσα στην Αθηνα γενικα ,εθνικη βγαινω για λιγα χλμτρα

deepBLUE
30-11-19, 16:43
Για τα άλογα που είσαι τώρα ένα νούμερο κάτω πιο κοντό από το 3,15 είναι καλό ,δε θυμάμαι τα νούμερα πως πάνε .
Όμως αν βγεις εθνική να ξέρεις ότι στα 215-220 τελείωσες
Αν πας ακόμη πιο κοντό ,τότε μπορεί το αμάξι να μην απλώνει σωστά και να μη βγάζει όλη του τη δύναμη.

ΥΓ ψάξε να βρεις άξονα και δε θα το μετανιώσεις

TOMIS
01-12-19, 17:36
Λοιπον προς εξυπηρετηση και αλλων που μπορει να εχουν απορια τι και πως σε περιπτωση που κοντινουν διαφορικα κτλ,παραθετω 3 PDF που βαζοντας ολα τ στοιχεια του αυτουκινη του μου , δειχνει τις διαφορες των διαφορικων.

Οσο αφορα το 3.07 που φοραω τωρα μετα απο δοκιμες ολο το σκ αντικατροπτιζει τελειως πραγματικοτητα.

Pdf_1:
44573
Pdf_2:
44574
Pdf_3:
44575

PetrosD
02-12-19, 18:25
Του έβαλες και περίμετρο ελαστικών, έτσι;

TOMIS
04-12-19, 15:21
Του έβαλες και περίμετρο ελαστικών, έτσι;

Ναι εννοειται.Και βρηκα ακριβως απο τη bmw τα gear ratio καθε ταχυτητας και τα συμπληρωσα

Faiakas
04-12-19, 17:45
Πολύ ωραία η Ζ4! Καλούς δρόμους φίλε! Η ιπποδύναμη είναι δευτερεύον ζήτημα για ένα αυτοκίνητο με τέτοιο ζυγισμα και αίσθηση!

Eleni
19-01-20, 08:53
Καλώς ήρθες, Καλή χρονια, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

kostas1.6
21-01-20, 09:42
Καλημέρα, το δικό μου (Ε86 3.0si, χωρίς αλλαγές στο μοτέρ) πρέπει να είναι 3.46 και πρέπει να έχει λίγα άλογα παραπάνω από το δικό σου. Αν δεν έχεις κάνει ακόμη κίνηση και θέλεις να το δείς πως πηγαίνει, πες μου μπας και καταφέρουμε και κανονίσουμε κάποια στιγμή. Εμένα μου αρέσει όπως είναι, το μόνο μου παράπονο είναι ότι θα ήθελα λίγο πιο μακρυά την 6η γιατί ταξίδι με παραπάνω από 140 σταθερά δεν γίνεται, ακούγεται αρκετά το μοτέρ. Τελικές, όμως, έχει. Φτάνει εύκολα τον κόφτη (250).