PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E93 335i

armstas
23-08-19, 11:35
Καλημέρα σε όλους.

Έχω βρει την παρακάτω προσφορά:

https://vendora.gr/items/rm904x/bmw-cabrio-e93-335i.html

Είναι ένα μοντέλο που πάντα ήθελα αλλά, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει τα λεφτά του;

wheelman
23-08-19, 12:44
Καλημέρα σε όλους.

Έχω βρει την παρακάτω προσφορά:

https://vendora.gr/items/rm904x/bmw-cabrio-e93-335i.html

Είναι ένα μοντέλο που πάντα ήθελα αλλά, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει τα λεφτά του;Καλή σου ημέρα.
Δυστυχώς από μερικές φώτο δεν νομίζω ότι μπορούμε να εκφέρουμε ασφαλή άποψη, εκτός αν κάποιος γνωρίζει το αυτοκίνητο.

Θα πρέπει το αυτοκίνητο να ελεγχθεί τουλάχιστον σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο.
Να δεις το βιβλίο service, φανοποιΐα,εάν έχει κάνει τυχόν ανακλήσεις, τα χαρτιά από τα προηγούμενα ΚΤΕΟ κτλπ.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

BILLYS
23-08-19, 12:50
Ιδιαίτερος κινητηρας με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν δεν το δει συνεργείο εξουσιοδοτημένο μην κουνηθείς.
Το κυριότερο που θα τσεκαρεις είναι τουρμπίνες αν δουλεύουν σωστά γιατί έτσι και χρειαστείς αλλαγή μόνο μεταχειρισμένες πάνε στα 700 με 800 ευρώ.
Φυσικά έλεγχο καλό θέλουν και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη καθώς και καλός διαγνωστης για τσεκαρισμα χιλιομέτρων.
Τέλος αν έχεις ασφαλιστή με πρόσβαση στη βάση δεδομένων ατυχημάτων πάρε αριθμό κυκλοφορίας για έρευνα φανοποιιας.
Αυτά χοντρικά.

wheelman
23-08-19, 13:03
Ιδιαίτερος κινητηρας με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν δεν το δει συνεργείο εξουσιοδοτημένο μην κουνηθείς.
Το κυριότερο που θα τσεκαρεις είναι τουρμπίνες αν δουλεύουν σωστά γιατί έτσι και χρειαστείς αλλαγή μόνο μεταχειρισμένες πάνε στα 700 με 800 ευρώ.
Φυσικά έλεγχο καλό θέλουν και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη καθώς και καλός διαγνωστης για τσεκαρισμα χιλιομέτρων.
Τέλος αν έχεις ασφαλιστή με πρόσβαση στη βάση δεδομένων ατυχημάτων πάρε αριθμό κυκλοφορίας για έρευνα φανοποιιας.
Αυτά χοντρικά.Βασίλη λόγω GDPR
Δύσκολα να δει κανεις τι γίνεται πλέον στις ασφαλιστικές.

Στην καλύτερη να δει τι έκανε ο τωρινός κάτοχος, και αυτό φυσικά χωρίς να έχει την δικαιοδοσία να το κάνει...

BILLYS
23-08-19, 13:17
Όλα γίνονται Ηλία...

I_MNL
24-08-19, 23:30
Βασίλη λόγω GDPR
Δύσκολα να δει κανεις τι γίνεται πλέον στις ασφαλιστικές.

Στην καλύτερη να δει τι έκανε ο τωρινός κάτοχος, και αυτό φυσικά χωρίς να έχει την δικαιοδοσία να το κάνει...

Δυστυχώς πολύ μεγάλη βλακεία αυτό το GDPR...παντού...

maris7
25-08-19, 10:18
προστασια προσωπικων δεδομενων στα ελληνικα
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μας

wheelman
25-08-19, 13:50
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μαςΔεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς.

Δηλαδή αν έγραφα ΓΚΠΠΔ θα ήταν ευκολονόητο?

I_MNL
25-08-19, 14:23
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μας

Όπως και να το λέμε φίλε μου, η ίδια βλακεία είναι!

mark e92
27-08-19, 17:34
Τελικά το τσέκαρες; αξίζει;

maris7
27-08-19, 23:01
πυροτεχνημα του φορουμ ηταν ο τυπος