Επιστροφή στο Forum : BMW E93 335i
Καλημέρα σε όλους.
Έχω βρει την παρακάτω προσφορά:
https://vendora.gr/items/rm904x/bmw-cabrio-e93-335i.html
Είναι ένα μοντέλο που πάντα ήθελα αλλά, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει τα λεφτά του;
Καλημέρα σε όλους.
Έχω βρει την παρακάτω προσφορά:
https://vendora.gr/items/rm904x/bmw-cabrio-e93-335i.html
Είναι ένα μοντέλο που πάντα ήθελα αλλά, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών. Αξίζει τα λεφτά του;Καλή σου ημέρα.
Δυστυχώς από μερικές φώτο δεν νομίζω ότι μπορούμε να εκφέρουμε ασφαλή άποψη, εκτός αν κάποιος γνωρίζει το αυτοκίνητο.
Θα πρέπει το αυτοκίνητο να ελεγχθεί τουλάχιστον σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο.
Να δεις το βιβλίο service, φανοποιΐα,εάν έχει κάνει τυχόν ανακλήσεις, τα χαρτιά από τα προηγούμενα ΚΤΕΟ κτλπ.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ιδιαίτερος κινητηρας με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν δεν το δει συνεργείο εξουσιοδοτημένο μην κουνηθείς.
Το κυριότερο που θα τσεκαρεις είναι τουρμπίνες αν δουλεύουν σωστά γιατί έτσι και χρειαστείς αλλαγή μόνο μεταχειρισμένες πάνε στα 700 με 800 ευρώ.
Φυσικά έλεγχο καλό θέλουν και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη καθώς και καλός διαγνωστης για τσεκαρισμα χιλιομέτρων.
Τέλος αν έχεις ασφαλιστή με πρόσβαση στη βάση δεδομένων ατυχημάτων πάρε αριθμό κυκλοφορίας για έρευνα φανοποιιας.
Αυτά χοντρικά.
Ιδιαίτερος κινητηρας με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν δεν το δει συνεργείο εξουσιοδοτημένο μην κουνηθείς.
Το κυριότερο που θα τσεκαρεις είναι τουρμπίνες αν δουλεύουν σωστά γιατί έτσι και χρειαστείς αλλαγή μόνο μεταχειρισμένες πάνε στα 700 με 800 ευρώ.
Φυσικά έλεγχο καλό θέλουν και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη καθώς και καλός διαγνωστης για τσεκαρισμα χιλιομέτρων.
Τέλος αν έχεις ασφαλιστή με πρόσβαση στη βάση δεδομένων ατυχημάτων πάρε αριθμό κυκλοφορίας για έρευνα φανοποιιας.
Αυτά χοντρικά.Βασίλη λόγω GDPR
Δύσκολα να δει κανεις τι γίνεται πλέον στις ασφαλιστικές.
Στην καλύτερη να δει τι έκανε ο τωρινός κάτοχος, και αυτό φυσικά χωρίς να έχει την δικαιοδοσία να το κάνει...
Βασίλη λόγω GDPR
Δύσκολα να δει κανεις τι γίνεται πλέον στις ασφαλιστικές.
Στην καλύτερη να δει τι έκανε ο τωρινός κάτοχος, και αυτό φυσικά χωρίς να έχει την δικαιοδοσία να το κάνει...
Δυστυχώς πολύ μεγάλη βλακεία αυτό το GDPR...παντού...
προστασια προσωπικων δεδομενων στα ελληνικα
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μας
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μαςΔεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς.
Δηλαδή αν έγραφα ΓΚΠΠΔ θα ήταν ευκολονόητο?
μην ξεχασουμε και την γλωσσα μας
Όπως και να το λέμε φίλε μου, η ίδια βλακεία είναι!
Τελικά το τσέκαρες; αξίζει;
πυροτεχνημα του φορουμ ηταν ο τυπος