Επιστροφή στο Forum : Αεραγωγός ταμπλό
Οι αεραγωγοί μου από το aircondition εχουν γίνει και οι 4 όπως στην φωτογραφία πιο πάνω.....Έχουν ασπρίσει..... Υπάρχει κάποια λύση να τους βάψω,η να πάρω μεταχειρισμένους,αλλά από ότι βλέπω στα μεταχειρισμένα είναι όλα ξεβαμένα
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι αεραγωγοί μου από το aircondition εχουν γίνει και οι 4 όπως στην φωτογραφία πιο πάνω.....Έχουν ασπρίσει..... Υπάρχει κάποια λύση να τους βάψω,η να πάρω μεταχειρισμένους,αλλά από ότι βλέπω στα μεταχειρισμένα είναι όλα ξεβαμένα
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑεραγωγόςhttps://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2018/06/d893509190c16d71f441eec481333795-1.jpg
Εγώ έβαψα καπάκια καθρεπτών μαύρο ματ σε φανοποιο.
Έγιναν τζετ.
Στο προτείνω.
Κάντους ένα πέρασμα με το πιστολάκι μαλλιών στο ζεστό ή με θερμοπίστολο και θα τους κάνεις να ξανανιώσουν για μερικά χρόνια ακόμα.
Εύκολο μου ακούγεται......Νάντα ξεκουυμπωσω πρώτα η κατευθείαν όπως είναι πάνω στο ταμπλό
Κάντους ένα πέρασμα με το πιστολάκι μαλλιών στο ζεστό ή με θερμοπίστολο και θα τους κάνεις να ξανανιώσουν για μερικά χρόνια ακόμα.
Εύκολο μου ακούγεται......Νάντα ξεκουυμπωσω πρώτα η κατευθείαν όπως είναι πάνω στο ταμπλό
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το ζέσταμα, Θα έλεγα ξεκουμπωσε τα καλύτερα.
Επίσης εχει η βύρθ μια αλοιφή για βάψιμο πλαστικών(λίγο ακριβή αλλά κάνει δουλειά) την οποία ταμποναρεις με σφουγγάρι
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ζέσταμα, Θα έλεγα ξεκουμπωσε τα καλύτερα.
Επίσης εχει η βύρθ μια αλοιφή για βάψιμο πλαστικών(λίγο ακριβή αλλά κάνει δουλειά) την οποία ταμποναρεις με σφουγγάρι
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με ενδιαφερει και εμενα αυτη η αλοιφη και την εψαχνα αλλα δεν μπορουσα να την βρω..γνωριζουμε ποια ακριβως ειναι?
θα τους βγαλεις,θα παρεις ενα apc να τους καθαρισεις και μετα ριξε μια στρωση απο ενα dressing και αστο να στεγνωσει.αν θελει κιαλλο ριξε αλλη μια στρωση και εισαι οκ.μια φορα τον χρονο θα κανεις αυτην την διαδικασια και εισαι οκ.
με ενδιαφερει και εμενα αυτη η αλοιφη και την εψαχνα αλλα δεν μπορουσα να την βρω..γνωριζουμε ποια ακριβως ειναι?Καλημέρα παιδιά,
Παραθέτω το φυλλάδιο43029
Send from my Redmi Note 4 using Tapatalk
https://cloud.tapatalk.com/s/5b161fdac78c6/P%2008%201200.pdf
Το πιστολακι το εχω δει και δεν μπορω να πω οτι ειναι καλη λυση. Το βαψιμο ειναι καλη λυση. ακομη καλυτερη λυση κατα εμενα να κανεις ερευνα αγορας ποσο κανει καινουργιο η εστω μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση.
το ιδιο προβλημα ειχα και γω και τα περασα με βαζελινη. ειναι σαν καινουρια πλεον....
η βαζελινη ειναι παραγωγο του πετρελαιου και κανει κακο μακροχρονια,θα στο ξηρανει αν βαζεις συχνα.υπαρχουν ειδικες κρεμες εσωτερικου αυτοκινητων,σοναξ που ειναι πιο γνωστη και οικονομικη μεχρι πιο ψαγμενα που υπαρχουν στο τοπικ περιποιησης ,ριξτε μια ματια 10 ευρω μπορει να κοστιζει και μιση ωρα απο τον χρονο σας,μην βαζετε οτιναναι.
η βαζελινη ειναι παραγωγο του πετρελαιου και κανει κακο μακροχρονια,θα στο ξηρανει αν βαζεις συχνα.υπαρχουν ειδικες κρεμες εσωτερικου αυτοκινητων,σοναξ που ειναι πιο γνωστη και οικονομικη μεχρι πιο ψαγμενα που υπαρχουν στο τοπικ περιποιησης ,ριξτε μια ματια 10 ευρω μπορει να κοστιζει και μιση ωρα απο τον χρονο σας,μην βαζετε οτιναναι.
:+1:000000000
Με ένα βάψιμο (με ένα καλό σπρέι πχ motip) θα γίνουν αστέρι για πολλά χρόνια
εχουμε κανα βιντεακι για το πως βγαινουν οι αεραγωγοι σε ε87?
https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e87-116i-sha/repair-manuals/search?q=FRESH+AIR+GRILLE+CENTER