PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή Τιμονιού E46

kostis032
30-04-17, 16:23
Γεια σας θα ήθελα τις γνώσεις σας οποίος γνωρίζει , η ερώτηση είναι εκ μέρους φίλου ο οποίος δεν τα πάει καλά με το internet . Λοιπόν στο θέμα , έχουμε ένα e46 κατασκευής 10/1999 το οποίο έχει το παλιό τριακτινο τιμόνι που φορούσαν και τα e36 , ο φίλος θέλει να βάλει για λόγους​ αισθητικής το καινούριο τριακτινο , το τιμόνι ξέρουμε μπαίνει τι γίνεται όμως με το airbag από το καινούριο τιμόνι το παλιό είναι single stage ενω το καινούριο dual stage . Χρειάζεται να αλλαχτεί και η ταινία του air bag ; Η πρέπει να αλλαχτεί και η ταινία αλλά και το εγκεφαλακι των airbag ;

LEONIDASKAL
30-04-17, 17:28
ΤΑ ΠΑΝΤΑ . το κοστος ειναι απαγορευτικο καλητερα να παρεις ενα αφτερ μαρκετ τιμονι η να φτιαξεις το δικο σου.
η απλα το βαζεις με τον αεροσακο διακοσμητικο αλλα για μενα ειναι χαζο.υπαρχει και αναλογο θεματακι στο φορουμ που θα βρεις πληροφοριες.
εγω εκανα την αλλαγη στο δικο μου με πολυ προσωπικη εργασια και με μηδενικο κοστος ανταλακτικων ,ανοιξα και εναν αεροσακο στην πορεια των εργασιων.

BILL007
01-05-17, 15:40
Δυστυχώς θέλεις και άλλο εγκέφαλο για τους αερόσακους... Επειδή είναι θέμα ασφάλειας καλό είναι να μην το ρισκάρει.

Αλήθεια τα E46 είχαν single stage? :think:

wheelman
01-05-17, 18:26
Δυστυχώς θέλεις και άλλο εγκέφαλο για τους αερόσακους... Επειδή είναι θέμα ασφάλειας καλό είναι να μην το ρισκάρει.

Αλήθεια τα E46 είχαν single stage? :think:

Απο όσο το έιχα ψάξει
μέχρι τον 9/99 ήταν όλα Single Stage και απο τον 06/2000 όλα Dual Stage.

Συνεπως αν ειναι τυχερος κ εχει dual stage μοναδα Α/Β γίνεται προγραμματισμός,
που και αυτό θελει μαστορα που να ξερει.

Αλιώς δεν θα παιξει σωστά...

LEONIDASKAL
01-05-17, 19:45
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ειναι απαγορευτικο .
μιλαω εκ πειρας το εχω κανει .υπολογιζοντας το κοστος ομως πιο ωραιο αποτελεσμα θα ειχα με ενα aftermarket τιμονι.
εκτος και αν υπαρχει τσαμπα doner car