Επιστροφή στο Forum : Επιλογη ελαστικων 205 55 16
Τα φωτα σας παρακαλω για επιλογη καινουριων ελαστικων σε 205 55 16
Τι προτιματε μεταξυ:
Goodyear EfficientGrip Performance
Continental ContiEcoContact 5
Bridgestone Turanza T001
Eγώ θα έβαζα τα Bridgestone, μιας και να φύγεις πάνω απο τα 100 ευρώ για το κάθε λάστιχο σε 16άρια δεν το θεωρώ καλή κίνηση.
Eπίσης θα έριχνα και μια ματιά στα KUMHO ή TOYO PROXES T1R :original:
300 εχει η καθε τετραδα χονδρικα ....
Γιωργος 250
26-03-17, 20:15
Τα φωτα σας παρακαλω για επιλογη καινουριων ελαστικων σε 205 55 16
Τι προτιματε μεταξυ:
Goodyear EfficientGrip Performance
Continental ContiEcoContact 5
Bridgestone Turanza T001
Εγώ έχω βάλει τα πρώτα και στα 2 χρόνια που τα έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος.εχει και υψηλό δείκτη κύλισης από ότι θυμάμαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Christopherk
26-03-17, 20:28
Σε αυτά τα νούμερα ακριβώς φοράω τα Dunlop Sport BluResponse έχω πλέον 17,000χλμ και είναι 2,5 χρονών απόλυτα ευχαριστημένος σε στεγνό βρεγμένο. Όσο και να τα έχω πιέσει δεν έχουν γλιστρήσει ποτέ ούτε κιχ δεν έχουν κάνει. Από πέλμα είναι λίγο λιγότερο από την μέση. Ένα κακό μόνο με το που δουν χιόνι (βασικά και φωτογραφία από χιόνι) τέλος!!
Θα σου βάλω αύριο φώτο να δεις σε τι κατάσταση είναι τώρα.
Christopherk
27-03-17, 11:35
41163
41164
Δε "στρίβουμε" καθόλου, ε;:whistle:
καλο φαινεται το dunlop σου αλλα δεν εχω και τις καλυτερες ετνυπωσεις γενικα...
σε continental η goodyear καποιος αλλος εχεις να πει κατι;;;
Christopherk
27-03-17, 14:04
Δε "στρίβουμε" καθόλου, ε;:whistle:
1220 κιλά με 105 ψόφια άλογα ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί.
Σ αυτή τη διάσταση πολύ ευχαριστημένος είμαι από Michelin primacy 3.το εχω σε δυο αυτοκίνητα. Ακόμα και με τα πολλά χιόνια ήταν άριστο σε συμπεριφορά. Παρά πολύ καλό σε βρεγμένο και στεγνο. Πολύ άνετο στο δρόμο
αποτι καταλαβα θες συμβατικα.αν θες ρανφλατ φοραω τα πρωτα και ειναι αρκετα μαλακά και αθορυβα.αν θες οπως καταλαβα συμβατικα τοτε:
εαν θες να μην μαγουλιαζει αρκετα το αυτοκινητο στις στροφες θες το 3ο γιατι ειναι πιο σκληρο και σταθερο.
εαν θες ενα μαλακο τοτε τα 2 πρωτα.
Εγώ έχω τα Goodyear. Θεωρώ πως στα 2-2.5 χρόνια έπεσαν αισθητά. Κατά τα άλλα πολύ καλό λάστιχο για την κατηγορία του και ιδιαίτερα αθόρυβο.
υπαρχουν πλεον και τα νεα bridgestone driveguard runflat,που μπαινουν και σε ζαντες που δεν ειναι για ρανφλατ αλλα συμβατικα ελαστικα.αποτι εχω διαβασει σε διαφορα σαιτ ειναι σχεδον σαν συμβατικα στην ανεση και στο κρατημα αλλα ειναι ρανφλατ.και σε τιμη συμβατικων.
Και εγώ τα goodyear φοράω. Πολύ ευχαριστημένος για καθημερινή χρήση