Επιστροφή στο Forum : Ε-46 Πρόβλημα ρελαντί όταν είναι κρύο
Panagiotise46
17-02-17, 15:38
Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει κάτι στο Ε46 μου. Όταν το βάζω μπροστά και είναι κρύο το αυτοκίνητο, παίζουν οι στροφές στο ρελαντί και κάποιες φορές σβήνει. Αν πατήσω λίγο γκάζι και ανέβουν οι στροφές ενώ είναι ακόμα κρύο το πρόβλημα εξαφανίζεται. Επίσης μόλις ζεσταθεί έστω και λίγο το αυτοκίνητο, το πρόβλημα πάλι εξαφανίζεται (δεν παίζουν οι στροφές και το ρελαντί δουλεύει κανονικά).
Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση, αλλά το αυτοκίνητο χρειάζεται καταλύτη (τον ακούω που χτυπάει), ο οποίος θα αλλαχτεί την επόμενη εβδομάδα.
Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?:thnx:
Kαθαρισε την βαλβιδα ρελαντί αν εχει Μ43 και ένα reset
Panagiotise46
19-02-17, 22:30
Kαθαρισε την βαλβιδα ρελαντί αν εχει Μ43 και ένα reset
Θα γίνει αύριο:thnx:
Παναγιώτη τσέκαρε εισαγωγή μήπως παίρνει απο πουθενα αέρα και μετρησε μαφ :original:
Panagiotise46
20-02-17, 22:50
Παναγιώτη τσέκαρε εισαγωγή μήπως παίρνει απο πουθενα αέρα και μετρησε μαφ :original:
Βασίλη το πήγα σήμερα και αυτό ακριβώς ψάχνουμε. Από κάπου παίρνει πολύ αέρα και δίνεται εντολή να κλείσει το ρελαντί. Αφού αλλαχτεί ο καταλύτης θα ξέρουμε σίγουρα! Μπορεί να αλλαχτεί και ο maf
Panagiotise46
22-02-17, 23:10
Το αυτοκίνητο παρελήφθη σήμερα. Το πρόβλημα προέρχονταν τελικά από τους καταλύτες. Έχαναν και οι δύο, οπότε αλλάχτηκαν και το αυτοκίνητο λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια έτσουξε πολύ η τιμή, αλλά τώρα ευχαριστιέσαι να το οδηγείς. Good As New!!!!
Άντε καλές βόλτες Παναγιώτη!!! :thumbsup: :thumbsup: