PDA

Επιστροφή στο Forum : Απροσδιοριστο σβησιμο κινητηρα σε πορεια..

SoNiC_77Gr
06-02-17, 18:20
Το προβλημα παρουσιαστηκε σε Ε46 Ν40 1.6 (115)
Ενω ημουν σε πορεια ολα κομπλε ξαφνικα βλεπω ενδειξη μπαταρια-λαδιων κ ολα τα υπολοιπα οπως οταν ειμαστε ετοιμοι να μιζαρουμε να ειναι αναμμενα κ το αμαξι να μην αποκρινεται στο γκαζι, τιμονι βαρυ επειδη δν δουλευε το υδραυλικο.
Απο 4η κανω κατεβασμα σε 2α κ ξαναπαιρνει αμεσως, σβηνουν ολες οι ενδειξεις κ στα 50 μετρα μου ξανακανει το ιδιο, εκει παταγα γκαζι κ το αμαξι δν εκανε τιποτα, μοτερ σβηστο. Επαιζα μουσικη χαλαρα κ η πηγη δεν εσβησε ποτε!
Σταματαω, γυριζω διακοπτη αναβω παλι κ ολα κομπλε χωρις προβλημα.. Εκανα κανα 3-4 χιλιομετρα κ δεν μου εκανε τιποτα.. Τι μπορει να το προκαλεσε αυτο?

Να ενημερωσω οτι, εχω αλλαξει αντλια καινουρια λιγοτερο απο χρονο, μπαταρια επισης την εχω 4-5 μηνες καινουρια, εχω κανει επισκευη στο δυναμο δουλευει κομπλε.
Καυσιμο σκεφτηκα μηπως τραβηξε κανα σκουπιδακι κ μπουκωσε αλλα εσεις θα μου πειτε καλυτερα.. (βαζω παντα απο το ιδιο βενζιναδικο χρονια τωρα χωρις προβλημα!)

skaros
07-02-17, 10:08
Καταρχάς, χρειάζεσαι μπρίζωμα... Με αυτό ξεκινάς για πιο σίγουρες απαντήσεις.

Παίζει να είναι και από αισθητήρα στροφάλου ή εκκεντροφόρου.

Tsakirakos
07-02-17, 12:44
ετσι μου εκανε μια φορα με την αντλια βενζινης και μια με τον αισθητηρα στροφαλου.

SoNiC_77Gr
07-02-17, 22:16
Αν ειναι αισθητηρας γνωριζει κανεις για τι κοστος μιλαμε?

Panagiotise46
07-02-17, 23:33
Για τον αισθητήρα Αν θυμάμαι καλά 70€ (όχι της bmw, αλλά από την εταιρία που τον αγοράζει και η bmw, ας πει οποιος θυμαται την εταιρία) + τοποθέτηση.

SoNiC_77Gr
08-02-17, 23:38
Α ευτυχως.. οποτε δν ειναι κ κατι απλησιαστο!