PDA

Επιστροφή στο Forum : SOS - Βοήθεια!!! Διαρροή πετρελαίου!!!

timxon
28-10-16, 16:47
Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα f20 1.6 diesel ( 11/2013).
Διαπίστωσα ότι μυρίζει πετρελαίου και ειδα και κυλιδες στο σημείο που παρκάρω. Άνοιξα το καπό και ειδα στο κάτω μέρος να εχει ποτισει αρκετό καύσιμο στο προστατευτικο (ποδιά). Εχει κάνεις ιδεα τι μπορεί να είναι; Μπορεί να ειναι αντλία;
Ευχαριστώ

39813

aristent
28-10-16, 19:14
Ελπιζω να βρεις συντομα τι φταιει,αλλα μου κανει εντυπωση ποση σκονη εχει το μηχανοστασιο για τοσο συγχρονο και νεο μοντελο αυτοκινητου......πιθανολογω οτι κανεις καθημερινα διαδρομη σε χωματοδρομο,αν και παλι φαινεται υπερβολικο....

Panagiotise46
29-10-16, 11:02
επειδή βλέπω μεγάλη διαρροή λογικά πρέπει να είναι από κάποιο περιφερειακό σωληνάκι. Για αντλία που λες δε νομίζω γιατί θα είχε μείνει το αυτοκίνητο, ίσως όμως τρύπησε κάποιο σωληνάκι. Σε κάθε περίπτωση πήγαινε το άμεσα σε συνεργείο να βγάλουν ποδιά και να δουν από που είναι η διαρροή. Λογικά δεν θα είναι μεγάλη ζημιά. Μήπως πρόσφατα χτυπησες πουθενά από κάτω ?

timxon
29-10-16, 18:30
επειδή βλέπω μεγάλη διαρροή λογικά πρέπει να είναι από κάποιο περιφερειακό σωληνάκι. Για αντλία που λες δε νομίζω γιατί θα είχε μείνει το αυτοκίνητο, ίσως όμως τρύπησε κάποιο σωληνάκι. Σε κάθε περίπτωση πήγαινε το άμεσα σε συνεργείο να βγάλουν ποδιά και να δουν από που είναι η διαρροή. Λογικά δεν θα είναι μεγάλη ζημιά. Μήπως πρόσφατα χτυπησες πουθενά από κάτω ?

Και εγω ελπιζω να μην ειναι αντλια. Το αυτοκινητο ειναι καινουριο και του κανω σωστη συντηρηση. Ναι θα παω την Δευτερα συνεργειο απλα ηθεαλα να ακουσω καμια γνωμη μηπως και μου φυγει το αγχος.