Επιστροφή στο Forum : χάρτες για το cic professional του 2017
Γεια χαρά παιδιά.Υπάρχουν μήπως Γεια χαρά παιδιά.Υπάρχουν μήπως χάρτες για το cic professional του 2017??
BMWNAOUSSA
27-10-16, 22:56
Γεια χαρά παιδιά.Υπάρχουν μήπως Γεια χαρά παιδιά.Υπάρχουν μήπως χάρτες για το cic professional του 2017??
Εάν θέλεις χάρτες για ccc professional δεν κυκλοφόρησε ακόμη η έκδοση 2017. Εαν θέλεις χάρτες για cic υπάρχουν εκδόσεις 2017 για τα συστήματά move, next, και Nbt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα δεν εχω το nbt γιατί το αυτοκίνητο μου ειαι ενα Έ82 του 2009.φοράει πλοηγό το cic professional.Αν είναι το next ή το move ιδέα δεν εχω.το μόνο που ξέρω ειναι ότι η αναβάθμιση γίνεται με usb stick
Μήπως έχει κανένας τους πιο καινούργιους χάρτες για το DYNAVIN γιατί ήρθε η ώρα για ανανέωση;
Μήπως έχει κανένας τους πιο καινούργιους χάρτες για το DYNAVIN γιατί ήρθε η ώρα για ανανέωση;
Ποιό η ποιά πρόγραμμα πλοήγησης έχεις στο dynavin? Εγώ είχα 5 αρχικά που μου είχε φορτώσει ο εγκαταστάτης και μετά έβαλα άλλα 2 δικά μου.
Εξαρτάται επίσης αν η μονάδα σου τρέχει σε wince η android.
Ποιό η ποιά πρόγραμμα πλοήγησης έχεις στο dynavin? Εγώ είχα 5 αρχικά που μου είχε φορτώσει ο εγκαταστάτης και μετά έβαλα άλλα 2 δικά μου.
Εξαρτάται επίσης αν η μονάδα σου τρέχει σε wince η android.
Γιώργο η μονάδα μου τρέχει σε wince. Άμα έχεις 2 ή 3 τα βάζω σε καρτούλα. Έχω 3 χρόνια περίπου να τα ανανεώσω...
Γιώργο η μονάδα μου τρέχει σε wince. Άμα έχεις 2 ή 3 τα βάζω σε καρτούλα. Έχω 3 χρόνια περίπου να τα ανανεώσω...
Έχεις pm