PDA

Επιστροφή στο Forum : ΒΑΨΙΜΟ

gwrgosBMW
17-10-16, 13:05
ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ..ΣΤΑ ΦΑΝΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΑΨΙΜΟ...ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?..ΕΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ Ο ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ 300Ε..ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ/ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

friendgr
17-10-16, 13:19
Αν είσαι Αθήνα αξίζει μια επίσκεψη στον Τάκη στο Περιστέρι. Επί σειρά ετών ήταν ο φανοποιός της Motion 'n Style BMW και ακόμα πιό παλιά δούλευε μέσα στην BMW .

https://www.xo.gr/profile/profile-911323432/el/

Αν επιτρέπετε σε τι αμάξι είναι; και σε ποιά περιοχή έγινε; (έτσι για στατιστικούς λόγους να δούμε πόσο έχει εξαπλωθεί η καφρίλα )

gwrgosBMW
17-10-16, 14:24
e46 του 2002...στους αγιους αναργυρους... για την ChipsAway εχει κανεις καπια προσωπικη εμπειρια?..

friendgr
17-10-16, 16:19
συγνώμη σου γρατζούνησαν το Ε46; Μην το πάρεις υποτιμητικά, αλλα όπως και να χει δεν είναι κανά φρέσκο μοντελάκι που βγάζει μάτι....

Μήπως είχες "κλείσει" κανέναν;

friendgr
17-10-16, 16:31
Δεν την ξέρω την ChipsAway. Εριξα μια ματιά στο site και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι εξαρτάται από την γρατζουνιά και από τις απαιτήσεις τις δικές σου.

Αν είσαι άνθρωπος που τον ενοχλεί π.χ. η αράχνη δεν νομίζω να σε καλύψει καμιά τέτοια λύση.

gwrgosBMW
17-10-16, 17:51
δηλαδη friendgr επειδη ειναι παλιο μοντελο πρεπει να το αφησω ετσι?..μιλαμε για γραντζουνια απο το φτερο του οδηγου μεχρι πισω και επεδη το πηρα περυσι και το αμαξι ηταν αψογο απο τον προηγουμενο ειναι κριμα να το αφησω ετσι...δεν ειχα κλεισει κανεναν,οσες κριτικες διαβασα για την συγκεκριμενη εταιρια ηταν πολυ καλες, πηγα πριν λιγο στο κατασταημα στο γαλατσι για να ρωτησω...εκει ηταν και να κυριος που ειχε παει μια Χ6..μου ειπε να τον εμπιστευτο με κλειστα ματια,οτι καλυτερο υπαρχει στην αθηνα..μου ειπαν 220ε με 2 χρονια εγγυηση..νομιζω απο τα 400 που μου ζηταγαν απο τα φανοποια της γειτονιας ειναι καλη τιμη (επισης η δουλεια εγινε με προκα ή κατσαβιδι απο οτι μου ειπε)..θα περασω και απο τον τακη που μου ειπες να δω τι θα μου πει..

friendgr
17-10-16, 19:45
Σαφως είναι σημαντική η διαφορά. Αν μιλάμε για βάψιμο την μια πλευρα του αυτοκινήτου λογικό ειναι ζητάνε 400 .

Μακαρι να μείνεις ικανοποιημένος και μην ξεχάσεις να μας ενημερωσεις ;)

gwrgosBMW
17-10-16, 21:02
σιγουρα θα ενημερωσω

mark e92
17-10-16, 21:29
Να κοιταξεις μόνο να μην κάνουν μπάλωμα αλλά κανονικό βάψιμο.

friendgr
17-10-16, 21:58
και ΟΧΙ στόκο.

gwrgosBMW
18-10-16, 07:44
κανονικο βαψιμο μου ειπαν οτι θα γινει παιδια..απλα το βαφουν περιμετρικα της γρατζουνιας και οχι ολοκληρη την πορτα..κτλ

Panagiotise46
18-10-16, 08:22
κανονικο βαψιμο μου ειπαν οτι θα γινει παιδια..απλα το βαφουν περιμετρικα της γρατζουνιας και οχι ολοκληρη την πορτα..κτλ

Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε USA, UK , αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να την ακολουθεί....

Περιμένουμε ενημέρωση σχετικά με το αποτέλεσμα και αν μπορείς Photos με πριν και μετά.....

Να το έχουμε υπόψη μας και οι υπόλοιποι!

merbeind
19-10-16, 16:24
Περιμετρικά της γρατζουνιας σημαίνει μπάλωμα.
Προσωπικά θα το πήγαινα για γυάλισμα μήπως και δεν ειναι βαθιά και αν δεν γινόταν δουλειά βάψιμο όλο το κομμάτι.
Αν ειναι καλό το αμάξι μην λύπηθεις τα 100-200 ευρώ παραπάνω.

jannisa
21-10-16, 09:55
Οποτε εχω κανει τοπικη το εχω μετανιωσει, στην καλυτερη περιπτωση σε 2-3 χρονια εβλεπα σκιες και αλλοιωσεις. Η τσιπς εγουεη ειναι φραντσαηζ, εγω ειχα παει στα κεντρικα τους κιολας στο μοσχατο και 2 φορες μου εκαναν δουλεια γτπ καβαλα. Αν δε μασκαρεται λιγο προχειρα δυστυχως θα σου προτεινα βαψιμο παραδοσιακο. Δοκιμασε και το βαφεα του Μητση, μου εκανε εξαιρετικη δουλεια. Περαστικα

jannisa
21-10-16, 09:57
Και στο μανστα ειχα παει τωρα που θυμαμαι, οι παλαιουρες γνωριζουν, ουτε εκει εγινε το τελειο μπαλωμα.

m_power_lunatic
21-10-16, 10:18
Ειναι αναλογα την περιπτωση και την μερα του τεχνιτη,στο SLK του αδερφου μου σβησιμο απο κλειδι στον Monsta δεν μπορουσα να το εντοπισω ουτε εγω που ηξερα που ειναι και οταν το δωσαμε ο βαφεας του Λαινοπουλου εχασε στοιχημα οταν το εβγαλε αβαφτο και του ειπα οτι δεν ειναι και εψαχνε σχεδον 10 λεπτα να το βρει και δεν το βρηκε.

friendgr
21-10-16, 10:51
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η κλειδιά. Γρατζουνιά από γρατζουνιά έχει διαφορά.

m_power_lunatic
21-10-16, 11:40
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η κλειδιά. Γρατζουνιά από γρατζουνιά έχει διαφορά.

Ετσι ακριβως.

gwrgosBMW
02-11-16, 13:25
το πηρα το αυτοκινητο..δεν εχω πολλες γνωσεις απο βαψιματα,αλλα οσο και αν προσπαθουσα να βρω την διαδρομη της γραντζουνιας καθως ηταν και μεγαλη,δεν μπορεσα να την βρω..δεν ξερω τι θα γινει μετα απο 2,3 χρονια που λεει ο φιλος πιο πανω,αλλα αυτη την στιγμη δεν εντοπιζεται με τιποτα...εχει γινει καλη δουλεια...εχω μεινει ευχαριστημενος..

friendgr
02-11-16, 13:29
στην ChipsAway τελικά;

gwrgosBMW
02-11-16, 17:27
ναι ChipsAway στο γαλατσι..

friendgr
03-11-16, 11:25
σου έδωσαν τίποτα φωτογραφίες από την εργασία; Τους ρώτησες αν έβαλαν στόκο;

vchris
03-11-16, 22:39
Να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος με λεπτομέρειες φανοποιείας. Πως στην ευχή γεμίζεις την γρατζουνιά αν δεν βάλεις στόκο?

turbodog
04-11-16, 09:17
Να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος με λεπτομέρειες φανοποιείας. Πως στην ευχή γεμίζεις την γρατζουνιά αν δεν βάλεις στόκο?

Το τοπικο βαψιμο οπως λεγεται δεν ειναι ακριβως τοπικο, δηλαδη δεν βαφει μονο την γρατζουνια αλλα ενα τμημα του αυτοκινητου που εμπεριεχει την γρατζουνια. Το συνολικο μεγεθος που τελικα θα βαψει εξαρταται απο πολλους παραγοντες, οπως που μπορει να 'κοψει' την βαφη (πχ αν εχει καποια σχεδιαστικη γραμμη το αυτοκινητο οπου μπορει να σταματησει το βαψιμο, το τελειωμα της πορτας, αν μπορει να κοψει καπου χαμηλα που δεν φαινεται αμεσα κλπ).
Εχω δει τοπικο που εχει βαψει ολο το κομματι, οποτε μονο τοπικο δεν το λες.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση, υποθετω οτι χρησιμοποιει τριβειο για να μηδενισει την γρατζουνια πανω στο αμαξωμα και μετα βαφει ολο το κομματι του αμαξωματος που εχει μεσα και την γρατζουνια (μικρο η μεγαλο, εξαρταται απο το που βρισκεται η γρατζουνια και που μπορει να σβησει)

friendgr
04-11-16, 12:57
Και δυστυχώς αυτά τα σβησίματα είναι συνήθως οι "αρτέμηδες" . Πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να μην φαίνεται καθόλου το σβήσιμο.