PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα DSC και ρελαντί

leonardo 16
05-10-16, 14:42
ΟΤΑΝ ΕΚΚΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ DSC ΚΑΙ ΦΡΕΝΩΝ( ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ). ΕΚΚΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΒΗΝΩ ΚΑΙ ΟΚ ΣΒΗΝΕΙ.ΕΠΙΣΗς ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

BILL007
05-10-16, 15:49
Αρχικά καλωσήρθες στην παρέας μας :original: Μπορείς να περάσεις και απο εδώ να μας συστηθείς αμα θέλεις https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Για το θέμα που λες μάλλον είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Για το πρώτο με το DSC θα πόνταρα σε μπαταρία που πλέον είναι στο τέλος της. Για το ρελαντί θα πρέπει να ψάξεις ίσως για απώλειες στην εισαγωγή. Για τι μοντέλο μιλάμε?

leonardo 16
05-10-16, 17:54
Βill007 ευχαριστώ είναι τοe46 compact 2003

BILL007
05-10-16, 18:03
Πηγαινε το σε συνεργειο και πες τους να δουν για καμια τρυπα στην εισαγωγη, οποτε θα τη βγαλεις οικονομικα. Αλλιως μετα διαγνωση για κανενα αισθητηρα.

leonardo 16
05-10-16, 18:03
Bill007 ευχαριστώ. Είναι το e46 compact του 2003

leonardo 16
05-10-16, 23:03
καλησπερα.εχω την e46 compact toy 2003. οταν γυριζω το κλειδι για εκκινηση κινητηρα δεν σβηνει αμεσως η ενδειξη τουast-t και οταν κατεβαζω το χειροφρενο δεν σβηνει η εμδειξη αλλα παραμενει κιτρινο το λαμπακι.αφου βαλω μπροστα μετα απο καποια λεπτα σβηνουν και τα 2.μηπως εχετε αναλογη εμπειρια να μου πειτε αν και ως διορθωθηκε?
σας ευχαριστω.

deepBLUE
07-10-16, 11:41
ΟΤΑΝ ΕΚΚΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ DSC ΚΑΙ ΦΡΕΝΩΝ( ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ). ΕΚΚΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΒΗΝΩ ΚΑΙ ΟΚ ΣΒΗΝΕΙ.ΕΠΙΣΗς ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλώς ήρθες στο BMWfans.
Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργείας του φόρουμ, τους οποίους και έχεις αποδεχτεί κατά την εγγραφή σου,καθώς να μην γράφεις και με μεγάλα γράμματα γιατί είναι σαν να φωνάζεις .

leonardo 16
07-10-16, 21:33
καλησπερα φιλε. μηπως μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα μου?
ευχαριστω

anthropas7
08-10-16, 18:43
Εμένα μου άναβε κίτρινο λαμπάκι χειροφρένου και μου απενεργοποιούσε το esp και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο bmw του έκαναν ρύθμιση αισθητήρα τιμονιού και έφτιαξε. Το λαμπάκι μου άναβε στην πορεία και αν έσβηνα τη μηχανή για λίγα λεπτά έσβηνε και η βλάβη.

wheelman
08-10-16, 19:29
Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας,
γιατί δεν πάς σε κάποιο συνεργείο ώστε να το βάλετε το αυτοκίνητο στο διαγνωστικό
(κατά προτίμηση διαγνωστικό γνήσιο πχ σε εξειδικευμένο)?

Ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα, του τι βλάβες εμφανίζει και το πιάνουμε απο εκεί.
Μηχανικός δεν είμαι, συνεπώς μια γνώμη και εμπειρίες μπορώ να μοιραστώ μαζί σου,
Όχι να κάνω τηλεδιάγνωση.