Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με κλιματισμό σε Ε46
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Σε ε46 του 2000 και με ανοιχτό τον κλιματισμό, αν επιλέξω την μεσαία θέση του αέρα (στο πρόσωπο) είναι ο.κ , βγάζει κανονικά κρύο αέρα. Αν όμως επιλέξω την ρύθμιση για να στέλνει τον αέρα μόνο στα πόδια ή μόνο στο παρμπρίζ τότε βγάζει καυτό αέρα. Παρακαλώ τη βοήθειά σας.
Αρχικα καλωσηρθες στην παρεα μας :viannen_01:
Το προβλημα που περιγραφεις είναι κλασσικό στα Ε46 και ειναι οι βαλβιδες του καλοριφερ. Θα σε τσουξει σαν ανταλλακτικο απο τιμη, αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες :(
LEONIDASKAL
27-06-16, 17:42
εχει δικιο , το εχω ξανακουσει ,και η λυση ειναι μια και δεν εχει μεταχειρισμενα και τετοια.
κατευθειαν σε καινουργιο ανταλακτικο να ξεμπερδευεις.
αααα οπως ειπε και ο bill καλως ηρθες μην ξεχασουμε και τους τροπους μας
Panagiotise46
28-06-16, 18:19
Καλώς ήλθες... κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι αυτό που είπε ο Bill, το αντιμετώπισα και εγώ όταν αγόραρασα το Ε46, αλλά την επισκευή την επιβαρύνθηκε ο πωλητής.
Θα μπορούσες να εξοικονομήσεις χρήματα αν αγοράσεις το ανταλλακτικό απ' έξω και το αλλάξεις εσύ (εφόσον πιάνουν τα χέρια σου) ή κάποιος φίλος σου (που να πιάνουν τα χέρια του).
Φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Στην ασφαλειοθηκη εχεις 3 ασφαλειες για το κλιμα. Σε εμενα ειχε καει η μια απο αυτες. Την αλλαξα και το κλιμα τελειο. Μακαρι να ειναι αυτο.