PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με νερα!!!!

katsemm
24-06-16, 22:59
Καλησπερα σε ολο το φορουμ κατοχος κιεγω ενος e46 318 του 2002 πρωτη φορα που μπλεκω με γερμανικα καθοτι χρονια ιταλοφιλος!!!Στο θεμα μας τωρα 2-3μερες τωρα εβλεπα μια σταμπα απο παραφλου κατω και πηγα στον μηχανικο μου σημερα για να το σενιαρω ηταν ο διακλαδωτης πισω απο το μοτερ λοιπον το αλαξαμε βαλαμε τα καινουρια μας νερακια καναμε της εξαερωσεις μας και πιστευαμε οτι θαμασταν κομπλε αλλα η μπεμπα ειχε αλλη γνωμη φουσκωνε τα νερα και μας πεταξε αλλο κολλαρο μετα!!!Με τα πολλα το αλλαζουμε κιαυτο βγαζουμε τον θερμοστατη για να κανει συνεχεια κυκλωμα να δουμε τι παιζει τσεκαρουμε και την αντλια νερου που ηταν σχεδον καινουρια και ξαναβαλαμε μπροστα αλλα δεν ......το μοτερ δεν κανει κυκλωμα ενω η σωληνα που ειναι απο την μερια του παγουριου εκαιγε απο την αλλη μερια η αλλη μεγαλη σωληνα που παει στο ψυγειο ηταν τεφμα κρυα με αποτελεσμα να φουσκωσει παλι τα νερα και να πςταξει αλλο κολαρο.....στο διαταυτα τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια γιατι ο μηχανικος μου λεει για φλατζες και για ρηγματα σε καπακια και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ουτε 3 βδομαδες δεν τοχω το ρημαδι...θα μπορουσε να συμβαινει κατι αλλο και δεν κανει κυκλωμαα;;;;ευχαριστω εκ των προτερων....

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

BILL007
25-06-16, 20:40
Μαλλον όπως σου ειπε ο μηχανικος σου πας για φλατζες στην καλυτερη :( Τι μοτερ εχεις?

katsemm
25-06-16, 23:54
E46 318i με m43 μοτερ....

BILL007
26-06-16, 01:28
Πόσα χιλιομετρα εχει αν επιτρεπεται?

katsemm
26-06-16, 10:32
150.000 χλμ εχω φιλε μου το θεμα ειναι οτι αν ηταν φλατζα θα εκανε κυκλωμα το νερο δηλ θα περναγε απο θερμοστατες ψυγειο κτλ απλα θα τα φουσκωνε και η θερμοκρασια θαταν στα υψη εμενα δεν κανει κυκλωμα και θερμοκρασιες εχω στην μεση!!!

BILL007
26-06-16, 12:21
Με ολο το θαρρος, το αμαξι το πηρες απο γνωστο σου? 150 χιλιαδες ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο, αν το πηρες απο αγνωστο :(
Τα m43 βγαζουν φλατζες συνηθως στα 250Κ αναλογα τη χρηση και την "φροντιδα".
Τωρα αν δεν ειδες μαρμελαδα και δεν σηκωνει θερμοκρασια, τι να πω... Κουφό δεν το εχω ξανακουσει. Συμπιεση εχεις παρει btw?

Panos 316T
26-06-16, 13:05
-Κουνησε τη φτερωτη να δεις αν γυρναει η φτερωτη με ευκολια
-Πλυνε το ψυγειο

katsemm
26-06-16, 16:32
Το αμαξι οχι δεν το πηρα απο γνωστο ηρθε στα χερια μου στομα σε στομα τοχε ενας γιατρος και το ψαξαμε αρκετα πριν το παρω!!!Τα νερα του ειναι πεντακαθαρα τα μπουζι κανουν σωστη καυση συμπιεση κομπλε δυστυχως δεν προλαβαμε να κανουμε κατι παραπανω γιατι ηταν σαββατο τωρα απο δευτερα θα βαλω καινουριο θερμοστατη(μου ειπε ενας μηχανικος bmw οτι χωρις θερμοστατη δεν κανει κυκλωμα το συγκεκριμενο μοτερ)και μετα ψυγειο εξω επισης μου ειπε οτι εχει θερμοστατη και πανω στο ψυγειο να αλλαξω και αυτον!!!η φτερωτη γυρναει με ευκολια αλλωστε το παραξενο ειναι οτι με το που βαλω μπρος ξεκιναει και το βεντιλατερ γιαυτο μου ειπε να αλαξω τον θερμοστατη του ψυγειου

BILL007
27-06-16, 09:11
Ξεκίνα με θερμοστάτη όπως σου είπε ο μηχανικός και καλή τύχη. Eύχομαι να είναι κάτι απλό τελικά και να μην έχεις περισσότερα τρεχάματα :original:

katsemm
27-06-16, 11:06
Κιεγω φιλε μου αυτο ευχομαι να ειναι κατι απλο

katsemm
27-06-16, 17:48
Βαλαμε θερμοστατη ναι μεν δεν μου σπαει τα κολλαρα και δεν μου τα φουσκωνει τοσο πολυ τα νερα αλλα και παλι δεν κανει κυκλωμα οποτε παμε να τσεκαρουμε ψυγειο τωρα και βλεπουμε γ@μω την γκαντεμια μου!!!!

ghost-rider
27-06-16, 17:52
Τι εννοειτε κανει κυκλωμα?
Δε φαινονται τα νερα να γυρνανε?

Με κλειστο θερμοστατη ετσι κ αλλιως δεν γυρνανε τα νερα.
Τι κανετε? Το αφηνετε με την ταπα ανοιχτη μεχρι να ανοιξει ο θερμοστατης κ παρακολουθειτε αν ρολαρει το νερο?

katsemm
27-06-16, 20:38
Οχι φιλε μου κλεινω ταπα κανονικα αλλα οση ωρα και να δουλευει τα κολλαρα απο την πλευρα του παγουριου ειναι τερμα ζεστα και απο την αλλη κρυα και τα ζεστα τα φουσκωνει ενω το βεντιλατερ δουλευει μετο που βαλω μπρος το αμαξι ασχετα με την θερμοκρασια που ειναι συνεχεια στην μεση