Επιστροφή στο Forum : 318ι 2016 - καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι
IOANNIS B.
03-06-16, 15:48
Καλησπέρα σας,
Παραλαμβάνω την επόμενη βδομάδα μια BMW 318i την οποία την πήρα ετοιμοπαράδοτη για να αποφύγω τα νέα τέλη ταξινόμησης και το αυξημένο κόστοσ. Εχει όλα τα extra που ήθελα εκτός απο ηλεκτρικά αναδοπλούμενους καθρέπτες. Μου ειπαν απο BMW ότι δεν γίνεται βάση του σειριακου μου, και επισης ότι ειναι πολυ δύσκολο και με μεγάλο κοστος.
Γνωρίζετε κατι πάνω στο θέμα?
thanks
Moufas E46
03-06-16, 16:21
Καλησπέρα σας,
Παραλαμβάνω την επόμενη βδομάδα μια BMW 318i την οποία την πήρα ετοιμοπαράδοτη για να αποφύγω τα νέα τέλη ταξινόμησης και το αυξημένο κόστοσ. Εχει όλα τα extra που ήθελα εκτός απο ηλεκτρικά αναδοπλούμενους καθρέπτες. Μου ειπαν απο BMW ότι δεν γίνεται βάση του σειριακου μου, και επισης ότι ειναι πολυ δύσκολο και με μεγάλο κοστος.
Γνωρίζετε κατι πάνω στο θέμα?
thanks
οτιδηποτε εξτρα βαλεις εκτος αρχικης παραγγελιας ειναι πανακριβο και συνεοως ασυμφορο να μπει εκ των υστερωνthumb
Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλα στην αντιπροσωπεία γίνονται βάσει επισήμου κιτ RETROFIT και συμβατότητας με το όχημα.
Όσον αφορά τους αναδιπλούμενους στο LCI μοντέλο, είναι κατά 99% ίδια διαδικασία εκ των υστέρων τοποθέτησης όπως στο προ facelift μοντέλου.
Χονδρικά θα χρειαστείς 2 καθρέφτες ολόκληρους, καλωδιώσεις και διακόπτη οδηγού με κουμπί κλεισίματος.
Στον τομέα της καλωδίωσης θα χρειαστείς εμπειρία ή έναν καλό ηλεκτρολόγο, πολύ ξήλωμα, εκ νεου τοποθέτηση καλωδίωσης από την αρχή σε πολλά σημεία, από τη κεντρική μονάδα στο χώρο του συνοδηγού μέχρι τις πόρτες και χρόνο.
Όλα γίνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση.
Η διαδικασία είναι προκαθορισμένη και δοκιμασμένη με αναλυτικούς οδηγούς σε διάφορα forums.