Επιστροφή στο Forum : Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Ελβετία - Γενεύη 2016
Βρέθηκα Ελβετία τη καλυτερη στιγμή. Μετα απο 1-2 απογοητευτικές εκθέσεις στην Αθήνα πηρα το αιμα μου πίσω. Σας ανεβάζω διάφορα να χαζεψετε.
Ανεβάζω κ αλλες σιγα σιγα
Και ανεβάζω και αυτο. Δεν ειχα πιάσει ποτε opc τιμονι και ηταν πολυ ωραίο. Corsaki me opc accessories.
Περιμενω κράξιμο που δεν εχω αλλες bmw 😜
Lucky guy.. Ζηλευουμεεε... :thumbsup:
Περιμενω κράξιμο που δεν εχω αλλες bmw 😜
Καθόλου μάλιστα! Εχεις μήπως κι άλλες ειδικα με το αγωνιστικό Subaru WRX STi?!? :tt1::tt1:
Δυστυχώς μονο αυτη έβγαλα
ΒΜW Z4 by ACS!!!! :tt1::tt1::tt1::tt1::tt1::tt1::tt1:
:thnx::thnx::thnx::thnx::thnx:
μπααααα δεν το παίρνω......δεν βλέπω αισθητήρες παρκαρίσματος. πολύ πρόβλημα στα παρκαρίσματα :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
και οι τελευταίες δικές μου.
Βάζε βάζε αθηναιε!!!!! Είχε τόσο κόσμο που πολλά δεν μπορούσες καν να τα δεις. Αν βάλεις Aston Martin είναι ένα απ'αυτά που δεν έφτασα ποτέ xD xD
Μ2// .... :warriorsmiley:
......................................Quant :whistle:
_______________________ ______________________
m_power_lunatic
23-03-16, 13:53
Ο πάγκος της πορσε κορυφή.....το Μ2 πίσω μόνο εμένα μου κάνει κάπως;
Και για τους Ferraristi...
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup:
LEONIDASKAL
26-03-16, 16:54
ωωωρεεε μανα μου
απαισια , καμια ομορφια ,μηδεν τιποτα.............
ετσι λεω στον εαυτο μου μην κλαψω γαμωτο.
ρε σεις ποσο φορολογια να εχουν αυτα τα ασχημα .................
αμα δεν αδυνατισει ο Φιλης (που να χωρεσει )εκπτωση σε φορο μην περιμενεται παντως
ααααααααααχχχχχχχχχ τετοια ασχημια δεν εχω ξαναδει ...... κλαψ.. κλαψ
Δεν υπάρχουν χαζές φορολογίες έξω.
Μπορείς να τα συντηρήσεις ; (service, ασφάλειες , τέλη κυκλοφορίας κλπ)
Πάρε όσα θες.
Αν είχαν τα κράτη την φορολογία του ελλαδιστάν, θα είχαν βάλει λουκέτο όλες οι εταιρείες...(εκτός μάλλον από την lada ) :th_Laie_67-1:
Πήρε ο φίλος μου με το καλημέρα στην Μελβούρνη 3000 κυβικά πολυμορφικό για οικογενειακό. Οχι μόνο δεν τρέχει τίποτα, αλλά εκπίπτουν και τα έξοδα της βενζίνης αν δικαιολογούνται από το είδος της εργασίας του. Για μισθωτό μιλάμε, όχι για να έχει δική του εταιρεία.
LEONIDASKAL
28-03-16, 20:12
Εεεεεεεε στο ελαντα ντεν έχει τέτοια μόνο αν είσαι στο δημόσιο τομέα σε βλέπουν για άνθρωπο (ψηφαλακι)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk