PDA

Επιστροφή στο Forum : Ψάχνω ειδικό στις εισροές υδάτων

george.x82
26-01-16, 15:45
Όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για έναν λαμαρινα - να περνάει τζάμια , δεν ξέρω κι εγώ τι
γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου , αρκεί να έχει όρεξη για δουλειά ψάξιμο και όχι όρεξη
για εύκολο χρήμα να βγάλει το μεροκάματο και δεν βαριέσαι , περιοχή Θεσσαλονίκη.

Το πρόβλημα είναι με ένα Ε30 που παίρνει νερό στα πόδια του οδηγού.
Έχω πάει σε 2 ως τώρα και δουλειά δεν γίνεται
Έχω στεγνώσει την μοκέτα με το σφουγγάρι που έχει απο κάτω πάνω απο 4 φορές
και πιστέψετε είναι πολύ κουραστικό αν δεν βγάλεις κάθισμα και τα πλαστικά του
μαρσπιε για να σηκωθεί όλη η μοκέτα και να κάνεις σωστά και γρήγορα την δουλειά.

Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για πέταμα και χρόνος για πειράματα.

BILL007
26-01-16, 15:49
Έχεις ηλιοροφή?

Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε τα παρακάτω ;)

Water inside the car. I don't have much experience with this myself, although I have heard of clogged drains causing water in the cockpit. Clogged sunroof drains will do this for sure.

https://www.youtube.com/watch?v=sv-lr3uX5II

και διάβασε και εδώ https://www.bmwforums.com.au/showthread.php/10106-E30-Water-Drains

george.x82
26-01-16, 16:01
Έχω ηλιοροφη αλλά καθαρίζω συχνά όπως και τα είδα πάλι από την αρχή τα δύο μπροστά λουκια είναι οκ.
Επίσης οι λεκάνες είναι οκ ανοίχτηκαν και καθαριστηκαν από πάνω αλλά ανοίχτηκε και ο καθρέφτης για καλύτερη πρόσβαση κύριος για του οδηγού την λεκάνη. Η προβοσκιδα στο συνοδηγό δεν υπάρχει (πρέπει να έχει γίνει πλιάτσικο) αλλά η οπή είναι πεντακάθαρη.
Οι τρύπες στην πόρτα του οδηγού για να φεύγουν να νερά είναι ανοιχτές.
Έχω βγάλει ταπετσαρία πόρτας οδηγού και έγινε μόνωση στο νάιλον.
Δεν είναι παραφλου από το ψυγείο δεν λείπει σταγόνα.
Τα νερά μπαίνουν ακόμη και όταν είναι σταματημένο το αμάξι.

george.x82
26-01-16, 16:38
Να προσθέσω και κατι που ξέχασα να πω
Η ταπετσαρία της οροφής είναι στεγνή χωρίς κανένα ύποπτο λεκέ , όπως και τα καθίσματα.
Τα νερά από το a/c φεύγουν από το σωληνάκι στο ύψος των ταχυτήτων , έτσι για την ιστορία αν και είναι το μόνο πιστεύω που μπορεί να αποκλειστεί από την αρχή.

PetrosD
26-01-16, 18:56
Τσέκαρε το σημείο που βγαίνει έξω η ντίζα του γκαζιού. Επίσης μήπως υπάρχουν σαπάκια-τρύπες στο πάτωμα ή στο πλαϊνό;

george.x82
26-01-16, 21:38
Για την ντιζα γκαζιού θα το τσεκάρω γιατί δεν ξέρω αν το έχουν δει αλλά και εγώ γενικά δεν θυμάμαι να μου έχουν πει κάτι τέτοιο.
Για σάπια κάτω , αριστερά και μέσα στο θόλο είναι από τα πρώτα που ελέγχθηκαν και είναι καθαρό δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς ή τρύπας.
Επίσης ...βλέπεις ένα ένα τα θυμαμαι με τόσα που έχω δει, έχει γίνει έξτρα μόνωση στην τσιμουχα πίσω από τα πεντάλ από όπου έρχεται η πλεξούδα από το κουτί με τις ασφάλειες!
Σου λέω δεν υπάρχει αυτό που ζω!
Το μόνο που έχει μείνει είναι το λάστιχο της πόρτας ή να έχει κρεμάσει η πόρτα Ή το λάστιχο του παρμπρίζ.
Αλλά ποιός σου το λέει με σιγουριά για τα παραπάνω αν δεν γίνει το αμάξι , τουλάχιστον από την πλευρά του οδηγού σώβρακο;
Μόνο έτσι θα γίνει σωστή δουλειά αλλά όλοι κυνηγούν το εύκολο 50αρικο και σου κάνουνε μία υπόθεση...ε σώπα ρε μάστορα υποθέσεις και να τα αλλάζω ένα ένα το κάνω και μόνος μου!
Υπάρχει λοιπόν κανένας στην Θεσσαλονίκη;

gant
27-01-16, 00:46
Την στεγανότητα της εσωτερικής μόνωσης της πόρτας του οδηγού την έχεις ελέγξει? Μήπως στάζει στο μαρσπιέ και από κει στην μοκέτα?

george.x82
27-01-16, 09:51
ΛΝαι φίλος έχει εφαρμοστεί κάτω από το νάιλον αλλά και από πάνω μετά ένα είδος κόλλας μαύρη είναι που μπορείς μετά να το ανοίξεις πάλι και να το ξανα κλείσεις.
Σαν παρμπριζοκολλα είναι συν από πάνω γύρω γύρω μια λευκή ταινία με πλέγμα ινών.
Και κάτι ακόμη που θυμήθηκα οι τρύπες στον μαρσπιε είναι οκ τα νερά φεύγουν όταν ριχνω νερά από το μπροστά αριστερό λούκι της ηλιοροφης.

gant
27-01-16, 12:09
ΛΝαι φίλος έχει εφαρμοστεί κάτω από το νάιλον αλλά και από πάνω μετά ένα είδος κόλλας μαύρη είναι που μπορείς μετά να το ανοίξεις πάλι και να το ξανα κλείσεις.
Σαν παρμπριζοκολλα είναι συν από πάνω γύρω γύρω μια λευκή ταινία με πλέγμα ινών.
Και κάτι ακόμη που θυμήθηκα οι τρύπες στον μαρσπιε είναι οκ τα νερά φεύγουν όταν ριχνω νερά από το μπροστά αριστερό λούκι της ηλιοροφης.
Επειδή είμαι παθών στο πεζώ 206, γι αυτό επιμένω κιόλας.
3 φορές επανατοποθετήθηκε με κόλλα (ματζούνι) που εφαρμόζει με θεμοπίστολο και πάλι κάτι σταγόνες όταν το παρκάρω μισό πάνω σε πεζοδρόμιο και το αμάξι γέρνει μονόπαντα, κυλούν μέσα. Προφανώς θα ήθελε τέλειο καθάρισμα το προηγούμενο υλικό, το οποίο μάλλον δημιουργεί κάποια κενά.

Σε προτείνω να ρίχνεις νερό στο τσάμι με ένα λάστιχο και να παρατηρείς το κάτω μέρος της πόρτας αν στάζει απ την ταπετσαρία.

BILL007
27-01-16, 12:14
3 φορές επανατοποθετήθηκε με κόλλα (ματζούνι) που εφαρμόζει με θεμοπίστολο και πάλι κάτι σταγόνες όταν το παρκάρω μισό πάνω σε πεζοδρόμιο και το αμάξι γέρνει μονόπαντα, κυλούν μέσα. Προφανώς θα ήθελε τέλειο καθάρισμα το προηγούμενο υλικό, το οποίο μάλλον δημιουργεί κάποια κενά.

Η λεγόμενη τσίχλα δεν είναι η καλύτερη λύση!

Καλός καθαρισμός της λαμαρίνας και μπαρμπριζόκολλα. Βέβαια όταν θα χρειαστεί να ξεκολλήσει η επένδυση (π.χ για επισκευή γρύλου στο παράθυρο -not in peugeot :D :p) τότε θα πρέπει να σκιστεί και να μπει καινούργια.

gant
27-01-16, 12:22

Καλός καθαρισμός της λαμαρίνας και μπαρμπριζόκολλα. Βέβαια όταν θα χρειαστεί να ξεκολλήσει η επένδυση (π.χ για επισκευή γρύλου στο παράθυρο -not in peugeot :D :p) τότε θα πρέπει να σκιστεί και να μπει καινούργια.

Όπως το λες Βασίλη, την τελευταία φορά μπήκε μπαρμπριζόκολλα, αλλά κάποια κενά έμειναν.
Τώρα θέλει καινούγια επένδυση που κοστίζει 55ε. :ranting2::ranting2: εκτός και αν καταφύγω στην ανέξοδη λύση χοντού νάυλον, το oποίο όμως θεωρώ προχειρότητα και δεν το γουστάρω. :)

mark e92
27-01-16, 18:45
Φαντάζομαι μπήκες μέσα και σου εριχναν το νερό ε;
Τσεκαρες λάστιχα πόρτας;
Λάστιχο παμπριζ

george.x82
27-01-16, 20:29
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας!
Να φανταστείτε εσείς έχετε ασχοληθεί περισσότερο από όλους τους επαγγελματίες!

Να σας πω λοιπόν τι έκανα σήμερα
Πέρα από την έξτρα μόνωση που έκανα στο νάιλον της πόρτας του οδηγού πρίν λίγες μέρες μόνος μου, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και πήγα σε φίλο με εργαλεία γιατί δυστυχώς δεν διαθέτω και πολλά εργαλεία και ξεκινώ το ξήλωμα, χαρτόνι, κάθισμα οδηγού, ζώνη το κάτω μέρος που πιάνει στο κάθισμα, το εσωτερικό μαύρο πλαστικό του μαρσπιε οδηγού, το κάτω μέρος του μαύρου πλαστικού τις μεσαίας κολονας (για να απελευθερωθεί η μοκέτα) και τέλος ένα τμήμα του αντίστοιχου μαύρου πλαστικού του μαρσπιε της πίσω αριστερής πόρτας για να απελευθερωθεί κι εκεί ένα μέρος της μοκετας.
Σήκωσα λοιπόν όλη την μοκέτα και την διπλωσα προς το τούνελ πάνω δηλαδή από τον λεβιέ και γενικά της μεσαίας κονσόλας.
Η κατάσταση τραγική....πολύ νερό σκέτη απογοήτευση.
Για καλή μου τύχη πίσω από τον οδηγό δεν υπήρχε σταγόνα και η μόνωση αλλά και η μοκέτα ήταν στεγνά.
Η μόνωση όμως του οδηγού έσταζε όταν την σήκωνα.
Ευτυχώς είχε σκούπα που τραβούσε νερά, οπότε τράβηξα ότι μπορούσε η σκούπα και τα υπόλοιπα στραγγιζα την μόνωση και τα έπαιρνα τα υπόλοιπα με πανί που εστρωνα από κάτω.
Τέλος για να φύγει και το ποσοστό της υγρασίας που κρατάει η μόνωση ξεκίνησα το σεσουάρ και από τις δύο πλευρές της μόνωσης!
Όλη η παραπάνω διαδικασία μαζί με το μονταρισμα μου πήρε 5 ώρες!

george.x82
27-01-16, 20:44
Αφού τελείωσα με το μονταρισμα είπα να δω αν έγινε δουλειά με την έξτρα μόνωση του νάιλον που είχα κάνει αφού είχα δει ότι είχα τουλάχιστον από εκεί εισροή.
Με ανοιχτή την πόρτα μου έριχναν νερό στο τζάμι του οδηγού και από την άλλη πλευρά εγώ κοιτούσα αν θα βγει έστω και μία σταγόνα.
Έπεσε πολύ νερό επί 10 λεπτά ασταμάτητα με λάστιχο ποτίσματος συν στον καθρέφτη γιατί δεν ξέρω πως είναι στην βάση του, αν έχει πρόσβαση το νερό από εκεί.
Ελπίζω να ήταν αυτό και να μην πάει χαμένος ο κόπος μου.
Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ και πάω για αγορά εργαλείων τουλάχιστον τα βασικά γιατί τους βαρέθηκα όλους.

george.x82
27-01-16, 20:45

Σε προτείνω να ρίχνεις νερό στο τσάμι με ένα λάστιχο και να παρατηρείς το κάτω μέρος της πόρτας αν στάζει απ την ταπετσαρία.

Αυτό ακριβώς έκανα φίλος όπως διάβασες παραπάνω! thumb

george.x82
27-01-16, 20:52

Ή για επισκευή μύλου κλειδαριάς, κάπως έτσι την πάτησα και δεν την έκλεισε σωστά ο μάστορας η έστω δεν φρόντισε να βάλει κάτι για να την στεγανοποίηση.
Τι να πεις...παθαίνεις και μαθαίνεις αλλά ο μάστορας δεν το γνωρίζει αυτό;
Η απάντηση που βρίσκω είναι ότι είτε είναι άσχετος είτε λέει δεν βαριέσαι είτε το κάνει επίτηδες για να σου πάρει κι άλλο μεροκάματο! :ranting2:

george.x82
27-01-16, 21:00
Όπως το λες Βασίλη, την τελευταία φορά μπήκε μπαρμπριζόκολλα, αλλά κάποια κενά έμειναν.
Τώρα θέλει καινούγια επένδυση που κοστίζει 55ε. :ranting2::ranting2: εκτός και αν καταφύγω στην ανέξοδη λύση χοντού νάυλον, το oποίο όμως θεωρώ προχειρότητα και δεν το γουστάρω. :)

Έτσι φίλε επειδή το έψαξα για να την αντικαταστήσω έχει 50 ευρώ και πάει με το μέτρο!
Το θέμα είναι ότι είναι ένα απλό νάιλον απλά είναι BMW!
Οπότε τι έκανα...πήγα σήμερα οργανωμένος για κάθε ενδεχόμενο που ίσως δεν καθόταν καλά το νάιλον που έχω και είναι της μάνας του , αν εντοπιζα κάποια τρύπα κ.τ.λ. , πήρα λοιπόν νάιλον χοντρό οπότε αν χρειαζόταν να κόψω πατρόν , κάτι τελικά που δεν χρειάστηκε τουλάχιστον προςτο παρών
Αλλά 50 ευρώ για 1 μέτρο νάιλον δεν θα έδινα!

george.x82
27-01-16, 21:16
Φαντάζομαι μπήκες μέσα και σου εριχναν το νερό ε;
Τσεκαρες λάστιχα πόρτας;
Λάστιχο παμπριζ

Το είχα κάνει κι αυτό χωρίς όμως να έχω βγάλει κάθισμα, απλά είχα αφαιρέσει το χαρτόνι και σήκωσα μοκέτα και μόνωση όσο μπορούσα να τα τραβήξω από τα πεντάλ προς το κάθισμα.
Ξεκίνησε ο αδελφός μου να ρίχνει νερό πρώτα χαμηλά στο μαρσπιε μετά στο κάτω μέρος της πόρτας μετά δεξιά της πόρτας και αριστερά μετά τζάμι οδηγού μετά στο πάνω οριζόντιο μέρος της πόρτας με την οροφή μετά στις λεκάνες δεξιά και αριστερά μετά παρμπρίζ και τέλος ηλιοροφη.
Εγώ από μέσα αλλά δεν φαινόταν από που έμπαιναν τα νερά γιατί δεν γινόταν σωστά η δουλειά! Πρέπει να αφαιρεθούν όλα , αν γινόταν έτσι από την αρχή πιστεύω δεν θα είχα όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Οπότε το μόνο που πιστεύω ότι εκλέχθηκε με την παραπάνω διαδικασία ήταν ότι δεν έβλεπα νερά να έρχονται από την μετόπη οπότε ίσως από το παρμπρίζ δεν παίρνει.
Για το λάστιχο της πόρτας δεν έτρεχαν νερά τουλάχιστον πάνω στην ταπετσαρία της πόρτας , τώρα αν φταίει το κάτω μέρος θα το έβλεπα όταν είδα που έπαιρνε από το νάιλον γιατί τότε είχα βγαλμένη την ταπετσαρία της πόρτας άρα πολύ καλύτερη και άμεση επαφή.

george.x82
11-02-16, 20:57
Καλησπέρα παιδιά...

Τα νεότερα είναι ότι δεν φαίνεται να παίρνει νερό αλλά δεν καθησυχάζομαι δεν έχει περάσει ακόμη το τεστ, από τότε έχει βρέξει μόνο 2 φορές και ήταν για λίγο οπότε περιμένω.

Το θέμα τώρα είναι τι μπορώ να κάνω με την επιφανειακή σκουριά που μου έχει κάνει το στάσιμο νερό μπροστά από την βάση του πεντάλ γκαζιού. Είναι μία μικρή επιφάνεια 10χ10cm και θέλω να κάνω κάτι άμεσα για να το σώσω.
Βασικά θα περιγράψω μια διαδικασία παρακάτω που βρήκα στο net (καθότι άσχετος) απλά θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με συμβουλέψει μην κάνω καμιά πατάτα και γενικά προτάσεις.

Λοιπόν πρώτο βήμα θα πρέπει να ξεκινήσω αφαιρώντας την σκουριά, αυτό είδα ότι μπορώ να το κάνω με δύο τρόπους, α)Μηχανικά με γυαλόχαρτο (με δείκτη σκληρότητας P220 νομίζω) ή συρμάτινη βούρτσα , β)Χημική με διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο από αντίστοιχες εταιρίες.

Αφού αφαιρεθεί καλά όλη η σκουριά και δω λαμαρίνα, δεύτερο βήμα καθαρίζω επιμελώς την επιφάνια για να εφαρμόσω το αστάρι. Κάποια διατίθενται και σε σπρέι για εύκολη εφαρμογή περνώντας 3 χέρια. Σαφώς περιμένοντας να στεγνώσει το κάθε χέρι πριν περαστεί το επόμενο και αφού περαστεί και το τρίτο και στεγνώσει με ένα μαλακό γυαλόχαρτο τρίβω την επιφάνεια για να γίνει λεία (δεν ξέρω δείκτη σκληρότητας).

Τέλος βάφω την επιφάνεια με χρώμα που έχω προμηθευτεί από χρωματοπωλείο έχοντας τον κωδικό του χρώματος του αυτοκινήτου μου, για το πάτωμα του οδηγού που θέλω να δουλέψω νομίζω ότι δεν χρειάζεται στο τέλος βερνίκι.

Έχω βρει κάποιες εταιρίες που μπορώ να προμηθευτώ υλικά χημικά για την αφαίρεση της σκουριάς όπως και αστάρι, αν επιτρέπεται να τις γράψω ας μου πει ένας διαχειριστής για να μου πείτε γνώμες. Χρωματοπωλείο είναι το μόνο εύκολο πιστεύω και ξέρω ένα κατάστημα ελπίζω μόνο να μην έχει κλείσει.

Sorry για το post σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα. :cheers:

Dathanaso
11-02-16, 21:20
εμενα εμπαζε απο τις πορτες επειδη ηταν ξεκολημενη στη βαση η μονωση (ε46), και απο τα κλιπς της πορτας με την επενδυση επειδη ελειπε λαστιχακι.μου τα ριχνε ακριβως κατω απο τη μοκετα αν ριξεις νερο απο εξω και ανοιξεις μετα την πορτα κοιτωντας το λαστιχο του κασωματος θα καταλαβεις απο που γλυφει.Πουστια μου πηρε 2 ωρες να το δω

george.x82
11-02-16, 21:26
εμενα εμπαζε απο τις πορτες επειδη ηταν ξεκολημενη στη βαση η μονωση (ε46), και απο τα κλιπς της πορτας με την επενδυση επειδη ελειπε λαστιχακι.μου τα ριχνε ακριβως κατω απο τη μοκετα αν ριξεις νερο απο εξω και ανοιξεις μετα την πορτα κοιτωντας το λαστιχο του κασωματος θα καταλαβεις απο που γλυφει.Πουστια μου πηρε 2 ωρες να το δω

Όπως θα διαβάσεις παραπάνω το έκανα αυτό ήταν η τελευταία μου επέμβαση μόνωσα – στεγανοποίησα το νάιλον της πόρτας που βρίσκεται πίσω από την ταπετσαρία της πόρτας και στη συνέχεια το τέσταρα για τουλάχιστον 15-20 λεπτά με νερό, αλλά η ζημιά έγινε έπαιρνε για πολύ καιρό και λίγο τα φανταστικά μαστόρια …λίγο που το αμελούσα κι εγώ …μέχρι που έκατσα και το έπιασα μόνος μου μπας και γίνει δουλειά

george.x82
12-02-16, 21:42
Το θέμα τώρα είναι τι μπορώ να κάνω με την επιφανειακή σκουριά που μου έχει κάνει το στάσιμο νερό μπροστά από την βάση του πεντάλ γκαζιού. Είναι μία μικρή επιφάνεια 10χ10cm και θέλω να κάνω κάτι άμεσα για να το σώσω.
Βασικά θα περιγράψω μια διαδικασία παρακάτω που βρήκα στο net (καθότι άσχετος) απλά θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με συμβουλέψει μην κάνω καμιά πατάτα και γενικά προτάσεις.

Λοιπόν πρώτο βήμα θα πρέπει να ξεκινήσω αφαιρώντας την σκουριά, αυτό είδα ότι μπορώ να το κάνω με δύο τρόπους, α)Μηχανικά με γυαλόχαρτο (με δείκτη σκληρότητας P220 νομίζω) ή συρμάτινη βούρτσα , β)Χημική με διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο από αντίστοιχες εταιρίες.

Αφού αφαιρεθεί καλά όλη η σκουριά και δω λαμαρίνα, δεύτερο βήμα καθαρίζω επιμελώς την επιφάνια για να εφαρμόσω το αστάρι. Κάποια διατίθενται και σε σπρέι για εύκολη εφαρμογή περνώντας 3 χέρια. Σαφώς περιμένοντας να στεγνώσει το κάθε χέρι πριν περαστεί το επόμενο και αφού περαστεί και το τρίτο και στεγνώσει με ένα μαλακό γυαλόχαρτο τρίβω την επιφάνεια για να γίνει λεία (δεν ξέρω δείκτη σκληρότητας).

Τέλος βάφω την επιφάνεια με χρώμα που έχω προμηθευτεί από χρωματοπωλείο έχοντας τον κωδικό του χρώματος του αυτοκινήτου μου, για το πάτωμα του οδηγού που θέλω να δουλέψω νομίζω ότι δεν χρειάζεται στο τέλος βερνίκι.

Έχω βρει κάποιες εταιρίες που μπορώ να προμηθευτώ υλικά χημικά για την αφαίρεση της σκουριάς όπως και αστάρι, αν επιτρέπεται να τις γράψω ας μου πει ένας διαχειριστής για να μου πείτε γνώμες. Χρωματοπωλείο είναι το μόνο εύκολο πιστεύω και ξέρω ένα κατάστημα ελπίζω μόνο να μην έχει κλείσει.

Sorry για το post σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα. :cheers:

:up: ….κάποιος παιδιά;

george.x82
29-05-16, 00:39
Έχω μονώσει τα πάντα και μου παρουσιάστηκε τώρα αυτό!

Οι φωτογραφίες είναι από την πλευρά του συνοδηγού, εγώ έχω το πρόβλημα στο αντίστοιχο του οδηγού, απλά δεν βρήκα εικόνες από εκεί.

Σε κόκκινο πλαίσιο είναι μια μεταλλική βάση που δεν μπορώ να καταλάβω αν ανήκει στο μέρος του σασί ή στο φτερό. Πάνω σε αυτή την βάση βιδώνεται το νούμερο 17 https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1331-EUR-01-1985-E30-BMW-318i&diagId=41_0455

Όταν ρίχνω νερό στα λούκια παράλληλα με το παρμπρίζ και φτερό (βλέπε βελάκια νούμερο 2), με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω περνάει νερό μέσα σε αυτή την βάση (βλέπε κόκκινο πλαίσιο) και βγαίνει μέσα στο μηχανοστάσιο από το κάτω μέρος της (βλέπε βελάκια νούμερο 1), όπως έχει αντίστοιχα άνοιγμα και στο πάνω μέρος της (βλέπε βελάκι νούμερο 3).

Από την πλευρά του οδηγού που έχω το πρόβλημα το σασί κάτω από αυτή την βάση κάνει ένα σκαλοπάτι, εκεί βρίσκεται η έξοδος της ντίζας του κλείστρου του καπό όπου όλα τα νερά καταλήγουν πάνω στην τσιμούχα της ντίζας, στην μόνωση του μηχανοστασίου αλλά και στην βάση της ασφαλειοθήκης.

Μπορεί να μου πει κανείς αν έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο;

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/2enb389-1.png

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/2556nhl-1.png

george.x82
11-06-16, 23:31
Έχω μονώσει τα πάντα και μου παρουσιάστηκε τώρα αυτό!

Οι φωτογραφίες είναι από την πλευρά του συνοδηγού, εγώ έχω το πρόβλημα στο αντίστοιχο του οδηγού, απλά δεν βρήκα εικόνες από εκεί.

Σε κόκκινο πλαίσιο είναι μια μεταλλική βάση που δεν μπορώ να καταλάβω αν ανήκει στο μέρος του σασί ή στο φτερό. Πάνω σε αυτή την βάση βιδώνεται το νούμερο 17 https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1331-EUR-01-1985-E30-BMW-318i&diagId=41_0455

Όταν ρίχνω νερό στα λούκια παράλληλα με το παρμπρίζ και φτερό (βλέπε βελάκια νούμερο 2), με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω περνάει νερό μέσα σε αυτή την βάση (βλέπε κόκκινο πλαίσιο) και βγαίνει μέσα στο μηχανοστάσιο από το κάτω μέρος της (βλέπε βελάκια νούμερο 1), όπως έχει αντίστοιχα άνοιγμα και στο πάνω μέρος της (βλέπε βελάκι νούμερο 3).

Από την πλευρά του οδηγού που έχω το πρόβλημα το σασί κάτω από αυτή την βάση κάνει ένα σκαλοπάτι, εκεί βρίσκεται η έξοδος της ντίζας του κλείστρου του καπό όπου όλα τα νερά καταλήγουν πάνω στην τσιμούχα της ντίζας, στην μόνωση του μηχανοστασίου αλλά και στην βάση της ασφαλειοθήκης.

Μπορεί να μου πει κανείς αν έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο;

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/2enb389-1.png

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/05/2556nhl-1.png

Ένα up .....
Δεν έχουμε 30άρια εδώ; :original: