PDA

Επιστροφή στο Forum : M3 E46 ρετουσάρισμα!

pilot
21-01-16, 22:27
Επειδή όπως έχω πει, η προληπτική συντήρηση σε γλιτώνει απο πολλά ''βάσανα'' Και το σημείο που θεωρώ, απο ότι μας έχει δείξει η εμπειρία, οτι πάσχει αρκετά ο S54 είναι η φλάντζα του καπακιού..είναι, ως γνωστόν, πολύ λεπτή και καίγεται μεταξύ των κυλίνδρων με τα γνωστά επακόλουθα!

Οπότε θεώρησα καλό να κάνω και εγώ κάποιες εργασίες ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει να μου προσφέρει την απόλαυση για την οποία φτιάχτηκε! Θα τοποθετηθεί φλάντζα Cometic σε συνδυασμό με μπουζόνια ARP και θα κάνουμε και έναν καθαρισμό τα μπέκ..Επίσης μιας και είναι ευκαιρία θα αλλάξουμε και τα μέταλλα των μπιελών..

Σήμερα ανοίξαμε την κεφαλή και η άριστη κατάσταση του αυτοκίνητου ''επιβεβαιώθηκε'' και εκ των έσω, αποτέλεσμα της καλής και προπάντων προληπτικής συντήρησης και του, κατά την ταπεινότατη άποψή μου, καλύτερου Μάστορα για BMW!

Η εργοστασιακή φλάντζα ήταν σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα ίχνος ''μαυρίσματος'' η καψίματος..επίσης τα μπουζόνια ''έλυσαν'' με αρκετή δύναμη όπως έπρεπε! Γενικά φαίνεται οτι ο κινητήρας έκανε καλή και ομοιόμορφη καύση, γεγονός που επιβεβαιώνετε και απο το οτι ποτέ δεν έχει βγάλει σχετικά σφάλματα και ποτέ δεν είχα τρέμουλο η πυράκια! Είμαι πολύ περίεργος να δω και τα μέταλλα αύριο! Για την ιστορία το μοτέρ έχει 125.500 χλμ..

34752

34753

34754

34755

34756

34757

34758

34759

34760

A8hnaios
21-01-16, 22:33
Ωραια δουλεια Γιωργο..... το εχεις ετοιμοπολεμο βλεπω.. :gun_bandana:

turbodog
22-01-16, 09:17
Πιλοτε θα πλανισετε καπακι πριν την τοποθετηση η οχι? Υπαρχουν αντικρουωμενες αποψεις για τον S54. Η λειτουργια του κινητηρα σου btw ειναι παρα πολυ καλη

Kazakos Garage
22-01-16, 10:08
pilot: Οχι Δημήτρη, ένα καθάρισμα μόνο, τρίψιμο βαλβίδες και τσιμουχάκια..

ΔημήτρηςΜ3
22-01-16, 14:59
pilot: Οχι Δημήτρη, ένα καθάρισμα μόνο, τρίψιμο βαλβίδες και τσιμουχάκια..

Να γράφεις απο το δικο σου προφίλ :hystericalbs1::hystericalbs1:

6ylinder
22-01-16, 15:02
Από περιέργεια και μόνο...ρετουσάρισμα στα 125.000χλμ;;; Δεν είναι κάπως πολύ λίγα;;
Στα 125Κ νομίζω θεωρούνται καινούργια τα μοτόρια...ακόμα και με τυπική συντήρηση...

BILL007
22-01-16, 15:11
Από περιέργεια και μόνο...ρετουσάρισμα στα 125.000χλμ;;; Δεν είναι κάπως πολύ λίγα;;
Στα 125Κ νομίζω θεωρούνται καινούργια τα μοτόρια...ακόμα και με τυπική συντήρηση...

Για Μ μοτέρ, μια χαρά είναι τα 125Κ! Δεν είναι Μ43.

Εδώ άλλα S-- στα 50 και 60Κ είδαν τα ραδίκια... :thumbsdown:

Μια χαρά είσαι Γιώργο! Περιμένουμε και φωτό απο τα μέταλλα! :original:

BILL007
22-01-16, 15:15
pilot (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=771) λίγο στον 6ο μου φαίνεται ανομοιογένεια ή κάνει κάποια αντανάκλαση?

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34755&d=1453407974

Cylinder numbering is from front to rear; 1 at the front and 6 at the rear.
Ignition firing order is 1-5-3-6-2-4.
Engines produced through 1995, are generally considered as having one bank (bank-1). All cylinders are bank-1.
Engines produced from 1996-on are considered to have two banks (bank-1 and bank-2). Cylinders 1 through 3 are bank-1 and cylinders 4 through 6 are bank-2.https://blog.bavauto.com/10109/bmw-engine-firing-order-and-cylinder-location-bank-1-bank-2-4-cyl-6-cyl-v8-v12/

Harisp
22-01-16, 15:19
Θα είχε ενδιαφέρον να γράφεται στο περίπου το κόστος εργασιών, για όσους θέλουν να γνωρίζουν τι τους περιμένει από κόστος συντήρησης ενός Μ3 e46.

pilot
22-01-16, 15:40
Αυτό φίλε μου είναι λίγο δύσκολο διότι άλλες τιμές χρεώνει ο δικός μου μάστορας, που είναι και από τους ποιο λογικους σε τιμές, αν όχι ο ποιο "λογικός"...Όταν τελειώσω θα αναφέρω τις τιμές των ανταλλακτικων.

pilot
22-01-16, 15:44

Όλο αυτό είναι στα πλαίσια της προληπτικης συντήρησης όπως αναφέρω ποιο πάνω! Το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα θέμα..Δεν είχα ποτέ όλα είναι στα "πράσινα" απλά επειδή το αυτοκίνητο το χαίρομαι και το σκίζω όπως του αρμόζει, είπα να του κάνω και ένα δωράκι ώστε να συνεχίσει να μου κάνει όλα τα γούστα!

pilot
22-01-16, 20:35
pilot (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=771) λίγο στον 6ο μου φαίνεται ανομοιογένεια ή κάνει κάποια αντανάκλαση?

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34755&d=1453407974

https://blog.bavauto.com/10109/bmw-engine-firing-order-and-cylinder-location-bank-1-bank-2-4-cyl-6-cyl-v8-v12/

Ναι.έχει μια διαφορά αλλά είναι μικρότερη από οτι φαίνεται στην φωτογραφία..

pilot
22-01-16, 22:48
34776

34777

34778

34779

34780

34781

Η καλή εικόνα του μοτέρ συνεχίστηκε και στο..''υπόγειο''! Ο στρόφαλος είχε ακόμα το μαμά χρώμα ανάμεσα στα κομβία! Η δε φλάντζα κάρτερ ήταν και αυτή σε ιδανική κατάσταση για τα χλμ του μοτέρ και το λαστιχένιο της κομμάτι σαν καινούργιο και μαλακό εν αντιθέσει με άλλα που έχει δει ο Χρήστος ακόμη και απο πολύ ποιο καινούργια μοτέρ που ήταν ξεραμένα και έσπαγαν!

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της λίπανσης με καλά λάδια και το πολύ συχνών αλλαγών! Μη ''τσιγκουνεύεστε'' το λιπαντικό..είναι το ''αίμα'' του μοτέρ! thumb

pilot
22-01-16, 23:02
Και τώρα στο ''επίμαχο'' σημείο! Τα μέταλλα των μπιελών! χαχαχαχ...Υπήρχε φυσικά φθορά, αναμενόμενη βέβαια, αλλά γενικά ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση όπως είπε και ο Χρήστος..Την σημαντικότερη φθορά την είχε το πάνω του 6ου απο το οποίο ''έφυγε'' και ένα πολύ μικρο κομματάκι απο την πρώτη στρώση και το κάτω του 3ου όπου άρχισε να φαίνεται το μπρούτζινο χρώμα..

Και τώρα κάτι εξαιρετικά σημαντικό! Τα μοτέρ των facelift Μ3, δηλαδή μετά τα μέσα του 2003, είχαν άλλες βίδες μπιελών οι οποίες πρέπει να αντικαθίστανται με την αλλαγή των μετάλλων και αυτό είναι επιτακτικό ειδικά γιατί σφίγγουν για συγκεκριμένο αριθμό!

Οταν βάζουμε τις καινούργιες αυτές σφίγγουν με δυο τιμές ροπής, μια εφαρμογής και μια συναρμογής, όπως αναφέρει το ''ευαγγέλιο'' και τέλος με ροπή η οποία εφαρμόζεται με μοίρες χρησιμοποιώντας γωνιόμετρο προσαρμοσμένο στο ροπόκλειδο! Ολη αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται για συγκεκριμένο αριθμό και αυτό πρέπει να τηρηθεί αυστηρά διότι όπως μας λέει το manual υπάρχει κίνδυνος για καταστροφική αστοχία του κινητήρα!! :whistle:

34782

34783

34784

34785

Dimimav
22-01-16, 23:30
Δηλαδή καταλαβαίνουμε πως ενα αρκετά προσεγμένο m3(οπως αντικειμενικά ειναι του pilot)
ακομα και σε αυτα τα χιλιόμετρα χρειαζεται τέτοια συντηρηση .
Επισης βλέπουμε οτι πολλά πράγματα ειναι (οριακά) και καλα κανει ο άνθρωπος και τα αλλάζει.
Και ρωτάω εγω το συμπέρασμα ..φανταστείτε τι γινεται με τα χρεπια που κυκλοφορούν και πουλιούνται
με χιλιόμετρα τουλάχιστον διπλάσια με τρεις τέσσερις ιδιοκτήτες οπου
ολα αυτα παραπάνω φυσικά δεν εχουν αλλαχτεί ΠΟΤΕ :facepalm:
Υ.Γ good job pilot συνεχίζεις και εχεις το κεφάλι σου ησυχο-<αξία ανεκτίμητη>:original:

A8hnaios
22-01-16, 23:36
Γι αυτο πουλιουνται στο 10ρικο.... το πληρωνεις μετα που το αγοραζεις, η το σκιζεις και το πουλας σε κανα 6μηνο 9χιλ ευκαιρια κτλ...

Αυτοκινητο που εκανε γυρω στο 100.οοο Ε χρηζει και του αναλογου κοστους/σερβις..

pilot
23-01-16, 00:00
Παιδιά, το αυτοκίνητο το μόνο που χρειαζόταν ουσιαστικά ήταν τα μέταλλα..τα οποία θα μπορούσαν άνετα να ''βγάλουν'' αρκετά χλμ ακόμα! Του Χρήστου για παράδειγμα ήταν σε καλύτερη,σχετικά, κατάσταση και το μοτέρ του έχει σχεδόν 170Κ χλμ!..η φλάντζα της κεφαλής ήταν σε άριστη κατάσταση και τα μαμά μπουλόνια σφιχτά, εφόσον δεν είχα πυράκια και το μοτέρ δεν ''κούτσαινε'' ούτε καίει λάδια, δεν θα είχε θέμα..

Απλά, όπως είπα, η προληπτική συντήρηση είναι πολύ σημαντικό θέμα..και τα μέταλλα, δυστυχώς, είναι αυτό που είναι σε αυτά τα μοτέρ και όπως έχω πει, προσωπικά πάντα, δεν με απασχολεί ούτε με πειράζει που τα άλλαξα στα 125Κ χλμ..

PetrosD
23-01-16, 00:03
Μπράβο! Ωραία δουλειά. Καλά έκανες και έκανες αυτές τις εργασίες. Προσέχεις το αυτοκίνητό σου για να σε προσέχει κι εκείνο. Τώρα θα είσαι πανέτοιμος για την πίστα.

Vassilis ///M
23-01-16, 10:39
Καλημέρα Γιώργο...

Μπράβο καταρχήν για την ενημέρωση και,
μπράβο επίσης που δεν είσαι από εκείνη τη ''ράτσα'' των κομπλεξικών...και μας παρουσιάζεις τυχόν αστοχίες που μπορεί να προκύψουν από το άνοιγμα του μοτέρ σου...

Κάπου αναφέρεις ότι ο στρόφαλος είχε ''ακόμη'' το μαμά χρώμα...
Τι εννοείς???
Υπάρχει περίπτωση να άλλαζε χρώμα ως προς τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκεί κάτω???

Όταν λέμε μελάνιασμα στροφάλου εκεί αναφερόμαστε έτσι???
Στην διχρωμία που θα προκύψει, αλλά από τι εξαρτάτε και ποια η λύση σε αυτήν την περίπτωση???

Πέταμα και αλλαγή στροφάλου με ότι συνεπάγεται αυτό ή φυσιολογικό φαινόμενο μετά από τόσα χλμ οπότε προχωράμε ακάθεκτοι???

:thanks:

costask2
23-01-16, 11:44
Ωρε κουμπάρε, πεντακάθαρο το μοτέρ... Πολυ ωραία δουλειά κ μπράβο στον καλύτερο μάστορα που έχω γνωρίσει, έτσι να φτιάχνονται κ να συντηρούνται σοστα τα μοτορια μας για να μπορούμε να τα σκιζουμε οπος θα πρέπει :thumbsup::thumbsup:
Άντε κ όταν ειναι έτοιμο να τα στήσουμε πάλι να δούμε κ τη διαφορα... thumb:thumbsup:

pilot
23-01-16, 11:56
Καλημέρα Γιώργο...

Μπράβο καταρχήν για την ενημέρωση και,
μπράβο επίσης που δεν είσαι από εκείνη τη ''ράτσα'' των κομπλεξικών...και μας παρουσιάζεις τυχόν αστοχίες που μπορεί να προκύψουν από το άνοιγμα του μοτέρ σου...

Κάπου αναφέρεις ότι ο στρόφαλος είχε ''ακόμη'' το μαμά χρώμα...
Τι εννοείς???
Υπάρχει περίπτωση να άλλαζε χρώμα ως προς τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκεί κάτω???

Όταν λέμε μελάνιασμα στροφάλου εκεί αναφερόμαστε έτσι???
Στην διχρωμία που θα προκύψει, αλλά από τι εξαρτάτε και ποια η λύση σε αυτήν την περίπτωση???

Πέταμα και αλλαγή στροφάλου με ότι συνεπάγεται αυτό ή φυσιολογικό φαινόμενο μετά από τόσα χλμ οπότε προχωράμε ακάθεκτοι???

:thanks:
Οχι, δεν εννοώ αυτό... το μελάνιασμα είναι άλλη περίπτωση,είναι απο υπερθέρμανση, εκεί πας για άλλα γούστα..

Μαμά χρώματα εννοώ είναι όπως βάφτηκε απο το εργοστάσιο..και στις παρειές και στα κομβία κλπ..δηλαδή δεν έχει ''φάει'' μυστήρια ζόρια, υπερθέρμανση κλπ..και προφανώς επιβεβαιώνεται και απο αυτό το σημείο οτι εχει πραγματικά χλμ το μοτέρ..

chief
23-01-16, 12:47
Μπραβο Γιωργο, καλα εκανες. Αλλαξα και εγω προληπτικά μεταλα πριν απο δυο χρονια (αν και ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση απ τα δικά σου) και δεν το μετανιωσα καθόλου.

Εισαι και τυχερός γιατι εχεις και πολύ δυνατό μηχανικό.
Ο Καζάκος εχει βοηθήσει και εμένα πάρα πολλες φορες και τον ευχαριστώ.

pilot
23-01-16, 12:48
Επίσης και τα σημάδια τα χρωματιστά που βάζουν από το εργοστάσιο ακόμα φαίνονται! Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάσταση του αυτοκινήτου..δόξα το θεό 6 χρόνια τώρα δεν με έχει προβηματησει ποτέ!

pilot
23-01-16, 12:51
Μπραβο Γιωργο, καλα εκανες. Αλλαξα και εγω προληπτικά μεταλα πριν απο δυο χρονια (αν και ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση απ τα δικά σου) και δεν το μετανιωσα καθόλου.

Εισαι και τυχερός γιατι εχεις και πολύ δυνατό μηχανικό.
Ο Καζάκος εχει βοηθήσει και εμένα πάρα πολλες φορες και τον ευχαριστώ.

Ευχαριστώ αδερφέ..τα προσέχουμε για να μας προσέχουν!

Όσο για τονΧρήστο έχεις απόλυτο δίκιο..είμαστε όντως τυχεροί που είναι φίλος και μάστορας μας!

jannisa
23-01-16, 13:48
Μπραβο Γιωργη.

Τα περασα περισυ κι εγω και στο λυσιμο ηταν κι ενα δοντακι απ το γραναζι του βανος ετοιμο να χαιρετησει. Αλλαξα και αντλια νερου να τελειωνουμε, μου λεγανε γυρω στα 160-180κ χλμ αρχιζουν να ζοριζονται.

Καλα τελειωματα και καλοστρωτο, θα σου σπασουν τα νευρα μεχρι να τελειωσει το μπρεηκ ιν χαχα.

pilot
23-01-16, 14:39
Πω πω τυχερός είσαι με το βανος!!

PetrosD
23-01-16, 17:18
Ο στρόφαλος δεν επηρεάστηκε καθόλου από την τρομερή φθορά στο μέταλλο του τρίτου;
Και όταν λες "Το κάτω του τρίτου" (που έχει τη μεγαλύτερη φθορά) γιατί το κάτω; Τα πάνω είναι που τραβάνε τα ζόρια.

pilot
23-01-16, 17:36
λέω το κάτω γιατί ήταν το κάτω! χαχαχα..

Όλα τα κομβία είναι σε άριστη κατάσταση..thumb

Azurius
23-01-16, 18:18
Καζάκος. Τι να λέμε τώρα... Ο γίγαντας με τη χρυσή καρδιά και τα χρυσά χέρια. Ένα τεράστιο μπράβο στον αδερφό βαγκίτη για την προοληπτική συντήρηση στην λατέρνα του, η οποία έδειξε ότι είναι πολύ συστηματικός στη φροντίδα του μιτρίου και ένα ακόμα μπράβο στον Καρίμ-Αχμούτ Γιακούμπ Καζάκο (γνωστός και ως κύριος Μάκης) ο οποίος αντιμετώπισε το αυτοκίνητο του Γιώργου (όπως και όλων των πελατών του) σαν να είναι το δικό του!

ΥΓ. Μετά απο όλα αυτά τα εύσημα κανονίστε και οι δυο σας. Θέλω βόλτα στην πίστα.

pilot
23-01-16, 18:34
Καζάκος. Τι να λέμε τώρα... Ο γίγαντας με τη χρυσή καρδιά και τα χρυσά χέρια. Ένα τεράστιο μπράβο στον αδερφό βαγκίτη για την προοληπτική συντήρηση στην λατέρνα του, η οποία έδειξε ότι είναι πολύ συστηματικός στη φροντίδα του μιτρίου και ένα ακόμα μπράβο στον Καρίμ-Αχμούτ Γιακούμπ Καζάκο (γνωστός και ως κύριος Μάκης) ο οποίος αντιμετώπισε το αυτοκίνητο του Γιώργου (όπως και όλων των πελατών του) σαν να είναι το δικό του!

ΥΓ. Μετά απο όλα αυτά τα εύσημα κανονίστε και οι δυο σας. Θέλω βόλτα στην πίστα.

το σηκώνει ο οργανισμός σου το μπινελίκι ε? :whistle:

Leonidas_E39
23-01-16, 18:41
Μαλλον του εδωσε στιγματα για κραου το βαγκ και ψαχνει μαστορα χαχαχαχαχαχχαχχα

σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!

Kazakos Garage
23-01-16, 18:41
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

nikos valvetronic
24-01-16, 18:38
Μαλλον του εδωσε στιγματα για κραου το βαγκ και ψαχνει μαστορα χαχαχαχαχαχχαχχα

σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!

Ε ναι Λεώ αφού γνωρίζει όλα τα μαστόρια της Θεσ/νικης με το μικρό τους,
(σε λίγο θα παέι για πρόεδρος του σωματείου επισκευαστών) σου λέει ας πάω στον
Καζάκο μπας και μου φτιάξει κάτι που να μην σπάει.Πάνε ρε να σου βάλει
κανένα Μ43 τουρμπισμένο με καμιά 350άρα άλογα να ησυχάσεις από μοτέρ
τουλάχιστον γιατί από καρότσα και πρόσφυση πάλι σκατά θα είσαι παλιοβαγγίτη :tease:

:thefinger::thefinger:

Γιωρίκα μπράβο πουλόπομ' επήκες το μοτέρ πεχλιβάνο, θα τσερίζ' τα
χρονόμετρα στα Σέρρας :thumbsup:
Κάνεις σωστές κινήσεις πάντα στο αυτοκίνητο.Μεγειά και καλό στρώσιμο!!
Με ευθυγράμμιση έβγαλες άκρη ή θα πηγαίνει σαν την λαϊστέρα πάλι? :th_Laie_67-1:
Για το Καζακ δεν λέω τίποτα για να μην κοκκινίσουν τα τρυφερά μαγουλάκια του!! χαχαχαχα

pilot
24-01-16, 18:49
Όλα μπόμπα πουλιμ..βγάλαμε άκρη..θα μου πει και ο Χριστόφορος κανα δυο πραγματάκια και μια χαρά θα είναι..

Harisp
25-01-16, 11:59
Αυτό φίλε μου είναι λίγο δύσκολο διότι άλλες τιμές χρεώνει ο δικός μου μάστορας, που είναι και από τους ποιο λογικους σε τιμές, αν όχι ο ποιο "λογικός"...Όταν τελειώσω θα αναφέρω τις τιμές των ανταλλακτικων.

Ναι εντάξει, απλά να έχουμε μια εικόνα.
Εσένα πχ ο Καζάκος μπορεί επειδή είστε φίλοι να σου κάνει ακόμα καλύτερη τιμή, αλλά θα μπορούσε να σου πει ή να γράψει ο ίδιος κάτι ενδεικτικό για να έχουμε μια εικόνα. :original:

Thomelef
25-01-16, 12:52
super!

όλα δείχνουν τέλεια. όλα ωραία και καλά πούλεμ, η μόνη ένσταση που έχω, είναι με τον χρόνο που γίνονται αυτές οι εργασίες...θα προτιμούσα να το κάνω πχ αμέσως μετά το track day.

σε ένα αμάξι το οποίο δεν κάνει κιχ, δεν έχεις τπτ απολύτως να φοβηθείς.

πέραν της συντήρησης, το σημαντικότερο όλων, είναι ότι έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης της μηχανής. αξία ανεκτίμητη θα έλεγα...

pilot
25-01-16, 15:29
Θωμά γιατί ρε φίλε? τι σημασία έχει? Ουτος η άλλως δεν είναι και η τελευταία φορά που πάμε πίστα..

Vasilis M3
25-01-16, 15:38
Θα το πετάξεις το κομπρεσσέρ πάνω? :whistle:

Τι νόμιζες ότι το χάψαμε,πως ξύπνησες μια μέρα και ήθελες να δεις τα εσώψυχα του μοτέρ?

:fountwtis:

pilot
25-01-16, 15:44
Μπααααα...άλλες καψες έχω εγώ!

pilot
25-01-16, 22:38
Update..Ήρθαν το μεσημέρι και τα δυο μπουζόνια που έλειπαν και αργά το απόγευμα ήταν έτοιμη και η κεφαλή...καθαρίσαμε και τα πιστόνια και αύριο συνεχίζουμε!

34828

34829

34830

34831

34832

34833

34834

Θαυμάστε την απίστευτη κεφαλή του S54 που θεωρείται ''exotic'' σε σχεδίαση! Γλυπτό απο μέταλλο! :warriorsmiley:

Thomelef
26-01-16, 12:16
Θωμά γιατί ρε φίλε? τι σημασία έχει? Ουτος η άλλως δεν είναι και η τελευταία φορά που πάμε πίστα..

όχι ότι τρέχει τπτ, απλά αυτό θα έκανα εγώ. ψυχολογικό είναι το θέμα. και εδώ μη ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για μια απλά προπόνηση, μιλάμε για 2 μέρες, αίμα δάκρυα και ιδρώτα για το αμάξι.

θα ήθελα να κάνω το διήμερο και μετά με την ησυχία μου να κάνω όλες τις εργασίες που κάνεις. να το κυκλοφορήσω δλδ και να είναι εντελώς τσίλικο.

γενικά δεν μου κάθεται καλά το: το ρετουσάρω, για να πάω να του πιώ το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Azurius
26-01-16, 21:09
όχι ότι τρέχει τπτ, απλά αυτό θα έκανα εγώ. ψυχολογικό είναι το θέμα. και εδώ μη ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για μια απλά προπόνηση, μιλάμε για 2 μέρες, αίμα δάκρυα και ιδρώτα για το αμάξι.

θα ήθελα να κάνω το διήμερο και μετά με την ησυχία μου να κάνω όλες τις εργασίες που κάνεις. να το κυκλοφορήσω δλδ και να είναι εντελώς τσίλικο.

γενικά δεν μου κάθεται καλά το: το ρετουσάρω, για να πάω να του πιώ το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Καλά κάνει. BMW είναι. Άσε μην έκανε κανα κράου στην πίστα κι έβγαινε καμμια βαλβίδα μέσα απο την βαπορέτα του καλοριφέρ... :drive: :drive:

:fountwtis:

(@pilot... Έλα πές το. Αφού ξέρω ότι θα το πεις.... :whistle::whistle: )

pilot
26-01-16, 22:20
Αντε και η φλατζουλα με τα μπουζονια..εννοειται φυσικα πως οτι ανοιγει και εχει φλατζες, seals, o-ring κλπ μπαινει καινουργια..

34844

34845

34846

34847

34848

34849

34850