PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά από Θεσσαλονίκη-Γερμανία-Ολλανδία

PATSIMINI
11-01-16, 21:49
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!

Πολλοί μπορεί να με θυμάστε αλλά πολλοί ίσως όχι μιας και έχω αρκετά χρόνια να γράψω. Θα ήθελα να μεταφέρω το αυτοκίνητο μου από Θεσσαλονίκη-Γερμανία με μεταφορική.

Τι χαρτία χρειάζομαι από την ασφάλεια και γενικά ποια είναι η διαδικασία γενικότερα?

dionisisM3
12-01-16, 08:07
Διαγραφή από το υπουργείο για εξαγωγή . Κρατά και μια απόδειξη από την μεταφορικη εταιρία η την αυτοκίνηταμαξα ως απόδειξη ότι το αμάξι σου όντως έφυγε έξω . (Στο λέω γιατί πούλησα ένα αμάξι εξωτερικό και με καλέσανε να αποδείξω ότι το αμάξι έφυγε εκτός Ελλάδος . Από εφορία όχι υπουργείο )

PATSIMINI
17-01-16, 19:19
με την ασφαλιστική τι χρειάζεται να κάνω?να βγάλω πράσινη κάρτα?κάτι άλλο?

DIMITr|S
17-01-16, 22:24
για να το μεταφερει χρειαζεται διαγραφη απο υπουργειο?γτ?
δν λεει να το πουλησει εξω

Lykouras
18-01-16, 08:48
Αν το κρατησεις εκει που θα το πας με ελληνικες πινακιδες,δεν χρειαζεται να κανεις τπτ.Μονο μια πρασινη καρτα απο την ασφαλεια σου εδω.Αν παλι θες να του βαλεις ξενες πινακιδες,τοτε πρεπει να γινει διαγραφη του αυτοκινητου στην Ελλαδα!

PATSIMINI
18-01-16, 19:28
ναι πιαιδιά.εγώ θέλω μόνο να το μεταφέρω σε άλλη χώρα όχι να το πουλήσω σε αυτή.

Lykouras
18-01-16, 19:35
Το φόρτωσες και έφυγες..χτεςthumb

PATSIMINI
20-01-16, 20:55
ευχαριστώ παιδιά!!!γνωρίζει κάποιος κάποια μεταφορική Θεσσαλονίκη που να κάνει τέτοιες μεταφορές μήπως? στείλτε και ΠΜ αν θέλετε και δεν επιτρέπεται εδώ.