PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E46 ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΗ

LoufasGR
28-12-15, 11:44
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έχω μία E46 μοντέλο του 2004 και θέλω να αλλάξω το εργοστασιακό κλειδί με αυτό εδώ πέρα:https://www.lockitnow.gr/bmw-flip-car-key-shell-bmw-023.html

Από τα λίγα που βρήκα στο Ίντερνετ πρέπει απλά να ανοίξω το παλιό κλειδί να βγάλω την πλακέτα και να την βάλω στο καινούριο.Βλέπω όμως οτι η λάμα του καινούριου δεν είναι κομμένη, άρα και δεν θα ταιριάζει στη μίζα.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για να μου κόψει το κλειδί όπως το παλιό?

Ευχαριστώ! :) :thumbsup:

Dermatis
28-12-15, 11:52
Kαλημερα και χρονια πολλα!
Οσον αφορα την ερωτηση σου η απαντηση ειναι οποιοσδηποτε κλειδαρας που ασχολειται με κλειδια αυτοκινητων !
Ωστοσο δεν ειναι τοσο ευκολο το ολο εγχειρημα. Εξαρταται απο το κλειδι σου ( αν το chip του immobilizer βγαινει ) και απο την θηκη ( ακομα και να βγαινει το δικο σου, στην νεα θηκη μπορει να κουμπωνει μακρια απο την πλακετα με αποτελεσμα να μην σου φορτιζει το κλειδι ) !
Γενικα ολες αυτες η θηκες ειναι προιοντα των φιλων μας των κινεζων και δεν εχουν ληφθει υποψην μερικες παραμετροι!

edit: Μην δωσεις 35 ευρω για αυτο σε καμια περιπτωση ...στο ebay παιζουν απο 5 ευρω thumb

LoufasGR
28-12-15, 11:57
Δυστυχώς δεν διαθέτω πιστωτική για να αγοράσω από Ebay, επίσης ψάχνω κάτι άμεσα διότι είναι για δώρο.

Δηλαδή λες ότι μπορεί να μην ταιριάζει το chip από το παλιό κλειδί στην καινούρια θήκη?

wheelman
28-12-15, 12:33
Σε ορισμένα κλειδια το "τσιπάκι" είναι ελευθερο μέσα στο κλειδί,
οπότε μπορείς αφοβα να το βαλεις στο νεο καβούκι.

Σε άλλα όμως είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα,
και εκτός κ αν μιλάμε για σειρά 5, τότε θα πρέπει να αποκολληθεί κα να μεταφερθεί
σε αλλο σημειο του νεου fob ωστε να ειναι ποιο κοντά στο βαρελάκι της μίζας.

Dermatis
28-12-15, 16:31
Δυστυχώς δεν διαθέτω πιστωτική για να αγοράσω από Ebay, επίσης ψάχνω κάτι άμεσα διότι είναι για δώρο.

Δηλαδή λες ότι μπορεί να μην ταιριάζει το chip από το παλιό κλειδί στην καινούρια θήκη?

Oπως ειπε και ο Ηλιας μπορει το τσιπακι του κλειδιου σου να μην ειναι ελευθερο να μεταφερθει thumb