Επιστροφή στο Forum : Αναρτηση 318IS 1994
kotsos5297
11-12-15, 11:12
Καλησπερα! Προσφατα εγινα κατοχος ενος 318IS Ε36 και απο οτι μου ειπε αυτος που μου το πουλησε και αφου το ειδα και ο ιδιος πρεπει να αλλαξω αναρτησεις επειγοντως. Τι αναρτηση μου προτεινετε για χρηση δρομου? Ευχαριστω εκ των προταιρων
Την μαμά
ΟΕΜ είναι η μια λύση αλλά πολύ ακριβή. Απο την άλλη θα μπορούσες να ψαχτείς για aftermarket συνδιασμό π.χ σε KONI :original:
HLIAS - E36
12-12-15, 10:03
Ψάξε για Sachs...
Πες μας λίγο αν θέλεις τι ακριβώς ζητάς... Τι χρήση κάνεις στο αυτοκίνητο? Θέλεις απλά να την αλλάξεις λόγω προβλήματος ή θα ήθελες να βάλεις και κάτι παραπάνω...?
Η μαμά μαζί με ελατήρια έχει 1200ε αγορά οπότε γεια σας.
Βάλε αμορτισέρ-ελατήρια της eibach σετ 600ε έχει.
Και κράτημα καλό και ξεκούραστη στη πόλη.
Λίγο πιο σφικτή από τη μαμά σπορ ανάρτηση είναι με λίγο χαμήλωμα καθώς είναι τρεις πόντους...αυτή φοράω εγώ και είμαι υπερευχαριστημενος για τα 300ε που είχα δώσει(την είχα βρει ευκαιρία στο eBay.de τότε).
kotsos5297
13-12-15, 15:26
βρηκα bilstein b4 μαυρα με 200 ευρω τη τετραδα....ψαχνω μια πιο σκληρη απο την εργοστασιακη αλλα οχι κατι υπερβολικο...καποιος αμα μπορει να μου πει γνωμη για αυτα που βρηκα
Ρε παιδιά Sachs Advantage δεν είναι η εργοστασιακή; Που την είδατε την τιμή στο 1000άρικο;
HLIAS - E36
14-12-15, 09:32
Θα συμφωνήσω στην πρόταση του Daywalker... Η τιμή τους δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο, είναι πολύ καλή ανάρτηση, ψάξτο λίγο... Όσο για τα Bilstein τα μαύρα μην το σκέφτεσαι... Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στην αγορά...
Πριν λίγες μέρες έβαλα sachs advantage 230 με τοποθέτηση, πιο σφιχτή χωρίς να είναι κούτσουρο!
Stunt Mike
14-12-15, 23:11
Η μαμά μαζί με ελατήρια έχει 1200ε αγορά οπότε γεια σας.
Βάλε αμορτισέρ-ελατήρια της eibach σετ 600ε έχει.
Και κράτημα καλό και ξεκούραστη στη πόλη.
Λίγο πιο σφικτή από τη μαμά σπορ ανάρτηση είναι με λίγο χαμήλωμα καθώς είναι τρεις πόντους...αυτή φοράω εγώ και είμαι υπερευχαριστημενος για τα 300ε που είχα δώσει(την είχα βρει ευκαιρία στο eBay.de τότε).
Δεν ηταν ευκαιρια φιλος..Αυτη ειναι η λιανικη τιμη της.....Επισης σαφεστατα δεν ισχυουν τα 1200 ευρω για εργοστασιακη αναρτηση!!Δεν εχει λογικη,να παει καποιος να δωσει τοσα λεφτα για κατι εργοστασιακο,την στιγμη που παιρνει coilover με τα ιδια ή και λιγοτερα!!
βρηκα bilstein b4 μαυρα με 200 ευρω τη τετραδα....ψαχνω μια πιο σκληρη απο την εργοστασιακη αλλα οχι κατι υπερβολικο...καποιος αμα μπορει να μου πει γνωμη για αυτα που βρηκα
Άμα τα θες για νορμάλ χρήση με μαμά ελατήρια μια χαρά δουλειά κάνουν.είναι μαλακά αμορτισέρ γενικά.
Ρε παιδιά Sachs Advantage δεν είναι η εργοστασιακή; Που την είδατε την τιμή στο 1000άρικο;
Στην αντιπροσωπεία αδερφέ.
Εγώ έγραψα μαμά δηλ. Γνήσια BMW μαζί με ελατήρια σετ καινούργια.
Πάρε και συ τηλ μια αντιπροσωπεία αύριο να πάθεις το εγκεφαλικό όπως το παρά και γω..
Άλλο γνήσια BMW Sachs και άλλο Sachs εμπορίου μην μπερδεύεσαι..
Εμπορίου βρίσκεις με 200ε τετράδα.
Γνήσια m-pack έχουν 700e αμορτισέρ και 500ε ελατήρια.
Θα συμφωνήσω στην πρόταση του Daywalker... Η τιμή τους δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο, είναι πολύ καλή ανάρτηση, ψάξτο λίγο... Όσο για τα Bilstein τα μαύρα μην το σκέφτεσαι... Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στην αγορά...
Ο καθένας ανάλογα την τσέπη του Ηλία.το θέμα είναι η χρήση που τη θες.
Πριν λίγες μέρες έβαλα sachs advantage 230 με τοποθέτηση, πιο σφιχτή χωρίς να είναι κούτσουρο!
Ναι σε σχέση με τα μαύρα τα bilstein ειναι πιο σκληρά σίγουρα.
Δεν ηταν ευκαιρια φιλος..Αυτη ειναι η λιανικη τιμη της.....Επισης σαφεστατα δεν ισχυουν τα 1200 ευρω για εργοστασιακη αναρτηση!!Δεν εχει λογικη,να παει καποιος να δωσει τοσα λεφτα για κατι εργοστασιακο,την στιγμη που παιρνει coilover με τα ιδια ή και λιγοτερα!!
Εγώ δεν είπα ότι αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μαμά ανάρτηση.μαζί σου είμαι.
Και ναι η γνήσια μαζί με ελατήρια τόσο έχει όπως έγραψα πιο πάνω.
Όσο για την eibach δεν είναι αυτή η τιμή της που λες Μιχάλη.
Σκέτα τα ελατηρια λιανική στο εμπόριο ξεκινάνε από 150ε.
Εγώ με αλλά τόσα πήρα και τα αμορτισέρ...πως δεν είναι ευκαιρία..
Τώρα αν εσύ ψωνίσεις με 50% έκπτωση από κάποιον γνωστό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..
TA Technix απο εβαυ. αρκετα οικονομικη και παρα πολυ καλη.
Stunt Mike
18-12-15, 00:53
Εγώ έγραψα μαμά δηλ. Γνήσια BMW μαζί με ελατήρια σετ καινούργια.
Πάρε και συ τηλ μια αντιπροσωπεία αύριο να πάθεις το εγκεφαλικό όπως το παρά και γω..
Άλλο γνήσια BMW Sachs και άλλο Sachs εμπορίου μην μπερδεύεσαι..
Εμπορίου βρίσκεις με 200ε τετράδα.
Γνήσια m-pack έχουν 700e αμορτισέρ και 500ε ελατήρια.
Λεωνιδα,επειδη βρισκομαι στην αγορα και εισαγωγη αμορτισερ-ελατηριων εδω και καποια χρονια,ναι μεν ειναι διαφορετικη η παρτιδα αμορτισερ γνησιων με αφτερμαρκετ αλλα επ'ουδενι η τιμη δεν χαρακτηριζει την διαφορα τους και ειναι απλα μια κοροιδια μαρκετινγκ για να πιασει καποιον που δεν ασχολειται.....Και καλα τ'αμορτισερ πες οκ,αλλα δεν υπαρχει ελατηριο προοδευτικο στον κοσμο αυτο(ουτε και γραμμικο βεβαια) που να κοστιζει 500/4αδα!!!Δεν εχω παρει τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια,ουτε και προκειται,ουτε ενδιαφερομαι για την τιμολογιακη τους πολιτικη,αλλα δεν μπορουμε να την θετουμε ως μεσο συγκρισης στο φορουμ,επειδη καποιος τρελος την πουλαει τοσο!Δλδ αν αυριο βαλεις αγγελια το 328 σου στα 40.000 ευρω,θα λεμε εδω μεσα οτι τοσο κοστιζουν τα Ε36??Σαφεστατα και οχι.....
bilstein b4 μαυρα
δενειμαι καθολου ευχαρηστιμενος την φοραω εγω αυτην την αναρτηση την βαλαμε αναγκαστικα γτ δεν υπηρχαν πολλα λεφτα αλλα ειναι μαπα πληρως απογοητευμενος ισως ετυχε σε εμενα τι να πω
savvas bmwdakias
21-12-15, 08:41
bilstein b4 μαυρα
δενειμαι καθολου ευχαρηστιμενος την φοραω εγω αυτην την αναρτηση την βαλαμε αναγκαστικα γτ δεν υπηρχαν πολλα λεφτα αλλα ειναι μαπα πληρως απογοητευμενος ισως ετυχε σε εμενα τι να πω
Συμφωνω με τον φιλο, νομιζω οτι τα bilstein τα μαυρα ειναι οτι πιο πεταμενα λεφτα.
μιλαμε για πολυ βαρκα γυαλο το αμαξι σε παντιλικη το χανεις πολυ ευκολα αν κανεις εστω και 1 μικρη υπερβολη αλλα ειναι κουραστικο και στην οδηγηση σε ταξιδι
TA Technix απο εβαυ. αρκετα οικονομικη και παρα πολυ καλη.
Βρε παιδες, ξερει κανεις τιποτα για αυτα (ΤΑ Technix);
Ειμαι και εγω για αλλαγη σε Ε36 4πορτο 4κυλ. και μου προτιναν τα Β6. Αλλα 600¤ ειναι αρκετα λεφτα και ψαχνω και ενναλακτηκες. Υπ'οψιν φοραω H&R χαμηλοματος.
Βρε παιδες, ξερει κανεις τιποτα για αυτα (ΤΑ Technix);
Ειμαι και εγω για αλλαγη σε Ε36 4πορτο 4κυλ. και μου προτιναν τα Β6. Αλλα 600¤ ειναι αρκετα λεφτα και ψαχνω και ενναλακτηκες. Υπ'οψιν φοραω H&R χαμηλοματος.
Ολες αυτες οι "coilover" που εχουν μονο ρυθμιση υψους
Υστερουν στο εξής, οσο χαμηλωνεις τοσο σκληραινει παραλληλα.
Συνεπως προσοχη στο χαμηλωμα για να μην την πληρωσουν τα σφραγισματα.
Υπαρχουν ενα σκασμο επιλογες με λιγοτερα χρήματα
Β4, sachs, koni Βασικα τι ψαχνεις απο μια ανάρτηση?
Αυτο που ψαχνω ειναι να μην γερνει στις στροφες, να ειναι σφιχτο και να μην κοπαναει σαν κομπρεσσερ. Το υψος δεν με πειραζει. Δλδ ακομα και στο μαμα υψος να ειναι δεν με ενοχλει αισθητικα.
Αυτη τη στιγμη φοραω αντιστρεπτικες και ελατηρια χαμηλωματος H&R, με λεπτοκαλαμα κιτρινα Bilstein. Μαλλον τα Β4. Εχουν καμια 100χιλ+ πανω τους.
Κοπαναει τρελα. Δεν ξερω αν ειναι επειδη τα φαγαν τα ψωμια τους η επειδη δεν ειναι για χαμηλωμα.
HLIAS - E36
27-12-15, 13:03
Αποφύγετε φθηνή και ρυθμιζόμενη καθ' ύψος ανάρτηση... Πετάς τα λεφτά σου και ανάρτηση δεν έχεις... Οι ρυθμιζόμενες οι σωστές ξεκινάνε από 1000¤+++ για να μπορείς να πεις ότι έβαλες ανάρτηση... Υπάρχουν ένα σωρό συνδυασμοί πιο αποτελεσματικοί από μια φθηνή ρυθμιζόμενη...
Οι συγκεκριμενη για τα δικα μας εχει ρυθμιζομενη μποτα οποτε δν ισχυει το οσο χαμηλωνω τοσο πιο σκληρη.
Οι συγκεκριμενη για τα δικα μας εχει ρυθμιζομενη μποτα οποτε δν ισχυει το οσο χαμηλωνω τοσο πιο σκληρη.
Ναι οκ, η ΤΑ εχει δυο τρεις σειρες, αν ειναι ετσι
και αυτη που ρυθμιζεται μονο σε υψος mea culpa