PDA

Επιστροφή στο Forum : Κυκλοφορούμε στο Δακτύλιο;

George bmw 114i
10-10-15, 11:16
Σήμερα διαπίστωσα έκπληκτος ότι κυκλοφορώ στο δακτύλιο, καθώς το όχημά μου έχει ρύπους κάτω 140gr/kg. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά αυτό το γεγονός, ούτε σε site, ούτε σε αξιολογήσεις περιοδικών, ούτε στην αντιπροσωπεία κ.ο.κ.; Μόλις έχασα ένα χρόνο κρυβόμενος σε κάθε λογής παράδρομο και στενό.... περαστικά μου!

vagmag
10-10-15, 11:24
Σήμερα διαπίστωσα έκπληκτος ότι κυκλοφορώ στο δακτύλιο, καθώς το όχημά μου έχει ρύπους κάτω 140gr/kg. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά αυτό το γεγονός, ούτε σε site, ούτε σε αξιολογήσεις περιοδικών, ούτε στην αντιπροσωπεία κ.ο.κ.; Μόλις έχασα ένα χρόνο κρυβόμενος σε κάθε λογής παράδρομο και στενό.... περαστικά μου!

αυτό που εσύ τώρα ανακάλυψες και είναι νόμος του κράτους, καλό είναι να το έχεις και μαζί σου εγγράφως, γιατί πολλοί τροχονόμοι , εντός μάλιστα δακτυλίου ΔΕΝ το γνωρίζουν.

Για δικό σου καλό , ας είσαι ενημερωμένος και με πειστήρια, γιατί διαφορετικά δικαιώνεσαι μεν, αλλά η ταλαιπωρία είναι μεγάλη !!!!!

Καλές βόλτες και εντός δακτυλίου καθημερινά !!!!

George bmw 114i
10-10-15, 11:36
Σωστός! Και επειδή δεν είμαστε ερασιτέχνες, μέσω του παρακάτω site του υπουργείου όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει αν κυκλοφορεί το αυτοκίνητό του και να εκτυπώσει και σήμα: https://daktylios.ypeka.gr