PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαφορικο μπλοκε Ε36

dimitriseas
06-09-15, 03:12
Παιδια καλησπερα στην παρεα. Ειμαι νεος στο forum και νεος ιδιοκτητης bmw 325 e36 . Ενδιαφερομαι για διαφορικο μπλοκε για το αμαξι μου . Θελω μπλοκε για να μπορω να το παω και στο δρομο με ασφάλεια αλλα να κανω και drift. Ξερει κανεις να μου πει ποσο βημα να διαλεξω και ποσο φοραω τωρα? Ευχαριστώ

Stunt Mike
06-09-15, 17:39
Παιδια καλησπερα στην παρεα. Ειμαι νεος στο forum και νεος ιδιοκτητης bmw 325 e36 . Ενδιαφερομαι για διαφορικο μπλοκε για το αμαξι μου . Θελω μπλοκε για να μπορω να το παω και στο δρομο με ασφάλεια αλλα να κανω και drift. Ξερει κανεις να μου πει ποσο βημα να διαλεξω και ποσο φοραω τωρα? Ευχαριστώ

Δες πρωτα τι φορας,γιατι τα περισσοτερα Ε36 325(αν οχι ολα) ειναι μετατροπες με τα μισα ανταλλακτικα......

dimitriseas
06-09-15, 21:39
Ειναι μανισιο 325i φιλε . Αν ηταν μετατροπη θα το εγραφα

Stunt Mike
06-09-15, 22:00
Ωραια στειλε μου τα τελευταια 7 ψηφια του αριθμου πλαισιου σου,να σου πω τι φοραει τ'αμαξι σου

HLIAS - E36
06-09-15, 23:55
Για ρίξτε καμιά ιδέα γιατί κι εγώ στο ψάξιμο είμαι... Αν και προτεραιοτητα έχω δώσει στο κεφάλαιο "σαλόνι" για φέτος αλλά αν βρεθεί κάτι καλό, ποτέ δεν ξέρεις... thumb

Να σημειώσω ότι το δικό μου είναι μεγάλο καβούκι, από το 328i...

:thanks:

dimitriseas
07-09-15, 02:27
αρ. πλαισιου ειναι,,, FD57563

Stunt Mike
07-09-15, 02:38
Ok..325 λοιπον του 1991....Φορας το κλασικο 3.15 βημα σε 188αρι καβουκι.....Ψαξε βρες ενα σκετο γκρουπακι μπλοκε για να το βαλεις στο δικο σου καβουκι,κρατωντας το βημα σου αν το αμαξι το θες για βολτες και ταξιδια....Απο κει και μετα υπαρχουν πολλες εναλλακτικες,αναλογα τι θες απο τ'αμαξι σου.....
Υ.Γ Αν βρεις και αγορασεις ολοκληρο διαφορικο με μπλοκε,ενδιαφερομαι για το ελευθερο δικο σου(ολο το καβουκι)... ;)

dimitriseas
07-09-15, 02:54
Ναι μαλλον αυτο σκευτομαι να κανω. Να κρατησω αυτο το βημα και να βαλω γκρουπ. Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις καποια link (εστω prive) να ξερω που θα απευθυνθω? Θα το εχω ομως επι το πληστον για drift. Πρεπει να αλλαξω απαραιτητα και βημα?

Stunt Mike
07-09-15, 15:04
Ναι μαλλον αυτο σκευτομαι να κανω. Να κρατησω αυτο το βημα και να βαλω γκρουπ. Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις καποια link (εστω prive) να ξερω που θα απευθυνθω? Θα το εχω ομως επι το πληστον για drift. Πρεπει να αλλαξω απαραιτητα και βημα?

Αμα ειναι μονο για ντριφτ,μπορεις και να το κολλησεις,να μην ξοδευεσαι.....Εξαλλου το μαμισιο μπλοκε δεν ειναι για πολλα πολλα.....Τωρα οσον αφορα στο βημα,τι να σου πω.....325 μαμισιο με βημα μακρυ 3.15 δεν το λες και ντριφταδικο.....Εξαρταται τι θες,τι εμπειρια εχεις,για τι ντριφτ μιλαμε,που θες να φτασεις.....Ολοι απο καπου ξεκινησαμε....

dimitriseas
07-09-15, 21:31
Πολυ σωστος. Βασικα εμπειρια πολυ δεν εχω απο πισωκινητα αλλα ετρεχα νια ζωη με 1000ρια πιστας και ειπα στα 40 να δοκιμασω drift μιας και παντα το χα αποθημενο. Αυτα τα ολιγα για μενα . Τωρα με το αμαξι. Εχω μια αλανα μεγάλη και εκει θα βαλω κονους και με 3-4 αλλους φιλους πιο προχωρημενους θα το παλευουμε. Το θελω ομως και να βγαινω και καμια στο δρομο αφου θα βγαλω πινακιδες. Οποτε η λυση ειναι μπλοκε απ αυτα που κανουν μιση στροφη και μετα μπλοκαρουν .. βρηκα μάστορα που θα μου αλαξει τα εντοσθια στο διαφορικο που εχω και θα μου κανει 3.45 βημα με 100% μπλοκε. Δεν ξερω αν ξεχασα κατι εδω ειμαστε παλι

Stunt Mike
07-09-15, 21:44
Πολυ σωστος. Βασικα εμπειρια πολυ δεν εχω απο πισωκινητα αλλα ετρεχα νια ζωη με 1000ρια πιστας και ειπα στα 40 να δοκιμασω drift μιας και παντα το χα αποθημενο. Αυτα τα ολιγα για μενα . Τωρα με το αμαξι. Εχω μια αλανα μεγάλη και εκει θα βαλω κονους και με 3-4 αλλους φιλους πιο προχωρημενους θα το παλευουμε. Το θελω ομως και να βγαινω και καμια στο δρομο αφου θα βγαλω πινακιδες. Οποτε η λυση ειναι μπλοκε απ αυτα που κανουν μιση στροφη και μετα μπλοκαρουν .. βρηκα μάστορα που θα μου αλαξει τα εντοσθια στο διαφορικο που εχω και θα μου κανει 3.45 βημα με 100% μπλοκε. Δεν ξερω αν ξεχασα κατι εδω ειμαστε παλι

3.45 βημα σε μεγαλο καβουκι δνε υπαρχει....Τσεκαρε κι αλλα θρεντ που εχω γραψει πανω σ'αυτο......Επισης 100% μπλοκε δεν υπαρχει,δεν γινεται,δεν εχει νοημα.....Αν αναφερεσαι στο κολλημενο,σαν εννοια 100% οκ δεκτο.....50-50 ειναι βεβαια...Παντα ομως....Που ειναι αυτη η αλανα???

dimitriseas
09-09-15, 00:39
Το κολησα και παει μια χαρα. Thanks Mike