PDA

Επιστροφή στο Forum : κουκουλα για το cayenne

ducatista
22-07-15, 20:33
oτι λεει ο τιτλος παιδια ψαχνω κουκουλα για το cayenne να ειναι ενισχυμενη φυσικα επισης δεν ξερω ποιο μεγεθος ειναι το ιδανικο για να παραγγειλω ονλαιν... θελω απο ελλαδα οχι ebay καποιο αξιοπιστο store? σας παρακαλω οποιος εχει ινφο να μου πει!!

stef
22-07-15, 21:36
Ebay και να θες δεν μπορείς να αγοράσεις προς το παρόν
Για κουκούλα εδώ: https://www.pancarshop.gr/index.php?target=categories&category_id=450

ducatista
25-07-15, 11:39
Ebay και να θες δεν μπορείς να αγοράσεις προς το παρόν
Για κουκούλα εδώ: https://www.pancarshop.gr/index.php?target=categories&category_id=450

Ποιά να διαλέξω???

anton
25-07-15, 17:33
μην παρεις την πιο ακριβη ποιοτητα που εχει τα δηθεν καθρεπτάκια. Τρυπαει πολύ γρηγορα. Θα παρεις τη δευτερη καλυτερη ποιοτητα χωρις να εχει τις χαραγες της κορυφαιας τους ποιοτητας.
Μαλιστα ζητω να μου βαζουν θηλιες στο υψος των ζαντων για να δενω την κουκουλα στις ακτινες της ζαντας να μην την παιρνει ο αερας. Τουλαχιστον δυο θηλιες σε καθε τροχο. Εγω ζηταω 3 για να εχω μια αναπληρωματικη. Δενω τις θηλιες με καλωδιο στη ζαντα, μονο το καλωδιο να μην εχει μεσα μικρα συρματα αλλα ενα παχυ οπότε το στραβωνεις λιγο και παραμενει στη θεση του. Οταν δε φυσα αερας δενω μονο τις πίσω θηλιες

ducatista
25-07-15, 18:02
μην παρεις την πιο ακριβη ποιοτητα που εχει τα δηθεν καθρεπτάκια. Τρυπαει πολύ γρηγορα. Θα παρεις τη δευτερη καλυτερη ποιοτητα χωρις να εχει τις χαραγες της κορυφαιας τους ποιοτητας.
Μαλιστα ζητω να μου βαζουν θηλιες στο υψος των ζαντων για να δενω την κουκουλα στις ακτινες της ζαντας να μην την παιρνει ο αερας. Τουλαχιστον δυο θηλιες σε καθε τροχο. Εγω ζηταω 3 για να εχω μια αναπληρωματικη. Δενω τις θηλιες με καλωδιο στη ζαντα, μονο το καλωδιο να μην εχει μεσα μικρα συρματα αλλα ενα παχυ οπότε το στραβωνεις λιγο και παραμενει στη θεση του. Οταν δε φυσα αερας δενω μονο τις πίσω θηλιες

Ωραιος!!!

sheriff
25-07-15, 19:41
Θα σου προτεινω μια εταιρια η οποια εχει κορυφαια ποιοτητα αλλα δυστυχως ειναι απο το εξωτερικο,πραγματικα ομως αξιζει να περιμενεις γιατι εχει παρα πολυ φτηνη τιμη
Www.car-e-cover.de

Παραθετω την εικονα για το αυτοκινητο μου.Τελεια εφαρμογη!

sheriff
25-07-15, 19:46
Και αλλη μια που πηρα για τον αδερφο μου
62 ευρω εκαστος και 15 ευρω μεταφορικα

ducatista
25-07-15, 21:39
Τέλειες! Αλλά είναι για εξωτερικό χώρο? Είναι ανθεκτικές?

sheriff
25-07-15, 23:58
Τέλειες! Αλλά είναι για εξωτερικό χώρο? Είναι ανθεκτικές?

Ειναι μονο για εσωτερικο οι συγκεκριμενες αλλα εχει πολλους τυπους ο συγκεκριμενος

Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση ρε παιδια ειναι οτι ο εν λογω κυριος δεν ηθελε λεφτα αν δεν δω την κουκουλα απο κοντα...ηθελε δηλαδη πρωτα να παραλαβω την κουκουλα απο την Γερμανια και μετα να τον πληρωσω

:cheers:βεβαια τον πληρωσα οτι ηδη ειχε φυγει και εννοειται πριν ερθει εδω.μου ειχε γραψει οτι το internet ειναι θεμα εμπιστοσυνης!τι να πω!

Λογω συμπεριφορας και μονο αξιζει καποιος να τον προτεινει!thumb

mark e92
26-07-15, 00:27
Νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις Ελλάδα γιατί από εξωτερικό θα αργήσεις πολύ...

BabisStinson
26-07-15, 18:52
TNF. https://www.tnf.gr/shop/gr/products.php?action=categories&cat=5

Η καλή της σειρά είναι απλά εξαιρετική. Σην Ε90 την έχουμε 1 χρόνο και είναι σαν καινούρια. Και χαλάζι που έπεσε δεν κατάλαβε τίποτα. Το αυτοκίνητο όλη μέρα σοτν ήλιο να το έχεις με 40, αν βγάλεις την κουκούλα είναι λες και το είχες στον ίσκιο.

Μείναμε τόσο ικανοποιημένοι που και για την μηχανή την ίδιας ποιότητας πήρα πάλι από TNF.

ducatista
27-07-15, 03:01
TNF. https://www.tnf.gr/shop/gr/products.php?action=categories&cat=5

Η καλή της σειρά είναι απλά εξαιρετική. Σην Ε90 την έχουμε 1 χρόνο και είναι σαν καινούρια. Και χαλάζι που έπεσε δεν κατάλαβε τίποτα. Το αυτοκίνητο όλη μέρα σοτν ήλιο να το έχεις με 40, αν βγάλεις την κουκούλα είναι λες και το είχες στον ίσκιο.
Μείναμε τόσο ικανοποιημένοι που και για την μηχανή την ίδιας ποιότητας πήρα πάλι από TNF. :mpaks: πολύ καλή και αυτή βέβαια έχει 3 4 σειρές να διαλέξεις....

doctore
27-07-15, 16:21
Θα σου προτεινω μια εταιρια η οποια εχει κορυφαια ποιοτητα αλλα δυστυχως ειναι απο το εξωτερικο,πραγματικα ομως αξιζει να περιμενεις γιατι εχει παρα πολυ φτηνη τιμη
Www.car-e-cover.de

Παραθετω την εικονα για το αυτοκινητο μου.Τελεια εφαρμογη!

Και αλλη μια που πηρα για τον αδερφο μου
62 ευρω εκαστος και 15 ευρω μεταφορικα

:shok:

Πραγματικά κορυφαίες!!!

Από Porsche εξωτερικού χώρου έχουν καλύτερη εφαρμογή.