PDA

Επιστροφή στο Forum : Garage from China!

BILL007
12-07-15, 13:18
https://www.youtube.com/watch?v=6ymJEL5s56w
:shok::shok::shok: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

aristent
12-07-15, 13:35
Α.επρεπε να ηταν πιο ψηλο,να μην "σερνετε" το πανι πανω στην οροφη

Β.αν παρκαρεις στραβα και πιο εξω απο το "επιτρεπτο",οπως ο οδηγος στο βιντεο,δεν σε σωνει να κλεισεις μονο τα καθρεπτακια!!!.....παει το καπο,κατι που δεν μας αφηνει να το δουμε το ......ημιτελες βιντεο!!!

Γ.κινεζια???...ουτε το παλιο τρακτερ μου (αν ειχα) θα εβαζα απο κατω!!!...ανα πασα στιγμη μπορει να βαρεσει μπιελα ο σιδηροδρομος και να μου κανει το οχημα κοσκινο!!!

mark e92
12-07-15, 17:20
Σαν ιδέα είναι πολύ καλή!
Συμφωνώ ότι αν γίνει μια στραβή θα υπάρχει πρόβλημα αλλά αυτό με λίγη δουλειά νομίζω διορθώνεται.

Konstantinos E60
12-07-15, 18:44
Α.επρεπε να ηταν πιο ψηλο,να μην "σερνετε" το πανι πανω στην οροφη

Β.αν παρκαρεις στραβα και πιο εξω απο το "επιτρεπτο",οπως ο οδηγος στο βιντεο,δεν σε σωνει να κλεισεις μονο τα καθρεπτακια!!!.....παει το καπο,κατι που δεν μας αφηνει να το δουμε το ......ημιτελες βιντεο!!!

Γ.κινεζια???...ουτε το παλιο τρακτερ μου (αν ειχα) θα εβαζα απο κατω!!!...ανα πασα στιγμη μπορει να βαρεσει μπιελα ο σιδηροδρομος και να μου κανει το οχημα κοσκινο!!!

Το κάνουμε χειροκίνητο ή βάζουμε μηχανισμό somfy !thumb

paganis
12-07-15, 21:47
Σαν ιδέα ειναι αρκετά παλιά. Υπαρχουν κάποια ελάχιστα δείγματα , ειδικα για σκαραβαίο..

Χρίστος
13-07-15, 03:55
Ποιο πολυ για κουκουλα πολυτελειας μου κανει παρα για "γκαραζ".

Ασε που αν παρεις αλλο αμαξι περισσοτερο παχυ, μακρυ, ψηλο, το καβουκι αυτο παει για πεταμα!!

BILL007
13-07-15, 11:27
Λέμε τώρα φανταστικό σενάριο... Να ήταν όλες οι γειτονιές γεμάτες με τέτοια και να υπήρχαν και γκαράζ δημόσια...Έσοδα για το δήμο και παράλληλα η απόλυτη προστασία για αυτοκίνητα απο τις ακραίες καιρικές και όχι συνθήκες (στραβοπαρκαρίσματα). Plus να είχαν και solar panel πάνω τους για να μαζεύουν και ηλιακή ενέργεια...

Το πήγα πολύ μακρυά? :D :D :D :D :D

Χρίστος
13-07-15, 14:51
για τα ελληνικα δεδομενα????
Ετη φωτος μακρια βασιλακη!!!!

BILL007
13-07-15, 21:40
για τα ελληνικα δεδομενα????
Ετη φωτος μακρια βασιλακη!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=gpRzusd9Yi8

:D :D :D :D :D :D :D