PDA

Επιστροφή στο Forum : E46 angel eyes

markosE46
19-04-15, 14:52
Γεια σε όλους ειμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ τους διαχειριστές για την σελίδα αυτή ... Ειμαι κάτοχος ενός 316ι ε46 από τα τελευταία που βγήκαν που το χαμόγελο στο καπό πάει μέχρι τις γωνίες και όχι στην μέση τέλος πάντων θα ήθελα να βάλω angel eyes γιατί τα είδα σε ένα παρόμοιο BMW και μου άρεσαν πολυ θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την τιμή των γνήσιων της BMW η κάποιο καλό αφτερ μαρκετ ευχαριστώ προληπτικά :)

ART1
19-04-15, 22:54
Γεια σε όλους ειμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και με την σειρά μου θέλω να συγχαρώ τους διαχειριστές για την σελίδα αυτή ... Ειμαι κάτοχος ενός 316ι ε46 από τα τελευταία που βγήκαν που το χαμόγελο στο καπό πάει μέχρι τις γωνίες και όχι στην μέση τέλος πάντων θα ήθελα να βάλω angel eyes γιατί τα είδα σε ένα παρόμοιο BMW και μου άρεσαν πολυ θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την τιμή των γνήσιων της BMW η κάποιο καλό αφτερ μαρκετ ευχαριστώ προληπτικά :)

καλως ηρθες μαρκος.εχεις το face lift και angel eyes γνησιο σε ε46 δεν υπαρχει και δεν βγηκε ποτε.αφτερ μαρκετ υπαρχουν πολλα και μπορεις να βρεις απο 30 ευρω τιμες ebay και απο 50 εντος ελλαδος.επισης μπορεις να αλλαξεις και ολο το φαναρι με xenon φωτα και ενσωματωμενα τα angel αλλα ξεφευγουν στην τιμη.η πιο απλη και φθηνη λυση ειναι αυτη εδω...https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?905125-DIY-E46-Angel-Eyes-install-walkthru

christar
20-04-15, 21:12
Το link αυτο δεν ειναι για φαναρια facelift.
Κοιτα αν θελεις στην υπογραφη μου και μεσα εκει θα βρεις και αλλα link για τα συγκεκριμενα φαναρια.

kotsoskorg
21-04-15, 00:49
Ξέρω έναν που έχει από Ε46 μισό μπροστινό αμάξι. Και νομίζω είναι φεις λιφτ.
Πρέπει όμως να πας Δράμα να το δεις από κοντά.

ART1
21-04-15, 01:45
Το link αυτο δεν ειναι για φαναρια facelift.
Κοιτα αν θελεις στην υπογραφη μου και μεσα εκει θα βρεις και αλλα link για τα συγκεκριμενα φαναρια.

δεν εχει καμια απολυτως σημασια το αν ειναι φεις λιφτ η οχι.τα δαχτυλιδια και ο τροπος το πως θα μπουν ειναι ιδιος

ART1
21-04-15, 01:48
Ξέρω έναν που έχει από Ε46 μισό μπροστινό αμάξι. Και νομίζω είναι φεις λιφτ.
Πρέπει όμως να πας Δράμα να το δεις από κοντά.

angels eyes ζητησε να βαλει οχι να αλλαξει μουρη τι σχεση εχει το μισο αμαξι με τα δαχτυλιδια?

christar
21-04-15, 02:06
δεν εχει καμια απολυτως σημασια το αν ειναι φεις λιφτ η οχι.τα δαχτυλιδια και ο τροπος το πως θα μπουν ειναι ιδιος
Δεν νομιζω. Η ολη ιστορια ειναι οτι τα φαναρια μπαινουν σε φουρνο, δεν ανοιγουν ετσι εύκολα οπως στα προfacelift.

ART1
21-04-15, 02:33
Δεν νομιζω. Η ολη ιστορια ειναι οτι τα φαναρια μπαινουν σε φουρνο, δεν ανοιγουν ετσι εύκολα οπως στα προfacelift.

μπερδευεσαι...τα φαναρια στο φεις λιφτ ανοιγουν και κλεινουν κανονικοτατα χωρις κανενα φουρνο ειναι ολα κουμπωτα

christar
21-04-15, 08:49
μπερδευεσαι...τα φαναρια στο φεις λιφτ ανοιγουν και κλεινουν κανονικοτατα χωρις κανενα φουρνο ειναι ολα κουμπωτα

thumb Εχεις δικιο. Το εβλεπα απο κινητο και νομιζα οτι λεει για το coupe, δεν καταλαβα οτι μιλαει για τετραπορτο.

margaldi
22-04-15, 15:40
Προτείνω να αγοράσεις από το ebay καθώς οι δικοί μας εδώ τα κοπανανε. Θα χρειαστεί να βάλεις και λίγο δουλειά άμα πιάνουν τα χέρια σου. Βγάζεις φώτα και καλωδιώνεις κλπ. Έχει αρκετά βιντεακια στο YouTube για βοήθεια. Εγώ έβαλα σετ από ΗΠΑ με διχρωμία (όταν ανάβω φλας φωτίζουν πορτοκαλί led). Το λευκό το έχω καλωδιωσει έτσι ώστε να ανάβουν συνέχεια (daylight mode)