Επιστροφή στο Forum : κτεο
καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θελω να περασο το αυτοκινητο μου κτεο 2 μηνεσ πριν τι ληξει του,γινεται΄?
Πάρε τηλ ένα ΚΤΕΟ ιδιωτικό και ρωτά.
Λογικά θα στο περάσουν απλΑ θα χάσεις 2 μήνες από την ισχύ του τρέχοντος ΚΤΕΟ.
Λόγω υποχρεοσεων στο εξωτερικό φαντάζομαι Ε?
ακριβωσ φιλε μου,ευχαριστω
Stunt Mike
28-02-15, 23:39
Οχι δεν γινεται απ'οσο ξερω.......
Μερες πριν τη ληξη εχω περασει αρκετες φορες. Μηνες δεν ετυχε. Παρε ενα τηλ. να ρωτησεις.
Leonidas_E39
07-03-15, 17:10
Μηπως γνωριζει καποιος αν εχει αλλαξει η νομοθεσια στη χωρα μας ωστε να μπορει να περασει κτεο αυτοκινητο με ξενα νουμερα που ανηκει σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης μιας και στο εξωτερικο μας ειπαν οτι ισχυει εδω και ενα μηνα αυτη η αλλαγη.
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
λεωνιδα δεν νομιζω να μπορεις..
επισης κτεο περνας σαν εκουσιο ελεγχο.
δυστυχως σαν ημερομηνια ισχυει αυτη που οριζει η προηγουμενη και οχι κατι αλλο...κουλο αλλα ετσι ειναι
Κοιτάζοντας να κλείσω ραντεβού, έπεσα πάνω σ' αυτή την λεπτομέρεια.
Τι σκηνικό είναι αυτό; Δηλαδή υπάρχει κάποιος στο υποργείο μεταφορών που κοιτάζει τις φωτογραφίες real time και δίνει την έγκριση σε 20 λεπτά;;; :th_Laie_67-1:
ή απλά ένας ακόμα γραφειοκρατικός μηχανισμός για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα;
Αντε να δεχθώ ότι γίνεται τσεκάρισμα της πινακίδας με το αυτοκίνητο. Αλλά οι φωτογραφίες από κάτω και τα ψαλίδια;
https://www.kteohellas.gr/category/114/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%C E%B1.html
HLIAS - E36
01-04-16, 16:16
Δεν παίζει κάτι τέτοιο! Την προηγούμενη Παρασκευή περάσαμε ΚΤΕΟ το επαγγελματικό αυτοκίνητο από το μαγαζί της μητέρας μου... Όλη η διαδικασία κράτησε 15' από την ώρα που το πήγαμε μέχρι και που φύγαμε... Αφού μόλις τέλειωσε από τους ελέγχους, σε 3-4 λεπτά ήταν έτοιμα και τα χαρτιά και φύγαμε...!
και εμενα εβγαλαν φωτογραφιες