Επιστροφή στο Forum : Καθαρισμα DV Forge
Ξεκινησα καθαρισμα στις Forge....αποφασισα να τις βαλω :original:
https://www.youtube.com/watch?v=eprjo7nFodY
Ποσα χλμ έκανες ?
Θέλουν καθάρισμα ή για να περνάει η ώρα σου ?
Ποσα χλμ έκανες ?
Θέλουν καθάρισμα ή για να περνάει η ώρα σου ?
Δεν τις ειχα βαλει ποτε, ειμαι με τις ''μαμα''.....μου τις ειχαν κανει δωρο (μτχ)
Ρε βάλε και μια φωτογραφία τον πάγκο εργασίας με την πλάτη με τα εργαλεία σου να έχουμε να εγουστέρνουμε. Φαίνεται promising.
Ρε βάλε και μια φωτογραφία τον πάγκο εργασίας με την πλάτη με τα εργαλεία σου να έχουμε να εγουστέρνουμε. Φαίνεται promising.
Τον εχω δει στο αλλο φορουμ και ειναι οτι καλυτερο εχω δει,πληρης ταξη και καθαριοτητα!
Τον εχω δει στο αλλο φορουμ και ειναι οτι καλυτερο εχω δει,πληρης ταξη και καθαριοτητα!
Επειδή δεν βλέπω άλλα forum κι επειδή υποψιάζομαι οτι όσο ψείρας (με την καλή έννοια) είναι με τα αμάξια του, άλλο τόσο (ίσως και πρισσότερο αν γίνεται) θα είναι και με το garage του, γι'αυτό του το ζήτησα, για να εγουστέρνουμε (όπως έγραψα) όσοι μας αρέσουν τέτοιες "καταστάσεις"
Αυτό βέβαια έγκειται στην διακριτική του διάθεση αν θέλει να το "μοιραστεί" και μαζί μας.
nikos valvetronic
04-01-15, 17:12
Γιάννη πρώτη φορά βλέπω το garage σου και σε χαίρομαι ειληκρινά.Είναι από τα λίγα πράματα που ονειρεύομαι.Αν είχα την δυνατότητα να είχα ένα τέτοιο χώρο νομίζω ότι σπάνια θα κοιμόμουν με την γυναίκα μου :hystericalbs1:
..........
Γιάννη έχεις κάνει πράγματι ωραία δουλειά, να το χαίρεσαι !
Βλέπω έχεις βάλει και "stop" για το πόσο μέσα έρχεται το Ζ4, προφανώς προσπάθησες να εκμεταλευτείς στο έπακρο όλο το μήκος για να χωράει μέσα -μαζί- και το 2ο αμάξι, σωστά ;
H τζαμαρία στο πλάϊ όλα τα λ7 ! Υποθέτω οτι μέσα κάθεσαι και χαζευεις τα καμάρια ε ;
Γιάννη έχεις κάνει πράγματι ωραία δουλειά, να το χαίρεσαι !
Βλέπω έχεις βάλει και "stop" για το πόσο μέσα έρχεται το Ζ4, προφανώς προσπάθησες να εκμεταλευτείς στο έπακρο όλο το μήκος για να χωράει μέσα -μαζί- και το 2ο αμάξι, σωστά ;
H τζαμαρία στο πλάϊ όλα τα λ7 ! Υποθέτω οτι μέσα κάθεσαι και χαζευεις τα καμάρια ε ;
Τα stop ειναι για να μπορω να εχω στανταρ χωρο να δουλευω στο αμαξι οταν θελω, απο πισω βαζω μονο το Gs...., για τα αλλα εχω ιδιωτικο χωρο εξω
garage από τα λίγα...συγχαρητήρια να το χαίρεσαι!
Είσαι τρελός !!! έφτιαξες και γραμμή για το αέρα????????
Είσαι τρελός !!! έφτιαξες και γραμμή για το αέρα????????
:innocent::innocent:
τρέλα..αχ να είχα λίγο χώρο παραπανω και εγώ στο γκαράζ καλά θα ηταν..
Γιωτης 335i
04-01-15, 23:23
Ονειρο το γκαραζ σου ! Μπραβο !
Πολυ καλες οι FORGE, και 'γω αυτες εχω.
Πέρα από το γκαράζ πρέπει να αναρωτηθήτε τι υπάρχει μέσα στη τζαμαρία.......απλά είναι ο τέλειος χώρος για κάθε έναν τρελαμένο σαν εμάς.....Γιαννάκη μήπως έχω άδικο?
Γεια σου ρε Γιανναρα! :thumbsup:
Πέρα από το γκαράζ πρέπει να αναρωτηθήτε τι υπάρχει μέσα στη τζαμαρία.......απλά είναι ο τέλειος χώρος για κάθε έναν τρελαμένο σαν εμάς.....Γιαννάκη μήπως έχω άδικο?
:sealed::thumbsup:
Το γκαραζ του Γιαννη ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα και απο Ελληνικα forums. Οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα..
Σε ξενα forums υπαρχουν ξεχωριστοι τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!
Γιαννη καποια στιγμη θελω τα φωτα σου για τη γραμμη αερα. Ζητησα σε εναν υδραυλικο να μου περασει γραμμη (εχω στην αποθηκη 4 μετρα χαλκο) και ζητησε 100¤ :shok: Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο στειλε μου αναλυτικα τι χρειαζομαι και πως λεγεται το καθε κομματι. Νομιζω ειχε πει 40 υλικα και 60 φιλτρο νερου, ποση υγρασια να μαζεψει 3μ σωληνα?
Το γκαραζ του Γιαννη ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα και απο Ελληνικα forums. Οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα..
Σε ξενα forums υπαρχουν ξεχωριστοι τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!
Γιαννη καποια στιγμη θελω τα φωτα σου για τη γραμμη αερα. Ζητησα σε εναν υδραυλικο να μου περασει γραμμη (εχω στην αποθηκη 4 μετρα χαλκο) και ζητησε 100¤ :shok: Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο στειλε μου αναλυτικα τι χρειαζομαι και πως λεγεται το καθε κομματι. Νομιζω ειχε πει 40 υλικα και 60 φιλτρο νερου, ποση υγρασια να μαζεψει 3μ σωληνα?
Φιλτρο αερα εγω δεν εβαλα......αλλα τελικα μαλλον θελω....ποσο μαλλον που η γραμμη βγαινει και εξω απο το γκαραζ , οποτε μαζευει και εκει υγρασια...
Α ρε Μιχαλιο, χαθηκαμε!!!:original::original:
Γεια σου ρε Γιανναρα! :thumbsup:
:thumbsup:
Σε ξενα forums υπάρχουν ξεχωριστοί τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!
Δεν θα ηταν άσχημο να υπάρχει ενα τετοιο θρεντ, για να πάρουμε ολοι καμία καλή ιδεα....
Ας το δουν οι υπεύθυνοι, ωραίο θρεντ θα ειναι!!!
Σε καποιο θρεντ βεβαια αυστηρα για μελη.....οχι για τα ματια ολων
Εχω τσεκαρει ενα σταυροκατσαβιδο, και ενα γερμανικο 15αρι σε αυτο το γκαραζ.
Ενταξει, ηταν δουλεμενα.
Οχι ομως οσο το pad του playstation :p
Η υγρασια μαζευεται μεσα στο καζανι του κοπρεσερ..... τακτικες εξυδατωσεις απο το βιδακι που εχει απο κατω.
Η υγρασια μαζευεται μεσα στο καζανι του κοπρεσερ..... τακτικες εξυδατωσεις απο το βιδακι που εχει απο κατω.
Αν το δούλευει μέσα στο γκαράζ ... γιατι είναι ικανώς να το βγάζει έξω για να μην ενοχλήσει το Ζακι :th_Laie_67-1: