Επιστροφή στο Forum : Αγορα tablet
steliose36
22-12-14, 02:12
Θα θελα τη βοηθεια σας αμα ξερετε κατι σχετικο.Ψαχνω για ενα φθηνο tablet το θελω μονο για να χαζευω στο ιντερνετ και να βλεπω καμια ταινια,οχι για βαρια πραγματα δηλαδη... εχω δει το Bitmore Tab711Q 7''(16g) στα 70ε αλλα δεν ξερω τιποτα για την μαρκα αλλα μαρεσει που εχει και HDMI θυρα!! και μετα ειναι και το Lenovo A3500 7" 8GB στα ιδια λεφτα εχει λιγοτερη μνημη και χωρις hdmi αλλα ειναι επωνυμο! Εχει καποιος καποια εμπειρια η να προτεινει κατι?? δεν θελω τρελα πραγματα απο το ταμπλετ οπως εγραψα και γιαυτο κοιταω και αυτο το ευρος τιμων,ξεροντας οτι δεν μπορω να περιμενω κατι πααρα πολυ καλο ουτε περιμενω να πεταει!! :thanks::thanks:
Για την δουλειά που το θέλεις το bitmore μια χαρά είναι!!!
Nick bmwlover
22-12-14, 10:56
Μετα πας σε e star,παρα πολυ καλα αλλα ανεβαινεις λιγο σε τιμη...
Θα θελα τη βοηθεια σας αμα ξερετε κατι σχετικο.Ψαχνω για ενα φθηνο tablet το θελω μονο για να χαζευω στο ιντερνετ και να βλεπω καμια ταινια,οχι για βαρια πραγματα δηλαδη... εχω δει το Bitmore Tab711Q 7''(16g) στα 70ε αλλα δεν ξερω τιποτα για την μαρκα αλλα μαρεσει που εχει και HDMI θυρα!! και μετα ειναι και το Lenovo A3500 7" 8GB στα ιδια λεφτα εχει λιγοτερη μνημη και χωρις hdmi αλλα ειναι επωνυμο! Εχει καποιος καποια εμπειρια η να προτεινει κατι?? δεν θελω τρελα πραγματα απο το ταμπλετ οπως εγραψα και γιαυτο κοιταω και αυτο το ευρος τιμων,ξεροντας οτι δεν μπορω να περιμενω κατι πααρα πολυ καλο ουτε περιμενω να πεταει!! :thanks::thanks:
Έχει προσφορά η vοdafone αυτές τις μέρες h/p 7 ιντσών 69¤,δεν γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες πάνα να ρίξεις μια ματια
steliose36
22-12-14, 16:01
Κλεινω προς το lenovo που το βρισκω στα 80ε και εχει πολυ καλυτερη οθονη...επισης στα σχολια εχω διαβασει απο ολους τα καλυτερα!! θα πας αυριο να τα τσεκαρς και απο κοντα να σχηματισω καλυτερη γνωμη
giorgak_IS
22-12-14, 16:17
Κλεινω προς το lenovo που το βρισκω στα 80ε και εχει πολυ καλυτερη οθονη...επισης στα σχολια εχω διαβασει απο ολους τα καλυτερα!! θα πας αυριο να τα τσεκαρς και απο κοντα να σχηματισω καλυτερη γνωμη
Τα 7ιντσα παντως ειναι μικρα..thumbthumb
steliose36
23-12-14, 18:10
https://www.skroutz.gr/s/5760948/eStar-Zoom-HD-Dual-Core-9-8GB.html αυτο πως σας φαινεται? η αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/145538-bitmore-870-ips-dc-8gb?cmicc=skroutz την πατησα και εχασα την ευκαιρια με το lenovo :S
Christopherk
23-12-14, 19:14
samsung, lenovo, asus, και σαν έσχατη λύση MLS
steliose36
24-12-14, 14:46
Επειδη την πατησα και δεν προλαβα την προσφορα και θα το δωσω το 100αρικο οποτε βγαινουν τα κινεζικα...και εχω βρει κλασικκα το lenovo a3500,to Alcatel Pixi 8,sumsung galaxy tab 3,και το sumsung tab 2(που διαβαζω καλυτερα σχολια απο το 3)