Επιστροφή στο Forum : Yaris 1NR λαδια
Χαιρετω τα μελη του φόρουμ. Θελω να ρωτήσω ποια ειναι τα ιδανικα λάδια για τον συγκεκριμένο κινητήρα εαν ξέρει καποιος η εαν εχετε καποιο γνωστό με αυτο το αυτοκινητο. Κανω λιγα χιλιόμετρα το χρόνο. Να βαλω 5-30 συνθετικά και Αλλαγή στο χρονο ή 10-40ημισυνθετικα και αλλαγη το 6μηνο. Ή να παρω eneos 0-20 που συνιστά το manual?
Κάτσε να το δει ο Λάμπρος
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Να προσθεσω επισης οτι η toyota hellas μου προτείνει 5-30, η αντιπροσωπεία μου μου προτείνει 10-40 και η εταιρεια λαδιων που πηρα τηλ. μου προτεινει ο,τι λεει ο κατασκευαστής μου δλδ 0-20 και εαν θέλω 5-30 ειναι το ιδιο καλά μου είπαν. Ναι θα περιμένω.
https://www.yarisclub.gr/vb/
Καλό διάβασμα.
Αν θυμάμαι καλά, ο αδερφός μου στον ίδιο κινητήρα βάζει 5-30 (θα τον ρωτήσω και αύριο για σιγουριά)
ΥΓ:Πώς γίνεται κάποιος που ψάχνει για λάδια για yaris να οδηγηθεί σε αυτό το φορουμ??
https://www.yarisclub.gr/vb/
Καλό διάβασμα.
Αν θυμάμαι καλά, ο αδερφός μου στον ίδιο κινητήρα βάζει 5-30 (θα τον ρωτήσω και αύριο για σιγουριά)
ΥΓ:Πώς γίνεται κάποιος που ψάχνει για λάδια για yaris να οδηγηθεί σε αυτό το φορουμ??
Αμα googlαρε για λαδια "5-30" ισως τον εβγαλε εδω.
Ναι αυτο ακριβώς. Έψαχνα για τα 5-30 και με έβγαλε εδώ. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες αφου τα βάζουν και σε κινητήρες bmw θελω να μάθω εαν ειναι καλά και γιατι η αντιπροσωπεία μου με αποτρεπει λεγοντας μου οτι εαν μενουν τα λαδια για καιρο στο αυτοκινητο που δεν κανει χιλιόμετρα αλλοιώνονται. Ισχυει κατι τετοιο?
Το ξερω το yaris club αλλα δεν μπορω να διαβασω αυτα που γραφει κατι εχει παθει τωρα τελευταια.
Φυσικά και ισχύει τα λάδια πρεπει να αλλάζονται 1 φορα το χρονο min
Αρα ψεματα μου ελεγαν στην αντιπροσωπεια οτι πρεπει να τα αλλαζω καθε 6μηνες επειδη δεν κανει να μενουν
Αρα ψεματα μου ελεγαν στην αντιπροσωπεια οτι πρεπει να τα αλλαζω καθε 6μηνες επειδη δεν κανει να μενουν
Σε ποιά αντιπροσωπεία στο είπαν αυτό?
Φυσικα δεν μπορω να τους εκθεσω δημοσια ειναι δύσκολη η θεση μου. Με βαζει σε σκεψεις που η αντιπροσωπεία μου και toyota hellas εχουν διαφορετικές αποψεις....Δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο.
Φυσικα δεν μπορω να τους εκθεσω δημοσια ειναι δύσκολη η θεση μου. Με βαζει σε σκεψεις που η αντιπροσωπεία μου και toyota hellas εχουν διαφορετικές αποψεις....Δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο.
Τι εννοεις να τους εκθεσεις δημοσια? Σου ειπαν να τα αλλαζεις καθε 6 μηνες ναι ή οχι? Αν ναι, πες μας και ποιοι στο ειπαν. Σταματηστε πια να πληρωνετε κοσμο χωρις ποτε κανεις να αναφερει τα στραβα. Στη θετικη δημοσιοτητα ολα καλα για ολους, στην αρνητικη ολοι απ'εξω? :thumbsdown:
Να πας στο yarisclub και στο φυλλομετρητή σου, πάνω στη μπάρα εκεί που λέει View>Character encoding> (Προβολή>Κωδικοποίηση χαρακτήρων) και να επιλέξεις Greek (Windows-1253) και να διαβάσεις το yarisclub με άνεση.
υπαρχει ακομα το yarisclub ? τι λες ?
οχι μονο υπαρχει, ισχυει ακομα και ο κωδικος μου.....
τι λες ρε φιλε.........
παιδια το "yaris" τι ειναι ακριβως; τρωγεται; νοστιμο; :wacko:
0-20 ενεος βαζει φιλος κ σε jazz υβριδιο παντως, αν κ ακριβα...εχει καταληξει σε αυτα (βασει κ μανιουλ) λογω χαμηλων θερμοκρασιων λειτουργιας κινητηρα
ε ντάξει σαν τη μπεμπα δεν είναι αλλά τι να κάνουμε!! Εμένα μου κάνει είναι οικονομικό και όμορφο, προσωπική μου άποψη! Η bmw έχει πολλές απαιτήσεις κυρίως οικονομικές και δεν είμαστε για τέτοια τώρα! Και καινούργια κοστίζει αρκετά...