PDA

Επιστροφή στο Forum : Περιεργο προβλημα Ζ4

Mpriza
11-12-14, 10:54
Καλημερα παιδες!
Την κυριακη που μας περασε επαθα ενα χουνερι με το Ζ4 μου και αναρωτιομουν αν το εχει παθει και κανενας αλλος/αν εχει ακουσει κατι παρομοιο και αν υπαρχει περιπτωση να ειναι λογο κακης δουλειας σε καποιο service σε εξουσιοδοτημενο καταστημα bmw που ειχα κανει ποιο παλια (εχω σταματησει να πηγαινω στο συνεργειο που πηγαινα οταν απο αμελεια τους πηγα να σκοτωθω δυο φορες...)
Αυτο που επαθα ειναι το εξης,κοπηκε το μεταλικο σωληνακι που περνανε τα υδραυλικα υγρα της κρεμαγιερας..εβρισκε λεει το σωληνακι στο καρτερ (!!!) εκανε τρυπα γεματη ρινισματα (δλδ τριβοταν μαλλον για καιρο) και μεσα σε 1-2 λεπτα εχασε ολα τα υδραυλικα υγρα το αμαξι..ευτυχως δεν στεγνωσε η τρομπα και δεν χρειαστηκε αλλαγη ολο το συστημα παρα μονο το σωληνακι αυτο...
Υπενθυμιζω οτι εχω υδραυλικη κρεμαγιερα και οχι ηλεκτρικη :)

(Το σωληνακι της κρεμαγιερας στο αυτοκινητο μου περναει κατω απτο καρτερ οπως καταλαβατε)

fanisk
11-12-14, 18:28
Για αρχη πες μας ποιο ειναι το εξουσιοδοτημενο που απο την αμελεια τους θα σκοτωνοσουν 2 φορες.
Αντι να τριβεται κατω στη ποδια τριβοταν πανω στο καρτερ? Το ειχες αλλαξει ποτε? Δεν θυμαμαι πως ειναι στο Z4 θα το κοιταξω. Επειδη πριν καμια ωρα αλλαξα το μαρκουτσι αυτο σε E46, εχει 2 βασεις με συνεμπλοκ μικρα. Δεν θα επρεπε να κουνιεται.

Mpriza
12-12-14, 19:48
Πφφφ την πρωτη φορα που απαντησα buggare το ipadκαι σβηστηκε το μυνημα,την δευτερη εκλεισε απο μπαταρια ενω ειναι στην μπριζα...αντε παμε αλλη μια,τριτη και καλη ελπιζω..

Την πρωτη φορα υστερα απο αλλαγη σταυρου του κεντρικου αξονα που κοπηκε (και 10μερες μετα περιπου) κοπηκε το δεξι πισω ημιαξονιο και ´μπλοκαρε´ τον τροχο,πηγε να γινει καλο ατυχημα που απο τυχη δεν εγινε..και παλι καλα που δεν εγινε πιο πριν που πηγαιναμε μαλιοκουβαρα με ενα carerra στην εθνικη και μετα σε κατι στροφουλες..μου ειπαν οτι ειχαν δει οτι ειναι και τα δυο ημιαξονια στραβα αλλα τους ειπα εγω να μην τα αλλαξουν και καλα..ενω παντα εχω το αυτοκινητο σε αριστη κατασταση απο αποψη service/λαδιων και προληπτικων αλλαγων σε εξαρτηματα που εχουν φθαρει..τρεχουμε που τρεχουμε μερικες φορες,ας ειναι σε καλη κατασταση τα αυτοκινητα μας τουλαχιστον

Την δευτερη φορα ξεκουμπωσε το βισμα του στροφαλοφορου πανω σε στροφη με χιλιομετρα,μπηκε σε safe mode το αμαξι και δεν ξερω καν πως καταφερα να μην φυγω ευθεια στις μπαριερες..ξερεις μετα 150χιλιαδες σφυγμοι κτλ..
Το βισμα δεν εσπασε,ξεκουμπωσε και μεχρι και η bmw mobile care η οπω λεγετε μου ειπε οτι προκειτε για αμελεια..

Το σωληνακι ειχε κανει τρυπα απτην πανω του μερια οποτε δεν γινοταν να βρισκει στην ποδια :/
Ελπιζω να μην ξεχασα να γραψω κατι ειναι η τριτη φορα που τα γραφω απτην αρχη..ισως θαταν καλυτερα με πμ το ονομα του συνεργειου;;

fanisk
12-12-14, 20:09
Πφφφ την πρωτη φορα που απαντησα buggare το ipadκαι σβηστηκε το μυνημα,την δευτερη εκλεισε απο μπαταρια ενω ειναι στην μπριζα...αντε παμε αλλη μια,τριτη και καλη ελπιζω..

Την πρωτη φορα υστερα απο αλλαγη σταυρου του κεντρικου αξονα που κοπηκε (και 10μερες μετα περιπου) κοπηκε το δεξι πισω ημιαξονιο και ´μπλοκαρε´ τον τροχο,πηγε να γινει καλο ατυχημα που απο τυχη δεν εγινε..και παλι καλα που δεν εγινε πιο πριν που πηγαιναμε μαλιοκουβαρα με ενα carerra στην εθνικη και μετα σε κατι στροφουλες..μου ειπαν οτι ειχαν δει οτι ειναι και τα δυο ημιαξονια στραβα αλλα τους ειπα εγω να μην τα αλλαξουν και καλα..ενω παντα εχω το αυτοκινητο σε αριστη κατασταση απο αποψη service/λαδιων και προληπτικων αλλαγων σε εξαρτηματα που εχουν φθαρει..τρεχουμε που τρεχουμε μερικες φορες,ας ειναι σε καλη κατασταση τα αυτοκινητα μας τουλαχιστον

Την δευτερη φορα ξεκουμπωσε το βισμα του στροφαλοφορου πανω σε στροφη με χιλιομετρα,μπηκε σε safe mode το αμαξι και δεν ξερω καν πως καταφερα να μην φυγω ευθεια στις μπαριερες..ξερεις μετα 150χιλιαδες σφυγμοι κτλ..
Το βισμα δεν εσπασε,ξεκουμπωσε και μεχρι και η bmw mobile care η οπω λεγετε μου ειπε οτι προκειτε για αμελεια..

Το σωληνακι ειχε κανει τρυπα απτην πανω του μερια οποτε δεν γινοταν να βρισκει στην ποδια :/
Ελπιζω να μην ξεχασα να γραψω κατι ειναι η τριτη φορα που τα γραφω απτην αρχη..ισως θαταν καλυτερα με πμ το ονομα του συνεργειου;;

Αν στο ειπε το ιδιο το Care, γραψτο εδω, δεν νομιζω να μπορει να το αμφισβητησει καποιος. Στειλε μου και ενα πμ γιατι ειμαι περιεργος.

Το κομμενο ημιαξονιο ισως ηταν και τυχαιο. Πως θα μπορουσαν να κανουν ζημια εκει? Δεν στα αλλαξαν γιατι τα γνησια ειναι ακριβα, θυμησου αν σε ρωτησαν και ειπες οχι.

Εχεις καμια φωτο απο το σωληνακι, που εβρισκε, κλπ ?
Αυτες τις μερες θα ανοιξω το δικο μου για κατι ψιλοεργασιες και θα κοιταξω.

Mpriza
13-12-14, 01:22
Οχι,οχι δεν εκαναν αυτοι τη ζημια ουτε υπονοω κατι τετοιο :)
Αυτοι το ειδαν στραβο και δεν το ειπαν,δλδ οταν το πηγα με κομμενο ημιαξονιο μου ειπαν οτι το ειχαν δει και ηταν θεμα χρονου να κοπει,μου το ειπαν και τους ειπα να το αφησουν..πραγμα που δεν εγινε με τιποτα γιατι δεν παιζουμε με τετοια πραγματα..και μην ξεχνας και το αλλο περιστατικο με τον στροφαλοφορο :s
Φωτογραφια εχει ο μηχανικος (αλλος απο εκει που πηγαινα φυσικα) θα κανονισω να μου την στειλει και θα στο ποσταρω απλα ισως γινει απο δευτερα αυτο
Να σου πω την αληθεια το αφησα να περασει γιατι δεν ειχα ορεξη να το τραβηξω το θεμα με bmw γερμανιας κτλ
Thanx για το ενδιαφερον μαν :D