Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
Καλησπέρα στη παρέα
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την συμπεριφορά των ελαστικών CONTINENTAL 4×4 SPORT CONTACT μιας και τα έβαλα στη μπουμπού μου.
Οι διαστάσεις είναι 315-35-20 πίσω και μπροστά είναι 275-40-20
:thanks::thanks::thanks:
:shok:
Γιατί αυτό το φάρδος αν επιτρέπεται ?
Christopherk
29-11-14, 21:17
γιατί μπορεί:thumbsup:
Καλησπέρα στη παρέα
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την συμπεριφορά των ελαστικών CONTINENTAL 4×4 SPORT CONTACT μιας και τα έβαλα στη μπουμπού μου.
:thanks::thanks::thanks:
Οτι χειροτερο μπορουσες να βαλεις...:thefinger:
Αδερφε αυτα τα ρωτανε πριν τα παρεις, τωρα τι σε νοιαζει τι θα σου πουμε εμεις, λες και θα τα δωσεις πισω;
Αντε για να μην σε στενοχωραω βραδιατικα, στα τεστ εχουν παρει πολυ καλη βαθμολογια :original:
Αδερφε αυτα τα ρωτανε πριν τα παρεις, τωρα τι σε νοιαζει τι θα σου πουμε εμεις, λες και θα τα δωσεις πισω;
Αντε για να μην σε στενοχωραω βραδιατικα, στα τεστ εχουν παρει πολυ καλη βαθμολογια :original:
Αλέξη τώρα διαπίστωσα αυτά που μου έλεγες!!! :th_Laie_67-1:
γιατί μπορεί:thumbsup:
Ναι ρε φίλε δεν ήξερα ότι έχει Χ5...
Christopherk
29-11-14, 22:40
δεν ήταν επιθετικό το σχόλιο μου προς εσένα για να μην ανεβάζεις πιέσεις χωρίς λόγο, απλά φαντάστηκα ότι βλέποντας το 4*4 το έχεις καταλάβει και εσύ ότι μιλάμε για ένα μεγάλου μεγέθους τζιπ.
μην λερώσουμε άλλο το τοπικ του παιδιού.
Το ξέρω ότι δεν ήταν επιθετικό το σχόλιο σου φίλε μου, γι'αυτό ρωτάω στο πρώτο ποστ, και η αλήθεια είναι ότι ούτε που μου πέρασε από το μυαλό για χ5. :original:
Να χαρώ εγώ το φίλο μου!!!!!:thefinger::thefinger::thefinger:
Ακριβώς Μιχάλη, πρόκειτε για Χ5 thumb
τα φοραγα στο Χ3 3.0 μου και ηταν παρα πολυ καλα.
Γνωρίζει κανείς τιμές σε run flat 235/55/17?