PDA

Επιστροφή στο Forum : Γνησιες motorsport style 24.

Tsik.D.
24-10-14, 19:10
Καλησπερα, εχω διαπραγματευτει να ανταλλαξω η να αγορασω τατραδα ζαντες bmw motorsport style 24.. Θελω ομως να μαθω ποιες ειναι οι γνησιες και πως το καταλαβαινω.. Αυτο το λεω επειδη εχω δει το ιδιο σχεδιο να γραφει bmw motorsport αλλα και σκετο motorsport αλλα να μην γραφει και τιποτα... Επιμενως για να μην δωσω τις γνησιες μου style 32 για να παρω μουφα ζαντα δωστε μου τα φωτα σας να προστατευτω. Ευχαριστω για οποια απαντηση :thanks:

zaharias
24-10-14, 20:21
BMW Motorsport πρεπει να λεει Δημητρη..
Και λογικα θα πρεπει να ειναι αναγλυφο καπου απο μεσα BMW BBS..
https://www.dtmpower.net/forum/e36-m3/195601-e36-m3-wheels-info-2.html

Tsik.D.
24-10-14, 21:53
Αυτες που ειναι να παρω γραφουν bmw motorsport σαν αυτες της σελιδας που εστειλες.. απο πισω ομως πρεπει να γραφουν κατι χαρακτηριστικο σαν τις δικες μου τις 32;

zaharias
24-10-14, 22:15
Αυτες που ειναι να παρω γραφουν bmw motorsport σαν αυτες της σελιδας που εστειλες.. απο πισω ομως πρεπει να γραφουν κατι χαρακτηριστικο σαν τις δικες μου τις 32;

Λογικα απο τη μεσα μερια θα γραφουν οφσετ BMW BBS αναγλυφα.. ψαξε τις ΟΛΕΣ απο μεσα..

Tsik.D.
24-10-14, 22:20
Καταλαβα thumb !! Θα τις τσεκαρω γιατι δεν λεει να χαθουν οι γνησιες για να παρω ρεπλικα...

zaharias
24-10-14, 22:44
Καταλαβα thumb !! Θα τις τσεκαρω γιατι δεν λεει να χαθουν οι γνησιες για να παρω ρεπλικα...

17 x 7 1/2 - Offset ET-41mm (Front)
17 x 8 1/2 - Offset ET-41mm (Rear)

Ειναι ετσι?

Tsik.D.
24-10-14, 23:12
Οχι μπρος πισω το ιδιες ειναι.. δεν ξερω ακομα τις διαστασεις ακριβως γιατι μονο τις ειδα και του ειπα το σκεφτω και θα μιλησουμε

zaharias
24-10-14, 23:19
Οχι μπρος πισω το ιδιες ειναι.. δεν ξερω ακομα τις διαστασεις ακριβως γιατι μονο τις ειδα και του ειπα το σκεφτω και θα μιλησουμε

Κατσε, τι εννοεις?
Ειναι μπρος πισω ιδιες? Αυτες κανονικα ειναι ασυμμετρες 7,5 μπροστα 8,5 πισω.. οι πισω φαινονται οτι ειναι πιο φαρδυες διοτι κανουν μεγαλυτερη πατουρα σε σχεση με τις μπροστα..

JimE36
27-11-14, 15:46
Βγαινουν και με 7.5 φαρδος και οι 4 αλλα αυτες δεν γραφουν bmw motorsport.Αν το γραφουν τοτε ειναι και ασσυμετρες.Τσεκαρε απο την μεσα μερια των ζαντων τα part numbers τους.Εγω τα τσεκαρα.Δηλαδη τα εβαλα στο ιντερνετ και ''συμφωνουσαν'' αυτο που εβλεπα στις ζαντες με το ιντερνετ.

aggelosmk2
27-11-14, 20:28
Yπάρχουν 3 τύποι αυτού του μοντέλου της ζάντας.

Κ έχουν διαφορές όσον αφορά logo,σηματάκι μικρό "Μ" κ γράμματα "motorsport".

Κάνε μια ψαkτική στο ίντερνετ υπάρχει κάπου ένα αναλυτικότατο άρθρο,ευανάγνωστο κ με εικόνες απο κάθε τύπο .

HLIAS - E36
01-12-14, 13:12
Ή θα έχουν το ///Μ το σηματάκι ή θα γράφουν ανάγλυφα BMW και ακριβώς απέναντι MOTORSPORT και είναι ασύμετρες όπως ανέφερε και ο Δημήτρης...

Όλες οι άλλες είναι ρέπλικα πχ να γράφουν μόνο MOTORSPORT ή από την μία MOTOR και απέναντι SPORT κλπ...

Για σιγουριά ελέγχεις και από μέσα όπως είπαν τα παιδιά...

leo328
01-12-14, 19:37
Ακούστε παίδες .....
Τα έχω ξαναπεί...
Υπάρχουν 2 τύποι style 24.
Το σχέδιο είναι ίδιο εννοείται και είναι και οι 2 ασσυμετρες.(2χ7.5 και 2χ8.5).
Η μόνη διαφορα τους είναι ότι ο ενας τύπος είναι οι γυαλιστερές (polished) με m σηματακι χωρίς να γράφει χαρακτα κάτι κΑι ο άλλος τυπος χωρίς σηματακι ποΥ γράφει χάρακτα πάνω στην μιΑ μερια BMW και στην άλλη motorsport.αυτές είναι οι λεπόμενες σφυρηλατες.(forged).
Υπάρχει όμως και 2η ζάντα με χαρακτο το BMW motorsport.είναι η style22 που είναι ίδιες 4αδα.(4χ7.5).
Υπάρχουν και άλλες ασσυμετρες πάντα του μ3 ε36 που είναι η style 23 και 32 και οι 2 ασσυμετρες με μ σηματακι μόνο.
Τέλος γενικά άμα γράφει BMW χαρακτα εξωτερικά πάντα είναι γνήσια.μην την φοβάστε.
Έλεγχο εσωτερικά θέλουν όλες με το σηματάκι μ η' αν δεν γραφει BMW εξωτερικά.
Εκεί παιζουν πολλές απομιμήσεις.
Αν δεν γράφει BMW από μέσα με το παρτ ναμπερ είναι ημιτασιον και ας γράφει made in Germany....