Επιστροφή στο Forum : E46 m sport αναρτηση διαφορες
Εχω ψαξει στο φορουμ και δεν εχω βρει τι διαφορα εχει
η msport αναρτηση απο θεμα αμορτισερ και μπουκαλας σε σχεση με τη κανονικη
Ο λογος ειναι πως μετα απο το χτυπημα θελω και την δεξια αναρτηση αφου στραβωσε η μπουκαλα
Το αμαξι ειναι e46 318ci m sport του 2005
Να πω πως το part number ειναι 31312282098 και οι γελοιοι στην αντιπροσωπια θελουν 300 ευρο για την καθε μια
Εχω βρει μεταχειρισμενη απο e46 318ci se του 2004 και δεν ξερω αν μου κανει
Leonidas_E39
21-10-14, 23:19
Sachs perfomance
savvas bmwdakias
22-10-14, 00:49
Sachs perfomance
Λεωνιδα τα sachs performance ειναι και για ελατηρια πιο χαμηλα απο m pack? Με τα eibach τα ελατηρια που φοραω εγω θα δουλεψει σωστα?ξερουμε κοστος?
Λεωνιδα τα sachs performance ειναι και για ελατηρια πιο χαμηλα απο m pack? Με τα eibach τα ελατηρια που φοραω εγω θα δουλεψει σωστα?ξερουμε κοστος?
εγω ειμαι ο αλλος λεωνιδας...:thumbsup:
αυτα τα αμορτισερ συνδιαζονται και με μαμα ελατηρια και με χαμηλωματος οποτε και με μ-πακ και με eibach μπαινουν χωρις προβλημα...
εγω τα δικα μου για ε36 τα ειχα προπερσι απο τον φωκα στην δυραχιου στην αθηνα 500ε...τωρα μπορει να εχουν πεσει η τιμη τους...δεν ξερω..κανε ενα τηλ να σου πει ακριβως τιμη.
παντως ειναι οτι πιο κοντινο σε συμπεριφορα οπως τα μ-πακ οπως λεει και ο συνωνοματος...thumb
savvas bmwdakias
22-10-14, 12:07
εγω ειμαι ο αλλος λεωνιδας...:thumbsup:
αυτα τα αμορτισερ συνδιαζονται και με μαμα ελατηρια και με χαμηλωματος οποτε και με μ-πακ και με eibach μπαινουν χωρις προβλημα...
εγω τα δικα μου για ε36 τα ειχα προπερσι απο τον φωκα στην δυραχιου στην αθηνα 500ε...τωρα μπορει να εχουν πεσει η τιμη τους...δεν ξερω..κανε ενα τηλ να σου πει ακριβως τιμη.
παντως ειναι οτι πιο κοντινο σε συμπεριφορα οπως τα μ-πακ οπως λεει και ο συνωνοματος...thumb
Ευχαριστω leo. Σημερα ρωτησα για τα sachs σε ενα μαγαζι με σκοπο οπως ειπες να ειμαι οσο το δυνατον πιο κοντα στα εργοστασιακα προτυπα και ο τυπος εκει μου ειπε καμια σχεση τα sachs του εμποριου με τα sachs που δινει η bmw. Εχω μπερδευτει και φοβαμαι μην την πατησω οπως και με τα προηγουμενα. Τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω τα bilstein τα κιτρινα τα χοντρομπουκαλα με προσαρμοσμενη πιεση και βλεπουμε.
Ευχαριστω leo. Σημερα ρωτησα για τα sachs σε ενα μαγαζι με σκοπο οπως ειπες να ειμαι οσο το δυνατον πιο κοντα στα εργοστασιακα προτυπα και ο τυπος εκει μου ειπε καμια σχεση τα sachs του εμποριου με τα sachs που δινει η bmw. Εχω μπερδευτει και φοβαμαι μην την πατησω οπως και με τα προηγουμενα. Τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω τα bilstein τα κιτρινα τα χοντρομπουκαλα με προσαρμοσμενη πιεση και βλεπουμε.
αυτο που σουπε ο τυπος ισχυει οσον αφορα την συγκριση των μαμα sachs με τα απλα μαυρα του εμποριου.(super touring για στανταρ ελατηρια η' advatage για μαμα μ-πακ ελατηρια).
οντως τα γνησια σε σχεση με αυτους τους 2 τυπους sachs ειναι η μερα με τη νυχτα..για αυτο εχουν και κατω απο τη μιση τιμη απο τα γνησια.
αλλα οσον αφορα τα κοκκινα τα sachs (perfomance) δεν ισχυει...
φαντασου εχουν μονο 200ε διαφορα απο τα μαμα sachs και δεν εχουν καμια σχεση με τα χοντρομπουκαλα τα Bilstein που ειναι θεοσκληρα..
ειναι σφικτα αλλα ταυτοχρονα πιο ****** απο τα χοντρομπουκαλα..
εν τελει ειναι σφικτα με πολυ καλη ανεση...
δηλδ αν πας σε καινουργια θα στα συνιστουσα αφοβα...
τα φοραω με μ-πακ ελατηρια στο ε36 και παρολο που εχει λιγο κενο ο θολος απο το λαστιχο μπροστα στο δρομο δεν αφηνουν το αμαξι να ''πλαδαριζει'' η' να ''βαρκαρει'' και εχουν και καλη ανεση...
τωρα αν θες κατι να πλησιαζει το τελειο να το πληρωσεις μια και καλη και να χεις ησυχο το κεφαλι σου για 100.000 χλμ αγοραζεις γνησια με κανα 700αρι ευρω και τελος...οτι πληρωνεις παιρνεις...θα τα χρυσοπληρωσεις αλλα θα χεις μαγικο χαλι στο δρομο μετα...
τωρα για custom Βαλβιδωματα κ.λ.π. δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε να βαλω ''φτιαχτα'' αμορτισερ..
ghost-rider
22-10-14, 17:24
Αμα θες να ειναι κοντα στο στοκ ασε το χοντρομπουκαλο.
Ειναι πολυ πιο σφιχτο, ειναι upside down ειναι γενικα αλλη φαση.
Πολυ σκληροπυρηνικο.
Δεν σου κανει για κανενα λογο αν θες κατι σαν το στοκ.
Τα απλα sprint ναι.
Θελω να ξερω αν το m sport εχει διαφορα απο το κανονικο?γιατι ψαχνω για μεταχειρισμενη προσωρινα να περασω και δεν ξερουν αν εχει διαφορα η απλη απο την m sport
Τα 46αρια m pack φοράνε performance με ελατήρια χαμηλωματος 15 mm περίπου τα οποία εχουν καταργηθεί εδω και χρόνια.Αντι αυτών τωρα δίνει τα advance τα οποία ομως δεν εχουν καμιά σχέση με τα performance. Τα κατάλληλα bilstein για 46αρι m pack ειναι τα b8 sprint χοντρη η λεπτη μπουκάλα τα οποία και αυτά εχουν καταργηθεί πρόσφατα και τα βρίσκεις δύσκολα
Vassilis ///M
09-02-15, 21:41
Τα κατάλληλα bilstein για 46αρι m pack ειναι τα b8 sprint χοντρη η λεπτη μπουκάλα τα οποία και αυτά εχουν καταργηθεί πρόσφατα και τα βρίσκεις δύσκολα
Ποιος ο λόγος Μιχάλη να τα καταργήσουν αφού το Ε46αρι ήταν από τα πιο εμπορεύσιμα αυτοκίνητα άρα χρήζει και επισκευής αναλώσιμων???
Ποιος ο λόγος Μιχάλη να τα καταργήσουν αφού το Ε46αρι ήταν από τα πιο εμπορεύσιμα αυτοκίνητα άρα χρήζει και επισκευής αναλώσιμων???
Δεν ξέρω πριν απο δύο μήνες που έψαχνα αυτό μου ελεγαν όλοι οι έμποροι και σχεδον κανένας δεν ειχε τετράδα