Επιστροφή στο Forum : Εισαγωγη αυτοκινητου απο Αμερικη..
Laggispower
20-10-14, 00:06
Λογω του οτι εχω την δυνατοτητα και δουλευω στην αμερικη(πρασινη καρτα) σκεφτηκα εγω ο παις εαν βγαλω κανενα χρημα εκει περα γτ αν δουλεψεις βγαζεις χρημα καλο απο οτι καταλαβα ισως να επαιρνα ενα μεταχειρο σε καλη κατασταση με πινακιδες δηλωμενες εκει(Μαιαμι),βαζω μεσα και την περιπτωση που ολοκληρωσω την διαδικασια και βγαλω το διαβατηριο..
Εκτος απο τα μεταφορικα τα οποιο ειναι στο χιλιαρικο τι αλλο πρεπει να υπολογισω;θα μπορω να το κυκλοφορώ ολο τον χρονο η για 6 μηνες;θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα αξιας του εδω;εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ και εχω μπερδευτει..εαν θελω πχ κατι τετοιο https://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?listingId=384119008&Log=0
ποσο θα πρεπει να υπολογιζω οτι θα κοστισει να μπει στην Ελλαδα;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων! :thanks:
πιο φθηνα θα σου ερθει να το αγορασεις στην Ελλαδα
Αναλογα τι αυτοκινητο θελεις. Δεν ξερω ποσο μπορεις να τα βρεις στην Ελλαδα. Αλλα αν θελεις αυτοκινητο με λιγο παραπανω κυβικα, φυσικα συμφαιρει.
Εστειλα το δικο μου πριν 3 χρονια Ελλαδα απο Νεα Υορκη. Τα μεταφορικα ηταν 1200 μαζι με την ασφαλεια μεταφορας του.
Μετα θελεις εκτελωνιστη και γραφειοκρατικα..... διατακτικη κλπ , μου στοιχησαν γυρω στα 900, οπου πελιλαμβανε την ασφαλεια και τα τελη κυκλοφοριας για ενα μηνα.
Το αυτοκινητο εχεις δικαιωμα να το κυκλοφορεις 180 μερες το χρονο, ουτε μια παραπονο.
Το αυτοκινητο πρεπει να ειναι εξοφλημενο πριν βγει απο την χωρα. Δεν χρειαζεται να εχεις ξενο διαβατηριο, απλα να εχεις ξενο διπλωμα, και το διαβατηριο σου να γραφει μονιμος κατοικος εδω.
Τι αλλο θα ηθελες να μαθεις?
Laggispower
20-10-14, 07:12
το διαβατηριο σου να γραφει μονιμος κατοικος εδω.
εδω δηλαδη Ελλαδα η Νεα Υορκη πχ;
Θεωρω οτι ειμαι καλυμμενος απο ολα οσα μου ειπατε!:thanks:
Laggispower
20-10-14, 07:16
πιο φθηνα θα σου ερθει να το αγορασεις στην Ελλαδα
θα μπορω να καλυψω τα φορολογικα του στην Ελλαδα;τεκμηρια πχ..θα μου πεις αμα δεν μπορεις να το καλυψεις γιατι να το παρεις..αλλα εαν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο και να ειμαι νομιμος..:cheers:
Αν εχεις Αμερικανικο διαβατηριο και εισαι φορολογικος κατοικος εξωτερικου, ΔΕΝ εχεις τεκμηρια που ετσι κι αλλιως θα καταργηθουν σε λιγο.
Αν εχεις Αμερικανικο διαβατηριο και εισαι φορολογικος κατοικος εξωτερικου, ΔΕΝ εχεις τεκμηρια που ετσι κι αλλιως θα καταργηθουν σε λιγο.
Αν καταργηθούν...
Laggispower
20-10-14, 13:55
Δηλωση στην εφορια φετος θα γινει κανονικα..το διαβατηριο δεν το εχω ακομα και ουτε ξερω εαν το παρω..μακαρι να καταργηθουν..και φετος για τα τελη αλλα λεγαν αλλα μαλλον ισχυσε η φραση 'απο του χρονου'..
Δες αν μπορείς να φέρεις ένα αυτοκίνητο με πράσινες πινακίδες και μην μπλέκεις με Ελλάδα.
Laggispower
20-10-14, 14:44
Πρασινες;απο Γερμανια;
Πρασινες;απο Γερμανια;
Απο Γερμανία δεν ξέρω αν σου δίνιυν πράσινες ...
Το χρώμα θα σε πειράξει :th_Laie_67-1:
Το θέμα είναι να μην έχει Ελληνικές και ας είναι οτι χρώμα θέλουν .
Laggispower
20-10-14, 15:19
Μου φανηκε περιεργο γιατι δεν εχω δει πρασινες πινακιδες!:shok:ξεκινω επιδρομη στο Google να μαθω..:warriorsmiley:
Laggispower
20-10-14, 15:39
αυτες ειναι αντιστοιχες με τις διπλωματικες..δεν νομιζω πως εχω το δικαιωμα να τις βγαλω..
Όχι δεν μιλάω για τις CD .
Υπάρχουν οι πράσινες που κυκλοφορας όπως είπε η Ελένη και ανάλογα τον μήνα που έχεις πληρώσει βάζεις και το αντίστοιχο αυτοκόλλητο πχ 10-2014.
Laggispower
20-10-14, 15:52
ααααα...τωρα ξεκαθαρισαν αρκετα τα πραγματα..ευχαριστω πολυ!
Πρασινες;απο Γερμανια;
Από Γερμανία η Αμερική θέλεις να φέρεις;
Υπάρχει και η λύση να βρείς Ελλάδα ένα tax free και να γλυτωσεις τα 1200 $.
τα τεκμηρια θα καταργηθουν απο το 2015
Laggispower
20-10-14, 16:08
Απο Αμερικη σε βαθος χρονου 3-4 χρονια απο τρ υπολογιζω..απο Γερμανια θα ηταν πιο απλα τα πραγματα..
Laggispower
20-10-14, 16:18
τα τεκμηρια θα καταργηθουν απο το 2015
ειναι σιγουρο αυτο;
εδω δηλαδη Ελλαδα η Νεα Υορκη πχ;
Θεωρω οτι ειμαι καλυμμενος απο ολα οσα μου ειπατε!:thanks:
Αν το παρεις απο εδω, εννοω οποιαδηποτε Πολιτεια της Αμερικης, θα πρεπει να το εχεις εξοφλησει. Δεν μοπορεις να το στειλεις χωρις τον Τιτλο , τον οποιο τον παιρνεις αφου εξοφληθει!
θα μπορω να καλυψω τα φορολογικα του στην Ελλαδα;τεκμηρια πχ..θα μου πεις αμα δεν μπορεις να το καλυψεις γιατι να το παρεις..αλλα εαν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο και να ειμαι νομιμος..:cheers:
Δεν εχεις τεκμηρια, δεν χρειαζεται να εχεις Αμερικανικο διαβατηριο, αλλα και με Ελληνικο, αλλα να εχεις μονιμη παραμονη στην Αμερικη και να εχεις πρασινη καρτα. Χρειαζεται να εχεις Αμερικανικο διπλωμα
Δες αν μπορείς να φέρεις ένα αυτοκίνητο με πράσινες πινακίδες και μην μπλέκεις με Ελλάδα.
Το φερνεις με τισ Αμερικανικες πινακιδες , και μετα υπαρχει καποια διαδικασια στο τελωνειο αν θελεις να τις αλλαξεις σε πρασινες.
Με τις πρασινες γλυτωνεις χρηματα απο την ασφαλεια, και δεν μπορει να ξερει κανενας απο ποια χωρα ειναι το αυτοκινητο.
αυτες ειναι αντιστοιχες με τις διπλωματικες..δεν νομιζω πως εχω το δικαιωμα να τις βγαλω..
δεν ειναι αντιστοιχες με τις διπλωματικες, ειναι χωρις δασμους.
Από Γερμανία η Αμερική θέλεις να φέρεις;
Υπάρχει και η λύση να βρείς Ελλάδα ένα tax free και να γλυτωσεις τα 1200 $.
Ξερω οτι εχει αλλαξει ο νομος για να παρεις tax free απο Ελλαδα. Δεν το εψαξα αρκετα γιατι τα περισσοτερα που βρισκεις δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση.
Απο Αμερικη σε βαθος χρονου 3-4 χρονια απο τρ υπολογιζω..απο Γερμανια θα ηταν πιο απλα τα πραγματα..
τελειως διαφορετικη διαδικασια απο Γερμανια. Δεν την ξερω καλα για να σου πω, απλα ξερω εχει μια φιλη. Δεν το κλειδωνει οπως εγω, απλα πρεπει να το βγαζει εξω απο Ελλαδα.
Λογω του οτι εχω την δυνατοτητα και δουλευω στην αμερικη(πρασινη καρτα) σκεφτηκα εγω ο παις εαν βγαλω κανενα χρημα εκει περα γτ αν δουλεψεις βγαζεις χρημα καλο απο οτι καταλαβα ισως να επαιρνα ενα μεταχειρο σε καλη κατασταση με πινακιδες δηλωμενες εκει(Μαιαμι),βαζω μεσα και την περιπτωση που ολοκληρωσω την διαδικασια και βγαλω το διαβατηριο..
Εκτος απο τα μεταφορικα τα οποιο ειναι στο χιλιαρικο τι αλλο πρεπει να υπολογισω;θα μπορω να το κυκλοφορώ ολο τον χρονο η για 6 μηνες;θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα αξιας του εδω;εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ και εχω μπερδευτει..εαν θελω πχ κατι τετοιο https://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?listingId=384119008&Log=0
ποσο θα πρεπει να υπολογιζω οτι θα κοστισει να μπει στην Ελλαδα;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων! :thanks:
Εγω μ'αυτην την Ιδεα δε θα συμφωνουσα το να επαιρνες ενα ακριβο αυτ/το και να το εφαιρνες π.χ. μια φορα το χρονο εδω.
αλλα ουτε και φθηνο δε σου συμφερει.
Αλλα Προσοχη το προβλημα ειναι οτι αν ζεις εκει πρεπει να επιστρεψεις μάυτο και οταν λεω Προβλημα μη παη στο νου τιποτα χαρτια αδειες και λοιπα εκει ειναι No Problem εφοσον οι Ηνωμεναι Πολιτειαι Αμερικης ακομη και οι Obigate Insurance που εχουν εκει εχουν συμβαση με ολες τις Πρωτες Χωρες Ε.Ο.Κ. σε εξερεση κατι λετονιες ληθουανιες (Πρωην Χωρες του ανατ.μπλοκ)
Και Θελοντας να Πω το Προβλημα βρισκετε Κυριολεκτικα αλλου Στη μεταφορα για να το κανης Shiping μπορεις π.χ. με εταιρειες απο Roterntam βελγιου (μονο καλοκαιρι) και ολο το χρονο απο Holland.
Δεν Ξερω απο που εχεις πληρωφορηθη αλλα για την μεταφορα του το αυτ/το με πλοιο απο ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ και πισω αυτου ΔΕΝ ειναι στο,,,,,χιλιαρικο εδω κοντα τριακοσα ευρωπουλα ειναι απο την Ηγουμενιτσα - Ancona.
Aπο την Αμερ. και πισω Shiping γινετε μονο μεσα σε Container αυτο σημαινει οτι μπορει να θες και καπια Λαμαρινοδουλεια μετα.
Χωρια που πρεπει να Οδηγησεις απο Ολλανδια - ελλαδα με καυσιμα με Vinietes με - με - με δες το αξιζη.
Εγω Θα σου συνηστουσα να συγκεντρωσεις πρωτα το ποσον η κοντα στο ποσον και να παρης ενα αυτ/το απο εδω ΤΩΡΑ που σκοτονονται αλλα πρεπει να Προηποθετεις Κλειστο χωρο φυλαξης μετα στην Επαναφορα για Η.Π.Α. ετσι για μια φορα το χρονο καθε 2- 3 χρονια ετσι θα μπορεις να το'χεις
Εγω μ'αυτην την Ιδεα δε θα συμφωνουσα το να επαιρνες ενα ακριβο αυτ/το και να το εφαιρνες π.χ. μια φορα το χρονο εδω.
αλλα ουτε και φθηνο δε σου συμφερει.
Αλλα Προσοχη το προβλημα ειναι οτι αν ζεις εκει πρεπει να επιστρεψεις μάυτο και οταν λεω Προβλημα μη παη στο νου τιποτα χαρτια αδειες και λοιπα εκει ειναι No Problem εφοσον οι Ηνωμεναι Πολιτειαι Αμερικης ακομη και οι Obigate Insurance που εχουν εκει εχουν συμβαση με ολες τις Πρωτες Χωρες Ε.Ο.Κ. σε εξερεση κατι λετονιες ληθουανιες (Πρωην Χωρες του ανατ.μπλοκ)
Και Θελοντας να Πω το Προβλημα βρισκετε Κυριολεκτικα αλλου Στη μεταφορα για να το κανης Shiping μπορεις π.χ. με εταιρειες απο Roterntam βελγιου (μονο καλοκαιρι) και ολο το χρονο απο Holland.
Δεν Ξερω απο που εχεις πληρωφορηθη αλλα για την μεταφορα του το αυτ/το με πλοιο απο ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ και πισω αυτου ΔΕΝ ειναι στο,,,,,χιλιαρικο εδω κοντα τριακοσα ευρωπουλα ειναι απο την Ηγουμενιτσα - Ancona.
Aπο την Αμερ. και πισω Shiping γινετε μονο μεσα σε Container αυτο σημαινει οτι μπορει να θες και καπια Λαμαρινοδουλεια μετα.
Χωρια που πρεπει να Οδηγησεις απο Ολλανδια - ελλαδα με καυσιμα με Vinietes με - με - με δες το αξιζη.
Εγω Θα σου συνηστουσα να συγκεντρωσεις πρωτα το ποσον η κοντα στο ποσον και να παρης ενα αυτ/το απο εδω ΤΩΡΑ που σκοτονονται αλλα πρεπει να Προηποθετεις Κλειστο χωρο φυλαξης μετα στην Επαναφορα για Η.Π.Α. ετσι για μια φορα το χρονο καθε 2- 3 χρονια ετσι θα μπορεις να το'χεις
Δεν βγαίνει το αμάξι εκτός Ελλάδας .
Το κλειδώνει το Τελωνείο με ειδική ταινία (Σφράγισμα) και το ανοίγεις όταν ξαναέρθεις Ελλάδα .
Για την μεταφορά δεν υπάρχει πρόβλημα , μεσα στο Κοντέινερ δεν παθαίνει τπτ .
ειναι σιγουρο αυτο;
ναι σιγουρακι
Το αυτοκινητο μενει Ελλαδα και εχεις τη δυνατοτητα να το χρησιμοποιεις 180μερες καθε χρονο, μπορει να ειναι συνεχομενες η διακεκομενες. οταν ερχεσαι πηγαινεις τελωνειο ( πρωτη φορα συναντησα κρατικη υπηρεσια με συστημα, ευδιαθετα ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν με το χαμογελο...) , φτιαχνεις τα χαρτια, πληρωνεις τελη και ασφαλεια για το χρονικο διαστημα που θελεις να το κυκλοφορησεις.
Οταν φευγεις ερχεται υπαλληλος του Τελωνειου , και βαζει καποιο συρμα με σφραγιδα απο το τιμονι στο φρενο. Υπογραφεις τα χαρτια και το αυτοκινητο κλειδωνει.
Δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανενας εκτος απο ¨
ατομα πρωτου βαθμου συγγενειας, που εχουν το ιδιο ξενο διπλωμα με τον κατοχο και εχουν μονιμη παραμονη στο εξωτερικο.
Laggispower
21-10-14, 01:32
σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις και τις πληροφοριες..αν ισχυσει οντως αυτο με τεκμηρια και την καταργηση τους μειωνει τις πιθανοτητες να φερω αυτοκινητο..αλλα ποτε δεν ξερεις..αν παω για μονιμα εξω και οικονομικα ειμαι καλα σιγουρα θα κατεβασω κατι που εχω αχτι..καλυτερα να προλαβω κατι καλο εδω..
Μενεις μονιμα στη Φλωριντα? Εισαι με συμβολαιο εργασιας / αδεια εργασιας?
Laggispower
21-10-14, 09:43
Μονιμα δεν μενω..μπαινω Αμερικη σε καθε διακοπη που εχουμε απο το παν/μιο..πρασινη καρτα εχω και εβγαλα και Social Security..μολις τελειωσω πρωτα ο θεος το παν/μιο θα ερθω για μεταπτυχιακο εκει..
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις. Αν χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω, στειλε μου μηνυμα.
Δεν βγαίνει το αμάξι εκτός Ελλάδας .
Το κλειδώνει το Τελωνείο με ειδική ταινία (Σφράγισμα) και το ανοίγεις όταν ξαναέρθεις Ελλάδα .
Για την μεταφορά δεν υπάρχει πρόβλημα , μεσα στο Κοντέινερ δεν παθαίνει τπτ .
αλλα αν το σφραγιζει το τελωνειο οσο εισαι εκτος και το ανοιγει στην επιστροφη και γλυτωνεις πολλα απο τελη σημα κλπ αυτο ειναι και το βλεπω Ο.Κ. αλλα μη μου πης οτι πρεπει καθε φορα να χρειαζομαι να το ναυτολογω με container from New York to greece or EUROPA?
γιατι θα'ναι τρελλο το αυτοκινητο καλα θα'ταν να'ρθη μια φορα ελλαδα και να συνεχιση να παραμενη ελλαδα
Το αυτοκινητο μενει Ελλαδα και εχεις τη δυνατοτητα να το χρησιμοποιεις 180μερες καθε χρονο, μπορει να ειναι συνεχομενες η διακεκομενες. οταν ερχεσαι πηγαινεις τελωνειο ( πρωτη φορα συναντησα κρατικη υπηρεσια με συστημα, ευδιαθετα ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν με το χαμογελο...) , φτιαχνεις τα χαρτια, πληρωνεις τελη και ασφαλεια για το χρονικο διαστημα που θελεις να το κυκλοφορησεις.
Οταν φευγεις ερχεται υπαλληλος του Τελωνειου , και βαζει καποιο συρμα με σφραγιδα απο το τιμονι στο φρενο. Υπογραφεις τα χαρτια και το αυτοκινητο κλειδωνει.
Δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανενας εκτος απο ¨
ατομα πρωτου βαθμου συγγενειας, που εχουν το ιδιο ξενο διπλωμα με τον κατοχο και εχουν μονιμη παραμονη στο εξωτερικο.
sorry δεν το'δα το p.m. πριν 180 μερες το χρονο ειναι σουπερ μιλαμε για μισο χρονο και, τοτε συμφερει
Laggispower
23-10-14, 02:07
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις. Αν χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω, στειλε μου μηνυμα.
Εγινε! :thanks:
Δεν εχω καταλαβει το σκεπτικο ακριβως. Χωρια που δεν γνωριζω τι ισχυει απο πλευρας νομοθεσιας κιολας.
Αν καταλαβα ομως, θελεις οταν με το καλο πας αμερικη, και οταν με το καλο βρεις δουλεια, και οταν με το καλο βγαλεις και καμποσα χρηματα, να αγορασεις ενα αυτοκινητο εκει και να το στειλεις εδω.
Ενα αυτοκινητο, που θα κυκλοφορει για λιγο στην Ελλαδα, μερικες μερες τον χρονο.
Αξιζει ολη αυτη η περιπετεια ?
Laggispower
23-10-14, 13:35
Μπηκα σε αυτο το σκεπτικο για να γλιτωσω τεκμηρια και φορους πολυτελειας κυριοτερα μιας και θελω να οδηγησω κατι που στην ελλαδα θεωρειται απαγορευμενη αγορα για καποιον 20-25..αλλα οπως εγραψε και ο compactm3 πιο πισω τεκμηρια και φοροι πολυτελειας οδευουν προς καταργηση οποτε χανει αρκετα απο αυτα που ειχα στο νου μου το σκεπτικο να κατεβασω αυτοκινητο..
Για ποσο (ποσες μερες τον χρονο δλδ) θα οδηγεις στην Ελλαδα προκειμενου να αξιζει?
Μπορει να καταργηθουν τα τεκμηρια οπως λεει και ο compactm3, καμια αντίρρηση, αλλα η προσφατη ιστορια εγω στην Ελλαδα σχετικα με φορους & αυτοκινητα ειναι παρα πολυ ρευστα.... Αλλαζουν τους νομους λες και ειναι σωβρακα...
Anyway, οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, προφανως ξερεις καλυτερα τα θέλω σου απο τον καθεναν ;-))
Laggispower
23-10-14, 14:19
Τις ιδιες σκεψεις μοιραζομαστε..ρωτησα εδω για να υπολογιζω τι και πως θα μου ερθει για να ξερω..οσο για την κυβερνηση το '16 παλι τα ιδια και χειροτερα μπορει να εχουμε..εαν οντως το κανω που χλωμο το βλεπω για το αμεσο μελλον θα ειναι για 6 και 6 μηνες..δλδ 6 μεσα 6 εξω..
Για ποσο (ποσες μερες τον χρονο δλδ) θα οδηγεις στην Ελλαδα προκειμενου να αξιζει?
Μπορει να καταργηθουν τα τεκμηρια οπως λεει και ο compactm3, καμια αντίρρηση, αλλα η προσφατη ιστορια εγω στην Ελλαδα σχετικα με φορους & αυτοκινητα ειναι παρα πολυ ρευστα.... Αλλαζουν τους νομους λες και ειναι σωβρακα...
Anyway, οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια, προφανως ξερεις καλυτερα τα θέλω σου απο τον καθεναν ;-))
Με αυτο το σκεπτικο φιλε μου, πρεπει ολοι να τα πουλησουμε 'η να μην τα αγοραζαμε ποτε και να κυκλοφορουσαμε με Matiz......
Οχι, δεν εγραψα κατι τετοιο.
το οτι σ'αυτη τη χωρα θα καταργηθουν φοροι και τεκμηρια εγω το θετω ετσι Οταν θα φταση η τιμη βενζινης στο 1 ευρω ακριβως με 0,90 Τοτε θα καταργηθουν οι φοροι και τα τελη τους , ποτε σ αυτη τη χωρα ενας νομος που εκανε μια κυβερνηση για να τα παρη δεν ηρθε το αλλο κομμα που κερδισε την κυβερνηση να το καταργηση και να μειωση το ,(παρε) ειτε φπα ηταν ειτε οτιδηποτε καμια φορα και ποτε δεν εγινε κατι τετιο τα ιδια σκ@τ@ και νδ τα ιδια και πασοκ αυτα κανανε αυτα θα εξακολουθουν να κανουν παντα
περιμεντε να παη η βεζινα στο 0,90 ανα Λ
Laggispower
23-10-14, 17:48
το οτι σ'αυτη τη χωρα θα καταργηθουν φοροι και τεκμηρια εγω το θετω ετσι Οταν θα φταση η τιμη βενζινης στο 1 ευρω ακριβως με 0,90 Τοτε θα καταργηθουν οι φοροι και τα τελη τους , ποτε σ αυτη τη χωρα ενας νομος που εκανε μια κυβερνηση για να τα παρη δεν ηρθε το αλλο κομμα που κερδισε την κυβερνηση να το καταργηση και να μειωση το ,(παρε) ειτε φπα ηταν ειτε οτιδηποτε καμια φορα και ποτε δεν εγινε κατι τετιο τα ιδια σκ@τ@ και νδ τα ιδια και πασοκ αυτα κανανε αυτα θα εξακολουθουν να κανουν παντα
περιμεντε να παη η βεζινα στο 0,90 ανα Λ
η βενζινη δεν θα φτασει ποτε εκει γτ πολυ απλα δεν την εξορυγνυουμε εμεις οι ιδιοι..ακομα και τωρα οι αοζ με τους φυσικους πορους εχουν ηδη δωσει τα μεριδια τους σε κολοσσους..τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ δεν θα μας αφησουν ποτε να δουμε πραγματικο πλουτο στην χωρα μας οσο οι πολιτικοι δεν εχουν τα balls να παρουν την κατασταση στα χερια τους με πρωτοβουλίες αλλα και προτασεις απλες και ετοιμες να καλυψουν καθε ενδεχομενο..βλεπε Βενιζελος..(ξεφυγα λιγο αλλα πιστευω πως ετσι εχει το πραγμα..):facepalm::facepalm:
η βενζινη δεν θα φτασει ποτε εκει γτ πολυ απλα δεν την εξορυγνυουμε εμεις οι ιδιοι..ακομα και τωρα οι αοζ με τους φυσικους πορους εχουν ηδη δωσει τα μεριδια τους σε κολοσσους..τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ δεν θα μας αφησουν ποτε να δουμε πραγματικο πλουτο στην χωρα μας οσο οι πολιτικοι δεν εχουν τα balls να παρουν την κατασταση στα χερια τους με πρωτοβουλίες αλλα και προτασεις απλες και ετοιμες να καλυψουν καθε ενδεχομενο..βλεπε Βενιζελος..(ξεφυγα λιγο αλλα πιστευω πως ετσι εχει το πραγμα..):facepalm::facepalm:
Κοιταξε σημερα η γερμανια με πολλυ πιο ανεβασμενο μισθο το λιτρο εχει 1,40 και 98ρα μαλιστα ετσι? (95οκτ. δεν υπαρχει εκει) δεν εχει δικα της πετραιλεα η γερμμ.
η πιο ακριβη στην εοκ ειναι εδω
Laggispower
23-10-14, 18:59
Κοιταξε σημερα η γερμανια με πολλυ πιο ανεβασμενο μισθο το λιτρο εχει 1,40 και 98ρα μαλιστα ετσι? (95οκτ. δεν υπαρχει εκει) δεν εχει δικα της πετραιλεα η γερμμ.
η πιο ακριβη στην εοκ ειναι εδω
Η Γερμανια ειναι Γερμανια..εδω ειναι μπανανια..
Η Γερμανια ειναι Γερμανια..εδω ειναι μπανανια..
eisai τυχερος που φευγεις οι αλλοι,,,,,την παλευουν
ΥΣ. ευχομαι να τα γραφουμε καπου - καπου ,,στο μελλον
Laggispower
23-10-14, 19:29
eisai τυχερος που φευγεις οι αλλοι,,,,,την παλευουν
ΥΣ. ευχομαι να τα γραφουμε καπου - καπου ,,στο μελλον
τελειωνω το παν/μιο και παω εξω πρωτα..θα τα λεμε φυσικα..:original:
Με αυτο το σκεπτικο φιλε μου, πρεπει ολοι να τα πουλησουμε 'η να μην τα αγοραζαμε ποτε και να κυκλοφορουσαμε με Matiz......
Οταν τα πήραμε δεν υπήρχαν Φ.Π. , τεκμήρια , τέλη κυκλοφορίας τόσο αυξημένα... Αν τα ξέραμε πολύ απλά Δεν θα τα αγοράζαμε...
Αφήνω την π@@@@ του 2009.
Bazil Van Sinner
23-10-14, 21:51
Αφήνω την π@@@@ του 2009.
που την αφήνεις?
φήμες λένε ότι κάποιο δεν μπορούν να καθήσουν καλά απο τότε!
Αν προκειτε να συνεχιστει αυτο (που το βλεπω) ΑΠΑΙΤΩ ενας admin να αναλαβει να βαζει σημεια κομματα και τελειες.........
Με χαπια ειμαι σημερα ολη μερα.........
που την αφήνεις?
φήμες λένε ότι κάποιο δεν μπορούν να καθήσουν καλά απο τότε!
:th_Laie_67-1:
Είσαι φοβερός!