Επιστροφή στο Forum : προφυλακτηρας m pack e46
ζητειται για αγορα μπροστινος προφυλακτηρας m pack μαζι με τα προβολακια σητες κλπ για e46 sedan facelift
μετα απο αρκετη αναζητηση ο προφυλακτηρας βρεθηκε στο ebay... ο πωλητης μου το δινει σαν γνησιο καινουριο για 46αρι σενταν facelift με τον κωδικο 51 11 7 893 328.ο κωδικος αυτος υπαρχει οντως σαν γνησιος η θα μου βγει ο προφυλακτηρας αφτερ μαρκετ?
μετα απο αρκετη αναζητηση ο προφυλακτηρας βρεθηκε στο ebay... ο πωλητης μου το δινει σαν γνησιο καινουριο για 46αρι σενταν facelift με τον κωδικο 51 11 7 893 328.ο κωδικος αυτος υπαρχει οντως σαν γνησιος η θα μου βγει ο προφυλακτηρας αφτερ μαρκετ?
https://bmwfans.info/parts-catalog/51117893328
https://bmwfans.info/parts-catalog/51117893328
σε ευχαριστω φιλε μου οντως ειναι γνησιος απο οσα ειδα.περα απο την σητα τα πλαστικα και τα προβολακια γνωριζουμε αν θελει αλλη βαση και αλλους αεραγωγους φρενων?
katsaraios
08-12-14, 18:53
Βαση βαζεις την ιδια απο τον παλιο,τους αεραγωγους αν θες να τους βαλεις τους βρισκεις και αυτους στο ebay φτηνα.
Βαση βαζεις την ιδια απο τον παλιο,τους αεραγωγους αν θες να τους βαλεις τους βρισκεις και αυτους στο ebay φτηνα.
γνωριζεις αν το κουπε και το σενταν φορουν τους ιδιους αεραγωγους?μου τα εστειλαν πακετο αλλα με το κωδικο που λεει επανω δεν μου βγαζει κατι στο realOEM
katsaraios
14-12-14, 00:22
γνωριζεις αν το κουπε και το σενταν φορουν τους ιδιους αεραγωγους?μου τα εστειλαν πακετο αλλα με το κωδικο που λεει επανω δεν μου βγαζει κατι στο realOEM
Ναι τα ιδια ειναι.
Ναι τα ιδια ειναι.
οκ οντως ετσι ειναι τελικα τα δοκιμασα σημερα και αυριο θα μπει βαμενος.υπαρχει περιπτωση να χρειαστει και κατι τετοιο?https://www.car.gr/parts/view/4891844/
steliosm46
17-12-14, 00:45
υπάρχει. αλλα γιατι δεν υπαρχουν απ τον παλιο σου προφυλακτηρα να χρησιμοποιήσεις τις ιδιες?
υπάρχει. αλλα γιατι δεν υπαρχουν απ τον παλιο σου προφυλακτηρα να χρησιμοποιήσεις τις ιδιες?
ναι υπαρχουν και απο το παλιο απλα δεν γνωριζω αν ειναι ιδια επειδη ο νεος προφυλακτηρας ειναι mpack2 αλλα λογικα πρεπει να ειναι ιδια
katsaraios
17-12-14, 06:23
Ακομα και τα πλαστικα μαυρα τριμ ειναι ιδια οποτε μην αγχωνεσαι
το εργο ξεκινησε αλλα δυστηχως σκαλωσαμε σε καποια εμποδια και μειναμε στην μεση .δεν ταιριαζουν 2 αεραγωγοι και 2 βασεις προφυλακτηρα.επισης δεν ταιριαζουνε η φυσες στα νεα προβολακια και τα .....στεφανια απο τα νεα προβολακια.τα στεφανια για Μ ΠΑΚ δεν ειναι ιδια η υπαρχουν διαφορετικα?
ευχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησεις.ο προφυλακτηρας περαστηκε σημερα και τελικα χρειαστηκαν αρκετες αλλαγες αλλα το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο και με τον Μ αλλαζει ολη η μουρη.χρειαστηκαν 2 νεες βασεις προφυλακτηρα 2 νεοι αεραγωγοι φρενων και η κεντρικη πλαστικη μασκα που ειναι μπροστα απο το ψυγειο
και το αποτελεσμα ειναι αυτο
έκανα και εγώ τηναλλαγή και το πήρα απο το φανοποιό. Είχε ομίχλη έκανα να ανοίξω τα προβολάκια αλλά τζίφος..
Μάλλον δεν τα σύνδεσε..
Τι χρειάζεται ακριβώς?
Vassilis ///M
04-02-16, 18:55
έκανα και εγώ τηναλλαγή και το πήρα απο το φανοποιό. Είχε ομίχλη έκανα να ανοίξω τα προβολάκια αλλά τζίφος..
Μάλλον δεν τα σύνδεσε..
Τι χρειάζεται ακριβώς?
Δες καταρχήν αν υπάρχουν λάμπες μέσα στα προβολάκια...
Τα αυτονόητα μερικές φορές σε φέρνουν προ εκπλήξεως...
Μάλλον δεν τα σύνδεσε..
Τι χρειάζεται ακριβώς?
λαμπες η δεν στα συνδεσε
Πρεπει να αλλάξεις τις φυσες απ τα προβολακια Χρήστο.το πιθανότερο να μη τα συνδεσε.τα προβολακια έρχονται μαζί με λαμπες κομπλέ.φυσες θα πάρεις απο αντιπροσωπεία ολόκληρο το σετακι.φυσα και πιν.
Πρεπει να αλλάξεις τις φυσες απ τα προβολακια Χρήστο.το πιθανότερο να μη τα συνδεσε.τα προβολακια έρχονται μαζί με λαμπες κομπλέ.φυσες θα πάρεις απο αντιπροσωπεία ολόκληρο το σετακι.φυσα και πιν.
σωστα...τωρα που το θυμαμαι και εγω οταν τα πηρα ηταν μεσα οι λαμπες..οντως θελει αλλες φυσες δεν ταιριαζουν τα κουμπωματα