PDA

Επιστροφή στο Forum : Σκισιμο στο λαστιχο

Moufas E46
14-09-14, 13:17
πριν απο λιγο και ενω ειχα κατεβει να πλυνω το αυτοκινητο διαπιστωσα πως το πισω δεξια λαστιχο ειχε ενα σκισιμο στο πλαι. πριν μια βδομαδα το ειχα χτυπησει σε ενα κρασπεδο αλλα ηταν νυχτα και δε ειχε φωτισμο στο σημειο οποτε στον ελεγχο που εκανα δε διαπιστωσα κατι. τελικα δε τη εβγαλα τοσο καθαρη οσο νομιζα :ranting2: τα λαστιχα ειναι καινουργια με μολις 5000χλμ και η διασταση ειναι σπανια 205/50/17 που κανει την ευρεση μεταχειρισμενου δυσκολη. οπως το βλεπετε ειναι ασφαλες για καποιο χρονικο διαστημα η χρειαζετε αμεση αντικατασταση? μπορει να κοληθει η λεω βλακειες?

Bazil Van Sinner
14-09-14, 13:39
Φίλος νομίζω πως είναι πλεον αχρηστο το ελαστικό .

alexm
14-09-14, 13:46
πριν απο λιγο και ενω ειχα κατεβει να πλυνω το αυτοκινητο διαπιστωσα πως το πισω δεξια λαστιχο ειχε ενα σκισιμο στο πλαι. πριν μια βδομαδα το ειχα χτυπησει σε ενα κρασπεδο αλλα ηταν νυχτα και δε ειχε φωτισμο στο σημειο οποτε στον ελεγχο που εκανα δε διαπιστωσα κατι. τελικα δε τη εβγαλα τοσο καθαρη οσο νομιζα :ranting2: τα λαστιχα ειναι καινουργια με μολις 5000χλμ και η διασταση ειναι σπανια 205/50/17 που κανει την ευρεση μεταχειρισμενου δυσκολη. οπως το βλεπετε ειναι ασφαλες για καποιο χρονικο διαστημα η χρειαζετε αμεση αντικατασταση? μπορει να κοληθει η λεω βλακειες?

Εαν δεν με γελαει... στην 2 φωτο φαινεται αρκετα βαθυ.
Το μαγαζι που τα τοποθετησες εχει την τεχνογνωσια να σου απαντησει εαν και κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις αυτο το ελαστικο.
Στην θεση σου θα το αλλαζα χωρις καμια συζητηση, το μπαμ... με αυτη την τρυπα θα ειναι ακαριαιο και φαντασου τι θα γινει εαν εισαι με χιλιομετρα!!

Υ.Γ; το ελαστικο μαλλον ειναι continental οποτε δεν εχει καμια εγγυηση, σε αντιθεση με τα good year - dunlop - pirelli που εχουν εγγυση σχισιματος.

mark e92
14-09-14, 14:44
Μάλλον πας για αλλαγή ...

DIMITr|S
14-09-14, 14:52
και δεν αναπτυσσεις μεγαλες ταχυτητες σιγουρα μεχρι τοτε

BILL007
14-09-14, 15:27
Το ελαστικο είναι αχρηστο και οποιαδηποτε επισκευη στο πλαινο μη ασφαλης. Θα δεις θα στο πουν και οι λαστιχαδες.παρε καινουργιο αμεσα,γιατι ειναι θεμα ασφαλειας...

mixalis
14-09-14, 15:50
Για κοίτα αυτό https://www.car.gr/parts/view/5378010/

Moufas E46
14-09-14, 15:54
Για κοίτα αυτό https://www.car.gr/parts/view/5378010/

ζευγαρια τα πουλανε η βρισκεις και μονα? δε λεω μονο για τον συγκεκριμενο αλλα γενικα γιατι δε μου χει τυχει να ψαχνω ενα λαστιχο

Βασιλης
14-09-14, 18:44
Ουτε να το συζητας για επισκευη.Πεταμα και αλλο.
Παντου μπορεις να παρεις ενα λαστιχο αρκει να μην εχεις μεγαλη διαφορα στην φθορα.

mixalis
14-09-14, 19:36
ζευγαρια τα πουλανε η βρισκεις και μονα? δε λεω μονο για τον συγκεκριμενο αλλα γενικα γιατι δε μου χει τυχει να ψαχνω ενα λαστιχο

Στην συγκεκριμένη αγγελία αναφέρει ένα κομμάτι, πάρε ένα τηλέφωνο και θα σου πει ότι θες μιας και είναι έμπορος..thumb

Moufas E46
17-09-14, 19:30
σημερα βρηκα χρονο και πηγα σε 2 λαστιχαδες ενω αυριο θα παω σε αυτον που εκανα την τοποθετηση. ο πρωτος μου πε να παω σε καποιον αλλο λαστιχα που εχει πρεσα να μου πρεσαρει καουτσουκ και θα ειμαι οκ. αυτο πρωτη φορα το ακουσα ομολογω. ο δευτερος μου ειπε πως δε εχει τιποτα και δε χρειαζεται να φοβαμαι και αν το αλλαξω να το κανω για ψυχολογικους λογους, μαλιστα μου ειπε να μου βαλει λιγο logo:shok: να μου το κολησει να μη φαινεται το ανοιγμα. αυτο με το πρεσαρισμα το ξερει κανεις? πως γινεται?

Koyotte
17-09-14, 19:41
Πες στο δεύτερο, αν δεν έχει logo να δοκιμάσει με τσιχλοφουσκα, αλλά να την μασησει καλά πρώτα! Τι ακούμε ρε φουστη μου...ψάξε καλύτερα για ένα καλό μτχ, αλλιώς καινούργιοthumb

andreas-d
17-09-14, 19:59
Ναι στην Πάτρα πολύ γνωστό βουλκανιζατέρ ειναι και γνωστός , μου είχε πρέσαρει σκίσιμο στο προφίλ χωρις κανένα προβλημα για πολλές χιλ. Χιλιόμετρα. Και με ταξίδια και με πολύ κακομεταχείριση μιας και πήγαινα για κυνήγι με το αυτοκίνητο, και έτσι το είχα σκισει απο πέτρα στο βουνό. Για μένα μην αλλάζεις λάστιχο τζάμπα πρεσαρισετο.

Nino
17-09-14, 20:08
Γιαννο και με πρεσαρισμα και με λογκο ακομα και με συρραπτικο,το θεμα ειναι οτι εσυ μπορεις να το εμπιστευτεις ?
οταν η βελονα του κοντερ θα ανεβαινει, τα στεφανιαια σου αγγεια θα παιζουν σαντουρι!!!
Φιλε λαστιχα και φρενα δεν σηκωνουν πειραματα!!!

panose30
17-09-14, 20:17
Βαλε καινουργιο να εχεις την ησυχια σου

nikos bob
17-09-14, 23:16
κι εμας τους 'απεναντι' δεν μας σκέφτεσαι ;;;