Επιστροφή στο Forum : Αγορα 118i
Φίλος σκέφτεται να πάρει την 118i ή την 120 d μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν έχουν κάποια θέματα πχ πολ/στες ???
:thanks:
και να χαλανε οι πολλαπλασιαστεςι τι σημασια εχει?δεν θα το παρει επειδη επειδη χαλανε οι εργοστασιακοι?
τους αλλαζεις και τελειωνει η υποθεση
To βασικο του προβλημα ειναι οτι ειναι ασχημο... το αλλο του προβλημα ειναι οτι ειναι πανακριβο...
Μάρκο σε τι μοντέλα αναφέρεσαι? Καινούργιο ή μεταχ?
συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα 1 αμαξι 1.8 σειρας 1 σε ποσα πηγενει περιπου μετ.??
συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα 1 αμαξι 1.8 σειρας 1 σε ποσα πηγενει περιπου μετ.??
Το 118 της σειράς Ε8Χ δεν είναι 1.8 αλλά 2.0 με 143hp
μιλαω για τιμη και οχι αλογα
Το 118 της σειράς Ε8Χ δεν είναι 1.8 αλλά 2.0 με 143hp
μιλαω για τιμη και οχι αλογα
Δεν υπάρχει 1.8 στην σειρά Ε8Χ ,το 118 είναι 2.0 με 143hp,
αν πάρεις 2.0 γιατί να μην κοιτάξεις αυτά με τα 170hp αφού έχουν την ίδια φορολογία?
Αν μιλάει ο Μάρκος για σειρά F αλλάζουν τα δεδομένα.
Για να δεις σε τι τιμές κυμαίνονται μπορείς να κάνεις μία έρευνα στα μεταχ.
Μακράν το πιο όμορφο 118 που πωλείται...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4987274/
Μάρκο σε τι μοντέλα αναφέρεσαι? Καινούργιο ή μεταχ?
Για καινούργιο μιλάω Αντριους! Αυτό με τα 170 βενζίνη η το diesel...
Ρωτάω γιατί αν είναι σαν τα Ε9Χ μην τον πάρω στο λαιμό μου είναι πολύ φίλος...
Έχει αποφασίσει για BMW ή θέλει κάτι άλλο και το σκέφτεται εναλλακτικα?
Μηχανικος δεν ειμαι, αλλα τι δουλεια εχουν οι πολλαπλασιαστες στο diesel ??
Φίλος σκέφτεται να πάρει την 118i ή την 120 d
Λέει αν πάει για την 118 mpitzina.
Άσχετο (σχετικά με το ποστ του Στεφ), πριν καιρό, που ψαχνόμουν για άσσο 116, έβπεπες με το κυάλι μ πακ.
Τώρα που κοιτάζω ξανά, ξαφνικά βγήκαν πολλοί στη λιάστρα με μ πακ και είναι καλή ευκαιρία.
Λέει αν πάει για την 118 mpitzina.
Άσχετο (σχετικά με το ποστ του Στεφ), πριν καιρό, που ψαχνόμουν για άσσο 116, έβπεπες με το κυάλι μ πακ.
Τώρα που κοιτάζω ξανά, ξαφνικά βγήκαν πολλοί στη λιάστρα με μ πακ και είναι καλή ευκαιρία.
Φίλος σκέφτεται να πάρει την 118i ή την 120 d μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν έχουν κάποια θέματα πχ πολ/στες ???
:thanks:
Φιλόλογος δεν ειμαι :p αλλα συντακτικώς στην παραπανω προταση, το ρημα "έχουν" πήγαινει both σε 118i & 120d.
O... μηχανικος παραπάνω, εγραψε για το diesel, θέλοντας να δείξει πως δεν υπαρχει θεμα πολλαπλασιαστων σε αυτα :p
:drive:
καλά ντέ μην βαράς.
Ρωτάω γενικά τι παίζει,είναι αξιόπιστα;
Καλησπερα και καλως σας βρηκα!
Εχω καταληξει και εγω στην αγορα μιας 118d! Εκανα και testdrive και με τη λιγη εμπειρια που εχω μου φανηκε πολυ καλα στημενο αμαξι !
Οποτε καλο θα ηταν να ξερω αν εχει καποια κουσουρια ας πουμε ?
Τωρα για το εξοπλισμο που πρεπει να βαλω ....αργοτερα!
Ευχαριστω για την οποια απαντηση!