PDA

Επιστροφή στο Forum : ενδειξη αεροσακου e46

dimitrisx_larissa
29-08-14, 22:27
καλησπερα φιλοι μου!
ειχα την αποτυχια να εχω ατυχημα μ ενα σκυλο!
ευτυχως μονο υλικες ζημιες ειχαμε κ δεν θρηνουμε ζωες!!

αφου επισκευαστηκαν ολα τα φανοποιιας πραγματα, εχω το θεμα που την ενδειξη του αεροσακου αναμμενη!! αναψε με το τρακαρισμα! δεν ανοιξαν αεροσακοι ομως!!!
ακριβως σβηνει στον ελεγχο που καμει κ αναβει ξανα μετα απο 2 δευτερα!!! τι μπορει να ειναι;;!!!

gant
30-08-14, 11:06
Και στο δικό μου εδώ και 1 μήνα άρχισε να αναβοσβήνει όταν υπάρχει συνεπιβάτης, στα καλά καθούμενα.
Νομίζω ότι είναι θέμα αισθητήρα, συχνή βλάβη στα 46αρια. 177ε το κόστος του στην αντιπροσωπεία.

βασιληςe46
31-08-14, 19:24
Αν ειναι αισθητηρας υπαρχει μεσα στο φορουμ πατεντα που την εχω κανει και εγω και διαβαζει συνεχεια οτι ειναι κατηλλημενο το καθισμα

BILL007
31-08-14, 20:29
Λογικά αισθητήρας κατάληψης πρέπει να είναι...Βάλτο στο διαγνωστικό πρώτα να δεις τι βλάβη καταγράφει.

Μετά αν όντως είναι αυτό διάβασε εδώ ;) https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15176

gant
31-08-14, 22:03
Λογικά αισθητήρας κατάληψης πρέπει να είναι...Βάλτο στο διαγνωστικό πρώτα να δεις τι βλάβη καταγράφει.

Μετά αν όντως είναι αυτό διάβασε εδώ ;) https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15176

Βασίλη στο torque pro, εμένα δεν μου βγάζει κανένα error code.
Πιθανόν όμως να μη μπορεί και να "διαβάσει" αερόσακκο. η επειδή δεν είναι μόνιμα αναμμένο αλλά ανάβει αραιά και που για κάτι sec όταν κάθεται συνεπιβάτης :original:

wheelman
31-08-14, 22:11
Βασίλη στο torque pro, εμένα δεν μου βγάζει κανένα error code.
Πιθανόν όμως να μη μπορεί και να "διαβάσει" αερόσακκο. η επειδή δεν είναι μόνιμα αναμμένο αλλά ανάβει αραιά και που για κάτι sec όταν κάθεται συνεπιβάτης :original:

Αν θυμάμαι καλά το διαβάζει, απλά με generic κωδικό.

Δεν το δείχνει όμως γιατί στην περίπτωση σας είναι "σποραδικό",
και όχι "curently present" όπως το λέει η bmw.

Αν το δείτε με το inpa πχ θα σας γραφει,
πόσες φορές κ σε ποια χλμ έχει εμφανιστεί.

dimitrisx_larissa
01-09-14, 14:30
τελικα παιδια το πριζοσαμε σημερα κ εχουν τιναξει οι προεντατηρες ζωνων!!!
για τι κοστος μιλαμε δηλαδη;; γνωριζει κσποιος;;;
οδηγου- συνοδηγου!!!!

Dermatis
01-09-14, 15:21
οδηγου- συνοδηγου!!!!

Προενατηρες? Γιατι τρακαρες ?
Πιο πιθανο ειναι να ειναι τα καλωδια των προενταηρων! Σημερα αναψε και εμενα γιατι εβαλα σκουπα απο κατω !

BILL007
01-09-14, 15:28
:+1: στα καλώδια. Αν όντως την άκουσαν ψάξε για μεταχειρισμένους. Καινούργιοι δεν συμφέρουν...

θανασης Φιλιππου
01-09-14, 15:41
οδηγου- συνοδηγου!!!!
Αν ηταν οι προεντατηρες θα εσφιγκαν οι ζωνες λογικα,τα καλωδια ειναι κοστος γυρω στο 35αρι το καθενα αν θυμαμαι.

Dermatis
01-09-14, 15:56
Αν ηταν οι προεντατηρες θα εσφιγκαν οι ζωνες λογικα,τα καλωδια ειναι κοστος γυρω στο 35αρι το καθενα αν θυμαμαι.

Να ρωτησω τι παθαινουν τα καλωδια?

Γιατι εμενα καθε φορα που θα βαλω σκουπα απο κατω και το κουνησω, τσουπ πεταγεται! Μετα το σβηνω και ολα καλα!

Αμα ειναι θεμα επαφης πιστευω διορθωνεται ετσι?

dimitrisx_larissa
01-09-14, 16:08
να τρακαρα με εναν σκυλο!
οι ζωνες δουλευουν μια χαρα αλλα οι προεντατηρες ρχουν μαζεψει!! ειναι εμφανης δλδ το θεμα!!! κατω Απ τη θηκη που κουμπωνει η ζωνη, εχει εναν ας το πω σπιραλ που κρυβει τις καλωδιωσεις, κτλ! αυτο εμενα εχει μαζεψει!!