PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW ή audi;

takis95
16-08-14, 01:22
Καλησπέρα σε όλο το forum και καλώς σας βρήκα. Εδώ και μερικούς μήνες σκέφτομαι τι αμάξι θα μπορούσα να αγοράσω ως το πρώτο μου αυτοκίνητο. Εδώ και 3 χρόνια οδηγώ το οικογενιακό αυτοκίνητο ένα bmw 316i 2002 που βγάζει περίπου 105 άλογα αν θυμάμαι καλά. Θα μπορούσα να πω ότι πια τα 105 άλογα δεν μου φτάνουν και σκεφτόμουν τι θα ήταν πιο καλύτερο σαν αμάξι και τι απόδοση θα είχε; συζήτησα με αρκετό κόσμο και για τις 2 μάρκες και άκουσα γνώμες όπως "πάρε ένα 318 ή ένα 320 και δώσε τουρμπα" άλλος μου είπε "ψάξε κανένα audi tt 1,8T turbo quattro ή κάνα audi s3 1,8 turbo" ενώ άλλος ένας μου λέει "ψάξε για 330 η Μ3 δηλωμένο 2λιτρο για να γλιτώσεις φορολογίες κτλπ" ,αλλά επειδή δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση που μετά από ένα μήνα θα τη μετανιώσω σκέφτηκα να γράψω εδώ ένα post αφού οι περισσότεροι από δω θα ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω από μένα. Ευχαριστώ όσοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν. Διαθέτω περίπου 8 χιλιάρικα,μιλάμε πάντα για sport coupe κατηγορία. Ευχαριστώ όσοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν :)

120ie87
16-08-14, 17:12
1. Audi tt πισωκινητο δεν υπαρχει, επισης εχει τα θεματα του με αξιοπιστια κλπ επομενως το ξεχνας (γραφεις για audi σε φορουμ bmw ξερεις...!)
2. Bmw 318 320 σπορ δεν ειναι, ουσιαστικά ειναι οικογενειακα αμαξια 2λιτρα ή 2.2 αναλογα το μοντελο.

3. Νομιζω πρεπει να σκεφτεις το z4 2.0 που το μειον του ειναι η απουσια μπλοκε και η καπως οριακη δυναμη (Βεβαια γρηγοροτερο απο το ψοφιο 316 που εχεις) , επισης κοιτα για mx5 nc 2λιτρο (καλό αξιοπιστο αλλά με θορυβο κυλισης αρκετο αν κανεις ταξιδια) ή μια καλη επιλογη θα ηταν ενα s2000 για κατι πιο extreme.

!! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3ΛΙΤΡΟ ΠΧ ΔΗΛΩΜΕΝΟ 2ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.

με το καλό οτι και αν επιλεξεις τελικα

A8hnaios
16-08-14, 17:31
Καταρχήν καλώς όρισες...
Εγώ θα έλεγα στό ΔΙΛΛΗΜΑ που έχεις BMW

Για κοίτα κ αυτό του φίλου μας του Αντρέα....

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=22493

Andri
16-08-14, 18:34
Και οι 2 εταιρίες έχουν τα υπέρ και τα κατά.
Τα βάζεις κάτω και επιλέγεις τι σου αρέσει πιο πολύ και συνεχίζεις.

Το μόνο που έχει μόνο αρνητικά είναι οι αδήλωτες μετατροπές.

nikos1400
16-08-14, 22:25
BMW Ή AUDI....??

Διαχρονικη ερωτηση...

:popcorn:

mark e92
16-08-14, 23:03
Καλώς ήρθες!
Τι ψάχνεις coupe η roadster???

fanisk
16-08-14, 23:10
Αμα θες αλογα και κερατιατικα παρε BMW. Αμα θες αλογα χωρις κερατιατικα παρε Audi. Τα BMW κατω απο 2.5 (μη πω ΚΑΙ αυτα) ειναι ταφοι. Αν θες οδηγικη ευχαριστηση ακομα και με 100hp, μεινε στα BMW.

gant
17-08-14, 00:14
Αμα θες αλογα και κερατιατικα παρε BMW. Αμα θες αλογα χωρις κερατιατικα παρε Audi. Τα BMW κατω απο 2.5 (μη πω ΚΑΙ αυτα) ειναι ταφοι. Αν θες οδηγικη ευχαριστηση ακομα και με 100hp, μεινε στα BMW.

Δηλαδή ρε Φάνη εμείς όλοι κάτω από 2,5 τι είμαστε δηλαδή ζόμπι? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

fanisk
17-08-14, 00:26
Δηλαδή ρε Φάνη εμείς όλοι κάτω από 2,5 τι είμαστε δηλαδή ζόμπι? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Εχει καποια σχεση το γκαζι των 316-318-320-325 με το γκαζι του 330? :think:

kavas2
17-08-14, 02:44

οχι βεβαια
αλλα..
εχει καμια σχεση και το 330 με το μιτριο?
εχω βαρεθει να ακουω για ταφους αυτοκινητα με 8-8,5 στα 100
και 220 τελικη για 1.5 τονο καροτσα(οπως το δικο μου 3.20)
παλια λεγαμε κατω απο τα 10 στα 100 και 200 τελικη ειναι γρηγορο
τωρα με τα twin turbo και την ολη μοδα σε 3-4 χρονια θα λεμε
ταφους καρα με 250 αλογα και 6 στα 100(λεγε με 328)
προσωπικα σε πολη εθνικη πολυ δυσκολα θα βρω αυτοκινητο να μην το περασω
η να με περασει(1 στα 50) και δεν παω και τελειως τεζα
επισης απο το δικο μου κυκλο απο τα 30 αυτοκινητα ειμαι στα 3 πρωτα
με επιδοσεις ιπποδυναμη και ολα τα υπολοιπα πολυυυυ κατω
τα δε drift ερχονται απροβληματιστα και με 2ρα
φιλικα

fanisk
17-08-14, 03:48
οχι βεβαια
αλλα..
εχει καμια σχεση και το 330 με το μιτριο?
εχω βαρεθει να ακουω για ταφους αυτοκινητα με 8-8,5 στα 100
και 220 τελικη για 1.5 τονο καροτσα(οπως το δικο μου 3.20)
παλια λεγαμε κατω απο τα 10 στα 100 και 200 τελικη ειναι γρηγορο
τωρα με τα twin turbo και την ολη μοδα σε 3-4 χρονια θα λεμε
ταφους καρα με 250 αλογα και 6 στα 100(λεγε με 328)
προσωπικα σε πολη εθνικη πολυ δυσκολα θα βρω αυτοκινητο να μην το περασω
η να με περασει(1 στα 50) και δεν παω και τελειως τεζα
επισης απο το δικο μου κυκλο απο τα 30 αυτοκινητα ειμαι στα 3 πρωτα
με επιδοσεις ιπποδυναμη και ολα τα υπολοιπα πολυυυυ κατω
τα δε drift ερχονται απροβληματιστα και με 2ρα
φιλικα

Καλα ολα αυτα που λες (και ο gant) αλλα μιλατε για αμαξια που ΗΔΗ εχετε (οπως καποιοι ειχαν M5 M6 τις καλες εποχες και τωρα τα σκοτωσαν). Ο takis95 ψαχνει να βρει γρηγορο αμαξι με 8000¤ σημερα. Σε αυτα τα λεφτα γρηγορο ειναι ενας κουβας τυπου Corsa OPC. Ενα 316 δεν ειναι γρηγορο. Ουτε και το 325 ειναι. Το M3 ειναι, σου φαινεται ο topic starter να ειναι τοσο απλας να το αγορασει και να το συντηρησει? Το παιδι ψαχνει να αποφυγει κερατιατικα.

Πως να το κανουμε, ναι ειναι "αργα" τετοια αμαξια πλεον αλλιως θα ειχαμε μεινει στην εποχη του Ford Model T. Αν καποιος ψαχνει VFM γρηγορη αγορα, πρεπει να παρει τα γνωστα vag 1.8t. Αμα θελει να ταιζει τα κομματοκοπροσκυλα (που ενα καινουριο merc ή μια elise δεν δινουν τιποτα και ενα kia sportage πληρωνει 660¤ και καμια 300αρα ΦΠ) ας παρει BMW.

Και για να σε προλαβω "γιατι εχεις ακομα τη Ζ4?", αν δεν ειχα ριξει τοσα λεφτα θα την ειχα δωσει χθες. Απο το να ταιζω ενα στρατο τεμπεληδων προτιμω πλεον ενα 1.4 αεριο.

BMW ΓΡΗΓΟΡΟ χωρις κερατιατικα δεν αγοραζεις στη χωρα μας.

I_MNL
17-08-14, 04:39
Καλησπέρα σε όλο το forum και καλώς σας βρήκα. Εδώ και μερικούς μήνες σκέφτομαι τι αμάξι θα μπορούσα να αγοράσω ως το πρώτο μου αυτοκίνητο. Εδώ και 3 χρόνια οδηγώ το οικογενιακό αυτοκίνητο ένα bmw 316i 2002 που βγάζει περίπου 105 άλογα αν θυμάμαι καλά. Θα μπορούσα να πω ότι πια τα 105 άλογα δεν μου φτάνουν και σκεφτόμουν τι θα ήταν πιο καλύτερο σαν αμάξι και τι απόδοση θα είχε; συζήτησα με αρκετό κόσμο και για τις 2 μάρκες και άκουσα γνώμες όπως "πάρε ένα 318 ή ένα 320 και δώσε τουρμπα" άλλος μου είπε "ψάξε κανένα audi tt 1,8T turbo quattro ή κάνα audi s3 1,8 turbo" ενώ άλλος ένας μου λέει "ψάξε για 330 η Μ3 δηλωμένο 2λιτρο για να γλιτώσεις φορολογίες κτλπ" ,αλλά επειδή δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση που μετά από ένα μήνα θα τη μετανιώσω σκέφτηκα να γράψω εδώ ένα post αφού οι περισσότεροι από δω θα ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω από μένα. Ευχαριστώ όσοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν. Διαθέτω περίπου 8 χιλιάρικα,μιλάμε πάντα για sport coupe κατηγορία. Ευχαριστώ όσοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν :)

Φίλε taki95, απ'ό,τι βλέπω έχεις λάβει πολλές χρήσιμες απαντήσεις ήδη. Τι σκέφτεσαι να ξάνεις; Θα ήταν ωραίο να μας πεις κάτι!
Σόρυ που δεν μπορώ να συνεισφέρω στο δίλημμά σου, καθότιν λόγω της ώρας είμαι με τόνα μάτι μισόκλειστο και με τ'άλλο μισάνοιχτο…
Welcome!!!

gant
17-08-14, 08:52

Επικεντρώσου σε αυτό που έγραψα, δεν κάνω συγκριτικό με 330. :original:

Μπορεί σαν petrolhead να θεωρείς (και έτσι είναι) γρήγορο ένα αμάξι με 6-7 sec στα 0-100, αλλά το να χαρακτηρίζεις τα υπόλοιπα τάφους, είσαι υπερβολικός.

fanisk
17-08-14, 09:53

Μπορεί σαν petrolhead να θεωρείς (και έτσι είναι) γρήγορο ένα αμάξι με 6-7 sec στα 0-100, αλλά το να χαρακτηρίζεις τα υπόλοιπα τάφους, είσαι υπερβολικός.

Στην εποχη τους ηταν μια χαρα ολα αυτα, πλεον δεν ειναι γρηγορα αλλα ας τα βαφτισουμε ετσι για να μη στεναχωριομαστε :th_Laie_67-1: Ας φυγει το παιδι απο το οικογενειακο 316 να παει στο προσωπικο 318 (αφου ειναι κατω απο το οριο των 1.927cc). Πιο γρηγορο απο αυτο που ειχε θα ειναι, πιο γρηγορο απο τα συγχρονα τουρμποκουβαδακια ή τα "αφορολογητα" 1.8T δεν θα ειναι. Μετα το μηνα θα κλαιει τα λεφτα του.

maris7
17-08-14, 10:25
Audi παρε,
πλακα μας κανεις?μπηκες σε φορουμ της bmw και θελεις να σου πουμε να παρεις audi?
αν ηταν ετσι θα ειχαμε ολοι audi

maris7
17-08-14, 10:28

εγω εχω 2λιτρο με 170 ιππους μετα τα 140 χλμ σε ταξιδι δεν ζηλευω τα μεγαλυτερα αδερφια(325-330)

Vasilis M3
17-08-14, 10:36
Προφανώς είσαι 19 σαν εμένα γιατί βλέπω το 95 στο username σου.

Πήγαινε πάρε ενα Mx-5 να κάνεις τα ανάποδα σου να ευχαριστιεσαι...τώρα να οδηγείς Μ3 αδηλωτο και με τα μυαλά που κουβαλάμε σε αυτή την ηλικία το θεωρώ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ. :thumbsdown:

Αν θες κόντρες στην ευθεία φύγε τελειως απο τα αμάξια που κοιτάς..

A8hnaios
17-08-14, 10:57
Πως να το κανουμε, ναι ειναι "αργα" τετοια αμαξια πλεον αλλιως θα ειχαμε μεινει στην εποχη του Ford Model T.

Το οδικο μας δικτυο ομως Φανη μου ειναι στην εποχη του Ford Model T.!!!! :whistle:

merbeind
17-08-14, 11:50
Ξερω ιεροσυλία αυτο που θα πω αλλα σε αυτα τα λεφτά μπορεις να βρεις και το merc sports coupe.
Είχα κανει πολλα χλμ με τέτοιο αμαξι και ειναι έντιμο και δεν βγάζει και προβλήματα. Το μεγάλο θετικό ειναι ότι ειναι 1800,163 άλογα που εύκολα και σχετικά οικονομικά φτάνουν 200.
Γκάζι εχει πολυ καλο ( όπως ενα 325 που επίσης πέρασε απο τα χέρια μου οπότε εχω τάξη μεγέθους ) και απο θέμα άνεση δεν το συζητάω.
Ειναι λιγο ασαφές το τιμόνι αλλα με το esp εκτός εχει πολυ ομαλές αντιδράσεις αν σου αρεσει λιγο το ανάποδο.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά ως πρώτο αμαξι.

mark e92
17-08-14, 11:53
εγω εχω 2λιτρο με 170 ιππους μετα τα 140 χλμ σε ταξιδι δεν ζηλευω τα μεγαλυτερα αδερφια(325-330)

Δυστυχώς σε μια ανηφόρα που θα θέλεις να προσπεράσεις τον φορτηγατζή που είναι άδειος εκεί θα χρειαστείς ροπή που δεν έχεις...
Τα έζησα...

mark e92
17-08-14, 11:57
Ξερω ιεροσυλία αυτο που θα πω αλλα σε αυτα τα λεφτά μπορεις να βρεις και το merc sports coupe.
Είχα κανει πολλα χλμ με τέτοιο αμαξι και ειναι έντιμο και δεν βγάζει και προβλήματα. Το μεγάλο θετικό ειναι ότι ειναι 1800,163 άλογα που εύκολα και σχετικά οικονομικά φτάνουν 200.
Γκάζι εχει πολυ καλο ( όπως ενα 325 που επίσης πέρασε απο τα χέρια μου οπότε εχω τάξη μεγέθους ) και απο θέμα άνεση δεν το συζητάω.
Ειναι λιγο ασαφές το τιμόνι αλλα με το esp εκτός εχει πολυ ομαλές αντιδράσεις αν σου αρεσει λιγο το ανάποδο.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά ως πρώτο αμαξι.

Μήπως θυμάσαι αν έστριβε;;; γιατί το δικό μου δεν...
Όσο για την οικονομική αναβάθμιση δεν θα το έλεγα,για να γίνει Μκ4 ήθελες 2500...

I_MNL
17-08-14, 12:02
:+1: σ'αυτό που είπες mark e92 περί ροπής στην ανηφόρα

taki95, το E36 318iS coupé, το σκέφτηκες;
Είναι βέβαια πιο παλιό μοντέλο, αλλά είναι στα 1800 κε παρά κάτι, πιο ελαφρύ από τα νεότερα μοντέλα και βγάζει 140 άλογα. Σαφώς πιο φτηνό και θα κάνεις το κέφι σου στην ευθεία και στις στροφές

kavas2
17-08-14, 12:20
αν ανεβεις στα 10κ και εχεις υπομονη μπορεις να βρεις Ε92 διλιτρο του 07

gant
17-08-14, 12:48
Στην εποχη τους ηταν μια χαρα ολα αυτα, πλεον δεν ειναι γρηγορα αλλα ας τα βαφτισουμε ετσι για να μη στεναχωριομαστε :th_Laie_67-1: Ας φυγει το παιδι απο το οικογενειακο 316 να παει στο προσωπικο 318 (αφου ειναι κατω απο το οριο των 1.927cc). Πιο γρηγορο απο αυτο που ειχε θα ειναι, πιο γρηγορο απο τα συγχρονα τουρμποκουβαδακια ή τα "αφορολογητα" 1.8T δεν θα ειναι. Μετα το μηνα θα κλαιει τα λεφτα του.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πως τα βαπτίζεις και αν τα θεωρείς γρήγορα η όχι, αλλά τo να λές ένα 320 η 325 τάφο είσαι out :thumbsdown:

JiMk86
17-08-14, 13:13
Τάφοι είναι και τα Μ3 παιδιά. Υπάρχει και το veyron μη το ξεχνάτε. Αναλόγως με το πάπλωμα του καθενός, όσο μπορεί απλώνεται.

Φίλε μου topic starter απο το 316 σε ότι και να πας 318-320 θα σου φανεί πολύ γρήγορο κ ναι 150-170 άλογα είναι ένα πολύ καλό σβέλτο αυτοκίνητο. Γνώμη μου να πάρεις ένα 320 εξακύλινδρο 2200 με 170 άλογα με κλεισμένη δεκαετία κ έτσι θα έχεις μόνο τα τέλη 660. Φορολογικά αν θυμάμαι καλά το τεκμήριο πρέπει να είναι 5300 ενώ το 316 είναι στα 3200. Η διαφορά είναι κάπου 2100 επιπλέον. Αν σε παίρνει το κάνεις. Εσύ αποφασίζεις.

Azurius
17-08-14, 13:16

Καταρχάς καλή σου μέρα. Κατά δεύτερον εδώ μόνο αντικειμενική άποψη δε θα πάρεις. :fountwtis: Είναι σαν να κάνεις την ίδια ερώτηση σε ένα φόρουμ φανατικών Audάκηδων...:whistle: Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις για να έχεις μια ολοκληρωτική άποψη είναι το εξής: Κάνε ένα ξεσκόνισμα όλα τα θρεντ με τα προβλήματα των αυτοκινήτων και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κόστος ανταλλακτικών και συντήρησης. Στην συνέχεια κάνε μια εγγραφή σε ένα Audoφόρουμ και κάνε το ίδιο κι εκεί. Μελέτησε καλά τα αντίστοιχα θέματα εκεί και τότε θα είσαι σε θέση να έχεις μια 100% αντικειμενική και υποκειμενική άποψη, μιας και που θα έχεις δει με τα μάτια σου το νόμισμα και απο τις δυο πλευρές. :thumbsup::thumbsup:

120ie87
17-08-14, 13:50
mx5 nbfl 1.8 @ πηλιο II: https://youtu.be/uyFu765D77g

Προσωπικα, οπως και αρκετοι αλλοι νομιζω, δεν εχω προβλημα με τα audi αλλά με ολα τα προσθιοκίνητα ανεξαρτητως μαρκας.

Ρωτα οτι θες φιλε σε φορουμ με audi, προσθιοκινητα μπροστοβαρα κουβαδακια με κινητηρες που κρεμονται μπροστα και ατελειωτη υποστροφη στο οριο ειναι.
Απόψεις ιδιοκτητων μπροστοκινητων μην τις πολυεμπιστευεσαι πανω στην οδηγικη απολαυση που θες....

(Προσωπικη αποψη και οποιος θελει ας μου απαντησει.... με δικο του βιντεο :) )

HLIAS - E36
17-08-14, 14:56
Εγώ θα σου πρότεινα ένα BMWδικό 46άρι κουπέ μέχρι 2000cc και θα είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ...

Σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα Audi... Όχι επειδή έχω κάτι με την φίρμα αλλά είμαι κατά των αυτοκινήτων που έχουν κίνηση σε λάθος άξονα...

Παρεπιπτόντως φιλαράκι μου που πήρε Α3 του '07 λίγο πριν πάρω εγώ το 36άρι εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω το αμάξι βλασφημάει την ώρα και τη στιγμή που πήρε Audi γιατί με τα ίδια λεφτά θα χτυπούσε 46άρι κουπέ σπέσιαλ...

Τώρα απλά με παρακαλάει να πάμε καμια βόλτα για να δει καμια άσπρη μέρα... Που να είχα και δύναμη....:whistle:

Όλα βέβαια είναι σχετικά στον καθένα ανάλογα με το τι ζητάει... Εγώ πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ με μπροστοκίνητο ή ακόμα και με τετρακίνητο...

fanisk
17-08-14, 15:04
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πως τα βαπτίζεις και αν τα θεωρείς γρήγορα η όχι, αλλά τo να λές ένα 320 η 325 τάφο είσαι out :thumbsdown:

Ουτε και εμενα με ενδιαφερει η αναφορα αποδεδειγμενα αργων αυτοκινητων ως γρηγορων και ειδικα, χωρις το VFM. :thumbsup:

kostas 330
17-08-14, 16:02
Λοιπόν ας πω και γω την άποψη μου.Συμφωνώ με Φάνη εως και 325 βαριούνται να κουνηθούν,το παιδί απ'ότι κατάλαβα θέλει να το ''γυρνάει'' με την σκέψη οπότε με το 320 το πολύ πολύ να κάνει καμιά μπάντα με 1η σε γυαλάδα.Εγώ θα του πρότεινα ένα s2000 αν θέλει πισωκούνα ή s3-ibiza-polo αν θέλει ''κόντρες''.bmw και γρήγορο μόνο m3 e46-e92 ή 335,κακά τα ψέμματα έτσι είναι τα πράγματα τώρα πλέον..

Andri
17-08-14, 16:07
Δυστυχώς σε μια ανηφόρα που θα θέλεις να προσπεράσεις τον φορτηγατζή που είναι άδειος εκεί θα χρειαστείς ροπή που δεν έχεις...
Τα έζησα...

:+1: σ'αυτό που είπες mark e92 περί ροπής στην ανηφόρα

Εντάξει παιδιά δεν είναι και για πέταμα 4κύλινδρο με 170hp ,δεν το υποστηρίζω επειδή το έχω αλλά μην θεωρούμε αυτοκίνητα μόνο όσα είναι 2??+ hp ατμοσφαιρικά ή τούρμπο.

fanisk
17-08-14, 16:19
Λοιπόν ας πω και γω την άποψη μου.Συμφωνώ με Φάνη εως και 325 βαριούνται να κουνηθούν,το παιδί απ'ότι κατάλαβα θέλει να το ''γυρνάει'' με την σκέψη οπότε με το 320 το πολύ πολύ να κάνει καμιά μπάντα με 1η σε γυαλάδα.Εγώ θα του πρότεινα ένα s2000 αν θέλει πισωκούνα ή s3-ibiza-polo αν θέλει ''κόντρες''.bmw και γρήγορο μόνο m3 e46-e92 ή 335,κακά τα ψέμματα έτσι είναι τα πράγματα τώρα πλέον..

Οχι Κωστα, αστο παιδι να παρει 318 να καιει την ασφαλτο :th_Laie_67-1: ή να φυγει απο το οικογενειακο E46 για να παρει E36. Εμπρος για πισω που ελεγε και μια ελληνικη σειρα καποτε. :th_Laie_67-1:
Και το S2000 τον ανεβαζει στη κατηγορια "κατσεμ@λακανασεαρμεγουμε".

Βαλτε μυαλο και μη τους χαριζετε λεφτα. Οποιος θελει φτηνα αλογα ας παρει VAG. Οσοι την πατησαμε, την πατησαμε. Πρεπει να φανε και αλλοι το κεφαλι τους? Σε 3 μηνες που θα σας τσουξουν τα τελη για ακομα μια φορα, σκεφτειτε που αλλου θα τρωγατε το χιλιαρικο. Ξαναδιαβαστε το θεμα οσοι γραφετε τα δικα σας! Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..

I_MNL
17-08-14, 16:40
Εντάξει παιδιά δεν είναι και για πέταμα 4κύλινδρο με 170hp ,δεν το υποστηρίζω επειδή το έχω αλλά μην θεωρούμε αυτοκίνητα μόνο όσα είναι 2??+ hp ατμοσφαιρικά ή τούρμπο.

Αντιθέτως! Σε καμμια περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά συμφώνησα πως στην ανηφόρα φαίνεται η ανάγκη.

Αλλωστε τι να λέω εγώ, που με τον Μπέμπη τον Μικρό τον Ε36 316i και τα 105 αλογάκια του έχω γυρίσει όλη την Αγγλία και τώρα εδώ στην Ελλάδα ο καημενούλης ζορίζεται στις ανηφόρες, θέλει το κατέβασμα σε 3η για να πάει και τελικά παέι μετά και από 303.000 χλμ που έχει κάνει, αλλά φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει φυσικά :original:

Αν πούμε για τον Αλπίνο στην Αγγλία που έχει 200 άλογα και 41 κιλά ροπή...ναι καλά, ευχαριστώ πολύ..."με ξένα κόλυβα..." που λένε.
Ας μην είχε η Ελλάδα αυτο το φορολογικό σύστημα και τότε αντι να συζητάμε, θα οδηγούσαμε

Τώρα όπως το είπα για τα όσο γίνεται λιγότερα χρήματα το Ε36 318iS coupé με τα 140 αλογα είναι μια χαρά. Οτιδήποτε παραπάνω τόσο το καλύτερο.

Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν είμαι σίγουρη οτι ο φίλος takis95 χρειάζεται άλλο αυτοκίνητο, αφού έχει γίνει ήδη καπνός!!! :shok: Δεν μας απάντησε καθόλου, μας άναψε φωτιές το αγόρι το καλό και :th_Laie_67-1: μαλλιοτραβιόμαστε...και ενώ εγώ έχω μπόλικα μαλλιά, εσείς που είστε κοντοκουρεμένοι...τι να κάνω η άμοιρη....:hystericalbs1:
Λέτε να τον τρομάξαμε?

Azurius
17-08-14, 16:43
Mε τα λεφτά αυτά που λες μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα Α4 quattro μέχρι και το Β5 σκάφος και με ένα κόστος της τάξης των +350 ευρώ να το κάνεις 200-230 άλογα αξιόπιστα...

Azurius
17-08-14, 16:49
Ψαχνει αμαξι 8000¤, "γρηγορο" και κατω απο 1927cc αλλιως δεν θα ανεφερε στο πρωτο ποστ οτι του προτειναν αδηλωτο για να γλυτωσει εξοδα. Τα 3 αυτα κριτηρια μονο VAG τα καλυπτουν σημερα. Οταν και αν αλλαξουν τελη/τεκμηρια 2015 (θα σας τα φανε απο αλλου μη χαιρεστε) βλεπουμε..

Aκριβώς αυτό...

mark e92
17-08-14, 17:04

Μια χαρά είναι,αλλά αν είχε turbo θα ήταν πολύ καλύτερα.
Πιστεύω ότι ένα 316 turbo πάει καλύτερα από το 320 σωστά;

Vasilis M3
17-08-14, 17:41
Τάκη πήγαινε πάρε ένα mx-5 nb ή nc 1.8 με 4 χιλιάρικα βρίσκεις πένα...πετατου ενα κομπρεσέρ πανω με χαμηλή πίεση και δεν θες κάτι άλλο κατα την γνώμη μου..

tokiko
17-08-14, 17:44
Τάκη πήγαινε πάρε ένα mx-5 nb ή nc 1.8 με 4 χιλιάρικα βρίσκεις πένα...πετατου ενα κομπρεσέρ πανω με χαμηλή πίεση και δεν θες κάτι άλλο κατα την γνώμη μου..

Έτσι!! και όταν το βαρεθείς με το καλό το έπιπλο...thumb

Andri
17-08-14, 18:40
Αντιθέτως! Σε καμμια περίπτωση δεν εννοούσα αυτό. Απλά συμφώνησα πως στην ανηφόρα φαίνεται η ανάγκη.

Αλλωστε τι να λέω εγώ, που με τον Μπέμπη τον Μικρό τον Ε36 316i και τα 105 αλογάκια του έχω γυρίσει όλη την Αγγλία και τώρα εδώ στην Ελλάδα ο καημενούλης ζορίζεται στις ανηφόρες, θέλει το κατέβασμα σε 3η για να πάει και τελικά παέι μετά και από 303.000 χλμ που έχει κάνει, αλλά φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει φυσικά :original:

Αν πούμε για τον Αλπίνο στην Αγγλία που έχει 200 άλογα και 41 κιλά ροπή...ναι καλά, ευχαριστώ πολύ..."με ξένα κόλυβα..." που λένε.
Ας μην είχε η Ελλάδα αυτο το φορολογικό σύστημα και τότε αντι να συζητάμε, θα οδηγούσαμε

Μια χαρά είναι,αλλά αν είχε turbo θα ήταν πολύ καλύτερα.
Πιστεύω ότι ένα 316 turbo πάει καλύτερα από το 320 σωστά;

Δεν παρεξηγήθηκα με κάτι ειλικρινά, απλά στις μέρες μας επικρατεί να είναι καλό αυτοκίνητο μόνο το τούρμπο που οργώνει τις ευθείες.

Σαφέστατα και ένα τούρμπο έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα ατμοσφαρικό στα ίδια κυβικά, έχει όμως και κάποια μειονεκτήματα που τα ξέρουν καλύτερα οι ιδιοκτήτες τούρμπο αυτοκινήτων.

Μάρκο ίσως ένα 316 τούρμπο να πάει καλύτερα από ένα 320 .
Όπως και το 335 υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι μπροστά από Μ3 , Μ3 δεν θα γίνει ποτέ όμως.

Δεν νομίζω όμως να μιλάμε μόνο για κόντρες και ευθείες εδώ, εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά.

I_MNL
17-08-14, 18:51
Τελικά takis95, θα μας πεις τι σκέφτεσαι να πάρεις?

sheriff
17-08-14, 18:53
Ποσο χρονων εισαι φιλε μου?
Αν εισαι κατω απο 25 η κατσε με το 316 που εχεις η αγορασε αυτοκινητο στον λαθος αξονα...

Οι γονεις σου μαλλον θα εχουν αλλη αποψη απο την δικη σου

Εγω που ειχα ενα αυτοκινητο σχολειο οταν ημουν πιτσιρικας δεν θα αφηνα τον γιο μου να εχει κατι αντιστοιχο.

Η ωριμοτητα της ηλικιας σου δεν συναδει με τα αλογα ενος 330 η ενος Μ3

Φιλικα ετσι?

tokiko
17-08-14, 18:55
Τελικά takis95, θα μας πεις τι σκέφτεσαι να πάρεις?

Ένα μήνυμα έχει γράψει ο άνθρωπος θα μπει και θα τα χάσει...

VasilisG85
17-08-14, 20:07
Πάει ο Τάκης, μας την έκανε παιδιά.....
αχαχαχαχαχαχα...
Πιτσιρικάδες, τι περιμένεις...
ότι αυτοκίνητο και να διαλέξει πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει μάρκα για μια ζωή μετά..
εγώ κολλημένος με BMW (εννοείται) και ο κολλητός μου κολλημένος με Audi.
Δε βάζουν μυαλό αυτοί οι άνθρωποι ποτέ.... έχουμε ρίξει ατελείωτους ομηρικούς καυγάδες (σε φιλικό πλαίσιο πάντα) πάνω στον καφέ για το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο αυτοκίνητο....

kostas 330
17-08-14, 20:30
Μην το λες Βασίλη και γω κολλημένος με bmw είμαι αλλά πλέον δεν μπορώ να το συντηρώ και πήρα ibiza 20vt γρήγορο και φτηνό..

VasilisG85
17-08-14, 20:38
Μην το λες Βασίλη και γω κολλημένος με bmw είμαι αλλά πλέον δεν μπορώ να το συντηρώ και πήρα ibiza 20vt γρήγορο και φτηνό..

Έχω ξεφύγει πλέον από το τρυπάκι του να ψάχνω κάτι γρήγορο. Προτιμάω να χάσω σε ταχύτητα και να κερδίσω άλλα, όπως άνεση, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.. Ά, και ομορφιά... ;)

Laggispower
17-08-14, 21:25
Ποσο χρονων εισαι φιλε μου?

Η ωριμοτητα της ηλικιας σου δεν συναδει με τα αλογα ενος 330 η ενος Μ3

Φιλικα ετσι?

Παντως δεν ειναι οτι παρακολουθει το θεμα μονο ο Thread creator..αυτη η

συζητηση ειναι διαφωτιστηκοτατη για εμενα..στην ιδια ηλικια πανω κατω ειμαι

με το παιδι και γνωριζω τι θελει(οπως και ολοι εδω)..Θεωρω πως δν μπορει

καποιος να κρινει την ωριμοτητα απο την ηλικια..ειναι ναι μεν το κοινως αποδεκτο μιας και 200+ αλογα

δν ειναι για καποιον που δεν εχει την εμπειρια ενος 25αρη+ ας πουμε..οταν

εχεις αυτοκινητα τετοιου επιπεδου 330 Μ3 κλπ τα ΤΙΜΑΣ και δν παιζεις με την

ζωη σ για ενα μπαντιλικι η για να περασεις 3-4 μαζι..

Σορρυ για το off-topic αλλα ενιωθα πως επρεπε να το γραψω αυτο.. :cheers:

Bazil Van Sinner
17-08-14, 21:55
Σιγά ρε μάγκες τί είναι τα άλογα ?
Τόσο πολύ μεγάλωσα?
Θυμάμαι πρίν χρόνια όταν ακούγαμε αναλογίες κοντά στα 100άλογα στο λίτρο
μάς σηκωνόταν η τρίχα,θυμάμαι την διαφήμιση του primera P11 που είχε "σπάσει" το όριο των 100 ίππων(102) και το βροντοφώναζε ,επίσης θυμάμαι
και ένα 16αρι μότερ που φορούσαν τα αουντοβάγκ με κοντά 90 άλογα μόνο...

Και να φανταστείτε όλα αυτά ταξιδέυανε,κουβαλούσαν οικογένειες και έκαναν και προσπεράσεις σε ανηφόρες,άραγε τι να χει γίνει τόσος κόσμος ....

kavas2
17-08-14, 22:10
[QUOTE=Bazil Van Sinner;500551]Σιγά ρε μάγκες τί είναι τα άλογα ?
Τόσο πολύ μεγάλωσα?
μάς σηκωνόταν η τρίχα,θυμάμαι την διαφήμιση του primera P11 που είχε "σπάσει" το όριο των 100 ίππων(102) και το βροντοφώναζε ,επίσης θυμάμαι

Και να φανταστείτε όλα αυτά ταξιδέυανε,κουβαλούσαν οικογένειες και έκαναν και προσπεράσεις σε ανηφόρες,άραγε τι να χει γίνει τόσος κόσμος ....[/QUOTE

πες τα χρυσοστομε.γινανε ολοι σουμαχερ και θελουνε 300+ μουλαρια
για να πανε σουπερ μαρκετ
150 αλογα για μεχρι 1.5 τονο ειναι υπερ αρκετα για 90% χρησης
αμα δε εχεις και ροπη για ρεπριζ ντριφτ εισαι αρχοντας
γιαυτο ψηφιζω και 420d δαγκωτο και θα ειναι το επομενο μου

kostas 330
17-08-14, 22:14
Σιγά ρε μάγκες τί είναι τα άλογα ?
Τόσο πολύ μεγάλωσα?

Και να φανταστείτε όλα αυτά ταξιδέυανε,κουβαλούσαν οικογένειες και έκαναν και προσπεράσεις σε ανηφόρες,άραγε τι να χει γίνει τόσος κόσμος ....

Τόσος κόσμος πιθανόν να τα πέταξε και να πήρε πιο καινούργια και turbo.Πέρα από την πλάκα παιδιά άλλοι θέλουν γκάζι και άλλη λεζάντα μόνο απλά δεν μπορείς να λες για άνεση και πολυτέλεια σε αμάξια 20+ χρονών μην τρελαθούμε κιόλας...thumb

ghost-rider
17-08-14, 22:18
Ρε φιλε μπορει καποιος απλα να θελει ενα ωραιο καλοζυγισμενο πισωκινητο με διαχρονικη σχεδιαση και να μην ενδιαφερεται για κορατσακι σουπερμαρκετ που γεμιζει γρηγορα τα τετρακοσαρια...
Ποια λεζαντα?
Αυτοι που θελουν λεζαντα χρειαζονται καινουρια αυτοκινητα.
Εμεις με τα παλια εχουμε αλλα βιτσια...

VasilisG85
17-08-14, 22:39
Κωστάκη βάλε καμιά φοτό να δούμε και το δικό σου εργαλείο..
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι σπόντες..

trifonas
17-08-14, 22:52
Καθ οτι αρμοδιος μπιρυω να πω δυο κουβεντες στο νεο μελος μιας και εχω περασει κι απο τις 2 εταιρείες.
Ξεκινησα με 318is E36 μετριο γκαζι δεν εφτανε για ντριφταρισμα αν αυτο σε ενδιαφέρει αλλά οδηγικα αμαξι με ψυχη.
είπα να περασω σε κάτι πιο δυνατό από το 318 και πηραΑ3 tfsi quatrro με 200 αλογα.
τη πρώτη βδομάδα το βαρέθηκα . μπορεί να είχε τη δυναμη αλλα του έλειπε η ψυχή. Νεκρο τιμονι υποστροφικο μη ρυθμισιμο αλλα απο προσφυση τρένο.
Μεταπηδησα μετά απο 2 χρονιά τελικα ξανα σε Ε46 2,2 170hp. Ηταν αρκετο για μενα.
και από ομορφιά και απο δυναμη.οχι οτι θα με χαλαγε αν ειχε 100 αλογα παραπανω αλλα δεν ηταν πλεον αυτο που ζητουσα.
αν μπορεις και μπορεις να συντησεις τετοιο αμαξι το προτεινω απο το audi που θα παρεις στα ιδια λεφτα.

sheriff
17-08-14, 23:43
Παντως δεν ειναι οτι παρακολουθει το θεμα μονο ο Thread creator..αυτη η

συζητηση ειναι διαφωτιστηκοτατη για εμενα..στην ιδια ηλικια πανω κατω ειμαι

με το παιδι και γνωριζω τι θελει(οπως και ολοι εδω)..Θεωρω πως δν μπορει

καποιος να κρινει την ωριμοτητα απο την ηλικια..ειναι ναι μεν το κοινως αποδεκτο μιας και 200+ αλογα

δν ειναι για καποιον που δεν εχει την εμπειρια ενος 25αρη+ ας πουμε..οταν

εχεις αυτοκινητα τετοιου επιπεδου 330 Μ3 κλπ τα ΤΙΜΑΣ και δν παιζεις με την

ζωη σ για ενα μπαντιλικι η για να περασεις 3-4 μαζι..

Σορρυ για το off-topic αλλα ενιωθα πως επρεπε να το γραψω αυτο.. :cheers:
Συμφωνω μαζι σου οτι δεν σημαινει και πολλα η ηλικια αλλα με την εννοια οτι ισως και για εναν 25αρη να μην κανει ενα Μ3 αν σταδιακα δεν ανεβαινει επιπεδο

Η δυναμη ειναι τοση πολυ και η εμπειρια τοσο λιγη στην ηλικια των 19 που εισαι πολυ εκτεθειμενος και οταν υπαρχει ο παρορμητισμος η ισως και οι παρεες αυτης της ηλικιας το λαθος ειναι πιο κοντα

Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις

kostas 330
17-08-14, 23:59
Κωστάκη βάλε καμιά φοτό να δούμε και το δικό σου εργαλείο..
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι σπόντες..

Βασιλάκη δυστυχώς δεν έχω φώτο,το έχω πουλήσει.Ένα ε46 330 ήταν με πολλά καλούδια..Σε κάλυψα;;

VasilisG85
18-08-14, 00:03
Βασιλάκη δυστυχώς δεν έχω φώτο,το έχω πουλήσει.Ένα ε46 330 ήταν με πολλά καλούδια..Σε κάλυψα;;

για το τωρινό μιλάω Κωστακη. 'Ασε το τι είχες, το τι εχεις τωρα...
Να δούμε πόσα Extra παραπάνω από το δικό μου (μιας και σ'αυτο αναφερθηκες) το 20 ετίας όπως λες έχει...

VasilisG85
18-08-14, 00:07

είναι δυνατόν να μην έχεις φωτογραφία? έχω φωτογραφία μέχρι και από το autobianci A112 που το έχω πουλήσει εδώ και 8 χρόνια κι εσύ δεν έχεις από το εργαλείο σου το 330? δεν μας τα λες καλά Κωστάκη....

kostas 330
18-08-14, 00:07
Το ibiza από έξτρα τίποτα ''μαμά'' fr είναι του 07...Σε κάλυψα;;;

kostas 330
18-08-14, 00:09
είναι δυνατόν να μην έχεις φωτογραφία? έχω φωτογραφία μέχρι και από το autobianci A112 που το έχω πουλήσει εδώ και 8 χρόνια κι εσύ δεν έχεις από το εργαλείο σου το 330? δεν μας τα λες καλά Κωστάκη....

Και όμως είναι Βασιλάκη..Το βλέπω κάθε μέρα πάντως κολλητός το πήρε..

VasilisG85
18-08-14, 00:11
Αν διάβαζες τι έγραψα πιο πάνω δεν θα σπαταλούσαμε τζάμπα χρόνο. να φανταστώ δεν έχεις θερμαινόμενα καθίσματα, ούτε αυτόματο πιλότο, ούτε διζωνικό κλιματισμό, ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος... μπορώ να πω πολλά ακόμα που το δικό μου το "20 ετίας" τα έχει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ. Την εφηβική μου ηλικία την πέρασα στα 16. έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε. Σου είπα, το παν δεν είναι τα γκάζια (καλοδεχούμενα αν μπορείς να τα έχεις) αλλά όταν κάνεις πολλά χιλιόμετρα σε ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.
Ελπίζω τώρα να σε κάλυψα εγώ...

kostas 330
18-08-14, 00:14
Αν διάβαζες τι έγραψα πιο πάνω δεν θα σπαταλούσαμε τζάμπα χρόνο. να φανταστώ δεν έχεις θερμαινόμενα καθίσματα, ούτε αυτόματο πιλότο, ούτε διζωνικό κλιματισμό, ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος... μπορώ να πω πολλά ακόμα που το δικό μου το "20 ετίας" τα έχει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ. Την εφηβική μου ηλικία την πέρασα στα 16. έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε. Σου είπα, το παν δεν είναι τα γκάζια (καλοδεχούμενα αν μπορείς να τα έχεις) αλλά όταν κάνεις πολλά χιλιόμετρα σε ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.

Ο χρόνος είναι χρήμα Βασιλάκη μην τον σπαταλάς έτσι..Με κάλυψες πάντως..Keep kontring..thumb

Laggispower
18-08-14, 00:27
Συμφωνω μαζι σου οτι δεν σημαινει και πολλα η ηλικια αλλα με την εννοια οτι ισως και για εναν 25αρη να μην κανει ενα Μ3 αν σταδιακα δεν ανεβαινει επιπεδο

Η δυναμη ειναι τοση πολυ και η εμπειρια τοσο λιγη στην ηλικια των 19 που εισαι πολυ εκτεθειμενος και οταν υπαρχει ο παρορμητισμος η ισως και οι παρεες αυτης της ηλικιας το λαθος ειναι πιο κοντα

Σε αυτο συμφωνούμε.. :cool:

gant
18-08-14, 09:56

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Ψάχναμε ενα αμαξάκι για τον μικρότερο γιό μου όταν το 2006 μπήκε στο πολυτεχνείο.
Το μπάτζετ ήταν στα 8000ε max.
Κολλημένος τότε με saxo vts η peugeot rally.
Του απάντησα ότι αμάξι μικρό, πάνω από 80-90 άλογα δεν παίρνεις φιλαράκι ούτε με σφαίρες.
Συμβιβάστηκε τελικά με ένα καθαρό peugeot 206, 1400cc, το οποίο και έχει ακόμη, μιά και τα οικονομικά και οι εποχές άλλαξαν ριζικά αργότερα. :original:

HULK
18-08-14, 11:03
Τελικα ποιος θελει να παρει Bmw η Audi αυτος που εγραψε πριν 7 σελιδες ενα ποστ? :D

A8hnaios
18-08-14, 11:05
Χαχαχαχα!!! Ναι το πρώτο και το τελευταίο του......

JiMk86
18-08-14, 11:08
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ψάχναμε ενα αμαξάκι για τον μικρότερο γιό μου όταν το 2006 μπήκε στο πολυτεχνείο.

Το μπάτζετ ήταν στα 8000ε max.

Κολλημένος τότε με saxo vts η peugeot rally.

Του απάντησα ότι αμάξι μικρό, πάνω από 80-90 άλογα δεν παίρνεις φιλαράκι ούτε με σφαίρες.

Συμβιβάστηκε τελικά με ένα καθαρό peugeot 206, 1400cc, το οποίο και έχει ακόμη, μιά και τα οικονομικά και οι εποχές άλλαξαν ριζικά αργότερα. :original:

Το ξέρεις ότι του έχει μείνει απωθημένο έτσι; Και με την 1η ευκαιρία θα πάει να το κάνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

gant
18-08-14, 16:07
Το ξέρεις ότι του έχει μείνει απωθημένο έτσι; Και με την 1η ευκαιρία θα πάει να το κάνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απωθημένο καθόλου, αλλά ενα πιό σύγχρονο και γρηγορότερο αμάξι ποιός δεν θα το θελε?

mark e92
18-08-14, 19:23

Δηλ. σε μια 4αρα πχ θα έλεγες ΟΧΙ???

kavas2
18-08-14, 21:08
μην λες αυτο το νουμερο.. ποναει!
αντε να περασουνε 2-3 χρονια να το παρουμε μεταχειρα
μια λευκη 428 γυμνη στα 30κ
τα mpack δερματα ηλιοροφες κτλ σας τα χαριζω
με μια 19αρα ειμαι κομπλε

VasilisG85
18-08-14, 21:38
Δηλ. σε μια 4αρα πχ θα έλεγες ΟΧΙ???

όχι αγόρι μου φυσικά και δεν θα έλεγα όχι αν μου τη χάριζες... φυσικά όμως με τα τωρινά δεδομένα δεν θα την αγόραζα ποτέ γιατί δεν θα μπορούσα να τη συντηρήσω με τίποτα..

mark e92
18-08-14, 22:07
όχι αγόρι μου φυσικά και δεν θα έλεγα όχι αν μου τη χάριζες... φυσικά όμως με τα τωρινά δεδομένα δεν θα την αγόραζα ποτέ γιατί δεν θα μπορούσα να τη συντηρήσω με τίποτα..

χαχα καλό !!!!:th_Laie_67-1:
Πιστεύεις οτι έχει πιο ακριβή συντήρηση απο το δικό σου ?
Πόσα κεκ είσαι ? ΤΚ ?

VasilisG85
18-08-14, 22:16
χαχα καλό !!!!:th_Laie_67-1:
Πιστεύεις οτι έχει πιο ακριβή συντήρηση απο το δικό σου ?
Πόσα κεκ είσαι ? ΤΚ ?

μόνο 1596 κυβικά
και ναι, πιστεύω ότι έχει πολύ πιο ακριβή συντήρηση από το δικό μου...
;)

tokiko
18-08-14, 22:23
Εγώ πιστεύω ότι κακώς τα συγκρίνετε...
Είναι καινούργια μοντέλα και οι πωλήσεις σε Ελλάδα έχουν μειωθεί αρκετά, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν όντως έχει πιο ακριβό ή πιο φτηνό σέρβις, δεν ξέρουμε αν έχει ή θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, καμιά αντλία κανένας πολλαπλασιαστής κάνα τρισιμπιντέρ κάνα ζιγκλέρ...:th_Laie_67-1:

Το να κάνεις σέρβις σε ένα 1600κ.εκ κινητήρα δεν κοστίζει κάτι παραπάνω στα καινούργια, πάνω κάτω την ίδια χωρητικότητα λαδιού έχουνε. Άντε το φίλτρο καμπίνας ή το αέρος να είναι λίγο πιο ακριβό.

I_MNL
18-08-14, 22:25
Καλά ρε φιλάρες, με το συμπάθιο δηλαδή, ο συγγραφέας του θρεντ και ερωτών ετούτην την βέβηλη ερώτηση δεν μας έχει απαντήσει καν...έκανε φτερά...:th_Laie_67-1:

Εσείς γιατί το συνεχίζετε; Εκτός κι αν έχετε αμφιβολίες για το ΒMW σας και θέλετε να πάρετε Audi!!! :hystericalbs1:

Προτείνω να το κλειδώσει το θέμα ο admin, αν το θεωρεί αυτό δικαιολογημένη απόφαση.
:thanks:

tokiko
18-08-14, 22:28
Καλά ρε φιλάρες, με το συμπάθιο δηλαδή, ο συγγραφέας του θρεντ και ερωτών ετούτην την βέβηλη ερώτηση δεν μας έχει απαντήσει καν...έκανε φτερά...:th_Laie_67-1:

Εσείς γιατί το συνεχίζετε; Εκτός κι αν έχετε αμφιβολίες για το ΒMW σας και θέλετε να πάρετε Audi!!! :hystericalbs1:

Προτείνω να το κλειδώσει το θέμα ο admin, αν το θεωρεί αυτό δικαιολογημένη απόφαση.
:thanks:

Άσε να εκφραστούν οι κρυφό Vagιτες :th_Laie_67-1::hystericalbs1:

I_MNL
18-08-14, 22:30
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

mark e92
18-08-14, 22:33
Εγώ πιστεύω ότι κακώς τα συγκρίνετε...
Είναι καινούργια μοντέλα και οι πωλήσεις σε Ελλάδα έχουν μειωθεί αρκετά, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν όντως έχει πιο ακριβό ή πιο φτηνό σέρβις, δεν ξέρουμε αν έχει ή θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, καμιά αντλία κανένας πολλαπλασιαστής κάνα τρισιμπιντέρ κάνα ζιγκλέρ...:th_Laie_67-1:

Το να κάνεις σέρβις σε ένα 1600κ.εκ κινητήρα δεν κοστίζει κάτι παραπάνω στα καινούργια, πάνω κάτω την ίδια χωρητικότητα λαδιού έχουνε. Άντε το φίλτρο καμπίνας ή το αέρος να είναι λίγο πιο ακριβό.

Δεν τα συγκρίνουμε Μιχάλη , συζήτηση κάνουμε .
Μην λες για πολ/σιαστες και υψηλής ...
Αν είναι το ίδιο αξιόπιστα προτιμώ το 36αρι που ήταν σκυλί...
Και εγώ ετσι πιστεύω οτι η διαφορά στα αναλώσιμα θα είναι μικρή (για ΟΕΜ οχι ΜΑΝΝ κλπκλπ)

tokiko
18-08-14, 22:38
Δεν τα συγκρίνουμε Μιχάλη , συζήτηση κάνουμε .
Μην λες για πολ/σιαστες και υψηλής ...
Αν είναι το ίδιο αξιόπιστα προτιμώ το 36αρι που ήταν σκυλί...
Και εγώ ετσι πιστεύω οτι η διαφορά στα αναλώσιμα θα είναι μικρή (για ΟΕΜ οχι ΜΑΝΝ κλπκλπ)

Καταλαβαίνω ότι συζητάτε και αναφέρομαι στο Βασίλη με την καλή έννοια ότι το νορμάλ σέρβις δεν είναι πιο ακριβό.
Μάρκο τα mann και λοιπά που λες εμένα μου έρχονται πιο φτηνά πάντως, και από ποιότητα είναι ίδια.

mark e92
18-08-14, 22:46
Μάρκο τα mann και λοιπά που λες εμένα μου έρχονται πιο φτηνά πάντως, και από ποιότητα είναι ίδια.
Το γνωρίζω φίλε , αν δεις και τα μαμά κάπου γράφουν πια εταιρεία τα κατασκευάζει ...

VasilisG85
18-08-14, 22:47
Καταλαβαίνω ότι συζητάτε και αναφέρομαι στο Βασίλη με την καλή έννοια ότι το νορμάλ σέρβις δεν είναι πιο ακριβό.

απλά να πω ότι έχω αρκετά χρόνια που το σέρβις του αυτοκινήτου μου το κάνω μόνος μου...

tokiko
18-08-14, 22:52
απλά να πω ότι έχω αρκετά χρόνια που το σέρβις του αυτοκινήτου μου το κάνω μόνος μου...

Πες το δεν είναι ντροπή, και εγώ και πόσοι ακόμα το κάνουν μόνοι τους.
Για το λόγο του αληθές στο 335 δεν το επιχείρησα ακόμη όχι επειδή είναι δύσκολο αλλά επειδή πλέον έχω ένα αντιπρόσωπο που είναι και σωστός αλλά και γάτα. thumb

mark e92
18-08-14, 22:52

Εννοείται αυτό , γιαυτό μιλάς thumb

dreamer
19-08-14, 01:14
μηπως θα επρεπε το θρεντ να συνεχιστει σαν...γιατι προτιματε bmw και οχι αλλη μαρκα,τι ειναι αυτο που σας αρεσει στην εταιρεια και την διαλεξατε? γιατι προς τα εκει παει..μια χαρα θα ειναι!:popcorn:

tokiko
19-08-14, 13:25
υπάρχει ήδη το αντιάουντι θρεντ, τα υπόλοιπα δε μας ενδιαφέρουν!! :whistle:

Samaro
19-08-14, 14:02
Μετά απο εννέα σελίδες μεγάλου προβληματισμού, για μία ακόμη φορά, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.

Τα BMW είναι μακράν καλύτερα. :original:

alexm
19-08-14, 15:05
μ'αυτα και μ'αυτα ο takis95 που ανοιξε το θεμα, εξαφανιζολ... :think:

Bazil Van Sinner
19-08-14, 15:15
o takis trollαρησε μια χαρά!

A8hnaios
19-08-14, 15:36
Μετά απο εννέα σελίδες μεγάλου προβληματισμού, για μία ακόμη φορά, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.

Τα BMW είναι μακράν καλύτερα . :original:

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10502402_822361951132024_4412539590171298622_n.jpg

aristent
19-08-14, 18:03
μ'αυτα και μ'αυτα ο takis95 που ανοιξε το θεμα, εξαφανιζολ... :think:

...απλα ο Τακης95 ακομα διαβαζει τις 13.111.158 σελιδες (σε αουντι φορουμ) για τα προβληματα που θα βρει μπροστα του,...... σε περιπτωση που αγορασει Audi!!!:D

Bazil Van Sinner
19-08-14, 20:16
...απλα ο Τακης95 ακομα διαβαζει τις 13.111.158 σελιδες (σε αουντι φορουμ) για τα προβληματα που θα βρει μπροστα του,...... σε περιπτωση που αγορασει Audi!!!:D

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

epic κακία !!!!!

:thumbsup::thumbsup::thumbsup: